Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Buna dimineata la toata lumea pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 11:17 AM) *

Buna dimineata la toata lumea pupic.gif

pupic.gif
Sexymom
Sunt la munca si dorm pe mine, am o stare nasoala, m-a sunat iubi al meu si m-a anuntat ca mi-a pierdut pasaportul si inca ceva acte dupa care trebuia sa imi faca copii xerox sa ma duc in data de 16 sa renovez rezidenta, acum sunt o emigranta ilegala care lucreaza la negru sad.gif
bebeingeras
ce nasol doini poate le gaseste
sad.gif
Sexymom
Le-a cautat peste tot si nu sunt, sper sa le gaseasca cineva si sa se puna in contact cu mine sau cu comisaria din zona, ca altfel trebuie sa bat o multime de drumuri, si nu am cand ca muncesc zi de zi numai dimineata.Sa nu mai pomenesc de cozile care sunt sad.gif
axe10
Rememoreaza pas cu pas cand l-ati vazut ultima oara....succes ca nu stiu cum o sa te descurci cu toate!

pupic.gif
Sexymom
Lavi, ieri i le-am dat sotului meu sa faca copii xerox si el tine minte sigur ca le-a bagat in geanta cu grija, si cand a ajuns acasa a vazut ca au disparut pur si simplu, e posibil sa i le furat in autobuz, el le-a cautat peste tot.
Sexymom
Mi-a gasit actele, URAAAAAA cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 12:22 PM) *

Mi-a gasit actele, URAAAAAA cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu maI ESTI IMIGRANTA ILEGALA pupic.gif
axe10
unde erau?...tocmai ma pregateam sa-ti zic sa nu le fi uitat la xerox
Amazoana
La multi ani Sexy! pupic.gif
Ce faci draga mea? Atat de mult ati scris pe aici.....nu am apucat sa citesc nimic, nu stiu cand recuperez....Cum merge munca? Fetele si sotul ce-ti fac?
aki
Salut, draguta pupic.gif Unde ai gasit actele hug.gif ?
Ella79
Bine ca le-a gasit! pupic.gif
aki
Sexy,inca esti la job? hug.gif
amalia0701
pupic.gif
himere2005
sexy, bine ca ti-ai gasit actele cheer.gif sa fii fericita in fiecare zi pupic.gif
Sexymom
Va pup fetelor. pupic.gif
M-am trezit dimineata cu o durere de cap ingrozitoare, ametita, fata vlaga sad.gif , nu am fost buna de nimic toata ziua.Ori ma paste o gripa ori nu stiu ce este sad.gif maine ma opresc la farmacie si imi iau niste supliment de fier.
Azi am mancat numai 3 iaurturi, 2 felii mari de pepene galben, 1 mar si o mandarina, ca altceva nu am putut.
Si maine incep din nou munca.....
bebeingeras
ce bine ca le-ai gasit!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif pupic.gif
acum nu mai tre sa faci o mie si o suta de drumuri sa le refaci, ai scapat de o grija
aki
E scumpa Sexy la vorba w00t.gif
Sexymom
Am mult de munca si sunt si niste supervizori pe aici.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 14-01-2008, 01:11 PM) *

Am mult de munca si sunt si niste supervizori pe aici.

Tinem pumnii sa iasa bine!
Pupici pupic.gif
Sexymom
Gracias Ella.
Mai imi bubuie capul de durere, de ieri dimineata, e o caldura la noi in birou de tampesti, nu avem pic de aer, colegii mei sunt in pulovere si eu in bluza subtire si fara sutien, m-am dus la baie si l-am scos(avantaj eu ca am sanii mici )).gif ).

Am mancat ca o varza azi, 1 mar si 400 g suc portocale, o cafea cu lapte si atat. Nu pot manca nimic. sad.gif Am luat si 2 pastile de cap.
dany
O cafea tare cu cateva picaturi de zeama de lamaie in ea ajuta la durerile de cap ....
Sexymom
Grasias Dany, ma duc sa imi iau o cafea tare. pupic.gif
anca veselie
ai grija sexi, prea bantuie bolile pe aici sad.gif .
mi-e dor de tine, nu am mai apucat de mult sa povestim sad.gif
pupici dulci!
aki
pupic.gif O zi frumoasa iti doresc ,Sexy hug.gif
bubbles
Sanatate multa hug.gif .Sexy nu m-am prins .. cum adica

CITAT(Sexymom @ 14-01-2008, 04:15 PM) *

Am mancat ca o varza azi

axe10
CITAT(Sexymom @ 14-01-2008, 02:15 PM) *

Gracias Ella.
Mai imi bubuie capul de durere, de ieri dimineata, e o caldura la noi in birou de tampesti, nu avem pic de aer, colegii mei sunt in pulovere si eu in bluza subtire si fara sutien, m-am dus la baie si l-am scos(avantaj eu ca am sanii mici )).gif ).

Am mancat ca o varza azi, 1 mar si 400 g suc portocale, o cafea cu lapte si atat. Nu pot manca nimic. sad.gif Am luat si 2 pastile de cap.

Pai de aia au dat aia drumul la caldura...sa te vaza fara sutien... lol.gif lol.gif lol.gif ...glumeam, sanatate ...poate se schimba vremea si pe la voi..ca si eu am probleme cu capul cand se schimba presiunea atmosferica...e de la berbeci!
Sexymom
In sfarsit am reusit sa ma conectez si de acasa.
Mai nu stiu ce este cu durerea asta de cap, ma doare de ceva zile. sad.gif La munca mi se face rau pur si simplu si nu mai pot sa judec.
Am mancat aiurea de tot, azi de ex.1 mar, 1 sandwich , iar la cina o banana si o felie de pepene, in schimb am baut tone de ceai si apa plata.
Sper sa ma organizez un pic, la munca e o atmosfera incarcata, au venit unii sa ne monitorizeze, e perioada incasarii comisioanelor si stau pe langa noi ca sacalii.

Axe, se poate sa fie si de la timp, e mereu ceata afara, innorat.
Anca si mie imi e dor de povestile noastre.Sper sa vb. cat de curand.
Bubbles, mananc si putin si prost sad.gif
Akiduta te pup si pe tine si pe Danutza ta.
Dulcy, esti scumpa la vedere. floare.gif
Ella, vad ca e saptamana cadourilor, esti tare scumpa, nu trebuia sa te deranjezi atat.Multumesc mult give_rose.gif
butterfly
sexy vad ca e o perioada stresanta dar ai grija de tine!! pupic.gif

uite o mama sexoasa ca tine;))

Imagine
Sexymom
lol.gif Mama ce mica e Miruna, inca mai are suzeta lol.gif si eu reusesc sa ma tiu pe tocuri lol.gif lol.gif
bubbles
Si iti mai si curg banii din servieta de plina ce e naughty.gif pupic.gif
aki
Draga, Sexy,nu esti stresata la servici?Pe mine ma durea capul la serviciu cind eram stresata si retraiam huh.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 14-01-2008, 11:32 PM) *

In sfarsit am reusit sa ma conectez si de acasa.
Mai nu stiu ce este cu durerea asta de cap, ma doare de ceva zile. sad.gif La munca mi se face rau pur si simplu si nu mai pot sa judec.
Am mancat aiurea de tot, azi de ex.1 mar, 1 sandwich , iar la cina o banana si o felie de pepene, in schimb am baut tone de ceai si apa plata.
Sper sa ma organizez un pic, la munca e o atmosfera incarcata, au venit unii sa ne monitorizeze, e perioada incasarii comisioanelor si stau pe langa noi ca sacalii.

Uite ca ti-ai raspuns singura la problema durerii de cap. Dar ar putea fi si alte cauze, poate dai o fuga sa te caute cineva de meserie.
Iti doresc zile usoare la munca si-ti mai doresc sa fuga durerea aia cit colo! pupic.gif
Sexymom
Acum nu e doar durerea de cap, am si insomnii, m-am culcat la 23, 30 si de atunci ma trezesc din ora in ora, mi-am facut o cana de lapte caldut cu miere, si un tiker.Sa vedem daca o sa ma ia somnul dupa asta sad.gif
Maine dimineata mananc o banana si beau o alta cana de lapte cu miere.

Ella79
CITAT(Sexymom @ 15-01-2008, 01:32 AM) *

Ella, vad ca e saptamana cadourilor, esti tare scumpa, nu trebuia sa te deranjezi atat.Multumesc mult give_rose.gif

Doina, cu mare, mare placere. Sper sa scii in ele numai lucruri frumoase ca tine. pupic.gif
Plicurile au plecat in acelasi timp, inainte de Craciun, eu speram sa si ajunga in acelasi timp pentru ca, de fapt, toate chestiile alea formeaza un set.
amalia0701
pupic.gif
Si insomniile sunt tot de la stress.
Ai grija de tine hug.gif
Amazoana
Neata
Cum te mai simti? floare.gif pupic.gif
Eu trec zilnic pe aici, draga Sexy, insa am pierdut mult din discutii si nu imi prea gasesc locul.
Sexymom
Sunt chiauna si ma doare capul. sad.gif Am dormit prost de tot, dimineata am mancat o banana , am baut lapte si suc de portocale.
mirela
Sexy lapte cu suc de portocale? Vezi sa nu te pricopsesti si cu altceva mai inconvenient.Cat despre durerea de cap sunt de acord cu Ganesha.Mananci putin, stai in prea multa caldura,ajungeti la un consens la munca in legatura cu caldura.Nici luna asta nu am zbor catre Madrid. Aseara am zburat pana in Barcelona un dus intors, imi venea sa ma catapultez la jumatatea drunului adica deasupra Madridului,macar aveam unde sa dorm aseara si sa iau o cina calduta.Glumesc ,dar daca puteam deschide usile avionului in zbor eram in stare de asa ceva.Pupici si ma bucur ca munca merge in continuare! pupic.gif
Sexymom
Buna Mirela, ce mi-ar place sa mai hoinarim amandoua prin oras. pupic.gif
Cat despre amestecul lapte cu suc de portocale la ce stomac am eu nu am probleme.Nici berea cu pepene si prune nu ma rezolva lol.gif
Sexymom
Colegii mei, i-am scos acum din telefon.
El este Ruben
Imagine
luchi
Numa pot hotari: Ruben sau Julian..Hmm..Cred ca o sa aleg Julian. Se fac angajari la voi? laugh.gif
Sexymom
El este Julian (cel de 19 ani, student la chimie)
Imagine
luchi
Scoti poze, bagi poze...Modifici mesaje. Stoop, acu' ai scris ca Julian are 19 ani? Mm, paaaas lol.gif
ganesha
Tanananaaaaaa, si-a scos Sexy colegii din captivitate, nu-i mai tine incuiati in telefon lol.gif lol.gif

Si ce vad, Lucu' deja e pe pozitie... da sa corupa minori lol.gif

Pe sef sa inteleg ca-l cheama Ivan. E Ivan cel Groaznic? lol.gif

pupic.gif Sexy si sper ca se simte mai bine!!!!
luchi
CITAT(ganesha @ 15-01-2008, 07:41 PM) *

Si ce vad, Lucu' deja e pe pozitie... da sa corupa minori lol.gif

Pardon! Nu-i corup..Ii cresc! lol.gif

Replica de "Liceenii.." laugh.gif
Sexymom
Mai , eu ii vad asa de draguti si de fini, de pregatiti, cu mult bun simt, imi e drag de ei, credeti-ma ca v-ar place asa colegi )).gif , rad cu ei mereu, inainte stateam intre ei, acum e Julian langa mine, ca barfeau colegele si se indragosteau in fiecare saptamana de alta fata )).gif ,in fata mea stau sefutzi )).gif .E atmosfera relaxanta.
Julian e innebunit dupa karate, are centura neagra si face zilnic 4 ore de sala, ma pune in fiecare dimineata sa ii spun daca ii sta bine parul si daca mai trebuie imbibat in ceva balsam sau rehidratat.In ultimul timp ma intreaba daca e frumusel )).gif eu ii repet de 100 de ori ca e dragut si el imi spune ca e urat, ca eu il privesc cu ochii de mama.Ruben e si mai haios, mereu il luam la misto pe Julian ca numara caloriile si mananca mandarine si kiwi in 6 ore, bea si un Red Bull.
Ivan (seful) ne tine protejeaza pe toti 3, acum ne ameninta numai de 2 ori pe zi ca ne da afara la prima abatere, inainte o facea de 4, 5 ori lol.gif .A spus ca noi suntem capul rautatilor si deranjam (vezi Doamne) ceilalti colegi. )).gif

De cate ori va scriu pe forum stau amandoi langa mine si citesc in romana tot ce scriu, si le traduc de cele mai multe ori. )).gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 15-01-2008, 07:52 PM) *

De cate ori va scriu pe forum stau amandoi langa mine si citesc in romana tot ce scriu, si le traduc de cele mai multe ori. )).gif

Acum scrii de acasa, nu? Ca nu tre' sa le traduci ce am scris mai sus lol.gif
mirela
Si ce parere au colegutii de noi? )).gif Macar ai cativa si nu te supara, eu am mai mult de 5000 de colegi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.