Cherie
15-02-2008, 06:28 PM
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 03:37 PM)

lapte cu cereale seara? nu sunt de acord. alea trebuie dimineatza.
eu nu am voia sa pap deloc lapte, se pare ca constipa

Sau mai bine deloc cereale cu lapte. Folositi iaurt, combinatia de mai sus e o adevarata bomba.
Nessie
15-02-2008, 06:59 PM
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 06:28 PM)

Sau mai bine deloc cereale cu lapte. Folositi iaurt, combinatia de mai sus e o adevarata bomba.
Mi-ai luat vorba din taste!
Uite, Sexy, citeste la
Cristi pe blog despre combinatia lapte+fulgi.
Sexymom
15-02-2008, 07:34 PM
Ironmissy mie nu imi plac deloc alunele, nucile, semintele, le evit cat pot de mult, am eu ceva pitici pe creier ca ingrasa rau de tot si nu cumpar niciodata, mai degraba mananc 100 g de jamon curado care are grasimi saturate.
Lapte cu cereale mancam rar , numai dimineata, batonul energetic il mananc ca e singura mea raza de fericire dintre toate chestiile sanatoase care le inghit.
Sper din tot sufletul sa nu ma deprim, eu care eram tare optimista ca pot slabii cat vreau si cat de repede vreau m-am cam speriat ca nu mai merge gandirea mea optimista si ca trebuie sa iau cu adevarat masuri in ceea ce priveste alimentatia, e mult timp de cand nu am facut asta si acum imi pare rau.
De data asta urmaresc foarte atent ce bag in gura si notez tot.Faptul ca nu ma slabit deloc dupa 14 zile de mancat numai 1000 cal pe zi m-a facut sa ma trezeszc ca fac maine poimaine 37 de ani si metabolismul meu e din ce in ce mai lent.
Nessie are dreptate Cristi, fulgii de porumb sunt tare buni cu iaurt, uitasem de combinatia asta, eu mancam zi de zi la birou cand eram gravida cu Miruna.
Cred ca o sa imi iau la birou iaurturi si fulgi.
ironmissy
15-02-2008, 09:48 PM
intr-adevar, nucile, alunele si toate celelalte au multe calorii la 100gr (in jur de 6-700), dar nimeni nu a zis ca trebuie sa mananci atata. eu mananc in jur de o mana, poate chiar 2, zilnic si crede-ma ca nu ma ingras deloc. plus ca sunt de o mie de ori mai sanatoase decat jamonu' ala. si au marele avantaj ca sunt naturale.
mie mai imi plac si pentru ca am citit undeva ca te fac mai desteapta
te

!
Sexy
Jamonul are grasimi
NEsaturate, ca alea saturate sunt cele pacatoase
Sexymom
16-02-2008, 11:16 AM
Buna dimineata fete dragi

.
Asara am avut iar un hop de sarit si am facut fata cu brio. Am mers la o onomastica intr-un restaurant si am baut 1 kil juma de apa minerala cu lamaie, am mancat numai putina salata cu rosie si ceapa si 3 felii de jamon york slab.In rest nimic, am fumat insa vreo 5, 6 tigari, (si am avut abonament la toaleta)macar atata puteam sa fac cand ma uitam cum curg bunatatile pe langa mine.
Meniul de azi:
md. suc de portocale cu soia si o cafea
gustare: 1 mar
pranz: salata asortata cu vita la gratar
gustare: iaurturi cu fulgi de porumb
cina : salata variata cu sunca si branza rasa
La nevoie : fanta light, coca light, ceaiuri diverse si cafea f. cofeina.
butterfly
16-02-2008, 11:25 AM
felicitari pt abtinut sexi!tare ma bucur! ma bucur si ca meniul tau arata mult mai bn! pup tare
bubbles
16-02-2008, 11:51 AM
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 05:37 PM)

lapte cu cereale seara? nu sunt de acord. alea trebuie dimineatza.
eu nu am voia sa pap deloc lapte, se pare ca constipa

Eu spuneam pt dimineata

nu pt seara..in loc de acel baton energizant

.Eu mananc de multe ori cereale de alea tip carton

cu 100ml lapte
amalia0701
16-02-2008, 11:56 AM
CITAT(Sexymom @ 16-02-2008, 11:16 AM)

Buna dimineata fete dragi

.
Asara am avut iar un hop de sarit si am facut fata cu brio. Am mers la o onomastica intr-un restaurant si am baut 1 kil juma de apa minerala cu lamaie, am mancat numai putina salata cu rosie si ceapa si 3 felii de jamon york slab.In rest nimic, am fumat insa vreo 5, 6 tigari, (si am avut abonament la toaleta)macar atata puteam sa fac cand ma uitam cum curg bunatatile pe langa mine.
Meniul de azi:
md. suc de portocale cu soia si o cafea
gustare: 1 mar
pranz: salata asortata cu vita la gratar
gustare: iaurturi cu fulgi de porumb
cina : salata variata cu sunca si branza rasa
La nevoie : fanta light, coca light, ceaiuri diverse si cafea f. cofeina.
Ar trebui sa muti sucul ala de portocal ca gustare a doua, iar iaurtul dimieatza inainte de cafea
Fanta si cola chiar si light au
ACID PHOSFORIC

Iar pentru fumat
Nu de alta dar te iubesc mult
Sexymom
16-02-2008, 06:58 PM
Amalia ,regimul asta imi taie pofta de viata, imi ia toate bucuriile, nu e de ajuns ca de 3 saptamani nu am baut nici o bericica rece si aburinda, nu am mancat nici o ciocolata sau cateva pateuri cu branza????
Fata si acidul phosforic nu face bine la minte? ca eu asa stiam.Si daca fumez macar dau din maini in timp ce altii le folosesc ca sa bage bucate bune in gura.
Nu fac un obicei din asta, nu sunt fumatoare pasiva, dar imi place sa le trag cand ies pe undeva si fumeaza altii.
amalia0701
16-02-2008, 07:14 PM
Sexymom
16-02-2008, 08:11 PM
Meniul de maine
md.-cafea cu lapte si 2 tostada cu miere
gustare- un fruct
pranz -200 g vita cu salata asortata din morcov, sfecla ,frunze de salata si varza
gustare-alt fruct
cina-salata asortata cu cascaval si sunca slaba
Beau ceai rosu si ceai verde cu lamaie si menta.Am lasat-o moale cu sucul de portocale.
Acum am alt hop de sarit, ma duc sa o iau pe Bianca de la o prietena la care a dormit de ieri si astia au invitati acasa, dar bag din nou apa minerala la greu si trec si peste asta, va pup pe toate.
Sexymom
17-02-2008, 09:37 PM
Dupa 3 saptamani de regim m-am cantarit azi din nou.
Nu am slabit nici macar 1 gram nu imi explic fenomenul, ati vazut si voi ca toata saptamana trecuta mi-am schimbat meniul si chiar am trecut de la 1000 kcal pe zi la 1100-1200 si
nimic.STAGNEZ.
Unde grasesc fetelor, zau daca imi explic fenomenul.
Nu e vb numai de o saptamana si de 3 saptamani in care nu am mancat decat
gratar, salate , fructe si turtite de orez expandat, am scris si meniurile zilnic.Ce sa mai fac

Continui si de maine cu acelasi regim , o sa scriu zi de zi ce mananc si fiecare calorie pe produs.
Meniul de maine(incep munca)
-md. cafea cu lapte, 2 felii de paine prajita cu miere(200 kcal)
-gustare . 1 mar (100 kcal) si 2 turtite de orez (60 kcal)
-pranz.1 sandwich cu ton si piept de pui (222 kcal)si 1 baton energetic (100 kcal)
-gustare .1 mar (100 kcal.)si un iaurt degresat (60 kcal).
-cina. -salata asortata cu 200 g vita (sau pui) la gratar (350 kcal) si o infuzie de ceai.
Total:cca 1200 kcal
dany
17-02-2008, 09:42 PM
Lorena , fiecare ajungem la un moment dat la platou . Se spune ca e acea greutate la care ai stat multi ani .... Organismului ii trebuie un soc ca sa scapi de faza asta . La WW avem Wendy-plan sau kilo-kick dupa o stagnare de cel putin 2 saptamani ......la alte diete zau ca nu stiu . Gandeste-te cum l-ai putea soca ....
As fii vrut sa te pot ajuta cu alte sfaturi dar ...

si nu te da batuta !
Doina nu te descuraja, continua tot asa si sigur isi va da drumul iar organismul. Toate am trecut prin asta, eu am stagnat 6 luni in care imi venea sa ma dau cu capul de pereti, de abia se miscau gramele la cantar, dar centimetrii tot scadeau. Poate ar trebui sa urmaresti si dupa cm ca sigur ai scazut, poate retii apa si de aceea nu se vede la cantar

Oricum, ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pt tine ceea ce se intampla... cum ti-am mai spus de atatea ori, ai tinut multe diete nepotrivite si
miraculoase, majoritatea erau de infometare si organismul e dat peste cap
Sexymom
18-02-2008, 09:56 AM
Dany, Aky, Maybeline incerc sa nu ma deprim, o sa merg mai departe cu regimul, de data asta sunt tare hotarata sa ajung la greutatea dorita.Un lucru e schimbat la mine de cand tin regimul asta.Nu mai am insomnii, dorm fara probleme cate 8 ore legate, si cateodata chiar mai mult de 8 ore.
Va pup, mai intru de la munca cand ajung
anca veselie
18-02-2008, 10:38 AM
sexi, nu imi explic de ce nu slabesti

sport ceva faci?
Sexymom
18-02-2008, 11:00 AM
Ma duc la munca pe jos in ritm rapid, fac cam 25,30 min, si ma intorc tot pe jos, sunt cam 4 km.Dupa care merg sa duc copii la activitati, mai sunt inca 2 km.Si am haltere de 4 kg cu care lucrez muschii de la brate.
anca veselie
18-02-2008, 11:03 AM
dar te-ai masurat? simti ceva pe haine?
eu iti recomand sa tii dieta mea o sapt sa vezi daca reusesti sa slabesti putin. te tenteaza?
bubbles
18-02-2008, 12:17 PM
Pup mama sexoasa si frumoasa
Ella79
18-02-2008, 01:52 PM
Sexy, te inteleg perfect.

Anul trecut in aceeasi perioada (ianuarie - aprilie) am patit si eu fix ca tine: tineam WW ca la carte si nu slabeam un gram.
M-am umplut de nervi, de frustrari si de ingrijorari ca poate sunt bolnava. Dar cred ca organismul incepe sa se incapataneze la un moment dat, dupa ce il chinuim cu regimuri si combinatii de tot felul. Eu atunci am cedat nervos si n-am mai vrut sa slabesc deloc. In vara - toamna am mancat ce si cat am avut chef si nu m-am ingrasat mai mult decat eram. Dar macar mi-am facut toate damblalele.
Din ianuarie anul asta m-am reapucat de slabit (dupa capul meu, hipocaloric, ca WW nu cred ca mai tine la mine) si am inceput sa slabesc super frumos tinand cont de faptul ca nici macar nu fac sport.
Nu te descuraja, tu esti o luptatoare! Tine in continuare dieta fara sa te frustrezi insa prea tare (ca noi, berbecii, daca suntem frustrati se termina toata veselia) si ai sa vezi ca se va misca si cantarul.
Sexymom
18-02-2008, 02:12 PM
Ella esti o dulce, multumesc ca mi-ai scris si ma intelegi.
Nu abandonez dieta, tin in continuare, nu voi face nici un fel de abateri, JUR, sunt numai putin abatuta ca 3 saptamani sunt destule zile totusi
Felicitari ca reusesti sa slabesti, ma bucur mult pt.tine, stiu ca asta este foarte important pt.tine.
Nessie
18-02-2008, 02:13 PM

Ma bucur sa vad ca bagi carnica in meniu si parca arata deja mai bine.
Vroiam sa te intreb cu ce iti calculezi caloriile? Un mar nu are 100cal decat daca are peste 200g.

Un mar normal are 60-70 cal.
Sexymom
18-02-2008, 02:18 PM
Nessie, cand am scris ca numar toate caloriile si scriu in caiet totul , ma refeream si la un cantar de bucatarie, in obsesia de a slabii am cantar in care cantaresc toate, absolut toate alimentele.
Marul care il mananc la gustare are 189 g, salata si carnea nu depasesc gramajele care le scriu.Sunt dotata cu de toate in bucatarie.
).gif)
Si toate sunt degresate.
Ella79
18-02-2008, 03:20 PM
CITAT(Sexymom @ 18-02-2008, 04:12 PM)

Felicitari ca reusesti sa slabesti, ma bucur mult pt.tine, stiu ca asta este foarte important pt.tine.

Pai ce [*****] mi-a mai ramas altceva?
Sexymom
18-02-2008, 03:28 PM
Ella 
asa nu se vorbeste ca esti o
duamna ce mama masii
Ella79
18-02-2008, 03:34 PM
CITAT(Sexymom @ 18-02-2008, 05:28 PM)

Ella 
asa nu se vorbeste ca esti o
duamna ce mama masii

Am vazut si eu ca m-a cenzurat. Dar sa stii ca n-am zis vreo injuratura. Am zis n.a.i.b.i.i.. Nu stiu de ce cenzureaza si cuvantul asta, ca mie mi se pare suficient de nevinovat... Acu' pe bune...
Ella79
19-02-2008, 08:41 AM
Buna dimineata Sexy, cum te simti azi? Iti doresc sa ai o zi minunata!
Sexymom
19-02-2008, 09:38 AM
Buna
Ella ma pregatesc sa plec la scarbici dar inainte imi beau cafeaua cu voi.
Md: 1 iaurt bifidus cu 35 g cereale integrale si o cafea
Gustare: un mar
Pranz:sandwich cu sunca de curcan si salata, 1 para
Gustare: 1 mar si un baton energetic
Cina: vita la gratar cu salata asortata
Cu ce sa ma imbrac azi??e asa de urat afara si ploua
Ella79
19-02-2008, 09:40 AM
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 11:38 AM)

Cu ce sa ma imbrac azi??e asa de urat afara si ploua

Atunci imbraca-te in roz, galben, alb si sfideaza vremea.
Sexymom
19-02-2008, 09:44 AM
Ella79
19-02-2008, 09:47 AM
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 11:44 AM)

Asa te vreau!
Sa vii la raport sa ne spui cu ce te-ai imbracat.
Sexymom
19-02-2008, 09:52 AM
Gata, m-am imbratat in
Pinocchio hahaha, am raiati scurti pana deasupra genunchiului , un maieu alb pe dedesupt care se vede la gat si o bluza verde decoltata.

In picioare am cizme lungi de culoare visinie sau olive (ceva intre).
).gif)
Chiar ca imi da o stare de bine
Ella79
19-02-2008, 10:08 AM
Pai vezi?! Eu de ce crezi ca ma imbrac numai in roz, alb, albastru tare, verde -praz?
Sexy,bafta la dieta.Numai asta pot sa-ti doresc acum.Sa ti-o ia la sanatoasa in jos acul de la cintar,pina nu zici tu STOP
Sexymom
19-02-2008, 10:55 AM
Multumesc Aki, nu ma dau eu batuta, sunt asa de hotarata sa scab de surplusul de kile ca nici nu ma recunosc
bubbles
19-02-2008, 11:21 AM
Pftiu ,pftiu sa nu te deochi

.Bafta si multa rabadre iti doresc in cruciada impotriva kg
Amazoana
19-02-2008, 11:25 AM
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 11:52 AM)

Gata, m-am imbratat in
Pinocchio hahaha, am raiati scurti pana deasupra genunchiului , un maieu alb pe dedesupt care se vede la gat si o bluza verde decoltata.

In picioare am cizme lungi de culoare visinie sau olive (ceva intre).
).gif)
Chiar ca imi da o stare de bine
).gif)
Io mi-s maron toata azi. Dupa suflet si vreme
Ar trebui sa adopt metoda voastra....
anca veselie
19-02-2008, 11:28 AM
eu am o bluza roz
pupici
sexi
Amazoana
19-02-2008, 11:47 AM
Dar eu de ce nu am nici o bluza roz de iarna? Ce m-as duce sa-mi iau una.....
Sexymom
19-02-2008, 06:21 PM
Ma gandesc sa variez mai mult meniul zilnic, sa scot sucul de portocale si un mar, sa il inlocuiesc cu suc de rosii natural si iaurturi bifidus sau lapte.
Asa ca maine mananc urmatoarele :
-md. iaurt cu cereale integrale si o cafea cu lapte (200 cal)
-gustare : 1 iaurt degresat(60 cal)
-pranz: 200 s spanac si un ou fiert, 100 g branza de vaci(300 cal)
-gustare: 1 baton energetic de cereale si ciocolata neagra(120 cal), 1 fruct (100)
-cina: carne de de pui la gratar si legume cu 50 g wasa sau paine integrala (400)
Cca.1100, 1200 cal.
Cum vi se pare meniul?
ganesha
19-02-2008, 06:28 PM
As inlocui gustarea 1 cu gustarea 2. Adica iaurtul dupa amiaza, fructa dimineata, sau batonul de cereale. Dar as alege dintre ele: ori una, ori alta.
Lipsesc grasimi bune... pune ulei peste salata, si nitelus in spanac.

Nu inlocui sucul de portocale cu suc de rosii... ca tot cam pe acolo ajungi. Lasa acuma sucurile, decit suc de rosii, mai bine maninci vreo 2 rosii, macar mai aduni niste fibre acolo.
Sexymom
19-02-2008, 06:31 PM
OK. Mananc iaurtul la gustarea 1.
In spanac am sa pun 1 lg de ulei de masline si putin usturoi si sucul de rosii.Nu il mai beau.La baton nu vreau sa renunt , e ingura bucurie din zi, cand pot manca dulce.
ganesha
19-02-2008, 06:36 PM
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 06:31 PM)

OK. Mananc iaurtul la gustarea 1.
La gustarea 2 vrei sa zici

Batonul dimineata, iaurtul dupa amiaza. Daca nu vrei sa renunti la el, maninca-l la gustarea de dimineata. Sau daca faci ceva sport, inainte de sport.
Sexymom
19-02-2008, 06:56 PM
Singurul sport care il fac este drumul pe jos pana la munca si inapoi, in mers rapid, sunt cam 4 km pe zi.
axe10
19-02-2008, 07:40 PM
Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa.
julyalina
19-02-2008, 09:35 PM
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 07:40 PM)

Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa.

felicitari
lavinia ! sa-mi spui si mie cum ai facut ca am si eu unul mare acasa
sexy, te
Vorbiti de haine ?

Si eu de mine imi bat capul cu ce sa ma imbrac la serviciu
Ella79
20-02-2008, 08:47 AM
Neata
Sexy! 
Cum esti azi?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.