Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
lucy
Nu-ti pierde speranta!Tu esti o luptatoare(asa te vad eu si nu cred ca e doar o parere).O sa treci si de "platoul" asta!!! pupic.gif pupic.gif
Sexymom
O sa trec Lucy, sunt sigura, parca nu am fost asa de motivata ca pana acum.Si faptul ca nu slabesc ma ambitioneaza si mai tare. pupic.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 24-02-2008, 08:06 PM) *

O sa trec Lucy, sunt sigura, parca nu am fost asa de motivata ca pana acum.Si faptul ca nu slabesc ma ambitioneaza si mai tare. pupic.gif

Am zis eu ca esti o LUPTATOARE box.gif ,in schimb pe mine ma cheama "delasare" yawn.gif lol.gif lol.gif

Ete na!
Ai vazut ca am devenit pestisor? fish.gif cheer.gif
Eu credeam ca sunt fecioara.... lol.gif
dany
Lorena , mai asteapta pana trec rusii si daca nici atunci nu se vede nimic la cantar as zice sa sochezi organismul . Sa mananci 1 zi fara sa te gandesti la calorii , sa bei o berica , etc ...... Normal ar trebui sa ajute .....Bafta !
Ramo
CITAT(Sexymom @ 24-02-2008, 10:06 PM) *

Asta DA!!! Bravo.
La mine e tocmai invers. Daca vad ca nu slabesc, mananc.....adica cum nici nu mananc nici nu slabesc??????
Sexymom
Eu vreau sa vad cat o sa mai dureze pana se misca organismul, odata si odata trebuie sa inceapa sa arda si din calorii, ca nu o sa raman vesnic la 68 de kile.Uite ambitie de berbec )).gif De maine bag si mai mult sport, nu o fii suficienta miscarea pe care o fac.Cresc cu 30 de minute efortul.
mirela
Eeeepaaa in toate jurnalele vad numai lupta peste lupta si numai ambitrie peste ambitie. Sexy voiam sa te felicit si sa-ti zic ca in luna martie am un night stop in Madrid!Happy? )).gif O sa vin pe 11 martie si bineinteles pe 12 plec.O sa ajung pe 13:20 ora ta , dar cred ca vei la munca. dry.gif .Oricum ne auzim la tele. inainte sa vin. Pupici!
amalia0701
hug.gif
Sexymom
Pupici cu sclipici la toate fetele pupic.gif Azi e ziua mamei mele implineste 56 de ani cheer.gif si afara e o zi minunata, soare si iar soare, 18 grade cheer.gif
Mirela imi pare rau ca nu ne putem intalni sad.gif

Meniul de azi:
md: 1 iaurt cu cereale si o cafea
gustare: 1mar
pranz: 2 felii paine integrala, branza degresata, sunca degresata, 1 mar
gustare: 1 baton de cereale cu fructe
cina: mananc la chinezesc -salata chinezeasca, tallarines 3 delicias, un pic de carne de vita si o inghetata.

Am un tonus de zile mari, chiar daca nu am slabit ma simt din ce in ce mai bine, plina de energie, ma odihnesc, dorm neintoarsa.
Ramo
La multi ani pentru mamicuta ta, sa fie sanatoasa. pupic.gif
Sexymom
Multumesc mult Ramona, la fel si mamei tale floare.gif
lucy
MULTI ANI TRAIASCA!
MULTI ANI TRAIASCA!
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!
pupic.gif give_rose.gif pupic.gif floare.gif pupic.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 26-02-2008, 01:41 PM) *

Multumesc mult Ramona, la fel si mamei tale floare.gif

pupic.gif
Multumesc!
Amazoana
La multi ani! Sa-ti traiasca mamicuta!
dany
Sa-ti traiasca mama !!!!
lilistiuca
sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa!!! ce tinerica este!!! floare.gif
bubbles
La multi ani mamei tale pupic.gif
anca veselie
la multi ani! e de o varsta cu mama mea!
sexi, dar nu simti nimic la haine?
Sexymom
Ba da Anca, mi-am facut gauri nou la curele )).gif si imi intra si cizmele pana sus )).gif , sa vedem duminica asta ce se intampla, ma cantaresc numai odata pe saptamana , si imi trece si ciclul pana atunci.

Multumesc de urari inca odata floare.gif
anca veselie
pai e bine in cazul asta. tin pumnii pt cantar cheer.gif
amalia0701
La multi ani Mamei tale! floare.gif
Sexymom
Multumesc frumoasele mele floare.gif
ganesha
La Multi Ani pentru mami tau! floare.gif
Sexymom
O sa ii spun mamei cate fete au felicitat-o.Ieri am dus-o la tuns, am facut-o frumoasa pt. azi, si i-am luat o bluza sic naughty.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 26-02-2008, 03:25 PM) *

O sa ii spun mamei cate fete au felicitat-o.Ieri am dus-o la tuns, am facut-o frumoasa pt. azi, si i-am luat o bluza sic naughty.gif

Pai atunci la agatzat cu ea )).gif )).gif pupic.gif
O zi faina sa avetzi!
Andreea-Rodica
La multi ani mamei tale! floare.gif
Sexymom
Buna seara. pupic.gif
Ne-am intors de la restaurant,a fost super dragutz, am primit si cadouri, fetele cate o papusa surpriza si un puisor care se invarte cu o cheita, 2 perechi de cercei si eu am primit un sal bej cu negru care are un imprimeu ciudat.Fetele au mancat inghetata din forme de vaca si hipopotam. )).gif
Au comandat o multime de mancare ciudata, dupa nume )).gif , ca nu stiam ce sunt in realitate, asa ca am umplut masa de ciudatenii, carne de vita taiata in forma de viermisori cu crema de ceva dulce si rosu, cu susan deasupra, porc cu gutui si ardei verzi, salate cu gambas, orez, )).gif eu am fost singura care a avut capul pe umeri si a cerut ceva lumesc )).gif , am luat niste fideluta din orez la gratar cu legume si pui.In final am fost singura castigata, ca am putut manca, copii mei s-au uitat cam lung la ce au comandat, mama la fel, asa ca sotul meu a trebuit sa guste din toate (am mers la un restaurant numit Univers unde puteai comanda mancare din toate tarile). Dar ne-am distrat )).gif , mai putin Miruna pe care a udat-o tati, a scapat paharul cu bere peste paharul ei de sprite si a udat-o pe fusta cea rosie si fudula lol.gif

Va doresc noapte buna si vise placute, puricii sa va sarute hug.gif

PS:NU AM SCAPAT IN NIMIC NEPERMIS, sunt tare mandra de mine,toata lumea a remarcat ca de o luna si ceva sunt schimbata.In bine sper blum.gif
May
La multi ani! hug.gif
crissy
pupic.gif La multi ani pt mamili tau!
butterfly
La multi ani mamei tale!!
anca veselie
bravo sexi cheer.gif pupic.gif
Ramo
Asta da ambitie, cu atatea tentatii in fata ta.........
Ella79
Sexy, ai tot respectul meu. salut.gif Cu adevarat ambitie de berbeaca.
La multi ani pt mami tau pupic.gif
Sexymom
Multumesc fetelor, va iubesc pe toate si ma bucur ca ma sustineti.
Nici azi nu am calcat grasit.
Am mancat bine si ordonat.

Md: iaurt si cereale, o cafea cu lapte
Gustare : 1 baton de cereale si un mar
Pranz: sunca slaba, cascaval, salata
Gustare : branza de vaci , orez expandat
Cina: legume la abur cu 100 g carne de vita , un iaurt, 150 g capsuni.

Am remarcat de cateva zile, mai bine spus peste o saptamana ca ma doare capul regulat.Credeti ca are legatura cu regimul? intreb si eu numai sad.gif
Am dat vina pe caldura de la munca, pe curent, ca nu am mai purtat ochelari de mult timp, ca stau cam mult la calculator...nu gasesc raspunsul sad.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 01:14 AM) *

Am remarcat de cateva zile, mai bine spus peste o saptamana ca ma doare capul regulat.Credeti ca are legatura cu regimul? intreb si eu numai sad.gif
Am dat vina pe caldura de la munca, pe curent, ca nu am mai purtat ochelari de mult timp, ca stau cam mult la calculator...nu gasesc raspunsul sad.gif

nu cred ca e de la regim...poate ai niscaiva sinuzita, probleme cu ochii....sau este de la circulatie, ia niste ginko biloba

oricum, vointa si bafta la slabit!!! pupic.gif
Sexymom
Multumesc de raspuns Lili.

Azi primesc si eu martisoare cheer.gif , mi-a trimis socrul din tara, deci ma bucur si eu cu voi cheer.gif

Md: vesnicul iaurt cu cereale, fara cafea
Gustare: 1 baton de cereale
Pranz: eternul sandwich cu 2 felii de paine integrala, 2 felii de sunca slaba si cascaval, un mar
Gustare: capsuni 150 g si 100 g branza de vaci
Cina: vita la gratar, salata asortata cu morcov, salata verde,varza si muguri de soia, un iaurt degresat
Ella79
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 01:14 AM) *

Si pe mine ma doare de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Eu am pus-o pe seama faptului ca beau prea multa cafea...
M-am uitat la meniul tau si mi-am adus aminte ca mie nutritionistul mi-a zis sa nu amestec fructele cu nici un alt aliment. Daca vreau fructe sa le mananc ca masa separata, la 4 ore distanta de orice alt aliment. Mi-a explicat el ca tine de procesul de descompunere a fructelor care e mai rapid decat al altor alimente si ca cica din cauza asta nu slabeam. Stii ca si eu anul trecut eram fix ca tine.... tineam corect si nu dadeam nici un gram jos. Nus' ce sa zic...incearca si tu daca vezi ca tot nu se misca deloc nenorocitul ala de cantar. hug.gif
Sexymom
Ella ai mare dreptate cu fructele, trebuiesc mancate separat, inanite de masa, mi se pare ca asa scria si in Monti.Asa o sa fac de acum inainte.Are dreptate nutritionistul.

Md. iaurt cu cereale, o cafea
Gustare. 1 mar mare
Pranz> sandwich cu branza philadelphia ardei gras ,paine integrala, un iaurt degresat
Gustare.1 baton de cereale
Cina.spanac cu carne de vita si suc de rosii, un iaurt degresat

Sexymom
Primavara frumoasa fetelor floare.gif .
Am primit si eu martisor de la socrii, un lantisor de aur cu un pendativ care are un fel de 3 lacramioare care atarna, din aur alb.
Fetele au primit si ele cate un ingeras care tine in mana o perluta, tot din aur, Bianca il are deja in piept, Miru inca nu il poarta.
Aseara am mers la un concert, eram sigura ca vor canta muzica latino si a fost un spectacol de jazz, Bianca a fost super incantata, avea tipa o voce bestiala, dar Miruna la ora 22 a plecat acasa cu maicasa mare ca era aproape adormita, o sa va pun si o poza cu trupa.Mi-a ramas mintea la gagica, avea un corp superb si 2 rochii misto, pe gustul meu.

Meniul de azi:
md.iaurt cu cereale, o cafea
gustare. un mar
pranz: 200 piept de pui si spanac, un iaurt
gustare. capsuni
cina : vita la gratar si salata asortata
Ramo
Neatza!
Cand e ziua de cantar?
Daca nici acum nu se vede la cantar, eu zic sa renunti la el..apeleaza la centimentru. pupic.gif
Sexymom

Maine dimineata la prima ora am zi de cantar, chiar sunt emotionata sa vad cum mai stau cu greutatea.Daca nu am slabit nici saptamana asta continui lupta cu kilogramele, raman constanta cu acest regim.Trebuie sa ajung la 60 de kg pana la vara.
bubbles
O primavara frumoasa sa ai pupic.gif .Frumoase martisoare ai primit :nughty:
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pup fetele frumoase cu martzisoare in piept hug.gif floare.gif
bubbles
Imagine
Sexymom
Raportez: dupa 1 luna si 2 saptamani de regim fara abateri am slabit 1 kg. Am 67 de kg
bubbles
SExy lasa ca e bine si atat hug.gif .POate si-a revenit corpul si de acum vei da mai usor jos pupic.gif
Sexymom
Am actualizat tickerul , si va anunt ca nu ma las pana nu ajung la 60 de kg.
Duminica minunata pupic.gif .
Ella79
Bravo Sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif O sa vezi ca de acum organismul isi revine si vei slabi mai usor.
Si eu tot la 60 as vrea sa ajung pana in vara. smile.gif
butterfly
bravooo sexi;))

si eu tot la 60 vreau pana la vaRa;))
Ella79
O sa fim clubul fetelor de 60 de kile... )).gif )).gif )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.