Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Da Amalia, 1 luna si o saptamana.
amalia0701
Noi de azi dimieatza ne lenevim prin paturi si ne intrebam unde sa mergem
)).gif
Afara-i un vant sad.gif
Sexymom
Mai am o ora de stat la scarbici si ma duc acasa sa fac bagajele. Pupici inca odata la toate fetele pupic.gif pupic.gif Revin cu multe poze.
nella
Servici usor ,spor la facut bagajele si...CONCEDIU PLACUT pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
ganesha
Uau, concediuuuuu! cheer.gif Sa va distrati bine de tot! cheer.gif pupic.gif
honey79
Sexy... Pastele Catolic nu e pe 23 Martie? Caci eu asa stiam.
amalia0701
Concediu placut iubita!
pupic.gif
Cherie
O saptamana de concediu minunata sa ai! pupic.gif
ironmissy
vacanta placuta, sexymom!
Andreea-Rodica
Concediu placut si asteptam cu nerabdare pozele! hug.gif
bubbles
Concediu placut Sexy pupic.gif pupic.gif
aki
Sa te distrezi si pentru mine pupic.gif
amalia0701
Acu ma gandeam la tine.
Ce fain ca in saptamana Pastelui sa mergi in vacantza.
La noi lumea o ia razna, intoarce casa cu fundul in sus, se rupe in cumparaturi, toata lumea e agitata si nervoasa.
Iar tu stai cu burta la soare cheer.gif pupic.gif
Distractie placuta.
lucy
Ce mai faci iubita ?Deja mi-e dor de tine!De abia astept sa-ti vad pozutele.Pup pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(lucy @ 20-03-2008, 09:07 PM) *

Ce mai faci iubita ?Deja mi-e dor de tine!De abia astept sa-ti vad pozutele.Pup pupic.gif pupic.gif

Asa-i ca trece greu o saptamana cand astepti pe cineva?
Pupici Sexy; abia astept sa ne povestesti cum a fost! pupic.gif
dany
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheer.gif cheer.gif haninoroc.gif party.gif party.gif band.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
lucy
Da dulcikatty,imi e dor de Sexy.Ne molipseste pe toate cu pofta ei de viata hug.gif

Dany, care e treaba cu "la multi ani-ul"?E ziua Sexoasei si eu nu stiu? sorry.gif Te pup pupic.gif
nusarich
La Multi Ani Sexy, sa ai parte de tot ce-ti doresti!
ALICE
LA MULTI ANI!
Sa iti fie viata tot o primavara!
aki
LA MULTI ANI floare.gif give_rose.gif
Amazoana
La multi ani!!!!!!! pupic.gif
Imagine
Imagine
lucy
Ptiu ce aiurita sunt! doh.gif E ziua Sexoasei si n-am stiut!A trebuit sa ma duc la profilul ei ca sa aflu sad.gif sorry.gif

LA MULTI ANI PENTRU CEA MAI SEXI MAMICUTZA DIN SPANIA pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

Vrem PARTY party.gif band.gif cheer.gif drinks.gif
bday.gif
julyalina
La multi ani sexoaso ! pupic.gif
Sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri alaturi de familia ta hug.gif
Imagine
anca veselie
LAAAAAAA MUUUUUUUULTI AAAANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii iubita, fericita, sanatoasa alaturi de familia ta!
amalia0701
La multi ani! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
LA MULTI ANI! Imagine
bebeingeras
CITAT(lucy @ 21-03-2008, 11:41 AM) *

Ptiu ce aiurita sunt! doh.gif E ziua Sexoasei si n-am stiut!A trebuit sa ma duc la profilul ei ca sa aflu sad.gif sorry.gif

LA MULTI ANI PENTRU CEA MAI SEXI MAMICUTZA DIN SPANIA pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

Vrem PARTY party.gif band.gif cheer.gif drinks.gif
bday.gif

subscriu si eu la aceasta auto-mustrare sorry.gif

mai ales ca stiam, dar cum la scoala am avut muuuuuuuuuult de munca am cam uitat unsure.gif doh.gif
Amazoana
Uaaauuuuuuuuu, ce bine araaati!!! Bine ai revenit pupic.gif . Si "La multi ani" inca o data.Poza cu dedicatie pt Anca este dementiaaaalaaaaa!!!!
Cherie
Sexi, fac penitenta, nu am intrat deloc pe net, iti urez acum un calduros "La multi ani!", iti doresc tot binele din lume si te pup de o mie de ori!!!! flowers1.gif

P.S. iu ar secsi naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nella
Sexy ti-am vazut pozele si sunt superbe...mi-am amintit de Benidorm...nu stiu daca ti-am mai spus dar anul trecut am fost si eu acolo si a fost superb....asa bine m-am simtit sa revad locurile alea...ma bucur ca ai revenit si ca ti-a priit concediul.....inca o data LA MULTIIIII ANIIIIIIIIIII

pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ganesha
Super pozele, Sexy! pupic.gif
lucy
Sexy,iubita,esti tare frumoasa give_rose.gif si ai doua fete reusite floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Sunte-ti minunati.
Mandra mea nu mergr cu noi in concediu anul asta in Grecia pentru ca nu a vrut EA.
Io deja intru in panica, nu prea imi vine sa plec fara ea sad.gif
camvalmy
Frumoase pozele sexy! cred ca a fost superb ca i-ai avut pe cei pe care ii iubesti alaturi de tine in vacantza. plec si eu 2 zile la munte la noi, inca nu m-am hotarat unde dar abia astept ca nu ma mai fost de mult plecata sa ma relaxez undeva departe de casa. abia astept si o sa va pun si voua poze, sper sa fie frumos.eu nu plec decat cu iubi meu.
te pupic.gif
Sexymom
Fetelor va multumesc pt. cuvintele frumoase si ma bucur ca v/au placut pozele. Va multumesc si aici pt. mesaje si pt. felicitari.
Danyhoney m-ai surprins iubita pupic.gif

Eu am inceput munca, ma simt obosita, parca nu mi-am revenit dupa concediu.Am inceput sa ma satur de scarbiciul asta, ma schimba de la o zi la alta de la un departament la altul, ca alta fraiera nu gasesc sa faca de toate pe acelasi salariu. mad.gif

Ma simt si lipsita de vlaga, o fi si din cauza regimului, am scapat cam repede de 6 kg, dupa ce am iesit din perioada de platou.
dany
Heyyy, acum am vazut si eu pozele ! SUPERBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si tu ..esti o slabanoaga !!!!!! felicitari pentru cantar !!!!! hug.gif

oare imi poti da ceva mai multe detalii despre Benidorm ??? Cand e timpul de facut concedii acolo , cand e vremea buna , etc ...... Multumesc !!!!!!! pupic.gif
aki
Of,saraca de tine pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Asa e dupa concediu iubita hug.gif
Ti-am furat modelul de vacantza de Pasti si vreau sa dezertam si noi la Deva. cheer.gif
Planific o vacantza din 23.04-05.05. cheer.gif cheer.gif sper sa imi iasa.
Cherie
CITAT(Sexymom @ 24-03-2008, 07:30 PM) *

Eu am inceput munca, ma simt obosita, parca nu mi-am revenit dupa concediu.Am inceput sa ma satur de scarbiciul asta, ma schimba de la o zi la alta de la un departament la altul, ca alta fraiera nu gasesc sa faca de toate pe acelasi salariu. mad.gif

Intru si eu in club dry.gif
pupic.gif Sexi!
bubbles
Ziua si la Multi ani !!!cu intarziere batista.gif ca nu am mai intrat pe aici sad.gif.Esti superba !!!!!! pupic.gif pupic.gif si slabanoaga .. iar faza cu fetita ta ca asa vrem noi sa ajungem lol.gif am ras cu lacrimi )).gif Ce ne-ai ghicit lol.gif .Este superb locul unde ati fost rolleyes.gif
crissy
pupic.gif Chiar daca a trecut ziua ta, iti spun si eu LA MULTI ANI! Multa pasiune in ultima poza wub.gif
Amazoana
Seara doamna Sexy, ce faci? Trebaluiesti?
Iti las o floare.gif si un pupic.gif
Sexymom
In primul rand va pup pe toate. pupic.gif
Am sters pozele ca sa nu am probleme )).gif s-a mai intamplat in trecut, stiti voi.
Ma bucur ca le-ati vazut si v-au placut.

Amalia sper sa te rupi de viata cotidiana si sa te bucuri de concediu, eu chiar am facut-o , dar am mers si cu regimul in paralel.
Am descoperit ceva incredibil: ca poti sa te bucuri de tot fara abateri.M-am simtit chiar bine cu cat am mancat si fara nimic de baut in afara de apa.
Dulcy, Dany, Aki, Crissy,Cherie, Andreea va salut pe toate, sper ca sunteti bine si cumintele.
mirela
Sexoas-o, cu intarziere si eu pe aici cu un sweet La multi ani, dar din toata inima!Cand vin in Madrid din nou facem un chef. pupic.gif Si mii de felicitari prt. rezultate!
Sexymom
Neata fetelor.Mai e cineva la scarbici ca mine? sad.gif
Dimineata m-am trezit tare devreme si am scos toate toalele dupa vremuri.Le-am probat si aproape ca incap in toate.Trebuie sa mai lucrez un pic la burtica.Daca scap de inca 3, 4 kile o sa fiu manechin )).gif

Am incetat un pic regimul.Ma simt slabita , am inceput sa iau suplimente de vitamine, calciu, fier si magneziu.De vreo 2 ori era sa lesin la munca, prima data nu am facut-o ca era langa mine un coleg superb si mi-a fost rusine sa ma dezmaiez de fata cu el lol.gif si a doua oara eram in baie.
O sa mananc ceva mai variat 1 luna dupa care incerc sa ajung la 60 de kg.

Week-end placut la toata lumea pupic.gif
bubbles
Neata sexy pupic.gif .Cum adica sa lesini bataita.gif .Ai grija de tine give_rose.gif .Mai ales ca sa nu te destrami de fata cu vreo bunaciune de pe la tine pe la servici grin.gif
Sexymom
Azi pot lesina linistita lol.gif nu am nici o bunaciune in preajma, am 2 mosnegi numai. )).gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 01:13 PM) *

Azi pot lesina linistita lol.gif nu am nici o bunaciune in preajma, am 2 mosnegi numai. )).gif

Trimite-i la mine ca zici ca s-a spart conducta de pensionare, nush ce sa intampla azi, or avea si ele vreun summit lol.gif )).gif
amalia0701
pupic.gif
Ai grija iubita.
Io am muncit azi hug.gif
Weekens fain, cat o mai ramas din el pupic.gif
dany
Tare incurcata faza cu apartamentul doh.gif doh.gif

EU sunt de partea ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOTAL DE ACORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hug.gif

Mai lupta si poate vei reusi sa convingi restul " lumii " ca ai dreptate ! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.