Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
michelle
La multi ani cu intarziere Mirunei! pupic.gif cheer.gif Sa fie norocoasa si sa asculte de mami!
Felicitari pentru rezidenta!!
Mare curaj ai avut cu fluierele, sincer )).gif
Sexymom
Data viitoare mi le bag pe gat singura Michelle lol.gif
daconst
Sexy,super petrecere ati avut voi acolo...si ce de invitati!!!Cind ma gindesc ce-o sa ma astepte si pe mine. doh.gif
Felicitari pentru rezidenta floare.gif si La multi ani Mirunei!!! cheer.gif

Miruna e cea mica?Cum e ca si copil?
Ma gindeam ca e nascuta in aceeasi zi cu Lucas al meu. naughty.gif
Sexymom
Dana e un copil minunat din toate punctele de vedere, zambeste mereu, e linistita, organizata, dragastoasa, saritoare, mereu vrea sa ii ajute pe toti sa ii faca fericiti.E curioasa sa invete mereu lucruri noi, are simtul umorului, e o minune.Sunt tare fericita ca am reusit sa fac asa un copil deosebit. hug.gif
aki
La multi ani Mirunei hug.gif
daconst
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 02:33 PM) *

Dana e un copil minunat din toate punctele de vedere, zambeste mereu, e linistita, organizata, dragastoasa, saritoare, mereu vrea sa ii ajute pe toti sa ii faca fericiti.E curioasa sa invete mereu lucruri noi, are simtul umorului, e o minune.Sunt tare fericita ca am reusit sa fac asa un copil deosebit. hug.gif

Ha,ha,ha,Sexy,m-ai uns pe suflet! pupic.gif
Ma bucur tare ca si Miruna e asa,ca eu credeam ca sunt ca cioara cu al meu,ca-l vad astfel. grin.gif
Sa ne traiasca puiutii si sa ne bucuram toata viata de ei ca si pina acum! give_rose.gif
aki
Frumos loc hug.gif .Mai ales ca-ti trezeste aminitiri placute naughty.gif .Si un pupic.gif pentru dorul pentru Gabitul tau
bubbles
La multi ani Mirunei hug.gif .Scuze de intarziere hug.gif .Sa creasca mare ,frumoasa e deja si sa iti aduca numai bucurii si impliniri pupic.gif
Andreea-Rodica
Porc cu piersici drool.gif ... ce bun trebuie sa fie!
O saptamana minunata! hug.gif
May
Manca-v-as ou-li lol.gif v-ati asezat la aceeiasi masa la care am stat cand am fost cu voi )).gif si bineinteles ca Miruna mananca salata )).gif

Fata, tu parca intineresti pe zi ce trece w00t.gif pupic.gif
Sexymom
lol.gif ei da, as vrea eu sa intineresc si sa slabesc fara efort.Mi s-o trage de la cremele care mi le-a luat sotul meu la a-12- a aniversare lol.gif lol.gif May nu stiu ce am de cateva zile, nu sunt deloc multumita de mine.
Sa va povestesc ceva- la munca sunt printre cele mai batrane muieri , si am o colega care mereu ma cam priveste, o surprind eu ca se uita la mine mereu , cu coada ochiului, e de-o varsta cu mine si are si ea 2 copii, dar pare de cel putin 47 de ani, e neingrijita, prea serioasa, morocanoasa, prea blonda si prea plinutza.
Acum cateva zile m-a intrebat cati ani am, i-am raspuns si a zis ca e de-o seama cu mine, dar ca suntem tare diferite, ca eu ma imbrac foarte neconformist, tineresc si sunt mereu in forma , rad tot timpul si toata viata mea pare lipsita de probleme.Am simtit o urma de ...nu stiu ce anume..Eu nu cred ca sunt exagerata daca ma imbrac asa cum ma simt, adica plina de viata, tanara, vesela, si chiar daca viata mea e printre drumuri mie imi prinde bine sa fiu activa.
Sper ca nu dau in ridicol.
May
Ce-ai mai? Femeia aceea era clar invidioasa, poate nu din rautate, cat cu surprinderea ca la aceeiasi varsta tu arati mult mai bine decat ea. Te imbraci tineresc dar nu atat de extrem incat sa fii ridicola, doar nu vrei sa iti pui batic in cap. Normal ca se uita la tine pe furis, eu cred ca te admira pt cum arati dar e foarte frustrata de propria persoana. Nu-ti mai face griji, zic eu ca nu ai de ce floare.gif
Dumbo
Sexy daca te imbraci asa cum te simti nu inseamna ca te imbraci ridicol.
bubbles
Buenas noces guapa )).gif .Tu eres mui sexy e esta es la racon (motiv )).gif ) porque tu companiera de service es gelosa .
Sper ca am scris bine si ca intelegi ceva din ce am vrut sa spun lol.gif pupic.gif
Sexymom
Iubita mea profa, corectez si io putin din textul tau )).gif .
Buenas noche guapa.Tu eres muy sexy y esta es la razon.Porque tu compa;era de trabajo es muy celosa.
Esti o scumpa dintre cele mai scumpe ca imi scri asta, eu am banuit ca ea se uita la mine ca imi permit sa vin imbracata asa, dar ma simt bine in pielea mea, un pic de burta ce imi sobra si ceva sare in organism, in rest cred ca pot merge des in pantaloni scurti , cu dres gros si cizme trei sferturi. )).gif

bubbles
Huh huh.gif nu cred ca am citit, dar unde e tati? pupic.gif
Sexymom
Puiul meu e la o conferinta internationala , in Barcelona, vine abia vinerea viitoare. sad.gif E casa goala fara el, patul e rece,am ramas numai cu pijamaua proaspat spalata care miroase a albastrele, dar nu e el in ea sad.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 21-01-2008, 02:03 AM) *

Puiul meu e la o conferinta internationala , in Barcelona, vine abia vinerea viitoare. sad.gif E casa goala fara el, patul e rece,am ramas numai cu pijamaua proaspat spalata care miroase a albastrele, dar nu e el in ea sad.gif

neata iubita!!!! pupic.gif

te inteleg ...si sotul meu cind pleca in delegatii muream de dorul lui.......
Amazoana
Neata Sexy draga. hug.gif Hai nu mai fi trista, trece repede o saptamana si sa vezi ce dulce e revederea naughty.gif Nu ma bag mai mult in discutiile cu lipsa sotului ca...va inec in lacrimi sad.gif sorry.gif
julyalina
'neatza sexy pupic.gif
hai ca o sa treaca repede hug.gif o sa vezi . si o sa fie asa de bine cand vine acasa naughty.gif fursecurile se vor coace mai cu spor grin.gif
amalia0701
pupic.gif
Smile SEXIMOM, vine el tati acasa azi maine.
hug.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 21-01-2008, 02:03 AM) *

Neata yahoo.gif Lasa sexy ca alaturi de noi nu vei simti cand va trece saptamana asta give_rose.gif
daconst
Sexy,am o prietena care are bilete pentru Barcelona sa vina in concediu si au auzit ca au fost ceva tentative de atentate pe acolo.Acum le e frica sa mai mearga si vor sa renunte la concediu,deci pierd implicit si banii de pe bilete.
Vroiam sa te intreb pe tine ca stiu ca sotul tau e chiar acolo plecat,e chiar asa grav?sau se exagereaza de afara toata situatia.Tu ce sfat i-ai da,sa amane concediul?
Sexymom
Salutare, salutare pupic.gif azi sunt libera, asa ca m-am apucat sa repar ce au distrus copii vineri, am mers si la piata sa umplu casa de fructe si iaurturi.

Daconst nu e cazul sa isi faca griji, cei din ETA au fost prinsi, cu explozibil cu tot.
Ella79
Eu cred ca intotdeauna la stiri se exagereaza o situatie. Anul trecut mi-am anulat o plecare la Budapesta pt ca la televizor parea ca e razboi civil, si Monic imi spunea ca e doar putin circ pe strazi, dar nu e nimic grav. Astia de la televiziuni din ce sa mai traiasca si ei daca nu exagereaza putin?
Andreea-Rodica
Pup fata sa nu se mai simta atat de singura! Dar revederea va fi... cu scantei. wink1.gif
Sexymom
Hai sa va povestesc ceva haios )).gif
Am mers la librarie cu Bia si sotul meu, acum cateva zile, si un domn bine a cerut o carte numita Cum se slabeste facand sex, eu sar imediat, vreau si eu cartea cheer.gif la care sotul meu ma intreaba, hahaha, crezi ca o sa ai rezultate cu mine? lol.gif lol.gif
Imi e dor de el, e casa goala, si fetele sunt apatice.Abia am convins-o pe Miruna sa citim impreuna o carte si sa i-o traduc, de regula el e cel care face temele cu fetele si lor le inspira multa siguranta.I-o sunt de umplutura )).gif

Andreea pupici pupic.gif
anca veselie
pupici dulci sexi pupic.gif
las' ca se intoarce el si ce bine o sa fie naughty.gif
in legetura cu colega, nu iti face griji, esti o scumpa si nicidecum ridicola. ai sufletul tanar si asta e f important! gagica e invidioasa pt ca nu-i ca tine pupic.gif
lourdess
Sexoaso, indraznesc sa iti calc pragul smile.gif

Imagine
aki
Salut ,draga Sexy pupic.gif E invidioasa rau colega ta.Mereu in colective se gaseste cite una de aceasta sa-ti intunece ziua huh.gif .Dar tie nu-ti pasa...Nu-i asa? give_rose.gif
lilistiuca
ce faci sexosule??? cum mai merge dieta????

pupic.gif
julyalina
cred ca sexy nu-si mai vede capul de munca hug.gif fetele, serviciul, mama si apoi El plecat ...

Doinitzo te pupic.gif
Sexymom
Asa este Alina, sunt cu toate pe cap, mereu pe drumuri.
Ieri de ex. am avut si o onomastica, am stat intr-un bar cu 10 copii, am pictat, am facut masti , am decupat forme si am umflat baloane.Am mancat tort si am baut sampanie de copii cu aroma de fresa.

Azi am alta onomastica, e epoca in care s-au nascut toti colegii fetelor. )).gif

Cu regimul stau fatal (ca de obicei) , intru in forta pana la 17 seara si dupa o zbarcesc mancand tampenii, am insa 68 de kile.Nu e chiar asa de rau inca )).gif
mirela
Ce incurajare Sexy! )).gif
Sexymom
CITAT(mirela @ 24-01-2008, 01:32 PM) *

Ce incurajare Sexy! )).gif

Asta-i optimism de Berbec Mirela lol.gif
Sexymom
Julyalina, nu imi mai scot bratara de la mana (sti de care este vorba). )).gif
Sexymom
lol.gif Imi e o foame de imi sar ochii din cap si colegul de langa mine basculeaza la mandarine si imi ploua in gura, dar nu ma intreaba daca vreau si eu.Si mai am juma de kil de apa sa mananc lol.gif pana la ora 17 cand ajung acasa si o sa mananc sorici cu usturoi, hahaha.
Dumbo
Cum adica sorici cu usturoi???? Aia e mancare sau doza de soc pentru ficat?
Sexymom
Odata pe an nu se pune iubita.
Am primit pachet de acasa si soriciul este pus in saramura cu mult usturoi, mananc putin, nu exagerez (asta daca reusesc sa ma abtin)
Sexymom
Hola fetelo.
A venit sotul meu aseara plin de surprize. Au organizat o tombola la conferinta si a castigat un Play Station 3 ultimul model. cheer.gif
emu
Sa-l folositi cu drag wink1.gif
Sexymom
Pup fetele, eu sunt la scarbici astazi.Nu am nimic de lucru dar trebuie sa fac act de prezenta, am colege noi si stau in [i]apoyo[b], adicatelea le invat meserie pe cele noi, de parca eu am multa experienta lol.gif
Dumbo
Sexy inseamna ca esti tare daca ai ajuns sa ii inveti pe altii. Super.

Sexymom
Ei spanac Dumbo )).gif Sunt unica fraiera din cele vechi care muncesc azi. )).gif

M-am cantarit dimineata pe nemancate si deznuda )).gif , am scapat de inca 1 kil fara sa fac mult efort. Asta mi se intampla de cate ori nu e sotul meu acasa, cred ca e pe fond psihic.
Cand am stat fara el timp de 7 luni am slabit de la 64 de kile la 53 )).gif , si cand e langa mine recuperez ce am pierdut )).gif
Raportez: am 67 de kile lol.gif
May
Ce super, tine-o tot asa! cheer.gif

Tre` sa vin sa iti testez PS-ul naughty.gif )).gif
Sexymom
Te astept cu draga inima sa tragem o partida . )).gif Si asa nu ne-am intalnit de mult timp.
May
Ne intrecem la Formula 1 lol.gif sa stii ca nici de WII nu mi-e greatza, il diger bine lol.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 26-01-2008, 02:07 PM) *

M-am cantarit dimineata pe nemancate si deznuda )).gif , am scapat de inca 1 kil fara sa fac mult efort. Asta mi se intampla de cate ori nu e sotul meu acasa, cred ca e pe fond psihic.
Cand am stat fara el timp de 7 luni am slabit de la 64 de kile la 53 )).gif , si cand e langa mine recuperez ce am pierdut )).gif
Raportez: am 67 de kile lol.gif

)).gif eu mai stiu pe una (o fosta colega ) care de cate ori ii pleca baietelul (unicul) de acasa ramanea si ea acasa in medical ca se deranja la stomac si statea vreo 2 zile pe wc )).gif asa slabea si ea )).gif

pupic.gif spor la treburi sexy !

pies ma bucur ca nu mai scoti bratara hug.gif
Amazoana
Bine ar fi sa mi se intample si mie asa cand pleaca iubi....V-am spus ca plecarea este in maxim 2 saptamani? sorry.gif

Ola Sexy pupic.gif
Sexymom
Buna fete dragi.
Sunt cam suparata, s-au schimbat cam multe norme la mine la scarbici, tarife noi, conditii noi de contractare, acum ne luptam cu firmele care le-am contractat in cele 3 luni de zile sa ramana la noi in companie.Toata lumea e nervoasa, suparata ca au contractat un serviciu cu un pret si acum, dupa 3 luni se schimba, si noi a trebuit sa mintim ca tarifa este pt.un timp indefinit. sad.gif ce firma neserioasa am gasit si eu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.