Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Sexymom
Pup fetele pupic.gif .A trecut si Pastele. De azi la munca si la dieta, maine la ora 17 am programare la medic, sambata la munca mi-a venit rau, avusesem si o seara infernala cu petrecerea Biancai. Nu mai fac in viata mea nici o onomastica in casa. La ora 2 si 30 noaptea a trebuit sa le amenint pe fete ca sun parintii, parca erau nebune, nu mai reactionau la nici un stimul, se luau in carca , tipau, sareau in pat, muzica tare, si eu am 3 copii mici sub mine si vis-a-vis am o familie de batrani.
crissy
CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 11:54 AM) *

Pup fetele pupic.gif .A trecut si Pastele. De azi la munca si la dieta, maine la ora 17 am programare la medic, sambata la munca mi-a venit rau, avusesem si o seara infernala cu petrecerea Biancai. Nu mai fac in viata mea nici o onomastica in casa. La ora 2 si 30 noaptea a trebuit sa le amenint pe fete ca sun parintii, parca erau nebune, nu mai reactionau la nici un stimul, se luau in carca , tipau, sareau in par, muzica tare, si eu am 3 copii mici sub mine si vis-a-vis am o familie de batrani.

pupic.gif
Hristos a-nviat!
Sexy, asta e riscul pe care n-il asumam ca si parinti pupic.gif . Eu abia astept sa mai creasca un pic fata ca sa-i vina prietenele si sa doarma la ea. Imi place cand povestesti cum isi petrec printesele timpul cu prietenii. Normal ca mai sunt si neplaceri, dar parca treci rapid peste ele cand vezi fericirea pe chipul copiilor.
Sanatate si ai grija de tine.
Sexymom
Crissy multumesc. O sa treci si tu prin ce trec eu si mai vb. atunci cum e cu prietenele in casa lol.gif o sa iti doresti sa treaca timpul si mai repede, sa se marite lol.gif O sa va pun poze sa va faceti o parere prin ce am trecut sad.gif
Sexymom
Ieri am mers la masa la o prietena buna Alina, romanca, am mancat din toate cate putin, drob, salata de boeuf doar 1 lingurita, am mancat miel, cornulete cu gem.Cu limita, fara nici un fel de excese, am baut si 2 l de apa.

Dimineata m-am suit pe cantar, stagnez.M-am bucurat mult de tot.Vreau sa mai dau jos inca 2, 3 kg si sunt gata pt. operatiunea bikinii.
May
Hristos a Inviat! pupic.gif
Sexymom
Uite cine a dat pe la mine cheer.gif .

Adevarat a inviat May.
May
Ce faci? La munci? Eu am ramas acasa ca m-am simtit rau dry.gif. De abia astept sa vina ziua de miercuri sa cobrez si sa merg sa imi iau haine )).gif. Ai puentele de mai? Noi il avem, socrii pleaca si ramanem in luna de miere eu cu remy )).gif

Apropo, ai vazut ce ochi mi-am luat? Nu mai pot, ma iubesc singura lol.gif

Imagine
butterfly
sexy si eu mai am 3-4 de dat jos si trec la operatiunea : pfaai vine vara si costum de baie )).gif)
Sexymom
Cris, eu muncesc in 1, 2 Mai, am facut schimb cu o colega, socrul meu pleaca in 17 mai acasa si nu mai am cu cine lasa fetele, asa ca am preferat sa imi iau liber in 21, 22 Mai sa le pot lua de la scoala si sa ma bucur un pic de ele.
Si da, sunt la scarbici. )).gif

De ce te simti rau???Cum ai petrecut? ce ati facut? ce ai mancat? ai fost cuminte sau nu?

Cris mi s-a facut pielea gaina cand am vazut poza, esti superba, vreau sa te vad cat mai repede.
May
Am petrecut bine, am mancat cu masura din toate, doar ca aseara m-a luat o durere de stomac de abia, abia m-am tarat pana acasa ca eram la o terasa... nu stiu de la ce, doar ca ma durea si cand respiram dry.gif

CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 12:15 PM) *

Cris mi s-a facut pielea gaina cand am vazut poza, esti superba, vreau sa te vad cat mai repede.

Mersi pupic.gif . Parca am prostit la cap, in fiecare zi stau si ma admir singura in oglinda lol.gif ... numai la fata, bineinteles, la corp nu ma uit lol.gif
Sexymom
Nu mai vb aiurea ca ai slabit mult si arati traznet. floare.gif
Sexymom
Fluturel cum vrei sa slabesti tu? ti regim numai sau faci si miscare?

Meniul de azi:

md: cafea cu o lg de zahar
pranz : 2 oua fierte cu spanac si 1 tableta de ciocolata neagra de 10 g
gustare . suc sau ceai fara zahar
cina: 200 g miel la gratar fara pic de grasime si o salata asortata

Vreau sa imi fac un obicei de a ma trezii dimineata cu 30 min mai devreme si sa alerg o pista de stadion.Am un polideportivo langa mine.Dar 30 de min mai devreme inseamna 6,45 sad.gif sunt inca in tratative cu constiinta mea. )).gif
bebeingeras
hristos a invait sexy, si sper sa nu fie njimc grav, sa nu ai nimic astept vesti dupa ce mergi la doctor, pupa-i pe toti ai tai din partea noastra pupic.gif hug.gif
butterfly
si regim si miscare (min 20 min de bici pe zi...pana la 40 )
dany
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 12:17 PM) *

Mersi pupic.gif . Parca am prostit la cap, in fiecare zi stau si ma admir singura in oglinda lol.gif ... numai la fata, bineinteles, la corp nu ma uit lol.gif

Pai , da .....de ce sa te uiti la corp ??? Lasa ca ne uitam noi si ne ingalbenim de invidie )).gif hug.gif
julyalina
la multi ani Biancai ! cu intarziere pupic.gif
si pupici cu sclipici pupic.gif pupic.gif
lucy
Sa-mi fie rusine ca n-am fost mai atenta si nu an vazut ca e ziua BIANCAI blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif ,totusi,iti spun cu intarziereLA MULTI ANI!!!!!!!!!!pentru BIENCUTA cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 01:12 PM) *

Ce faci? La munci? Eu am ramas acasa ca m-am simtit rau dry.gif. De abia astept sa vina ziua de miercuri sa cobrez si sa merg sa imi iau haine )).gif. Ai puentele de mai? Noi il avem, socrii pleaca si ramanem in luna de miere eu cu remy )).gif

Apropo, ai vazut ce ochi mi-am luat? Nu mai pot, ma iubesc singura lol.gif

Imagine

May ,iubita,ESTI SU-PER-BA cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ganesha
Mai bine mai tirziu decit niciodata, nu? blushing.gif La Multi Ani pentru Bianca ta draga si scumpa!

Si un mare pupic.gif pentru tine!
Amazoana
La multi ani pt Bianca si din partea mea! give_rose.gif
aki
LA MULTI ANI BIANCAI cheer.gif floare.gif
Sexymom
Multumesc de 100 de ori pupic.gif

Ieri am ajuns la medic(in sfarsit), i-am povestit eu ce am facut sa slabesc, cat de ciudat ma simt si a pus pe mine diagnosticul Astenie.
Stiti care sunt simptomele asteniei? va spun eu acum ca sunt astenica )).gif )).gif
-tensiune oscilanta
-frica fara motiv
-stari de obosesala permanenta(chiar daca dorm bine , dimineata ma scol obosita, imi amortesc mainile si am impresia ca se invarte camera)
-senzatii de lesin, tahicardie
In data de 8 Mai (ziua mea libera de la scarbiciu) o sa stau o zi in spital sa ma caute peste tot si sa ma goleasca de sange.

Pana atunci mi-a dat sa iau Jalea Real (nu stiu ce este), si sa renunt la regim.
crissy
Sexy, sanatate multa. pupic.gif
Amazoana
Sanatate multa! pupic.gif
bubbles
La multi ani !!!printesei tale si multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif tie
julyalina
pupic.gif pupam astenica hug.gif
Sexymom
Si eu va pup pe toate, si va las o intrebare idioata:
-Daca fierb 1oo g de spaghete, ele prin fierbere isi modifica greutatea? sau raman tot 1oo g?

Ca asta am eu de mancare la serviciu si nu stiu cate calorii sa pun pe portie.
Sunt fara sos, cu carne de vita, morcovi si usturoi.
anca veselie
la multi ani Bianca!!!!!!!!!!!!!!!
may, esti foarte frumoasa!
sexi , ai grija de tine pupic.gif sanatate multa:* dar bine ca nu e grav! renunti la regim dupa cum a zis doctorul?
Sexymom
NU )).gif , dar incerc sa variez mai mult alimentele.

Asta fara sa stie iubitul meu, ca altfel avion ma face de la et. 2. )).gif
anca veselie
)).gif )).gif
ganesha
Pacat ca ti-a zis doar simptomele si nu ti-a zis si motivele... asteniei grin.gif Poti tine regim si sa fii mai sanatoasa decit cineva care nu tine, daca esti atenta ce maninci si te documentezi bine bine despre micro si macronutrienti. hug.gif
Ramo
Sexy, pastele ca si orezul, prin fierbere se umfla si cantaresc de vreo 3 ori mai mult.
May
Multumesc pt complimente give_rose.gif

sexy 40 g de paste nefierte cantaresc 120 de g dupa fierbere dar nu isi modifica numarul de calorii deoarece se umfla cu apa, nu cu altceva. Asa ca nu conteaza cat cantaresc dupa fierbere caci caloriile sunt aceleasi hug.gif
Sexymom
Multumesc de raspuns May, Ramona, mie imi plac mult de tot pastele. pupic.gif
Ganesha pupic.gif

Ce faceti voi fetelor? eu la scarbici in timp ce restul Spaniei e in pat. )).gif
Sexymom
Azi am facut 6 luni de cand muncesc in aceasta firma cheer.gif , sper sa fac 60 de ani la final, cand ies din ea )).gif
Dumbo
Wow, Sexy, ce repede a trecut timpul. Parca mai ieri scriai ca te-ai angajat.
Eu nu as vrea sa raman atata in nici o firma, imi place schimbarea (nu prea des, dar totusi) si de la un moment dat iti dai seama ca nu mai ai nimic de invatat si deja te plafonezi.
Lucrez la firma asta de 6 ani si deja mi se pare ca sunt un fel de bunicutza stie-tot. Dar am niste colegi super si daca plecam cred ca plecam in gasca, cu totii. Cine ne vrea trebuie sa ia pachetul complet.

Oricum, multi ani inainte!
Mariana
Buna, si mult noroc in ce ti-ai propus, multi ani inainte. pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor. pupic.gif
Eu sunt din nou la scarbici. Ai mei pleaca la munte azi, in Navacerrada, si eu aici pe pozitii.Dar trece si ziua de azi si am liber in week-end.

-Ce faceti voi? ce mai e pe acasa?
julyalina
pupic.gif
la cat mai mult in firma hug.gif
pe la noi ? e cam frig si de cateva zile a plouat sad.gif si eu am fost nasa biggrin.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Neata Sexy, pe unde esti? pupic.gif
aki
Salut,Sexy.Felicitari pentru cele 6 luni la serviciu. floare.gif
bebeingeras
hug.gif hola sexy ce mai fai? sper ca esti bine, apropo de ce ti-a zis doctorul ca e astenie, cred ca si eu am trecut prin ea blushing.gif
voi acasa nu mai aveti calculator? ca am te-am tot cautat zilele astea sa mai vb si noi unsure.gif
legat de ce am vb cu venitul la voi, inca mai am putin de asteptat pentru ca mi-a venit abia confirmarea ca dosarul este in regula dar daca a fost acceptat sau nu inca nu stiu
sper sa aud numai de bine sa nu mai aud ca te simti rau
va pup hug.gif pupic.gif
Sexymom
Pup fetele, eu sunt la scarbici, am niste zile pline, nici nu mai respir.
De la munca acasa, iau fetele, le duc unde trebuie, dupa care vizitez case.Fac cumparaturi, gatesc, pregatesc totul pt. a doua zi si la 23 suntem in pat sad.gif dimineata nu ma pot trezi sad.gif

Adina sper sa ajungi la noi in jumatatea lunii iulie, inceputul lui august, am neaparata nevoie de tine iubita, sunt descoperita cu copii sad.gif si ne facem de cap impreuna , por la tarde )).gif

Am net si acasa dar nu am timp sa intru sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Pup Mama Sexi!
La multi ani Zanei si sanatate mamei astenice pupic.gif
Asteptam sa vedem ce iti zice poimaine dr.
Io am facut analizele si-s OK cica, dar is tot lesuita pupic.gif
Sexymom
Te pup si eu Amalia. pupic.gif

Am facut azi toate analizele, abia in 20 Mai am programare sa mi le citeasca.

Azi mi-am luat liber de la scarbici si lenevesc.Uitasem cat de bine e acasa.Le-am facut fetelor supa cu galusti, am facut dovlecei pane cu usturoi si sos de iaurt, ficatei la capac, acum am la marinat niste muschi de vita si file de porc pentru diseara.Am mai facut si spanac ( sunt si eu cu spanacul cum era Amalia cu lintele )).gif ).
Acum stau motz in varful patului cu laptopul in poala, aproape mi se inchid ochii, si imi fac planuri pentru sfarsitul lunii Mai, am liber din 21 pana in 26 inclusiv si vreau la mare.
anca veselie
ce frumos! eu vreau la mare in iunie grin.gif
pupici dulci!
ps: as manca si eu niste ficatei wink1.gif
Sexymom
Anca pai ma duc si in iunie la sf. si stau pana in 15 iulie.
Acum vreau la mare ca am stranse zile libere, cum eu muncesc cate 2 sambete pe luna am cate 4 zile libere pt. ele.De asta vreau sa plec si la sf.lui Mai.
E si ceva bun la scarbiciul asta pana la urma )).gif in afara de colectiv si sefutzi. )).gif

In momentul asta iar am o stare emotiva.Peste putin timp vine proprietarul casei sa vedem daca putem negocia pretul chiriei pana ne gasim o casa a noastra.Expira contractul cu el la 1 Iunie, pana atunci trebuie sa stim exact ce o sa facem. Va spun sincer, o mutare m-ar da peste cap acum, ar fii exact ce mi-ar pune capac. sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Hai fii optimista ca o sa negociati prelungirea, o sa fie OK!
hug.gif
anca veselie
iti tin pumnii sexi pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.