Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
julyalina
pupic.gif haide sexy ca nu o fi dracul asa de negru hug.gif

Imagine
Cherie
naughty.gif sexy lady!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ella79
w00t.gif w00t.gif Ce frumosi sunteti toti!!!! Si ce super v-ati distrat!!!!
La noi petrecerile nu sunt asa misto. Toata lumea sta la masa... sad.gif
Sexymom
Ella asa cum ii vezi sunt si la munca, sunt foarte deschisi, prietenosi, nu se sapa unii pe altii, sunt multumiti cu ce fac, cat castiga si se bucura din suflet cand unul e mai bun ca celalalt si are rezultate mai bune, serioas vb, la mine se uita ca la o spanioloaica de-a lor, nu fac nici o diferenta intre mine si ei.Asta ma bucura cel mai tare , de asta si merg cu placere la munca, sa ii vad pe ei.
ganesha
Cineva acolo sus te iubeste, sexy draga, de ai nimerit intr-un asa mediu. Bravo voua ca sinteti asa! give_rose.gif
aki
Salut draga Sexy.Ti-ai gasit memoria de ai pus pozele? w00t.gif
Ce frumosi sunteti toti w00t.gif
Peste o luna,imi iau si eu avintul w00t.gif .Incep sa-mi caut de lucru yahoo.gif
julyalina
super petrecere sexy pupic.gif
Sexymom

Azi ma doare sufletul pt. Bianca, e ziua unei prietene bune ale ei, Violeta, si aceasta fata isi aniverseaza ziua impreuna cu o alta colega Maria, o dintoasa urata , invidioasa, rea, dintr-o familie dezordonata care o uraste pe Bianca, asa ca a pus conditia ca Violeta sa nu o invite pe Bianca.Si e invitata toata clasa, merg la cinema si pe urma mananca in Burger King.
Eu am stat de vb cu ea, i-am spus ca nu e cazul sa se supere, ca Violeta daca ii era asa de buna prietena cum sustine o invita.
Vineri o sa ma duc cu ea la patinuar si o sa facem tot ce vrea ea.Ieri a plecat din timpul orei de baschet pt. ca Violeta si Dintoasa o barfeau si radeau de ea.
Ce le-am mai trage un pumn in nas laamandoua.
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 30-01-2008, 02:38 PM) *

Azi ma doare sufletul pt. Bianca, e ziua unei prietene bune ale ei, Violeta, si aceasta fata isi aniverseaza ziua impreuna cu o alta colega Maria, o dintoasa urata , invidioasa, rea, dintr-o familie dezordonata care o uraste pe Bianca, asa ca a pus conditia ca Violeta sa nu o invite pe Bianca.Si e invitata toata clasa, merg la cinema si pe urma mananca in Burger King.
Eu am stat de vb cu ea, i-am spus ca nu e cazul sa se supere, ca Violeta daca ii era asa de buna prietena cum sustine o invita.
Vineri o sa ma duc cu ea la patinuar si o sa facem tot ce vrea ea.Ieri a plecat din timpul orei de baschet pt. ca Violeta si Dintoasa o barfeau si radeau de ea.

offf...e greu, te inteleg ca si eu am patit o chestie similara cu Cristina mea!!!! si cite alte chestii o sa mai fie... sad.gif

aseara stateam cu ea in camera si cinta Criss Isaak "Weeked game"...si a busit-o un plins.....nu stiam ce sa fac....am luat-o in brate...am mingiiat-o si cind i-a trecut am intrebat-o ce a avut...mi-a zis doar ca s-au adunat.....mi s-a rupt sufletul..... sad.gif

pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 30-01-2008, 02:38 PM) *

Nu stiu ce hal de adult o sa devina fetita aia daca de la varsta asta mananca de fund, sapa si uraste. angry2.gif angry2.gif
Spune-i Biancai ca nu ea pierde, ci ele pierd (Violeta si dintoasa), ca Bianca este o fata valoroasa pe care oricine si-ar dori sa o aiba ca prietena dar ele nici macar nu o merita.
Sa-i transmiti pupici din partea mea! pupic.gif
anca veselie
sexi, acum am vazut si eu pozele de la party! se vede ca va simtiti bine impreuna! si tare simpatici colegii naughty.gif
cat despre cele 2 fetite... rautatea cred ca se invata din familie... imi pare rau pt bianca, dar o sa-i treaca, e o fetita puternica.
Sexymom
Eu sunt sigura ca trece si peste asta, ca e suficient de isteata sa inteleaga asta.Ella, Anca, va pup pe amandoua. pupic.gif
aki
A mea mereu are parte de astea. sad.gif
Prea e deschisa cu toti si buna la inima.Isi da si camasa de pe ea.Poate sa duca o jumate de casa in curte numai ca sa se joace cineva cu ea.Fetele se folosesc de ea,de buna ce este...Mereu o cert pentru aceasta.Ii spun ca lumea si realitatea nu-i asa cum ii pare ei...Nu stiu cum se va descurca in viata. sorry.gif
Sexymom
Hola gagici, azi sunt fericita ca iau salariul cheer.gif , ma duc in primul Decatlon si cumpar 4 perechi de patine si vineri sparg patinuarul cu figurile mele cheer.gif cheer.gif

Cu greutatea stagnez : 67 kile
Ella79
vezi sa iti iei unele trendy giggle.gif
julyalina
)).gif 4 perechi ? suuupeeeeerrrrrr!!! sa ne pui poze cu figurile naughty.gif
te pupic.gif
Sexymom
Alina iau 4 perechi pt.mine, fete si Gabi, nu imi iau eu 4 )).gif )).gif si le vreau clasice , din piele, albe si cu siret pe picior, nu vreau patine gen clapari )).gif
O sa incerc sa fac poze cu vanataile care o sa le capat lol.gif
lucy
Buna SEXY pupic.gif !Imi pare rau pentru Bianca si cunosc sentimentul,doar si eu am 2 fete.Poate Violeta nu este chiar atat de rea,da este manipulata de dintoasa si cel mai bine ar fi ca Bianca sa le trateze cu indiferenta. Asta doare cel mai tare. TE PUP pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Servus Sexi!
O imbratziez pe papusa ta.
Din pacate e asa greu sa nu putem sa facem altceva decat asta pentru puii nostrii mad.gif
Mi-e mila de fetele alea.
Asteptam poze cu voi pe gehatza.
aki
Bafta la ghiata naughty.gif
Si fara vinatai pupic.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 31-01-2008, 02:30 PM) *

Alina iau 4 perechi pt.mine, fete si Gabi, nu imi iau eu 4 )).gif )).gif si le vreau clasice , din piele, albe si cu siret pe picior, nu vreau patine gen clapari )).gif

)).gif m-am prins eu dar ma gandeam ce fata o sa faca vanzatorul cand te duci si ceri "4 perechi de patine, va rog " tease.gif
apropo, le-ai luat deja ?

te pupic.gif
Andreea-Rodica
Te salut cu drag si dor! Mi-au lipsit povestile si optimismul tau . hug.gif
Astept povestile de la patinoar. floare.gif
Sexymom
Pup fetele. pupic.gif
Nu am gasit patine nicaieri, dar mergem la patinoar si inchiriem , ca si pana acum.
aki
Esti acasa azi?Sau de la job ne scrii? hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 01-02-2008, 11:20 AM) *

Pup fetele. pupic.gif
Nu am gasit patine nicaieri, dar mergem la patinoar si inchiriem , ca si pana acum.

iti trimit io de aici?
pupic.gif
Sexymom
Da Aki, sunt la scarbici, acasa nu mai am timp sa intru.
Amalia esti o dulce rau de tot, de asta te iubesc asa de mult fata draga. pupic.gif

Am gasit un site de unde pot cumpara on-line, sunt patine superbe
http://www.inerciaonline.com/patines-hielo...tines-completos
bubbles
Buna ziua pupic.gif .Uff tare sunt rele unele fete .Am patit-o si eu din cauza ca invatam si cateodata nu aveam la fel de multi bani ca altele dry.gif dar a trecut si poate ca eu voi ajunge mai sus ca ele .. daca nu am ajuns deja )).gif .Pup mama sexy si fata descurcareata .. sa nu se supere ca va da peste astfel de fete peste tot si tb sa stie sa faca fata rautatilor sorry.gif pupic.gif Ce nu inteleg eu .. ai zis ca o "foarte buna prietena" si apoi ai zis ca o barfea ...
Sexymom
Da Andreea, Violeta sustinea ca ii e prietena tare bunaaaaa, si in orele de baschet o barfea pe Bianca cu Maria, dar asta o face de cand a aflat ca isi serbeaza ziua cu Dintoasa, pana acum se purta super bine cu Bia.O tampita, nu merita nici sa ma mai gandesc la asta ca ma inrosesc de nervi.
Am vb cu Bia aseara din nou si i-am spus sa nici nu le mai vada, sa nu mai existe pt ea, si cand va suna Violeta dupa Bianca sa ii ceara cate un serviciu, sau sa vina la noi acasa sa doarma, sa stea la piscina, sa patineze o sa ii spun NU.
bubbles
CITAT(Sexymom @ 01-02-2008, 06:12 PM) *

Da Andreea, Violeta sustinea ca ii e prietena tare bunaaaaa, si in orele de baschet o barfea pe Bianca cu Maria, dar asta o face de cand a aflat ca isi serbeaza ziua cu Dintoasa, pana acum se purta super bine cu Bia.O tampita, nu merita nici sa ma mai gandesc la asta ca ma inrosesc de nervi.
Am vb cu Bia aseara din nou si i-am spus sa nici nu le mai vada, sa nu mai existe pt ea, si cand va suna Violeta dupa Bianca sa ii ceara cate un serviciu, sau sa vina la noi acasa sa doarma, sa stea la piscina, sa patineze o sa ii spun NU.

hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
May
Foarte mistho patinele de pe site-ul ala naughty.gif. Aaaaa.... unde e patinoarul? lol.gif
Sexymom
In Madrid, Palacio del Hielo.Aproape de mine, e un centru comercial enorm.
bubbles
Sexy pot sa ma teleportez si eu la tine,sa mergem la patinaj ,sa bem ceva si apoi sa mergem sa le batem pe alea 2 insuportabile? )).gif lol.gif
May
Oare daca stiu sa merg pe role, stiu si pe patine? Nu am incercat niciodata laugh.gif

Auzi.... ma suni tu cumva din greseala? Ia uita-te la tel ca ma tot suna cineva si cand raspuns se aude cum vorbesc 2 gagici si una are vocea ta blink.gif. Nici nu mai stiu ce numar ai acum ca de cate ori suni imi apare tot alt numar, poate imi dai un PM pupic.gif
Sexymom
May nu sunt eu, eu la serviciu nu am voie sa folosesc mobilul sad.gif .
Andreea ce bine ar fii )).gif si eu m-am gandit sa platesc pe cineva sa le bata )).gif )).gif )).gif glumesc desigur blum.gif
May
Atunci mai are cineva vocea ta )).gif

Eu le bat si pe gratis.... daca vrei naughty.gif )).gif
aki
Lasa-le in plata Domnului, draga Sexy.Cum nu i-as da sfaturi lu Danuta sa se tina departe de fetele rautacioase mereu le iarta si se intoarce le ele.Mor de ciuda cind o vad cu ele huh.gif
bubbles
May facem echipa si apoi aparem la TV .. 2 romance nebune bat fete din Spania pe gratis.Si uite asa ne facem si reclama gratuita lol.gif lol.gif
dany
Lorena , 2 perechi de patine iti trimit si eu , daca vrei )).gif

In privinta acelei " prietene " a Biancai ... eu as zice ca cea mai buna razbunare ( chiar daca se zice ca e arma prostului - nu prea cred mereu in asta ) va fii cand i se va spune " NU " la venit la voi ( exact cum ai spus si tu ) . Asta va durea ! Pupici Biancai ! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
lilistiuca
neata iubita!!! ce-ti mai fac frumusetile alea mici????

ma gindeam ce bine e ca ai doua fetite, sa iti traiasca si sa fie sanatoase!!!! cel putin se au una pe alta....fata mea nu are nici o prietena....(eu sunt prietena ei wink1.gif ).....deoarece e cea mai buna din clasa (sa nu crezi ca e tocilara) toate fetele o invidiaza...si nu numai de asta....rid de ea ca merge cu noi la film, in parc....de parca e ceva rusinos sa iesi cu parintii....si multe ale maruntisuri si prostii....rautati de adolescenti...

ea saraca abia astepata sa intre la liceu....

ati fost la patinoar???

pup si o saptamina cit mai frumoasa!!!! pupic.gif
julyalina
'neatza sexy ! pupic.gif eu tocmai am iesit dintr-o sedinta si am multe chestii de terminat doh.gif tu ce faci ? tot langa baietii aia frumosi stai ? naughty.gif
Sexymom
Buna fetelor.
La patinuar a mers numai Bianca , sotul meu, prietena ei Cristina si mama ei, eu nu am mers, Miruna era obosita si usor febrila , asa ca am iesit cu ea la Mc Donalds si am plimbat-o cu trotineta in parc.
Lili si eu abia astept sa intre Bianca la institut, acolo o sa scape de fetele astea ca nu au nici o sansa sa prinda un loc in liceu.

Md.500 g suc natural de portocale, 1 baton energetic si o cafea
Gustare: 1 mar
Pranz: 2 felii de paine integrala cu branza Philadelfia si 1 felie de jamon cu salata
Gustare : alt mar
Cina: salata verde cu rosie, sfecla si o felie de ananas, poate si 100 g pui la gratar

Buna Alina, da, stau tot langa ei, azi si maine muncesc si pe urma am 3 zile libere, si plec in Gredos cu al meu iubit cheer.gif
In final nu e chiar asa rau ca muncesc si cate o sambata ca imi dau zile libere )).gif Luna asta am strans 7 zile cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Sanatate Mirunei hug.gif
Sexymom
Buna dimineata de aici din Madrid, e un timp urat, innorat si nu am chef de munca.De maine intru intr-o mini vacanta cheer.gif sper sa plec undeva cu iubi al meu.

Md: 500 ml suc natural de portocale si o cafea
Gustare: 1 mar
Pranz: 2 felii de paine integrala, branza Philadelfia cu salata verde si o felie de jamon
Gustare: 1 mar, un baton energetic
Cina: pui la gratar si salata

Atarn mai putin dar nu ma cantaresc inca )).gif

Bai fetelor blink.gif stau si ma holbez la un coleg care avea parul lung pana la mijloc si s-a tuns scurt, e super misto asa, numai bun de pozat naughty.gif hai ca sunt culmea pe bune )).gif acum i-am spus si lui Julian as se tunda )).gif
Amazoana
Neata mamica sexy! pupic.gif
anca veselie
sexi dragutza, ai plecat cu G in vacanta?
pupici dulci pupic.gif
Ella79
Mama, Sexy, ce meniuri model ai!!!! Bravo tie!!! salut.gif salut.gif salut.gif
aki
Si cind am trecut sa o vizietez, ea numai era... sorry.gif
Distractie placuta pupic.gif
Sexymom
Hola gagici.
Am fost cu G si am vizitat Burgos, rezervasem 2 noptii dar am ramas numai o noapte, e un oras mic si in afara de o Catedrala impresionanta si muntii de jur imprejur nu aveam ce vedea, asa ca ziua urmatoare ne-am suit in masina si am mers in Bilbao.Un oras magnific, cosmopolit, unde toata lumea era imbracata ca din reviste, am vazut cele mai luxoase strazi, cladiri, magazine si restaurante, este mai impunator decat Barcelona.
O sa va pun poze azi cand ajung acasa, acum sunt la scarbici. sad.gif
Am mancat bine, ordonat ,si fara exceptii.Chiar sunt hotarata ca toata luna asta sa ma tin de treaba.
May
Poze cheer.gif Felicitari pt ca ai fost cuminte in vacanta cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.