Buna seara.
Ne-am intors de la restaurant,a fost super dragutz, am primit si cadouri, fetele cate o papusa surpriza si un puisor care se invarte cu o cheita, 2 perechi de cercei si eu am primit un sal bej cu negru care are un imprimeu ciudat.Fetele au mancat inghetata din forme de vaca si hipopotam.
Au comandat o multime de mancare ciudata, dupa nume
).gif)
, ca nu stiam ce sunt in realitate, asa ca am umplut masa de ciudatenii, carne de vita taiata in forma de viermisori cu crema de ceva dulce si rosu, cu susan deasupra, porc cu gutui si ardei verzi, salate cu gambas, orez,
).gif)
eu am fost singura care a avut capul pe umeri si a cerut ceva lumesc
).gif)
, am luat niste fideluta din orez la gratar cu legume si pui.In final am fost singura castigata, ca am putut manca, copii mei s-au uitat cam lung la ce au comandat, mama la fel, asa ca sotul meu a trebuit sa guste din toate (am mers la un restaurant numit Univers unde puteai comanda mancare din toate tarile). Dar ne-am distrat
).gif)
, mai putin Miruna pe care a udat-o tati, a scapat paharul cu bere peste paharul ei de sprite si a udat-o pe fusta cea rosie si fudula
Va doresc noapte buna si vise placute, puricii sa va sarute

PS:NU AM SCAPAT IN NIMIC NEPERMIS, sunt tare mandra de mine,toata lumea a remarcat ca de o luna si ceva sunt schimbata.In bine sper