Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
La ora 16.Va spun sincer: dorm pe mine sad.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 12-04-2008, 11:09 AM) *

Revin cu detalii despre seara de ieri.
Am vazut Dans murdar aseara cu fetele.A fost frumos sa il revad dupa aproape 20 de ani.
In seara asta am alt film programat : O floare si 2 gradinari.

Eu am vazut acum 2 saptamani musical-ul facut dupa Dans murdar .-.... Super !
Unde vezi O floare si 2 gradinari ??? Ai DVD ? Mi-ar place sa-l revad si eu ...
Cherie
CITAT(Sexymom @ 12-04-2008, 01:31 PM) *

La ora 16.Va spun sincer: dorm pe mine sad.gif

hug.gif
Abia astept sa vad poza cu rokia naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Sexymom
Dany le descarca sotul meu dupa net.
Cherie si eu abia astept sa ma vad imbracata cu ea, aseara nu am avut cum pt. ca oglinda de la baie era micutza, iar cand am ajuns acasa mi-a scos-o naughty.gif repede domnul meu.
Cherie
CITAT(Sexymom @ 12-04-2008, 01:48 PM) *

Cherie si eu abia astept sa ma vad imbracata cu ea, aseara nu am avut cum pt. ca oglinda de la baie era micutza, iar cand am ajuns acasa mi-a scos-o naughty.gif repede domnul meu.

Asa da, parca nici nu mai conteaza rochia, daca a avut asemenea succes naughty.gif
Sexymom
Azi am venit la munca intr-o rochie neagra cu bretele, mi-am propus sa renunt o perioada la pantaloni.Vad ca imi da un alt aer rolleyes.gif , am iesit cu Julian la o cafea si mi-a spus ca sunt guapa.
Hahaha, sta langa mine acum si citeste ce va scriu lol.gif
Cherie
Eu am 4 rochii in dulap: 1 eleganta, una casual si 2 de plaja )).gif
Nu-mi sta deloc bine in rochie, am soldurile late dry.gif
Sexymom
Eu cred ca am peste 30 de rochii, cumpar ca nebuna cand ma duc in targ, in perioada de reduceri mi-am luat 6,7 rochii cu 5 euro bucata.Vad ca pe masura ce avansez in varsta imi schimb ideile preconcepute despre culorile care trebuie sa le port zilnic.
Sa va povestesc o faza tare.Anul trecut , in vara , am intrat intr-un magazin dupa plaja si am vazut 2 rochii superbe, am stat 30 de min. sa ma decid pe care o cumpar.
Si anul asta cand am mers din nou la mare (in martie), am intrat in acelasi magazin si am cumparat-o si pe a doua, nu se vanduse, si ii scazuse pretul la jumatate.
Cherie
Mai slabesc cateva kg si ma reprofilez si eu pe rochii, imi plac muuuuult, mai ales vara, cu floricele, simple, cu desene, de bumbac, de in, de vascoza, de matase, de toate! cheer.gif naughty.gif naughty.gif
Sexymom
Asa cum am promis .
Rochia
Imagine
Imagine
ironmissy
woooooooow, pe buna dreptate ca ai lasat pe tot cu gura cascata! ti se potriveste de minune numele de sexymom! pupic.gif
ganesha
Arati super! Bravo tie! cheer.gif pupic.gif
Dumbo
Wow, Secsy ce subtirica esti. Ai o taliuta de invidiat.
Cherie
Super misto rochita roz w00t.gif naughty.gif
A stiut domnul tau de ce a dat-o urgent jos devil.gif
dany
Woowwww , iti sta super bine !!!!! Asa ca ...axeaza-te pe alte culori la imbracaminte in viitor .....Lasa kaki-ul deoparte !!!!!!
Sexymom
Dumbo nu e chiar talie asa cum imi doresc sad.gif .
Cherie crede-ma ca e prima data cand mi-am pus pe mine o rochie asa de strident colorata.Celelalte rochii sunt foarte discrete si au culori intre gama gri......bleu.....albastru, sau gama verde inchis.....kaki...maro...pana la negru )).gif
Dany sti ca nu pot renunta asa usor la culoarea mea preferata. )).gif
Ganesha ti-am vazut poza din profil, cred ca tu ai castigat concursul de abdomen plat )).gif

Acum trec la lucruri serioase.Nu stiu de ce ranjesc asa de dimineata, poate ca ma bucur mult cand intru sa vb. cu voi, dar trebuie sa fac 2 lucruri : sa modific tickerul sad.gif de la 63 la 65.
Si sa imi stabilesc un plan de bataie incepand de azi.

Nu stiu daca 65 de kg sunt reale , sau e si din cauza faptului ca retin lichide si trebuie sa imi vina ciclul.
Este adevarat ca am scapat si in cateva chestii nepermise (dulciuri si berica), dar nu am facut exces.
lucy
Te pup pupic.gif ,esti taaaaaaare giggle.gif
Sexymom
Si eu te pup Lucy, si nu numai pe tine , le pup si pe fetele tale frumoase. pupic.gif

Am iesit un pic afara cu fetele , iubi si socrul meu.E frumos , cald, dar eu sunt din ce in ce mai nervoasa.Cred ca stiti motivul.
Dimineata am spus ca vreau sa incep de azi regimul dar nu merge.Am mancat bors de peste , muraturi ( ca doar sunt umflata cu pompa de la sare si trebuia sa ridic si mai mult doza-sarea asta e ca un drog pt. mine, sunt dependenta asa cum sunt altii de tigari)cateva prune uscate si acum beu un lichior de ierburi pt. digestie si sa ma relaxez.
E a 4 oara cand vine Bianca la mine si ma freaca la cap mad.gif am pus-o sa faca curat la ea in camera si pe birouri , sa studieze la cono ca maine are examen , si de dimineata se invarte ca un [*****] intr-o caldare si nu mai ajunge sa faca nimic.Se vaita ca Miruna nu are teme si se joaca mai mult ca ea.UFFFFF
May
Iti sta super cu rochita aia ! w00t.gif w00t.gif w00t.gif hug.gif
Sexymom
Pai hai sa ne mai intalnim si noi si iti arat si alte rochii care imi stau super tease.gif , acum pe bune, nu cred ca ma mai vad imbracata cu ea grin.gif
Cherie
De ce? Ca iti sta super frumos, si ca (virgula tease.gif) croiala si ca (virgula tease.gif) culoare w00t.gif
May
Ti-am raspuns la dany in jurnal cu intalneala. Apropo, sa nu vii in rochie cand te intalnesti cu mine ca ma eclipsezi de tot sorry.gif )).gif
Sexymom
lol.gif lol.gif Asta daca iti lasi tu tzatzele acasa si parul ala minunat lol.gif
butterfly
Cum sa nu te mai vezi imbracata cu ea????? maaaai...aratai ft faaain wink1.gif) te schimba total biggrin.gif
crissy
w00t.gif super rochia naughty.gif
w00t.gif ohmy.gif cand a plecat mama ta?
w00t.gif ohmy.gif cand a venit socrul tau?
Sexymom
Crissy, mama a plecat sambata trecuta, socrul meu a venit acum 2 saptamani si 2 zile. sad.gif
Fluturas besos cu drag pupic.gif
julyalina
pupic.gif
io nu vad nici o poza cu rochitele sad.gif
aki
Ce rochita frumoasa w00t.gif Iti sra foarte bine in ea yahoo.gif
lilistiuca
sexosule, felicitari pentru kg pierdute!!!!

pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Itzi sta fain bombonica pupic.gif
anca veselie
foarte faina rochita!
pupic.gif
ironmissy
vezi sexymom, cate aprecieri pt rochita! si tu zici ca nu crezi ca o s-o mai porti. pai nu e pacat?
te pupic.gif !
Sexymom
Va pup si eu pe toate pupic.gif Acasa mi s-a stricat calculatorul, a crapat placa de baza sad.gif asa ca o sa incerc sa intru de la scarbici cat nu sunt sefutzii prin zona.

De azi iar la regim. Dimineata aveam 65 de kg, trebuie sa imi vina si rusii.

Meniul de azi:

md:1 sandwich mic cu paine integrala, sunca si branza, o cola light
gustare: 8 biscuiti integrali si 200 suc de portocale natural
pranz: 1 sandwich cu sunca, branza , salata si 300 g capsuni
aki
pupic.gif Bafta draga Sexy
Sexymom
Gustarea: 100 g prune uscate
Cina : 200 g vita si salata asortata

Multumesc Aki
aki
CITAT(Sexymom @ 15-04-2008, 11:59 AM) *

Gustarea: 100 g prune uscate
Cina : 200 g vita si salata asortata

Multumesc Aki

Sexy ,nu ai mincat niciodata fulgi de mei? unsure.gif
bubbles
Neata mama sexy pupic.gif hug.gif
Sexymom
Nop Aki, nici nu am idee cum arata.
Buna Andreea.
amalia0701
Cum te mai simtzi?
Ai mai fost la medic?
Cherie
Asteptam vesti de la tine Sexy! pupic.gif
Andreea-Rodica
Ce-o fi cu Sexoasa noastra ?
Sa ai parte de Sarbatori fericite, lumina in casa si in suflet si sa nu ne lasi aici fara vesti, ca-ti ducem dorul! pupic.gif
Amazoana
Sexy, sper ca esti bine!
Am venit la tine sa-ti urez sarbatori fericite, bucurii si Paste fericit! pupic.gif
Sexymom
Va pup fetelor. pupic.gif
Sunt tare agitata si nu am timp de nimic. Miercuri a fost ziua Biancai, azi are fiesta in casa, nu simt ca vine Pastele, muncesc mult, sotul meu e plecat in Elvetia de ceva timp, deci sunt singura cu socrul, fetele si un catel pe care mi l-a lasat o prietena ca pleaca in week-end si nu are voie cu animale in hotel.Asa ca dimineata de dimineata la ora 6 incepe viata mea linistita lol.gif ies la plimbare cu Lisa.
Iar de Paste muncesc.
Nu am vopsit oua, nu am facut curat in casa,nu am nici macar cu ce sa fac sarmale.
Am luat in schimb un iepure intreg pe care il fac la cuptor si 2 kg de chulete de miel pe care le fac la gratar cu garnitura de spanac sau vinete.
Duminica am chemat la mine o femeie sa faca sarmale si peste la cuptor pe stat de sare grunjoasa.

Cu dieta ma mentin, la ritmul care il am mananc un sandwich si un mar pe zi pana la ora 18 si atunci imi amintesc ca am nevoie de o pauza si imi arunc repede o salata si 2 felii de sunca in farfurie.
Amazoana
Of! AI grija de tine, sa nu te imbolnavesti. Chiar asa, trebuia sa mergi la medic. Ai fost? Ti-a facut analize? Cum te simti?
Pup cu drag pe tine si pe fete si inca o data "Paste fericit!" pupic.gif
Sexymom
Revin cu detalii dragute )).gif )).gif

Asa cum am scris mai sus azi am fiesta in pijama, dar inainte de asta vopsesc oua cu toate invitatele Biancai, sunt 6 fetite de la ea din clasa.Vreau sa le iau cu mine in bucatarie, sa isi aleaga fiecare cate o culoare preferata si sa le las pe ele sa bage oul in vopsea , sa il scoata si sa il unga cu grasime dupa aceea, sa il duca acasa parintilor. )).gif Bianca a spus ca ideea mea este geniala )).gif

Dulcy nu am ajuns la medic, am programare in mai, ma trimit astia de la munca sa ma caute si in c-- )).gif revizia anuala obligatorie. )).gif

Va urez PASTE FERICIT, si mai mult ca sigur ca intru si maine de la munca sa va salut. pupic.gif
Si mai dau si azi o tura pre aici.
aki
PASTE FERICIT
Imagine
crissy
Paste fericit!
P.S. M-ai innebunit cu vita ta... eu nu pot manca carne de vita, nu-mi place decat snitel grin.gif .
P.S.2 La noi la scoala elevii catolici sunt motivati in perioada Pastelui Catolic. Pe la voi nu se procedeaza la fel? Adica angajatilor de alta religie decat a lor nu li se da liber cand au ei sarbatorile? Nu stiu daca ai inteles ceva din ce am bolborisit eu pe aici )).gif
P.S.3 La multi ani Biancai!
dany
LA MULTI ANI BIANCAI !!!!!!!!!
Sa creasca mare , desteapta si sa va bucure viata ( frumoasa e oricum ) .

PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sexymom
Buna dimineata fetelor.Sunt la scarbici cu o durere de cap teribila, am luat deja ibuprofen si antinevralgic.

Crissy eu am semnat un contract cu firma mea si la fiecare 2 saptamani muncesc o sambata, asta nu e rau pt. ca primesc 50 de euro si o zi libera, anul asta e mai greu ca a picat Pastele odata cu ziua Biancai , fiesta ei, socru, mama, s-a strans oboseala si ma simt fara forta.

Dany multumesc iubita. pupic.gif
Cherie
Imagine

pupic.gifpupic.gif Sexy si sa-ti traiasca fata!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.