Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Deocamdata nu iubita, o sa te anunt cand a ajuns ceva hug.gif

Vreau acasaaaaa.

Am atatea de facut si eu stau cate 6 ore la birou, si nu e prea multa miscare pe aici.Noroc cu internetul. )).gif
aki
Vin-o hug.gif
stardust
Arati foaaaaarte bine tunsa asa!! Desi din putinele poze pe care le-am vazut cu tine, mie mi-ai placut oricum. Esti foarte frumoasa si ingrijita, sper ca spui prostiile ce le-ai spus pe paginile anterioare din plictiseala pupic.gif

Si eu sunt la servici si ma plictisesc de minune. Nu mai am stare nici sa stau pe scaun. Ma tot invart pe aici si devin tot mai agitata, ca ma agita sa n-am nimic de facut.

Pe 31 o sa-ti tin companie, ca si eu lucrez.
brenna
smile.gif
ce face doamna sexy? am trecut să-ți las un pupic.gif !
stardust
E intr-adevar superb, multumesc ca impartasesti cu noi niste imagini atat de frumoase! Mama ta pare ca o fetita, e prima data cand o vad. In poza din departare am crezut ca ai gresit cu explicatiile, ca eu vedeam trei copilite si pe tine smile.gif

Cati ani are? Se tine foarte bine!
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif uraaaaaa
Si-a gasit sexy memoria.

Foarte frumoase pozele. Iti sta bine tunsa asa. Tot ce trebuie sa faci este sa il usuci asa fel incat sa fie buclele bine definite.
Ella79
WOW Sexy, super pozele!!! Multumim!!! Ai o familie foarte foarte frumoasa! hug.gif

PS. Vezi ca maine ma duc si eu la birou ca sa iti tin companie. N-am uitat, sa stii!
ganesha
Frumoase poze, bine ca le-am prins inainte s ale stergi floare.gif Imi place cerul, ma face sa visez departe, e tare calm si frumos!

pupic.gif
brenna
pupic.gif pentru doamna frumoasă și sexyyy... mie chiar îmi place cum îți stă tunsă așa, ți-am mai spus! ce bine că te gândești la noi și ne pui poze hug.gif tare mult îmi plac, și pozele și de voi!
aki
LA MULTI ANI SEXY
Sexymom
pupic.gif Ultima zi din an, abia astept sa treaca sa ma pun pe regim, numai la asta ma gandesc.Acum mi-am facut 2 ceaiuri de slabit cu multa lamaie sa le beau la serviciu.Nu stiu cu ce sa ma imbarc sa fiu draguta astazi. dry.gif
Va pup, sa aveti o zi minunata. pupic.gif
lucy
DRAGA SEXXXXXXXXXY,sunt suuuper pozele! LA MULTI ANI!!!!!!! Te pup pupic.gif pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 31-12-2007, 09:46 AM) *

pupic.gif Ultima zi din an, abia astept sa treaca sa ma pun pe regim, numai la asta ma gandesc.Acum mi-am facut 2 ceaiuri de slabit cu multa lamaie sa le beau la serviciu.Nu stiu cu ce sa ma imbarc sa fiu draguta astazi. dry.gif
Va pup, sa aveti o zi minunata. pupic.gif

Ce fel de ceai bei? Eu am baut pana acum ceai verde,ma mentin dupa el si ma simt bine. Da atat. pupic.gif
Sexymom
Ceai verde nu beau ca imi face rau, nu imi place gustul. Eu beau Celmar, Naturavit sau ceai Antiadipos.
Azi am intrat intr-o farmacie si mi-am luat un XL- S

Cand pot va dau detalii despre ce este si ce contine( e un stimulent care arde grasimile)
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif
Deea
La multi ani mamica frumoasa! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Ella79
La multi ani Sexy! hug.gif Iti doresc un 2008 imoral de bun!
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
brenna
În anul care vine, să ai parte de tot ce-ți dorești, să rămâi la fel de veselă și de sexy smile.gif , să ți se îndeplinească toate, dat toate dorințele! An Nou fericit iți doresc, împreună cu toți cei dragi! hug.gif
Lacry
La multi ani si tot ce iti doresti in Noul An sa ti se implineasca!
Cu drag,
Lacri si Alec
bubbles
Ziua si la multi ani si un an nou fericit mama sexy care arata de milioane hug.gif pupic.gif .Aratati tare bine impreuna si parca nu imi vine sa cred ca ai fete asa mari la cat esti de tinara pupic.gif
brenna
w00t.gif chiar îți stă mai bine! am tot derulat pagina, să compar înainte și după ... și prietena ta a făcut un lucru minunat! pupic.gif fata și mai frumoasă, acum că e tunsă!
May
La multi ani si sa ne revedem cu bine in noul an pupic.gif
Sexymom
multumesc fetelor.
An nou look nou naughty.gif .
-Mai e cineva la serviciu sau sunt numai eu?
butterfly
se pune dc sunt nevoita sa invat?)).gif tot munca e si aia )).gif)
stardust
CITAT(Sexymom @ 02-01-2008, 11:06 AM) *

multumesc fetelor.
An nou look nou naughty.gif .
-Mai e cineva la serviciu sau sunt numai eu?

Eu dar deocamdata degeaba sunt aici, ca dorm pe mine )).gif
Sexymom
Am inceput regimul azi.

Md: 300 g suc natural de portocale si o cafea cu lapte si zaharina
Pranz: 2 sandwich-uri cu paine integrala , sunca degresata si branza degresata, 1 coca cola,200 g. suc portocale
Gustare: 200 suc portocale
Cina: salata variata si 100 g. sunca
Dumbo
Cam drastica trecerea la regim, sper sa fie ok.
amalia0701
La multi ani iubita!
pupic.gif
Am trecut sa itzi spun ca te iubesc hug.gif
Un an minunat si tie si familiei tale pupic.gif
Ella79
La multi ani Sexy! Iti doresc sa-ti mearga toate din plin anul asta! pupic.gif
butterfly
waa...ce fete mari ai! credeam ca is mai mici ..zau asa
aki
Sexy,cum a trecut ziua de munca? hug.gif
julyalina
Imagine
eu abia acum am venit la munca blum.gif si la noi ninge de azinoapte incontinuu biggrin.gif e super. mai ales daca stai acasa )).gif
pies... te-am vazut cu noua tunsoare biggrin.gif e super pupic.gif iti sta tare bine . sincer . ai o atitudine de doamna smile.gif e asa... mai stylish blum.gif
Sexymom
Multam Alina pupic.gif Amalia besos pupic.gif
Va pup pe toate.

A doua zi de regim:
md: 300 g suc portocale si o cafea cu lapte
Ella79
CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 01:00 PM) *

A doua zi de regim:
md: 300 g suc portocale si o cafea cu lapte

blink.gif blink.gif Fata, o sa mori de inanitie!
Sexymom
Ella, e micul dejun sad.gif

Pt. pranz am 2 sandwich-uri cu paine integrala, salata, sunca si 2 felii de branza.
Gustare 2: 2 kiwi si un mar
Andreea-Rodica
Si cina?

P.S. Iti sta bine, dar parca esti mult mai serioasa cu noua tunsoare. hug.gif
Sexymom
Cina de ieri : 100 g orez si 200 g carne de vita

Md: 200 suc portocale si o cafea
Gustare:suc de portocale
Pranz: 2 sandwich-uri de paine integrala cu salata , sunca degresata si branza light
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif
Cat esti de cuminte hug.gif
Dumbo
Foarte cuminteeee
numeri caloriile sau punctele?
Sexymom
Gracias Amalia, sa vad cat m-o tine cumintenia.
Dumbo, numar caloriile, incerc sa ma incadrez in 1000 pe zi.
Nessie
La multi ani! pupic.gif Multumesc mult pentru urari! give_rose.gif Un an nou fericit si plin de impliniri iti doresc! Imi pare rau ca nu ti-am vazut tunsoarem dar poate imi dai si mie un link la ea. biggrin.gif

Ma rugasei sa ma uit de ceva, dar eram atat de stresata incat nici nu mai stiu de cine ma rugasei. sad.gif Daca mai e valabil, contacteaza-ma pe mess, te rog. pupic.gif
Sexymom
Nessi poti sa ma vezi la pagina 70 cum sunt tunsa. pupic.gif
Nessie
doh.gif M-am uitat pe pagina asta si m-am gandit ca le-ai sters deja.

pupic.gif Iti sta foarte bine! Parca esti o pustoaica. wink1.gif
Sexymom
Gracias pupic.gif
julyalina
sexy pupic.gif
1000 cal / zi ? nu e cam putin? rolleyes.gif
Sexymom
La cate kile am in plus sunt multe )).gif

Fata m-am gandit numai la cozonacul tau lol.gif
butterfly
pana la Paste mai e asa ca ssssshhhh si la dieta wink1.gif)
julyalina
iti dau reteta ? e chiar simplu de facut blum.gif adica ... cat de simplu poate fi sa faci cozonac tease.gif

si sa nu uit... iti ia doar vreo 6 ore )).gif
Sexymom
Ce usor e sa spui asta draga mea Alina, cu siguranta ca tu ai facut cozonacii. lol.gif lol.gif
aki
Bafta la dieta si multa ambitie hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.