Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
amalia0701
pupic.gif
Pup mama sexoasa.
Ce mai fac puicutzele tale?
Amazoana
Sexy draga, multumesc pt aseara. Ai fost acolo in momentul critic. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sa ai o zi de milioane!!!!
Sexymom
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 06:40 PM) *

Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa. blum.gif

Lavinia felicitari, sincer nu ma asteptam sa manance.Bravo ei, asa imi plac copii, care mananca tot ce le dai.Poate le trimit si pe ale mele la tine sa le convingi sa manance )).gif .
Dulcy iti luasi ceai?
Aki ne gatim si noi ca sa aratam cat mai frumoase )).gif
Ella m-am trezit super azi dimineata naughty.gif Si nu mai ploua afara. )).gif

Md: iaurt cu cereale, o cafea
Acum beau coca light.

Amaila fetele sunt bine amandoua, Mirunei i-a cazut un dinte de sus si e frumoasa de pica.Ieri am avut programare la stomatolog cu ea, trebuie sa ii mai scoata un dinte de jos, si era speriata ca un iepuras, numai ca doctorei ii murise un familiar si nu a venit la cabinet, iar Miruna a inceput sa topaie de bucurie ca a scapat intreaga. )).gif
Iar Bianca a plecat dimineata la scoala imbracata in Scufita Rosie )).gif .Asa a avut ea dispozitie. )).gif
Eu sunt imbracata sic si azi, am niste blugi negrii care atarna pe mine si sunt inchisa la ultima gaura de la curea, un tricou nou nuanta bleu si un jersey care se petrece in jurul taliei de un albastru clar.Sunt si pictata pe fata in albastru.
Amazoana
Nu, nu mi-am luat, deoarece nu am iesit deloc, dar urmeaza.
Ce mi-e ciuda ca eu ma imbrac ca o baba!!! Azi am o camasa cu volanase, crem si pantaloni negri. sad.gif
Sexymom
Hola gagici. pupic.gif

Raportez meniul de azi:
-md :iaurt cu cereale, acum beau o cafea f.zahar
-gustare: 1 baton de cereale
-pranz: 2 felii de paine integrala, branza philadelfia si salata, un mar
-gustare. 1 mar
-cina:spanac cu branza de vaci si 200 g pui la gratar
Amazoana
Neata pupic.gif
Raportez: luat ceai antistres. Nu are nici gust nici miros de lamaie. la n.a.i.b.a!!!! )).gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 01:42 PM) *

Ramona, am o reteta usoara si are un gust tare bun spanacul.
In primul rand cumpar spanac la borcan, bag in el pasatorul sa il fac pireu, pe urma ii pun suc de rosii, 2 lg ulei de masline , 2 dinti de usturoi si putina vegeta.Il mananc cu smantana degresata, cu ou fiert sau cu friptura de pui sau vita.

suna bine reteta ta!!!

eu prefer spanacul congelat!!! mie imi place sa fac un fel de budinca din paste, brinza burduf si spanac.

spanacul simplu il fac si cu o legatura de stevie (primavara, of course), ca sa fie mai acrisor!!

abia astept PRIMAVARA...sa cumpar din piata leurda...papadie...sa imi fac un mix de salata!!!
lucy
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 02:11 PM) *

Ma plictisesccccc sad.gif nu am nimic de munca la scarbici si stau numai cu ochii pe ceas sad.gif am terminat de citit toate ziarele) ...

Era buna o bicicleta eliptica sau un stepper )).gif

E aiurea sa stai degeaba.Si eu am venit acasa mai devreme ca nu avem de lucru nimic.Ne batem de musca de ceva timp.Te pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa-ti treaca plictiseala!
bubbles
CITAT(ganesha @ 19-02-2008, 08:28 PM) *

As inlocui gustarea 1 cu gustarea 2. Adica iaurtul dupa amiaza, fructa dimineata, sau batonul de cereale. Dar as alege dintre ele: ori una, ori alta.

Lipsesc grasimi bune... pune ulei peste salata, si nitelus in spanac. floare.gif

Nu inlocui sucul de portocale cu suc de rosii... ca tot cam pe acolo ajungi. Lasa acuma sucurile, decit suc de rosii, mai bine maninci vreo 2 rosii, macar mai aduni niste fibre acolo. floare.gif

Ziua yahoo.gif .
G. multumita tie m-am invatat sa pun in mancare ulei de masline pupic.gif si in salate wink1.gif
Sexy pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:24 PM) *

G. multumita tie m-am invatat sa pun in mancare ulei de masline pupic.gif si in salate wink1.gif

Foarte rau faceai!
Oricum, uleiul de masline incearca sa-l folosesti mult la salate, in stare cruda sunt proprietatile cele mai bune!
Prin cresterea temperaturii, poate ajunge si toxic. De aceea, la gatit, se foloseste "Olio de sansa" si crud, cel extravirgin. Va zic asta, pentru ca am facut 1 an de zile vama la ulei de masline. Pe unele ambalaje de "de sansa" si scrie ca-i recomandat pt gatit.
bubbles
Miss exact de asta si am ... Oloi di sansa grin.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 21-02-2008, 02:50 PM) *

Oricum, uleiul de masline incearca sa-l folosesti mult la salate, in stare cruda sunt proprietatile cele mai bune!
Prin cresterea temperaturii, poate ajunge si toxic. De aceea, la gatit, se foloseste "Olio de sansa" si crud, cel extravirgin. Va zic asta, pentru ca am facut 1 an de zile vama la ulei de masline. Pe unele ambalaje de "de sansa" si scrie ca-i recomandat pt gatit.

Uleiul de masline NU isi schimba proprietatile la gatit. Alte uleiuri da, dar uleiul de masline NU. Uleiul de masline "pentru gatit" e un ulei mai light care nu are gustul atit de pronuntat si nu influenteaza gustul mincarurilor. Atita tot. floare.gif
Cherie
Eu stiu ca le si skimba. Am citit printr-o mie de locuri... Este kiar ne-recomandat!
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 21-02-2008, 02:57 PM) *

Eu stiu ca le si skimba. Am citit printr-o mie de locuri... Este kiar ne-recomandat!

Faci cum vrei cu uleiul, dar ce-am zis mai sus e o afirmatie corecta din punct de vedere stiintific. Nu e ...citita dintr-o mie de locuri, e pur si simplu rezumatul lui the science behind. Temperaturile influenteaza 'chimia' uleiurilor, uite concindeta face ca stiu exact cum se intimpla reactiile chimice respective. Si da, uleiul de masline, spre deosebire de cel de floarea soarelui, porumb, etc e absoult super safe pentru gatit. Dar daca nu vrei tu sa-l pui in mincare ca nu-ti vine a crede, asta e partea a doua. )).gif
Cherie
Vorba nu ar veni ca "nu-mi vine a crede" insa in fine...
My bad! wink1.gif
emu
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 04:11 AM) *
Ma plictisesccccc sad.gif nu am nimic de munca la scarbici si stau numai cu ochii pe ceas sad.gif am terminat de citit toate ziarele) ...

Era buna o bicicleta eliptica sau un stepper )).gif
Ia faceti o cerere la conducere sa va puna o masinarie de-asta undeva pe hol sau intr-o camera separata... ca se poarta; poate poate se prinde naughty.gif Bafta!
amalia0701
pupic.gif Doamna plicitsita.
Sexymom
Hola fete dragi. pupic.gif
Ce bine ca e vineri, sunt plina de energie ca maine stau acasa )).gif .

Md.Iaurt cu cereale si cafea cu lapte
Gustare: 1 mar
Pranz: 2 felii de paine integrala cu sunca si branza Philadelfia light, suc de portocale
Gustare: 1 baton cu cereale
Cina : piept de pui la gratar si salata, 50 g stiksuri cu fibre si un ceai

Pup soferita, graviduta si pe celelalte care mi-au calcat pragul. pupic.gif
Ramo
Cum sunt sticksurile cu fibre? Ai cumva idee cate calorii au? pupic.gif
Sexymom
Ramona, sunt ca si sticksurile normale , numai ca sunt biologice, se vand la noi in magazine numite Natur House, au numai 188 kcal. pe 100 g.

Mie imi plac mult cu ceai.
Sexymom
Mi-am gasit ocupatie la munca, le arat colegfilor mei fotografii cu Romania.Am gasit un site super.
anca veselie
pupic.gif pupic.gif cum mai merge regimul?
Sexymom
Anca, nu fac nici o abatere, merg in continuare cu el.Mananc mai variat si maxim 1100 cal pe zi. Duminica dimineata ma cantaresc din nou sa vad ce scofala am facut si saptamana asta.

Am o intrebare off.topic.
Voua va cresc sanii inainte de ciclu si va dor? ai mei sar din sutien luna asta, si parca ma dor mai tare ca inainte. sad.gif Si nu sunt gravida ca am sterilet )).gif )).gif )).gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 12:59 PM) *

Ramona, sunt ca si sticksurile normale , numai ca sunt biologice, se vand la noi in magazine numite Natur House, au numai 188 kcal. pe 100 g.

Mie imi plac mult cu ceai.

Mmm, stau destul de bine la calorii....sunt sigura ca la noi NU o sa gasesc, dar mi-ai facut o pofta.....
bubbles
Sexy si la mine depinde de luna..Intr-o luna ma dor,in alta nu )).gif Depinde blum.gif .Dar daca si cu sterilet a invadat vreun spermatozoid ovulul blum.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 02:25 PM) *

Anca, nu fac nici o abatere, merg in continuare cu el.Mananc mai variat si maxim 1100 cal pe zi. Duminica dimineata ma cantaresc din nou sa vad ce scofala am facut si saptamana asta.

Voua va cresc sanii inainte de ciclu si va dor? ai mei sar din sutien luna asta, si parca ma dor mai tare ca inainte. sad.gif Si nu sunt gravida ca am sterilet )).gif )).gif )).gif

La mine nu e nicio schimbare in privinta sanilor. Doamne fereste sa mai creasca in perioada asta....nu as avea ce sutien sa port )).gif
bubbles
Ramona acum nu fa si tu in ciuda tease.gif celor saniless (asa imi spun eu lol.gif ) .
Ramo
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 02:30 PM) *

Ramona acum nu fa si tu in ciuda tease.gif celor saniless (asa imi spun eu lol.gif ) .

De cele mai multe ori NU ma bucur ca am sani mari pupic.gif
bubbles
Si eu in loc sa fiu bucuroasa ca macar la sutien port 0 ca in america cele care poarta la haine marimea 0 sunt fff slabe lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Cred ca ma uit din 10 in 10 min in san lol.gif imi plac tzatele mele asa, dar ma dor, de fapt sutienul e de forma )).gif , mai bine ma duc sa il scot, ca dansele stau 3 sferuri pe dinafara )).gif Anca, nu e nici o sansa sa ajunga vreun spermatozoid la mine )).gif
Bubbes misto cu tzate, Ramona te invidiez ca le ai mari.

Ramona la noi gasesti sigur sticksuri dietetice, eu luam mereu din Cora si din Metro, scrie pe ambalajul albastru la culoare ca au ulei de masline, si numai 83 cal pe 100 g, dar sa dea n.a.i.b.a. daca imi aduc aminte cum se numeau....ceva gen Stick Oil....am un lapsus.
Ramo
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 02:39 PM) *

Cred ca ma uit din 10 in 10 min in san lol.gif imi plac tzatele mele asa, dar ma dor, de fapt sutienul e de forma )).gif , mai bine ma duc sa il scot, ca dansele stau 3 sferuri pe dinafara )).gif Anca, nu e nici o sansa sa ajunga vreun spermatozoid la mine )).gif
Bubbes misto cu tzate, Ramona te invidiez ca le ai mari.

Ramona la noi gasesti sigur sticksuri dietetice, eu luam mereu din Cora si din Metro, scrie pe ambalajul albastru la culoare ca au ulei de masline, si numai 83 cal pe 100 g, dar sa dea n.a.i.b.a. daca imi aduc aminte cum se numeau....ceva gen Stick Oil....am un lapsus.

Nu erau grisine alea in albastra si sticks-uri cu mbalaj rosu? Ca daca despre ele e vorba, am luat o TZEAPA mare cu ele. Nici eu nu mai stiu cum se numeau dar imi aduc eu aminte. Erau cu ulei de masline si astea.
Spun ca am luat o mare tzeapa pt ca mancam multe, scria clar pe ambalaj (83calorii/100gr), anul asta cand am gasit, exact aceeasi firma, acelasi ambalaj, totul la fel...era o mica maaaare modificare : 300 si ceva calorii/100gr doh.gif In conditiile in care mancam mult mai mult de 100 gr.
Sexymom
Astea sunt Ramona, eu mancam mereu din astea la birou si imi faceam supe instant doh.gif , dar am slabit atunci destul , cred ca din cauza stresului si a raspunderii fata de familie, sotul meu plecase deja in Spania si eram singura cu 2 copii mici, serviciu, scoala, alergatura intre meditatii, am slabit 10 kg in 7 luni.Aveam 54 de kile.
Ramo
Si acum ai........cate kg? floare.gif
Sexymom
UFFF, saptamana trecuta aveam 68 de kg.De 1 luna tin un regim strict, mananc numai 1100 kcal pe zi, si nu am slabit nici un gram.
Nu stiu daca am tot 68 de kg.Duminica dimineata ma cantaresc din nou si voi afla cu exactitate.
anca veselie
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 12:25 PM) *

da, mi se umfla si ma dor. dar nu tot timpul la fel. asa ca stai linistita!
tin pumnii pt cantarul de duminica! cheer.gif
Sexymom
Anca si eu astept cu nerabdare sa vad ce am facut si sapt. asta.E prima oara in viata mea cand timp de o luna nu fac nici o abatere si sunt constanta.
Iti imaginezi ??????lol.gif fara berica o luna intreaga lol.gif lol.gif si sotul meu se mira de mine, de cand tin eu regim nici el nu mai cumpara bere lol.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 03:30 PM) *

UFFF, saptamana trecuta aveam 68 de kg.De 1 luna tin un regim strict, mananc numai 1100 kcal pe zi, si nu am slabit nici un gram.
Nu stiu daca am tot 68 de kg.Duminica dimineata ma cantaresc din nou si voi afla cu exactitate.

Inseamna ca ceva tot nu e bine. Cam greu de crezut ca cu doar1100 calorii sa nu slabesti nimik. Desi am vazut meniurile si mie mi se par chiar ok.
Sexymom
Nu, ma gandesc ca sunt in perioada de platou si corpul meu se gandeste inca incotro sa o apuce doh.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 12:25 PM) *

daaaa , uneori aproape ca isi dubleaza volumul blink.gif dar T e fericit )).gif numai ca nu e la fel in fiecare luna tease.gif
Tulip
Wow,Sexy,ce bine iti sta! cheer.gif cheer.gif

Vreau si eu primavara si caldura!!1 dry.gif
Sexymom
Multumesc Tulip, ma simt ca o pustoaica, ai mei imi spun Chambao )).gif e o cantareata de muzica latino tunsa ca mine )).gif
julyalina
pupic.gif iti sta tare bine, sexoaso ! hug.gif
si faptul ca ai biciclit e suuuper !
Ramo
La fix id-ul tau....ti se potriveste de minune hug.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 23-02-2008, 05:49 PM) *

La fix id-ul tau....ti se potriveste de minune hug.gif

Subscriu !!!!! Iti sta tareeeee bine !!!
Cherie
Iti sta tare bine Sexy!! cheer.gif
Sa-ti fie de bine! flowers1.gif
julyalina
pupic.gif
ce fericita e fetita ta blum.gif

incearca site-ul asta PICASSA
Sexymom
Gracias fete pupic.gif

Azi am avut zi de cantar.Nu am slabit nici un gram nici in saptamana asta.
Mi-a venit si ciclul.Saptamana trecuta am taiat sucul de portocale si am renuntat la cate un fruct.Ce sa fac de maine? ce sa mai adaug, ce sa mai scot?
Am o luna si 1 zi de platou.Nu am facut nici o abatere, nu am mancat nici un pic de paste , pizza,prajituri sau alte dulciuri, nu ma baut nici un gram de bere sau bauturi nepermise.
Am mancat zi de zi 1100-1200 cal.
Nu ma las insa. salut.gif Sa vedem pana la urma care pe care, grasimea pe mine sau eu pe ea. )).gif
Ramo
Bravo pt ambitia de a continua!
Si eu am crescut de la 1000 la 1200 calorii si sa stii ca mi-e chiar mai bine, maine ma cantaresc si eu, desi sunt cu rusii....simt eu ca am mai dat ceva jos hug.gif
anca veselie
iti sta super doina pupic.gif !
nust ce sa zic cu platoul tau, dar poate faptul ca esti inainte de rusi e cauza.
pupici pupic.gif
lucy
SUUUUPER TARE!Imi place mult noul tau look give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.