Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Multumesc gagico, si tie la fel, va tzuc pe toate pupic.gif
Cherie
Imagine
Felicitari pt kg!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Cat esti de faina.
Mie nici la carnetul de conducere nu imi vine sa ma uit sa nu vad cat sunt de rotunda blushing.gif
Amazoana
Buna dimineata Sexy pupic.gif
Ce face mamicuta azi? La munca? Toate bune?
Sexymom
Hola Dulcy, la scarbici, astept sa treaca zilele astea si sa plec la mare in Torrevieja, am concediu 9 zile, plec duminica, sper sa fie soare si sa fac plaja, sa ma intorc bronzata.
Ramo
Concediu placut si sa vii bronzata...stii ca bronzul mai subtiaza, da? Doar ca la cum arati tu, nu stu daca mai ai nevoie pupic.gif
Sexymom
Ramona hug.gif
Azi am venit la munca in fusta de blugi scurta, dres negru in dungi si pantofi, am un tricou negru cu scris argintiu pe tzate, si niste picioare subtiri blum.gif , au facut colegii WOWWW )).gif mi-au murit laudatorii )).gif
aki
Salut Sexy.Care fotografii,ca eu nu vad nimic blink.gif
Sexymom
Aki, o sa ti le pun pe mess ca le-am sters. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 02:25 PM) *

Aki, o sa ti le pun pe mess ca le-am sters. pupic.gif

ok
hug.gif
Sexymom
Meniul de azi:
md. iaurt cu cereale(200 cal)
gustare:3 piersici mici (150 cal)
pranz: 2 felii de opaine integrala cu cereale, 50 sunca, 50 branza, 1 baton cereale(400 cal)
gustare : 1 mar(100 cal)
cina : orez cu legume , pui la gratar, 1 iaurt(400 cal)
Total :1250 cal
Ramo
Imi spui ce fel de cereale mananc, sau ce cantitate, ca mi se pare super ok dpdv caloric iaurtul cu fulgi....
Sexymom
Iaurtul e degresat, mananc cereale Keloggs , Lineas K sau Fitness integrale, cu fructe, musli sau cu particule de ciocolata neagra.
Ramo
Da, stiu fulgii astia, pai inseamna mananci cam 40-50 gr fulgi?
Sexymom
40 de g.

Cantariti zilnic )).gif
Ramo
well, sincer....o sa incerc sa vad daca ma satur cat de cat cu asa ceva. Salata pe care mi-o fac eu pt dimineata are 160-170 calorii si pun in ea castravete, sunca, ou, iaurt, porumb.
Sexymom
Fetelor, va recomand ceva pt. un mic dejun satios care nu ingrasa deloc si are putine calorii.
Se numeste andaluz, am mai pomenit eu de el de cateva ori.

Necesar : 1 rosie, putin usturoi, sare, 1 lg ulei de masline ( e esential sa fie ulei virgen extra de salate).
Se da rosia pe razatoarea mare, se amesteca cu sarea, uleiul si usturoiul, pe pune pe paine prajita.Are un gust super, merita sa incercati macar odata.
90% din spanioli mananca zi de zi acest mic dejun.

Eu nu am prajitor de paine. sad.gif de asta nu il fac dimineata)
Ramo
Mmm, mi-ai facut pofta...nu am usturoi in casa, dar poimaine incerc.
Sunt un fel de bruschete, nu?
Sexymom
Nu stiu ce sunt bruschete Ramona, dar cred ca da, daca nu ai usturoi natutral poti pune granule de usturoi pisat.Merge sio fara usturoi, cu oregano.
Ramo
Asa se fac aici bruschetele, doar ca rosia se taie cubulete nu se da prin razatoare...mmm, abia astept sa mananc.
Multumesc de idee. pupic.gif
Sexymom
pupic.gif

Poti sa mananci cate 2, 3 felii de paine prajita si nu se depun.
aki
Eu nu am prajitor de pine blink.gif
Are importanta ce fel de pine mininci? blink.gif
Sexymom
Poti cumpara paine prajita.Daca se poate graham sau integrala.Neaparat prajita.Asa ii scade nivelul caloric.
aki
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 04:20 PM) *

Poti cumpara paine prajita.Daca se poate graham sau integrala.Neaparat prajita.Asa ii scade nivelul caloric.

ok
Merci de pont pupic.gif
Ramo
Si daca e painea gata prajita?

blushing.gif doh.gif Tocmai am vazut ce ai scris.Multumesc
aki
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 04:30 PM) *

Si daca e painea gata prajita?

blushing.gif doh.gif Tocmai am vazut ce ai scris.Multumesc

Pai e bine )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 02:20 PM) *

'Nivelul caloric' al piinii nu scade, nu este nici o diferenta intre piinea prajia si cea normala. Se deshidrateaza, se usuca, isi schimba PUTIN indicele glicemic, dar felia respectiva TOT ATITEA calorii are.
Sexymom
Ok, eu credeam ca influenteaza prajeala in ceva, citisem pe ambalaj cate cal .are in stare prajita si cate are in stare normala. sad.gif
ganesha
Sint unele piini deja 'prajite', care pe felie au mai putine calorii decit celelalte, dar asta pentru ca e alta reteta, se fac altfel. Dar daca iei o felie de piine normala, si din aceeasi piine prajesti alta felie... au amindoua la fel.

pupic.gif
aki
Clar rolleyes.gif
amalia0701
Italienii le zic bruschete, iar rosia e tocata marunt nu data pe rozatoare.
Mi-ai facut pofta, trebuie sa ajung sa cumpar rosii )).gif
aki
Am si eu rosii acasa.Trebuie sa gust si eu w00t.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 12:51 PM) *

Fetelor, va recomand ceva pt. un mic dejun satios care nu ingrasa deloc si are putine calorii.

Necesar : 1 rosie, putin usturoi, sare, 1 lg ulei de masline ( e esential sa fie ulei virgen extra de salate).
Se da rosia pe razatoarea mare, se amesteca cu sarea, uleiul si usturoiul, pe pune pe paine prajita.Are un gust super, merita sa incercati macar odata.

Eu nu am prajitor de paine. sad.gif de asta nu il fac dimineata)

Auuuuuuu , ce apetisant suna !!!!!!! SIGUR imi voi face si eu intr-o zi in care nu trebuie sa merg la job ( ca sa nu moara colegele de la mirosul de usturoi lol.gif )

pupic.gif gazda !
emu
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 04:51 AM) *

Sarumana de idee hug.gif O s-o pun in practica cat de curand (fara usturoi momentan).
bubbles
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 02:21 PM) *

Ramona hug.gif
Azi am venit la munca in fusta de blugi scurta, dres negru in dungi si pantofi, am un tricou negru cu scris argintiu pe tzate, si niste picioare subtiri blum.gif , au facut colegii WOWWW )).gif mi-au murit laudatorii )).gif

Foarte bine draga pupic.gif pupic.gif Lasa sa moara toti de ciuda grin.gif
aki
Sexy,unde esti?La servici?Ce se mai aude pe la tine cu reducerea?
Amazoana
Neata mamica Sexy floare.gif pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata, sunt din nou la scarbici, totul e ok, cu exceptia faptului ca e o caldura insuportabila sad.gif

Md.iaurt cu cereale
Gustare. 1 mar
Pranz: paine integrala cu cereale, sunca , cascaval, 1 baton cu cereale si fructe
Gustare. 1 mar
Cina. orez si 200 g pui sau vita, salata, 1 iaurt bifidus musli
aki
La noi e soare,dar bate un vint de te razbate la oase unsure.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 14-03-2008, 10:56 AM) *

Buna dimineata, sunt din nou la scarbici, totul e ok, cu exceptia faptului ca e o caldura insuportabila sad.gif

Md.iaurt cu cereale
Gustare. 1 mar
Pranz: paine integrala cu cereale, sunca , cascaval, 1 baton cu cereale si fructe
Gustare. 1 mar
Cina. orez si 200 g pui sau vita, salata, 1 iaurt bifidus musli

La serviciul e caldura sau la Madrid?
Ce mai facetzi cu casa?
lucy
Ce mai faci mamik sexoasa give_rose.gif Ce fac fetele frumoase?N-am mai dat de mult pe aici si-mi era dor de tine hug.gif De aici,de langa Dunare,iti trimit mii de pupici pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Pup toate fetele.
Amalia, inca umblam prin banci dupa ipoteca, sper sa reusim sa gasim ceva avantajos caci e vb. de 35 de ani de platit rate.
Lucy, Aki , Dulcy floare.gif
De maine dispar cateva zile, plec in concediu, aici se apropie Pastele catolic.
Sper sa va gasesc la fel de frumoase si sanatoase ca astazi.Pupici cu sclipici pupic.gif

PS: chiar daca plec in concediu nu renunt la regim sub nici o forma.O sa fac 60 de kile, sunt sigura.
dany
Concediu placut ! give_rose.gif
Sexymom
Multumesc mult Dany, sper sa am vreme frumoasa sa fac plaja )).gif
Ramo
Concediu placut si sa te distrezi pupic.gif
nella
Concediu placut cheer.gif cheer.gif cheer.gif sa prinzi o vreme superba....a stii ca mi-am facut reteta de la tine si a iesit delicios...de 2 seri bag asa 2 feliute.....e tare delicios....chiar mai bune decat alea cumparate...eu am mai adaugat oregano in plus ca merge cu rosiile pupic.gif cheer.gif
anca veselie
unde pleci in concediu?
Amazoana
Concediu placut Sexy, sa te intorci bronzata.
Sexymom
Anca , plec in provincia Alicante, localitatea Torrevieja. Avem acolo niste prieteni romani si un finut.Au cumparat ei 2 case, in una locuiesc ei si cealalta o au de inchiriat, si cum este libera in perioada asta ne ducem noi acolo, ca suntem in vacanta, de luni incepe Semana Santa , iar joi, vineri si sambata e pastele catolic.

Sper sa ma bronzez, am vazut starea vremii si sunt 24 de grade. cheer.gif

Am uitat sa va scriu ca sunt la scarbici acum. sad.gif Abia dupa ora 4 ma apuc de facut bagaje. sad.gif
amalia0701
Asa mare decalare e intre pastele catolic si cel romanesc?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.