Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Tzutzi80
Eu am o curiozitate! Cine este Carlos?
Ella79
Sexy, sanatate multa si tie si Mirunei. hug.gif
crissy
La multi ani!
CITAT(Ella79 @ 04-01-2008, 07:55 PM) *

Sexy, sanatate multa si tie si Mirunei. hug.gif

Sunt bolnavioare? De unde reiese? Ca am citit din urma si nu scrie nimic. Sanatate! Spor la dieta. pupic.gif
Ella79

Crissy, Sexy a scris asta la mine in jurnal.

CITAT(Sexymom @ 04-01-2008, 01:30 PM) *

Da mai, si ma simt rau, imi vine sa vomit, nu am dormit toata noaptea, Miru e bolnavioara, si acum sunt ca un robot, ma doare si capul ingrozitor, abia astept sa plec acasa. sad.gif

bubbles
Sexy unde-s pozele cu tine si cu tunsoarea? sorry.gif
axe10
Nu mai sunt pozele ca le-a sters...e tunsa scurt, nu baietzoi dar scurt!
Imi place dar e mai sexoasa cu parul lung...
pupic.gif
carlos
depinde din ce pct de vedere vrei sa stii:)
carlos
ce catel e ala Aki?
Ella79
CITAT(carlos @ 06-01-2008, 12:54 AM) *

depinde din ce pct de vedere vrei sa stii:)

)).gif )).gif )).gif Adica se poate in mai multe feluri?
carlos
normal...nu stii ca oamenii au mai multe fete....sau ar putea fi profesional, intelectual, sentimental etc:))...sunt cam distrat in seara asta, nu stiu ce am...
Ella79
Pai incearca tu o descriere cuprinzatoare, ca sa nu punem noi multe intrebari. )).gif
carlos
pe masura ce vom vorbi si vom schimba pareri , sunt sigur ca ne vom cunoaste mai bine..
aki
CITAT(carlos @ 06-01-2008, 12:07 AM) *

ce catel e ala Aki?

E Rotweiler wink1.gif ,aici avea 2 luni.Acum are 1 an si 5 luni. yahoo.gif
carlos
super...eu am un dobermann...o cheama (pe numele mic) Mara, e din canisa Focus si a luat multe premii...sunt cam mandru de ea si ma mai dau si mare cu ea smile.gif
carlos
buna dimineata! Nu-i nimeni impreur?
Ella79
Pai esti cam matinal. La ora asta te trezesti tu? )).gif
anca veselie
sexi, multa sanatate! sper ca esti mai bine pupic.gif pupic.gif
bubbles
Gata .. te-am vazut pupic.gif .Arati super .Imi pare bine ca nu am renuntat numai eu la pleata grin.gif
Sexymom
Buna dimineata la toata lumea si multi pupici. Eu sunt la scarbici sad.gif toata lumea sta acasa numai eu pe baricade.
La noi au fost ieri Regii Magi si mi-au adus 2 haltere de 2 kg fiecare. Asa ca azi ma dor muschii de la brate. pupic.gif
Ella79
Sa le folosesti cu spor si drag. Si mai ales cu efect. wink1.gif
Sexymom
Am zbarcit-o cu regimul in week-end, am iesit cu multi prieteni si am scapat in ceva dulciuri si bericica sad.gif , dar de azi sunt iar un ingeras cuminte.
lilistiuca
LA MULTI ANI!!!

Sa fii sanatoasa si iubita!!!

Ce regim tii pina la urma???

eu nu stiu de ce sa ma apuc, nu ma prea pricep la regimuri...asa ca incerc sa maninc mai putin si mai cumpatat....si poate bag ceva bicicleta.....
bebeingeras
spor la lucru sexy, si pe mine o sa ma pasca niste gimnastica ca vreau sa-mi iau aparat din ala de abdomene
si atunci sa vezi febra si la mine )).gif
apropo nici eu n-am avut azi chef de nimic si la mine a fost tot cam scarbici mai ales ca am o clasa la care nu ma duc deloc cu drag sad.gif
Sexymom
Hola gagici, sunt din nou pe baricade, de acasa nici nu mai am timp sa ma conectez, azi au inceput si fetele scoala si incep alergatura.
Ieri am fost la Palatul de gheata cu fetele , la patinuar, si am descoperit ce bine patineaza sotul meu, mai ceva ca Plusenko )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 08-01-2008, 01:54 PM) *

Hola gagici, sunt din nou pe baricade, de acasa nici nu mai am timp sa ma conectez, azi au inceput si fetele scoala si incep alergatura.
Ieri am fost la Palatul de gheata cu fetele , la patinuar, si am descoperit ce bine patineaza sotul meu, mai ceva ca Plusenko )).gif

Ce-mi place Plushenko ala.....
Spor la toate!
aki
Sexy salut.Cum merge jobul? tease.gif
julyalina
'neatza sexy ! pupic.gif ce talente ascunse are sotul tau biggrin.gif sa patineze asa bine si tu sa nu stii ...
apropo... tu cum patinezi ? pupic.gif
ina_ceva
Cred ca barbatii au un talent ascuns la patinat dry.gif , al meu din prima s-a descurcat, desi nici el nu se daduse cu rolele, iar eu, cu doi ani experienta la asa ceva, am cazut de cateva ori .

Neatza sexy! pupic.gif
Sexymom
Hola gagici.
Aki merge bine job-ul, un pic cam obositor pt. ca nu ne functioneaza sistemul informatic si scriu la mana tot, ajung rupta acasa dupa 6 ore.
Alina, pana acum 15 ani patinam super misto, dar nu am avut curaj sa intru pe gheata acum, o sa incerc data viitoare.
Ina besos. pupic.gif
aki
Sexy pupic.gif .O zi frumoasa iti doresc hug.gif
Sexymom
Frumoasa ca tine Aki naughty.gif
lilistiuca
Ce regim tii acum??? te-ai apucat de disociatul pe zile???

Si ca sa continui cu intrebarile.. cati ani au fetele tale????

give_rose.gif

cucuiata mea a facut 14 ani toamna trecuta...si are o limbarita.....si o personalitate....nu stiu ce m-as fi facut cu doua capritze... tease.gif .....glumesc!!! sa ne traiasca si na bucuram de ele!!!
aki
CITAT(Sexymom @ 09-01-2008, 12:20 PM) *

Frumoasa ca tine Aki naughty.gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif hug.gif

CITAT(lilistiuca @ 09-01-2008, 01:15 PM) *

cucuiata mea a facut 14 ani toamna trecuta...si are o limbarita.....si o personalitate....nu stiu ce m-as fi facut cu doua capritze... tease.gif .....glumesc!!!

lol.gif lol.gif lol.gif .Stati ca si a mea creste,se vede de pe acum ce poama o sa fie,o sa ma puie la perete daca nu o sa stau cum ma pune ea lol.gif
Sexymom
Lili, fetele mele frumoase au 11 ani Bianca si 7 ani Miruna.
Regimul meu nu e disociat, ma incadrez in 100 kcal pe zi, cel putin asta incerc sa fac.
bubbles
Ziua mama sexy hug.gif .Cred ca ai vrut sa spui 1000 calorii nu? dry.gif
Sexymom
Yapi, 1000 kcal, gracias Andreea, ca altfel imi sareau fetele in cap )).gif
aki
Dar eu inca nu stiu de cite calorii am nevoie.Dar pina deseara ,ma luminez eu wink1.gif
dany
hug.gif Lorena !

Ai gasit WII sports pentru fete ?
Sexymom
Da mai, le-am luat WII cu 4 jocuri, am dat 400 de euro pe el sad.gif , am gasit cu o zi inainte sa vina Regii Magi cheer.gif
dany
Moamaaaa, ce scump doh.gif sad.gif

Vezi ca exista si cd cu " jocurile olimpice " si acolo sunt mai multe sporturi ....
Sexymom
Nu credeam ca e asa de misto consola, ne jucam acum mereu cu fetele, eu prefer boxul, bawling-ul si tenisul. )).gif

Stiu Dany, numai ca trebuie sa depiratam consola, pt ca sunt scumpe jocurile, 60 de euro fiecare.
dany
De la tenis am avut eu febra musculara la bratul drept ....nica macar sa-mi ridic pantalonii nu mai puteam )).gif

Cd-ul de care ziceam costa cam 50 € aici si , cum spuneam are o gramada de jocuri ... Si , din cand in cand , daca ai rezultate bune ti se mai acorda bonus cate un nou joc . Dirk a avut o zi buna si a primit saritura in inaltime )).gif

Cum adica sa depiratati consola ???
Sexymom
Sa il decodificam , sa putem descarca jocuri pe net si sa le transferam pe memoria WII.
dany
Am inteles acum .....
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-01-2008, 01:55 PM) *

De la tenis am avut eu febra musculara la bratul drept ....nica macar sa-mi ridic pantalonii nu mai puteam )).gif

Cd-ul de care ziceam costa cam 50 € aici si , cum spuneam are o gramada de jocuri ... Si , din cand in cand , daca ai rezultate bune ti se mai acorda bonus cate un nou joc . Dirk a avut o zi buna si a primit saritura in inaltime )).gif

Cum adica sa depiratati consola ???

Si cum sare in inaltime?!....trebuie sa vad si eu jocul asta ca vad ca sunteti calare pe el....
Sexymom
Si eu as vrea sa il vad sarind lol.gif
bebeingeras
hola sexy, ce mai faci? eu venii de la scoala si plec iar, dar ma intorc diseara, ca tare mult as vrea sa mai vorbim si noi.
va pup pe toti 4 si astept sa mai intri pe mess sa mai vb pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Sexymom
Adina, s-a apucat iubi al meu, resp. varul tau lol.gif sa aregleze toate calculatoarele din casa, si toate sunt intoarse cu fundul in sus. Acum eu intru de la scarbici.
Si eu abia astept sa mai vb. sa aflu ceva noutati despre tine. Besos iubita.

Am uitat sa iti spun : la scarbici nu am acces la messenger si nici la mail.
dany
CITAT(Sexymom @ 09-01-2008, 02:07 PM) *

Si eu as vrea sa il vad sarind lol.gif

lol.gif lol.gif Pai nu sare el ...ci maimutoiul ala care il pune ca sa-l reprezinte . La inceput tot dadea cu fundul de stacheta lol.gif . La saritura in lungime sarea in inaltime si dadea cu fundul de pamant la 2 m in fata lui lol.gif

Acum a devenit expert .... cica

Eu am incercat sa alerg 100 m si nu stiu ce tot faceam ca plecam prima si ajungeam ultima )).gif . Oricum , distractia e mare
aki
Ce bine va distrati hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.