Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Amazoana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Fetelor, deocamdata nu avem nici un raspuns, am spus ca renuntam la garaj, asta mai scade din chirie, si chiar nu ma deranjeaza sa las masina in fata blocului.
A spus ca o sa se consulte cu femeia lui ( ea e cea care decide ) si ne suna. Noi oricum ne uitam in continuare dupa case, si de cumparat si de inchiriat.

Sunt in a 2-a zi de regim.Tot nu ma potolesc. Dupa o discutie apriga cu sotul mau care ma crede o inconstienta.
Tin o dieta daneza imbunatatita cu ceva calorii.

De ex :
-md. cafea cu 1 lg zahar, 1 tostada si cateva picaturi de ulei de masline peste ea ( 200 cal)
gustare : 330 ml suc de fructe cu lapte
-pranz : 250 g sunca si 2 iaurturi (300 cal)
gustare 2: 2 felii tost(80 cal)
-cina: 250 vita la gratar cu salata asortata(350 cal)
amalia0701
hug.gif
anca veselie
sexi, mi se pare ca papi cam putin, ai sub 1000 calorii. de ce nu urci macar la 1200?
eu cred ca greseala ta e ca la regim papi putin. si de aceea slabesti greu. mai gandeste-te pupic.gif
Mariana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Anca o sa mai bag cate ceva in regim, poate 1, 2 fructe sau niste branzica.
Va pup fetelor, pe fiecare in parte hug.gif
dany
Lorena , daca medicul a zis sa renunti la regim , de ce nu il asculti ?????? Nu sa renunti de tot dar sa ajungi macar pe la 1200 - 1300 calorii !!!!! Ai grija de tine si bafta cu proprietarii ! hug.gif
Sexymom
Dany ma mananca in fund sa mai dau jos 2, 3 kile, in data de 22 Mai plec la mare si vreau sa va pun poze noi cu mine . )).gif In data de 20 imi ies si analizele, sa vedem ce oi mai avea.Ma simt ceva mai puternica, nu mai am senzatia de panica si dorm mai bine.

Aseara oricum am zbarcit-o , m-a scos Iubi in oras la bere )).gif .
Azi sunt la scarbici din nou, am la mine 2 sandwich-uri cu paine integrala si cereale, sunca, branza light si salata.
Am primit aprobarea pt. concediu in sfarsit. cheer.gif

De la proprietari nici un semn deocamdata, dar nu-i nimic, trece timpul si ma obisnuiesc cu ideea ca ne mutam.Mai e o saptamana si ramanem singuri cheer.gif abia astept.
Sexymom
Sunt fericitaaaaaaaaaa, au sunat proprietarii si au acceptat oferta noastra, putem ramane aici inca 1, 2 , 3 ani cheer.gif cu conditia sa anuntam cu 1 luna si jumatate inainte daca am gasit casa de cumparat.
Stiam eu ca pot conta pe ei.Chiar daca proprietara e mai zgarcita de fel , a trecut prin ce trecem si noi, si ea a venit aici cu 2 copii mici, a stat in chirie si a incercat sa stranga ceva bani sa cumpere o casa a ei.
Ramo
Felicitari pupic.gif Motiv de sarbatoare!
Sexymom
Am sarbatorit vestea aseara )).gif am iesit cu prietenele si am mancat intr-un rest . exotic.Am sorbit din scoici si am mancat salate cu fructe de mare.Am baut coca-cola.
Cand am ajuns acasa am continuat petrecerea cu bere si seminte de floarea soarelui.Ne-am culcat la 1,30 noaptea )).gif .
bubbles
Felcitari sexy pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ce veste buna! sigur ti s-a luat o piatra de pe inima pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Sa sti Anca, cel putin sotul meu ajunsese in culmea stresului. sad.gif
anca veselie
imi dau seama. bine ca s-a rezolvat hug.gif pupic.gif
Sexymom
Nervos, preocupat, mereu cautand si cautand pe internet case sad.gif Sti ce am facut in week-end-ul asta?? am ascuns cablurile de la laptop si de la calc. sub pat, sa nu se mai conecteze.
anca veselie
bine i-ai facut )).gif
Mariana
Ma bucur pt tine sexy.
Sexymom
Multumesc Mariana. pupic.gif
aki
Pai stia ca tu le-ai ascuns?
Cred ca pe mine ma tinea Sergiu cu capul in jos de la balcon pine i le dadeam lol.gif
Sexymom
Da, i-am spus ca le ascund, ca nu are rost sa le caute si ca nu cedez.Ca sunt satula sa il vad pana la 3 dimineata cautand case si lingand aceleasi pagini de web in speranta ca o sa scada preturile, ca vreau sa mai comunicam si noi, sa mai petrecem timp cu copiii impreuna , nu numai eu si el la calculator, etc, etc, etc...ca sa nu mai spun ca ne certam seara de seara. sad.gif
lilistiuca
felicitari sexosule!!!!! pupic.gif

mama....ce bine suna mincarea aia exotica.... eat.gif

ce iti mai fac domnisoarele????
Sexymom
Buna dimineata fetelor. pupic.gif
Fetele sunt bine Liliana.Ca si mine numara zilele pana plecam la mare. Bianca e intr-o perioada mai dificila, mereu are impresia ca am ceva cu ea.Probabil asta este varsta.Pe Miruna inca o mai tin la piept )).gif .

M-am cantarit si am tot 65 de kg.Nu ma ingras dar nici nu slabesc.

Meniul de azi:

md: isotonica si 1 cafea cu lapte (am pus si o fiola de calciu in bautura sa nu ma mai simt ametita)
gustare: 15 g ciocolata neagra
pranz: 4 felii de paine cu cereale, 2 felii de sunca, 4 feliute de cascaval, salata verde
gustare:200 ml. suc de portocale
cina: 200 gratar, salata variata si un fruct

AMR 4 zile si ramanem singuri cheer.gif chiar ma bucur ca am scarbici si nu trebuie sa stau mult pe acasa.
bubbles
pupic.gif mama sexy
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Mariana
Crede-ma pe cuvant ca si eu as numara zilele pana plec la mare dar m-as plictisi pana la sfarsitul lui august.
pupic.gif
Sexymom
Eu plec prima data in 22 mai, pt 5,6 zile. cheer.gif numai cu ai mei, fara mama sau socrul cheer.gif Dupa 7 luni in sfarsit vom fii singuri.
Mariana
Te felicit, nici eu nu mai am mult pana scap de stres, peste 3 saptamani intru in sesiune si cum va fi dificil sa fac naveta la Bucuresti am sa raman pe la rude si prietene si deci fara soacra. Dupa sesiune avem in plan cateva (9-10) zile de munte dar inca nu am stabilit locatia (oricum abia astept).
aki
Te pup dulce draga hug.gif pupic.gif
dany
Felicitari pentru contract !!!!!!!!!!!! Acum te-ai mai linistit si tu si stii ca mai ai cativa ani timp sa cauti casa visurilor tale ! pupic.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 13-05-2008, 04:13 PM) *

Eu plec prima data in 22 mai, pt 5,6 zile. cheer.gif numai cu ai mei, fara mama sau socrul cheer.gif Dupa 7 luni in sfarsit vom fii singuri.

ce frumos!!!! te invidiez.... sad.gif ...io mai am asa mult pina la concediu.....cel putin pina la ala in care plecam tot familionul...abia la inceputul lui septembrie...
amalia0701
pupic.gif
Ma bucur Sexi ca te-ai linisit cu casa hug.gif
aki
Salut Sexoasa pupic.gif .O zi linistita iti doresc hug.gif
Sexymom
Va pup si eu fetelor.

Am o intrebare : voua vi se intampla sa va simtiti ametite cand e vremea innourata afara ? mie parca imi fuge imaginea dimineata de dimineata, imi pun mereu o fiola de calciu in apa cand plec din casa.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 14-05-2008, 10:49 AM) *

Va pup si eu fetelor.

Am o intrebare : voua vi se intampla sa va simtiti ametite cand e vremea innourata afara ? mie parca imi fuge imaginea dimineata de dimineata, imi pun mereu o fiola de calciu in apa cand plec din casa.

Io sunt nervoasa cand e nor sad.gif , ametzita sunt mai tot timpul devil.gif
Mi-a zis nasa mea, un remediu naturist pentru lipsa de Ca.
Semintzte de susan ( date un pic prin rasnitza, nu prea mult sa nu iasa uleiul) cu miere si lamaie.
Mananci de 3 ori pe zi cate o lingura din amestec.
Miere pui atat cat simtzi nevoia.
Nu fa prea mult odata, decat dint-o lamaie si tine-o la frigider.
pupic.gif
Sexymom
O sa incerc Amalia, multumesc de truc pupic.gif
Astia m-au depistat acum 2, 3 ani ca sunt hipocalcemica, pierd calciu prin urina,mi-au dat tratament pe termen lung pe care l-am tinut 1 saptamana sad.gif numai de asta nu aveam timp atunci. Si uite ce rau am facut. Abia astept sa vad rezultatele analizelor.Macar sa stiu ce am.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 14-05-2008, 11:02 AM) *

O sa incerc Amalia, multumesc de truc pupic.gif

Io imi promit de cateva zile sa imi fac, dar tot aman. doh.gif
Am cumparat si susan si lamai.
anca veselie
da, eu ma simt mai ametita cand e vreme mai inorata, sunt meteo sensibila. eu am luat calciu de cateva zile,.
pup u sexi si ai grija hug.gif
Sexymom
te pup si eu Ancule pupic.gif

AMR 3 zile si pleaca socrul, 8 zile pana plec la mare.Sper sa intre toate lucrurile in normal, sa nu mai fiu asa de nervoasa si sa nu ma mai cert zilnic cu sotul meu.
aki

Si eu sunt ametita mai mereu.De la foame,de la calc doh.gif
Sexymom
Aki ai inceput sa iei mancare la tine la serviciu? nu trebuie sa faci foamea.
Iar de la calculator nu ar trebui sa te simti ametita, si eu stau mereu cu ochii in ecran dar nu ma simt ametita sad.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 14-05-2008, 01:32 PM) *

Aki ai inceput sa iei mancare la tine la serviciu? nu trebuie sa faci foamea.
Iar de la calculator nu ar trebui sa te simti ametita, si eu stau mereu cu ochii in ecran dar nu ma simt ametita sad.gif

Mincare imi iau deacum.Dar ea zi-mi tu asa...Daca stai cu ochii bunghiti in ecran ca sa nu pierzi si joci ZUMA cum poti sa nu te simti ametita tease.gif
Mariana
Pt ca in concediu sa nu te mai certi cu sotul incearca in alea 5 zila fara socru sa ameliorati tensiunea dintre voi. Cel mai placut e sa plecati in buna dispozitie amandoi.
pupic.gif
Sexymom
Astazi am avut fiesta in colegiu, sarbatoarea de San Isidro, toti copii au fost imbracati asa :
Imagine
Imagine

Si acum va pun acteva poze sa vedeti prin ce am trecut eu de ziua Biancai, sa intelegeti mai bine.
Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

Imagine
Imagine
Ramo
Mama da ce s-au distrat gagicutzele cheer.gif
Sexymom
Si eu, tunsa din ce in ce mai scurt dupa ce am facut cateva exercitii )).gif si cu o fata cam obosita, cred ca incep sa simt anii )).gif
PS: toata casa mea e plina de harti, acum imi dau seama ca am in toate camerele harti )).gif aici sunt in camera Mirunei )).gif

Imagine
Imagine
ganesha
CITAT
Si acum va pun acteva poze sa vedeti prin ce am trecut eu de ziua Biancai, sa intelegeti mai bine.

Zi merci ca n-ai baieti lol.gif lol.gif Faine pozele, te cred cu hartile, eu nu am pe pereti, dar am o mare boala cu ele, si cu globurile pamintesti. Imi plac de ma topesc! Iti sta foarte bine tunsa pupic.gif
Ramo
Si mie imi place cum te prinde parul scurt pupic.gif
Sexymom
Multumesc fetelor.

Acum sunt singura acasa, eu si gandurile mele, si iar imi pun multe intrebari, ca de ex.: de ce sa mai tinem casa din Romania daca ramanem aici definitiv? de ce sa ma bag intr-o ipoteca 30 de ani cand pot sa imi cumpar aici ce vreau eu, vand casa din Bucuresti ca e super asezata , iau suficienti bani pe ea cat sa cumpar casa care o vrea sotul meu, in zona lui aislada(izolata) , sau vand numai casa de la munte dupa Vala Doftanei.
Nu il inteleg pe sotul meu deloc, vrea sa tina mosiile si sa ne bagam aici in credite bancare. sad.gif

Hai ca sunt culmea sad.gif am uitat de fapt ca vreau sa intreb ceva sad.gif

-Voi nu credeti ca preturile la case in Romania sunt super evaluate si nu o sa mai creasca, dimpotriva, o sa inceapa sa scada pt. ca lumea cere prea multi bani pe ceva ce nu merita??
Ramo
Deja au inceput sa scada sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.