Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Dumbo
Hehehe si-a revenit Sexy.
Frumosi baietii tai.
Nu ii trimiti intr-o calatorie pe la noi? sa ii vedem de mai aproape...?
aki
Asta e Sexy... w00t.gif
La un job bun trebuie sa fie colegii buni.Eu nu ma avut colectiv bun.M-au mincat in fiecare zi,pina nu am mai putut si mi-am luat lumea in cap si am fugit de acolo.Nu mi-au dat sansa sa invat si sa deprind meseria. sorry.gif Ai un noroc mare draga Sexy.Te invidiez,cu invidie alba pupic.gif Bafta hug.gif .Si asa s-o tii cheer.gif
lliliana
Sorooooooooo.............Sooooooooooooroooooo....lucrezi? Salut shi un milion de pupaturi. Ce mai faci soro? Ce-ti face familionul? Fetele? Uaiooo ce dor mi-i de tine. M-ai dat gata cu felicitarea de An Nou. Am plans, pe bune, nu aburesc. Tre' sa te caut pe net sa mai povestim. pupic.gif
Sexymom
Va pup fetelor.
Azi nu sunt la munca, am mers la comisariat, am primit rezidenta pe 5 ani cheer.gif , deci vineri am ce sarbatorii, pe langa fiesta Mirunei de 7 ani cheer.gif .

Liliana ma bucur sa te vad, chiar imi lipseai, sa imi scrii ce mai faci, cum e fetita ta draga.
aki
CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 01:06 PM) *

Sorooooooooo.............Sooooooooooooroooooo....lucrezi? Salut shi un milion de pupaturi. Ce mai faci soro? Ce-ti face familionul? Fetele? Uaiooo ce dor mi-i de tine. M-ai dat gata cu felicitarea de An Nou. Am plans, pe bune, nu aburesc. Tre' sa te caut pe net sa mai povestim. pupic.gif

Dar a mea felicitare a ajuns? sorry.gif
Sexymom
NU Aki, nu am primit nimic de la tine, iti scriam eu cu siguranta.Besos frumoasa fata pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 16-01-2008, 02:38 PM) *

CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 01:06 PM) *

Dar a mea felicitare a ajuns? sorry.gif

Moldova e cu noi. A ajuns la Arad...La sora nush' daca a ajuns da' a ajuns sufletelul tau, precis. pupic.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 16-01-2008, 01:36 PM) *

Azi nu sunt la munca, am mers la comisariat, am primit rezidenta pe 5 ani cheer.gif , deci vineri am ce sarbatorii, pe langa fiesta Mirunei de 7 ani cheer.gif .

Super !!!!! Dai si noua ceva de baut vineri ? Te rooooggggg

hug.gif
Sexymom
Aki am primit felicitarea, m-au induiosat cuvintele tale, imi esti tare draga si ma bucur sa stiu ca esti mereu prin preajma cand vreau sa vb. cu cineva.Multumesc draga prietena. pupic.gif

Dany dau de baut sigur vineri, fac si multe, multe poze, am in jur de 30 de invitati, mai ceva ca la nunta )).gif
aki
CITAT(Sexymom @ 16-01-2008, 11:50 PM) *

Aki am primit felicitarea, m-au induiosat cuvintele tale, imi esti tare draga si ma bucur sa stiu ca esti mereu prin preajma cand vreau sa vb. cu cineva.Multumesc draga prietena. pupic.gif

cry.gif Of,merci mult.Imi sunteti asa de dragi.Va iubesc mult-mult hug.gif cheers.gif

CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 05:18 PM) *

Moldova e cu noi. A ajuns la Arad...La sora nush' daca a ajuns da' a ajuns sufletelul tau, precis. pupic.gif

A ajuns la tine?Greu soro,greu cheer.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 16-01-2008, 02:36 PM) *

Va pup fetelor.

Felicitari, Sexy!!!!!! yahoo.gif party.gif band.gif
lliliana
Nevasta esti, mama (si ce mai mama) esti, rezidenta esti, romanca esti, soro )).gif esti, moderator esti, prietena buna esti...esti de toate...fara tine lumea ar fi mai trista. hug.gif
BRAVA!
Amazoana
Felicitari din toata inima! cheer.gif pupic.gif
lucy
Sexyyyyyyy felicitari pt realizari si LA MULTI ANI pentru MIRU! give_rose.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
doina pupic.gif felicitari, este o veste minunata!
Sexymom
CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 09:05 AM) *

Nevasta esti, mama (si ce mai mama) esti, rezidenta esti, romanca esti, soro )).gif esti, moderator esti, prietena buna esti...esti de toate...fara tine lumea ar fi mai trista. hug.gif
BRAVA!

Liliana sunt si om al muncii de 3 luni lol.gif de asta uitasi.

Multumesc fetelor, va pup pe toate. pupic.gif
bubbles
Felicitari Sexy hug.gif cheer.gif
lilistiuca
felicitari iubita!!! pupic.gif
lliliana
Care e Mili la tine in pajina? Ashea ii spun eu sotzului meu...oare el e? )).gif w00t.gif huh.gif blum.gif naughty.gif Daca e el...sa ne dam in spectacol fetelor pupic.gif
Sexymom
Fata Lili, e MIRI, adica MIRELA. blum.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 15-01-2008, 09:52 PM) *

Mai , eu ii vad asa de draguti si de fini, de pregatiti, cu mult bun simt, imi e drag de ei, credeti-ma ca v-ar place asa colegi )).gif , rad cu ei mereu, inainte stateam intre ei, acum e Julian langa mine, ca barfeau colegele si se indragosteau in fiecare saptamana de alta fata )).gif ,in fata mea stau sefutzi )).gif .E atmosfera relaxanta.
Julian e innebunit dupa karate, are centura neagra si face zilnic 4 ore de sala, ma pune in fiecare dimineata sa ii spun daca ii sta bine parul si daca mai trebuie imbibat in ceva balsam sau rehidratat.In ultimul timp ma intreaba daca e frumusel )).gif eu ii repet de 100 de ori ca e dragut si el imi spune ca e urat, ca eu il privesc cu ochii de mama.Ruben e si mai haios, mereu il luam la misto pe Julian ca numara caloriile si mananca mandarine si kiwi in 6 ore, bea si un Red Bull.
Ivan (seful) ne tine protejeaza pe toti 3, acum ne ameninta numai de 2 ori pe zi ca ne da afara la prima abatere, inainte o facea de 4, 5 ori lol.gif .A spus ca noi suntem capul rautatilor si deranjam (vezi Doamne) ceilalti colegi. )).gif

De cate ori va scriu pe forum stau amandoi langa mine si citesc in romana tot ce scriu, si le traduc de cele mai multe ori. )).gif

Super misto atmosfera Sexy. Si ce colegi draguti ai!!!!!11 w00t.gif
Iubita, felicitari de 1000 de ori pt rezidenta. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Esti super tare! Bravo tie! cheer.gif Te admir din tot sufletul pentru ca esti o luptatoare si obtii intotdeauna ceea ce iti doresti, chiar daca muncesti enorm pentru asta. Nu accepti niciodata mai putin decat meriti si foarte bine faci!
salut.gif
dany
La multi ani Mirunei !!!
Sa creasca mare , frumoasa , desteapta , sanatoasa si norocoasa !!
Amazoana
La multi ani, Miruna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
la multi ani pt mirunaaaa! sa creasca sanatoasa, frumoasa si desteapta! pupic.gif pupic.gif
amalia0701
La multi ani Mirunei!
Si voua pe langa ele )).gif pupic.gif
Distractie placuta DOAMNA, cu multzimea aia de invitatzi.
pupic.gif
Sexymom
Dragele mele, multumesc de urari.
Nu va imaginati ce ma asteapta azi. Am 21 de copii invitati si prietenii nostrii de familie,in jur vreo 40 blink.gif , ieri am facut tone de cumparaturi, azi ies la ora 4 si la 5 trebuie sa merg cu mama, sotul si Bianca sa luam copii de la scoala.
O sa fac poze multe.
Aseara am iesit cu Miruna sa ii iau ceva de imbracat, m-a plimbat in tot centrul Madridului pana si-a gasit o rochie care sa-i placa ( si are numai 7 ani fetita), a ales una de culoare (habar nu am cum sa ii spun) e dintr-o panza topita fina , brodata pe margini,culoarea este intre roz si orange, a ales si o bluza hipi roz cu maneci largi si bufante, stranse la cot cu un siret. Are niste gusturi de pici in cap salut.gif
A comandat un tort imens pe care e desenata printesa Encantada, care vb. cu o veverita.

M-am cantarit dimineata, am 2 kg minus dupa 6 zile de regim. cheer.gif
Sexymom
Stiti ce fac acum? am primit pachet din Romania, si am 6 pateuri cu branza, le mananc impreuna cu colegii )).gif , mi le-a adus sotul meu la munca )).gif

Au facut o fata cand l-au vazut )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 18-01-2008, 12:29 PM) *

Stiti ce fac acum? am primit pachet din Romania, si am 6 pateuri cu branza, le mananc impreuna cu colegii )).gif , mi le-a adus sotul meu la munca )).gif

)).gif )).gif )).gif
Pofta buna!
Sexymom
Concluzie: azi am dezlegare de regim, ca doar e ziua puiului meu mic )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 18-01-2008, 12:29 PM) *

Mai sunt ?

In cat timp ti-a ajuns de le mai poti manca?
Sexymom
In 2 zile.
axe10
Vin cu autocarul pachetele presupun...ca posta romana nu e asa rapida....
Sexymom
Da, l-a trimis cu Eurolines, prin pasageri.
Dar mancam pateurile si daca aveau 2 saptamani vechime, ca imi plac mult si ma risc la cateva herpesuri lol.gif
axe10
Ok, sister...si eu sunt moarta dupa pateuri....
Ella79
La multi ani Mirunei! cheer.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
La multi ani Mirunei! Petrecere frumoasa! bday.gif
Sexymom
Multumesc mult fetelor floare.gif Miruna e asa de incantata ca sta sa ii cada si un dinte )).gif poate il scoate pana vin invitatii )).gif

Am o zi fatala la munca sad.gif
ganesha
La Multi Ani lu' Miru, sa o faca pe mami mindra in continuare, sa fie sanatoasa si sa dea tot binele din lume peste ea!!!

Si noi sintem acu' in febra dintilor, Zina nu mai face fatza lol.gif
May
La multi ani Mirunei!! cheer.gif Mama dar ce petrecere dati, poate zice lumea ca faceti nunta )).gif. Sper sa iasa totul asa cum iti doresti si sa faci fata micutilor hug.gif
butterfly
La multi ani Miruneeei!!!!
bpaula
La multi ani Miru!!!!!!!

si ma bucur ca ai primit rezidenta cheer.gif

distractie placuta
mirela
Ok, 1st of all Happy birthday Mirunei! 2nd of all, ma bucur ca ai primit rezidenta.3rd, da-o incolo de zi fatala ca trece, be happy cum numai tu stii sa fii.Pupici!
aki
Felicitari Mirunei si mamei care a facut o fata asa frumoasa si desteapta cheer.gif give_rose.gif hug.gif
crissy
cheer.gif La multi ani Mirunei si felicitari pt rezidenta! cheer.gif
julyalina
pupic.gif cate am pierdut cand am lipsit sorry.gif
in primul rand, La multi ani Mirunei! sa-ti traiasca !
in al doilea rand, Felicitari pentru viza hug.gif
Deea
La multi ani Miruna! Ce fete mari are mama smile.gif, maine - poimaine jucam la nunta smile.gif

dany
Ce de-a copii pe acolo )).gif

Mi-a placut culoarea bluzei tale si margelele smile.gif
Sexymom
Multumesc inca odata dragele mele pupic.gif
Si puii vostrii au crescut parca prea repede, sunt din ce in ce mai mari si mai frumosi.
Dany, esti o draguta. floare.gif
Dumbo
La multi ani, Miruna!

Sexy, nu ai poza si cu sarbatorita?
Esti o mamica tanara si frumoasa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.