Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 10:06 AM) *

pupic.gif
sexy, ai mai facut ceva cu jobul?

Da iubita, dar nu va povestesc nimic deocamdata. pupic.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 01:32 PM) *

CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 10:06 AM) *

pupic.gif
sexy, ai mai facut ceva cu jobul?

Da iubita, dar nu va povestesc nimic deocamdata. pupic.gif

Eu iti tin pumnii straaaaansi! pupic.gif
Sexymom
Multumesc, chiar am nevoie. pupic.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 01:37 PM) *

Multumesc, chiar am nevoie. pupic.gif

Si eu am nevoie de un serviciu nou. Si de niste nervi de otel!
Sexymom
Iti trimit eu, ca mie imi dau pe dinafara nervii lol.gif
Amazoana
Adica esti extrem de calma?
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 01-10-2007, 05:19 PM) *

Adica esti extrem de calma?

daaaaaaaa, si marmota impacheta ciocolata biggrin.gif

sexy,iti tin si eu pumnii stransi pupic.gif
axe10
Cu jobul succes sa gaseti ceva potrivit pt cerintele si nevoile tale. Am auzit ca te tii de dieta, bravo!!!!
Ma duc si eu maine cu fie-mea sa vad daca ii convine la balet.... lol.gif lol.gif ...cred ca o potolesc dupa o ora!!
Sexymom
Hola fetelor pupic.gif
Am avut ieri o zi criminala sad.gif .
Sunt suparata cu Bianca, la academie de engleza a intrat intr-un grup de 17 ani, si nu ii place deloc, si o inteleg perfect, diferenta de varsta e mare rau intre ea si ei. sad.gif I-am mai cerut timp de acomodare , daca nu o bag la un alt grup de varsta ei (numai ca va pierde, ca nu sunt avansati).

Ieri am avut o vizita super, supe placuta, sa vedem daca va prindeti cine a venit la mine
Imagine

Axe succes cu fetita, si sa sti ca inca nu m-am apucat de regim cum trebuie, sunt foarte , foarte agitata, mamanc putin dar tot se pune, habar nu am cum, cred ca e pe sistem nervos.
Dulcy sunt o fire f.f.f. calma. )).gif

A venit Mirela plina cu surprize, ca Mos Craciun, am fost la cumparaturi si mi-a cumparat niste lucruri frumoase, asa cum ii plac ei, pt. cand incep serviciul, si ii multumesc mult, m-am simtit naspa , dar nu m-a lasat sa platesc nimic sad.gif

Si i-a facut o bucurie Biancai, i-a luat mallas, un fel de iegari cum poarta gagicile aici, iar Mirunei un hanorac superb.
Va pun poze ca sa ma laud blum.gif
Imagine

Imagine

Imagine
Amazoana
Uaa Sexi ce dragute sunt bluziteleeeeeeee! Sa le porti sanatoasa! pupic.gif
Bravo Mirela pupic.gif ma bucur mult pt voi ca va intalniti si hug.gif ca ii ridici moralul Doinei!
Sexymom
Si acum protagonista, e la fel de frumoasa ca inainte, si la fel de zapacita cum o sti m toate de acum 4 ani ( mama ce repede trec anii).
Si ma bucur mult de tot ca pe acest forum s-au legat prietenii adevarate , sa citeasca toata lumea si sa inteleaga ca suntem ca o familie si daca punem poze nu o facem ca sa starnim discutii, invidii, sau sa ne laudam. pupic.gif

Imagine
luchi

hug.gif ce ma bucur ca v-ati vazut! Sunteti doua frumoase si cu suflet mare (prietenii stiu de ce) floare.gif

CITAT(dulcikatty @ 02-10-2007, 10:33 AM) *

Uaa Sexi ce dragute sunt bluziteleeeeeeee! Sa le porti sanatoasa! pupic.gif
Bravo Mirela pupic.gif ma bucur mult pt voi ca va intalniti si hug.gif ca ii ridici moralul Doinei!

Si eu stau la rand sa-ti ridic moralul si tu ai agenda incarcata. Helou..ou..ouu grin.gif
Sexymom
Multumesc Dulcic. pupic.gif
Nessie
Ce bine aratati! w00t.gif Si ce vesele sunteti! pupic.gif Ma bucur ca v-ati vazut!
Sexymom
Ne-am simtit bine, am mancat mancare chinezeasca cu totii, fetele au fost cuminti si dragute, puiul meu la fel.Si Mirela a fost tare relaxata in familia mea, ma bucur pt . asta.

CITAT(Nessie @ 02-10-2007, 01:38 PM) *

Ce bine aratati! w00t.gif Si ce vesele sunteti! pupic.gif Ma bucur ca v-ati vazut!

Mai ales eu lol.gif lol.gif .
Parca nu se vede diferenta asta de 10 ani intre mine si ea, nu-i asa naughty.gif
Mi-au murit laudatorii azi lol.gif blum.gif
aki
Eu te laud ,draga.Arati chiar foarte tinara la fata.Suntei frumoase ambele.Si Mirela are o gura pina la urechi de fericire. pupic.gif
Tare imi place ca va intilniti. hug.gif
amalia0701
Tare ma bucur ca v-ati intalnit!
Sper ca ai pupat-o pe Miri si din partea mea.
Fata nu te mai simtzi prost, Mirela face cadouri din inima si asa trebuei si primite.
Ma bucur ca v-a fost bine pupic.gif Sper ca nu a-ti mai pirdut nimic de data asta.
pupic.gif
Sexymom
Sa vedeti si voi ce mi-a dat prin cap azi sa pregatesc pt. fete....am ras prin casa singura, si cand au vazut masa au facut ochii ca la melc lol.gif
Imagine
In ceainic este cola-cao, pe masa sunt croissante cu fresa, branza de oaie taiata felii invizibile si lacon.
Ele au crezut ca ma joc, si cand au vazut ca imi torn cuceainicul in cescuta au intrat in jocul meu. lol.gif

Uite ca branza si laconul nmu sunt pe masa lol.gif , si ce nasol se vede cosul de rufe )).gif )).gif
honey79
Super, Sexy.
Foarte mult imi place felul tau de-a fi. Ti-am mai spus-o de n ori, doar.
E bine totusi ca n-ai adus si papusile la masa. blum.gif
Sexymom
A fost o situatie haioasa, ii spuneam Mirelei ca eu nu seman cu ea, sa uit lucruri, si inainte sa iesim din magazin mi-am amintit ca mi-am lasat sacul de spate si puloverul la garderoba lol.gif , a facut misto de mine, si a avut grija sa ii povesteasca si sotului meu. lol.gif

Honey si sotul meu imi repeta mereu ca sunt o mama buna si ca le alint.Sa le fii vazut aseara cand era Mirela la mine cum se asezau in brate la pupici, parca nu ne vazusem de 3 zile, nu de 3 ore )).gif
Si imi place sa ma pun in pielea lor, sa le surprind mereu cu cate ceva.Stii ce bucuroase sunt hug.gif
ganesha
Eu ce sa mai zic? Eu imi fac mie insami tartine cu "nas, ochi si gura" si imi pun mincarea in farfurie in forma de... fetze, brontozauri si alte chestii... asa ca nu am curaj sa zic ce fac cu copilu' ca ma mai prinde cineva si ma interneaza. Dar ma bucur ca nu-s singura pe lume lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Ganesha si eu fac la fel lol.gif
Cand fac salata de boeuf o torn in forme mici si rotunzi si ii pun ochii nas, gura si .......par, ala il fac cu branza rasa lol.gif

Si mai fac ceva misto cand vin copii la masa. Le fac cuiburi de vrabiuta, cartofi pai, asezati rotund in farfurie si in mijloc pun un ou fiert tare, cu nasuc, ochii si gura, si sub cuibuletz pun o frunza de salata.
ganesha
Eu mai tai tartinele cu forme din alea de taiat prajiturele... nu ma pricep la explicat gospodareste: din alea cu stelute, bradutz, mina, inimioare. Ii mai pun pachetel la scoala fara sa-i zic si cind vine acasa are gura pina la urechi.

Si eu fac par din brinza rasa. Sau codite impletite sau jamaicane cu rondele de castraveciori murati lol.gif
aki
Cind aveti timp? w00t.gif
ganesha
CITAT(aki @ 02-10-2007, 05:29 PM) *

Cind aveti timp? w00t.gif

Intreba sfioasa duamna.... lol.gif Pai daca tot pun mincarea-n farfurie, nu-i tot acelasi lucru - in loc s-o pun cum se nimereste, o pun cu forma. Mare scofala nu-i, nu cred ca-ti trebuie mai mult de 2-3 minute in plus naughty.gif
Sexymom
Egzact eu 10 min fluier.Nu imi ia deloc timp.
Sexymom
MAINE INCEP SERVICIUL. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Muncesc pt. o banca X, credite ipotecare.
Program super , de la 10-16, ca boierii cheer.gif cheer.gif
Sa vad cum reactioneaza Miru, ca Bianca e pregatita sa ramana la scoala la masa. hug.gif
ganesha
Felicitari, felicitari, felicitari!!!!! cheer.gif Sa-ti fie intr-un ceas bun si sa-ti mearga toate unse!!!!! floare.gif
buretel
Felicitari!!! cheer.gif cheer.gif Ma bucur tare, tare mult pt tine, stiu cat ti-ai dorit asta hug.gif
Sa fie intr-un ceas bun, abia asteptam vesti despre noul loc de munca pupic.gif
May
Superrrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Va scriu ca am niste emotii acum sorry.gif
Pana acum a fost cum a fost, interviuri, probe, traning, dar maine e ziua cea mare, dupa 4 ani.
Sper sa fac fata.

Va multumesc pt. felicitari, la toate. pupic.gif

Colegii sunt tineri, si majoritatea studenti si muncesc de la 10-14.
Mai am si 2 colege care vin din Alcala de Henares si au 2 copii mici.
Si un baietel de vreo 20 de ani care vine de la Orange.

Par de trreaba, cel putin asa e la prima vedere.Oricum o sa fiu mai rezervata in relatiile cu ei.
michelle
Bravo sexy, felicitari! pupic.gif Te admir mult!
Sexymom
Multumesc Michelle, sa vad acum daca ma descurc si acolo.Ca de 4 ani am stau acasa.
honey79
Sexy mama, felicitari.
Cat despre emotii, sunt sigura ca le vei depasi si vei face fata cu brio tuturor sarcinilor de serviciu.
Te pupic si te asteptam cu impresii de prima zi de munca.
Sexymom
Traningul l-a tinut un tip din cadrul bancii, ne-a dat niste pliante la toti, un caiet in care scriu de activitatea bancii in general, lista de atributii,a vb. despre cresterea Euriborului , taxele de banca, procentele de calculat la credite, sumele pe care sa le acceptam, minimele permise, comisioanele bancii, avantajele daca iti schimbi ipoteca de la o banca la a noastra, etc, etc, etc.
Majoritatea au inteles 100% ca lucrasera deja in campanii de marketing, eu am fost unica care a luat notite cat mazgalea el pe tabla cu carioca )).gif
anca veselie
oau yahoo.gif , sa fie intr-un ceas bun, super felicitari cheer.gif ! sunt sigura ca o sa te descurci pupic.gif floare.gif
Sexymom
Si ii statea bine ca avea un fund destul de dragut naughty.gif imbracat in pantaloni negrii lol.gif Si freza o avea ridicata in varful capului, cam 5 cm, si ma intreb acum blink.gif cum de ii statea asa de teapana lol.gif

Te bagasi peste mine Anca in timp ce scriam pupic.gif
Multumesc de incurajari fete dragi. pupic.gif
buretel
Pauza de 4 ani o sa se stearga cu buretele dupa o saptamana, ai sa vezi wink1.gif
Esti economista, conceptele sunt de baza, asa ca eu una sunt sigura ca te vei descurca 100% cheer.gif
Sexymom
Uffff, as vrea eu sa am optimismult tau, deocamdata sunt varza.Pana nu vad la fata locului ce fac o sa am emotii si o sa imi asude palmele.
buretel
CITAT(Sexymom @ 03-10-2007, 02:31 PM) *

Uffff, as vrea eu sa am optimismult tau, deocamdata sunt varza.Pana nu vad la fata locului ce fac o sa am emotii si o sa imi asude palmele.

Cand o sa patesti asta, gandeste-te la noi hug.gif Ca de nu, e de rau mad.gif )).gif O sa canalizam toata energia pozitiva catre tine pupic.gif
Sexymom
Asa da incurajare cheer.gif cheer.gif floare.gif floare.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ieeeee, pt sexy, cea mai tare economista din SE Europei cheer.gif Adica stai, acum din SV lol.gif Ma rog, intelegi tu blum.gif
butterfly
felicitari sexy! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
buretel
Uite ce-am gasit grin.gif Fuga la studiu wink1.gif
Informatii credite
luchi
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 12:32 PM) *

O sa canalizam toata energia pozitiva catre tine pupic.gif

Tocmai am canalizat si io una bucata energie pozitiva. vorbeam despre tine cu sotul meu, eram in bucatarie -acu fix 5 minute -, si am spart o ceasca din gama "astea nu se sparg" de la socrella, cadou de nunta lol.gif . Deci e de bine. pupic.gif o sa ai un succes fulminant hug.gif
buretel
CITAT(luchi @ 03-10-2007, 03:05 PM) *

CITAT(buretel @ 03-10-2007, 12:32 PM) *

O sa canalizam toata energia pozitiva catre tine pupic.gif

Tocmai am canalizat si io una bucata energie pozitiva. vorbeam despre tine cu sotul meu, eram in bucatarie -acu fix 5 minute -, si am spart o ceasca din gama "astea nu se sparg" de la socrella, cadou de nunta lol.gif . Deci e de bine. pupic.gif o sa ai un succes fulminant hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ma duc sa sparg si io un pahar de cristal de la birou. Sau merge si o scrumiera? lol.gif
cheer.gif cheer.gif Ieeeee.....
aki
Bafta draga Sexy pupic.gif .Sper sa te ajung si eu curind din urma hug.gif
crissy
cheer.gif Fac si eu galerie. Felicitari pentru postul ocupat. cheer.gif
bpaula
felicitari sexy si mult succes cheer.gif

una peste alta sunt sigura ca o sa te descurci foarte bine, daca am inceput sa vad si eu luminita de la capatul tunelului la jobul de acum inseamna ca tu o sa fii la inaltime de la inceput pupic.gif

PS. apropo de faptul ca ii ziceai Mirelei ca nu uiti nimic....eu de felul meu mai uit dar le gasesc la timp...azi insa am pierdut toate actele sotului (permis, buletin, carduri bancare, carduri de sanatate, acte masina, chitante si alte multe ca nici nu mai stim ce avea acolo), mi-a fost rau de suparare, sotul a incercat sa ma mai linisteasca dar cu mine greu mai e cry.gif sorry.gif batista.gif
buretel
CITAT(bpaula @ 03-10-2007, 07:15 PM) *
PS. apropo de faptul ca ii ziceai Mirelei ca nu uiti nimic....eu de felul meu mai uit dar le gasesc la timp...azi insa am pierdut toate actele sotului (permis, buletin, carduri bancare, carduri de sanatate, acte masina, chitante si alte multe ca nici nu mai stim ce avea acolo), mi-a fost rau de suparare, sotul a incercat sa ma mai linisteasca dar cu mine greu mai e cry.gif sorry.gif batista.gif

Offf.. hug.gif hug.gif Stii ca eu tot sper sa va sune cineva care l-a gasit. Tin pumnii stransi! pupic.gif
(PS: Mama Omida in action devil.gif naughty.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.