Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Dumbo
Sexy eu tot asta aud de mai bine de 4-5 ani de cand ne-am luat noi apartamentul.Si atunci am dat 24000 de euro pe el, acum e cam 50-60000 euro.
Probabil ca nu vor mai creste preturile atat de spectaculos ca pana acum, dar de scazut nu stiu ce sa spun... nu prea cred.
amalia0701
hug.gif
Draga mea, mult te mai zbatzi cu casa hug.gif
Si io cred ca o sa cada piatza imobiliara din Romania, trebuie sa se aseze odata.
Au ajuns apartamentele in Bucuresti mai scumpe ca in alta parte a lumii.
In Bucuresti poate ar trebui sa o tzineti, eventual va despartiti de cea de pe Valea Doftanei, pentru o data pe an cat mergeti acolo.........
Ramane sa il convingi pe Gabi.
In legatura cu ipoteca nu vad de ce te stresezi.
Daca rata e suportabila e ok, chiar daca 30 de ani de acum incolo par multzi )).gif
aki
Sexy pupic.gif
Esti la serviciu? hug.gif
Sexymom
Ramo, Dumbo, Amalia eu una as vinde casa din Romania si as sta linistita aici.Rata lunara este coplesitoare Amalia sunt 1300-1400 de euro pe luna pt. ca a crescut euriborul peste 5% (vb. de cosul valutar), si eu am numai 1000 de euro salariu.
Am vb cu sotul meu si el spune ca cel mai bine este sa modernizam casa lux si sa gasim alti chiriasi care sa ne dea 800-1000 euro pe luna (data fiind pozitia apartamentului), acum luam chirie numai 350 de euro, dar este o familie cu 1 copil mic si stiu cum sunt cheltuielile pana face 3, 4 anisori.Nu am putut sa le cer pretul real.Si in fata mea este o garsoniera inchiriata cu .....450 de euro pe luna sad.gif .
Sincer, ma ingrozeste ideea de a ma baga in asa ceva.Bine ca am reusit sa negociem cu proprietarii chiria si mai avem timp sa cugetam la rece ce o sa facem.

AMR 2 zile pana ramanem noi 4, 7 zile pana plec in concediu la mare.

Aki deocamdata sunt acasa, la scarbici intru la 10.E numai 8, 30 la mine, o sa plec in curand sa ma imbrac.Besos pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 15-05-2008, 09:34 AM) *

Aki deocamdata sunt acasa, la scarbici intru la 10.E numai 8, 30 la mine, o sa plec in curand sa ma imbrac.Besos pupic.gif

Sa ai parte de o zi frumoasa pupic.gif
anca veselie
pupic.gif o sa te relaxezi si o sa te linistesti in concediu, mi se pare ca esti prea stresata hug.gif floare.gif
Sexymom
Anca stresata e putin spus, am inceput sa motzai noaptea, nici macar nu mai pot dormii.O sa imi prinda bine concediul si faptul ca ramanem in sfarsit (dupa 7 luni de zile) singuri.

Si ca o continuare a stresului...in iunie fetele intra la ora 9 si ies la ora 13 de la colegiu. Trebuie sa gasesc pe cineva sa stea cu ele pana la 16, 30 cand ajung eu acasa, sa le ia de la scoala si sa le puna masa.
In 24 iunie iau vacanta, am nevoie de cineva sa stea cu ele zilnic.Si nu stiu unde sa il gasesc pe acel cineva.Nu mai vreau sa aud de nici un familiar .

O sa vb. la munca sa imi schimb programul de la 9 la 15, macar pe perioada in care fetele sunt singure in casa.
aki
Bianca citi ani are?
Sexymom
Are 11 ani, deocamdata nu poate prelua 100% responsabilitatea Mirunei care are numai 7 ani.Ma ajuta in multe lucruri si am incredere in ea, dar ma gandesc cum s-ar simtii ele inchise in casa timp de 7,8 ore , cu piscina jos in curte , in timpul verii cand toti copii se balacesc si zburda pe afara.Iar sa le las singure la piscina, cu apa adanca nu am curaj.Chiar daca stiu sa inoate amandoua foarte bine.
aki
Da,cred ca piscina e motivul fricii tale.Ar trebui cineva ca sa stea cu ele hug.gif
Sexymom
O sa vad cum rezolv pana la urma sad.gif .

Ce faceti voi? eu am ajuns la munca acum 20 de minute si e o liniste....se cunoaste ca e fiesta mare in Madrid, inca dorm toti clientii. )).gif
aki
CITAT(Sexymom @ 15-05-2008, 11:04 AM) *

Ce faceti voi? eu am ajuns la munca acum 20 de minute si e o liniste....se cunoaste ca e fiesta mare in Madrid, inca dorm toti clientii. )).gif

)).gif
Dormiti si voi w00t.gif
Sexymom
)).gif eu una chiar ca nu mai am mult si adorm, sunt la a doua cafea si am si o cola light langa mine. )).gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif incet incet se rezolva toate!
aki
Eu am fost si mi-am luat o cutie de ceai negru.Am avut unul verde (frunze)dar l-am dus acasa ca imi era greu sa-l prepar la serviciu si mi-am luat la pachetele wink1.gif
Sexymom
Eu am iesit sa imi iau un suc tropical cu lapte si fara zahar, acum mananc si primul sandwich cu paine integrala, sunca, cascaval si salata.Pe urma am cioco neagra naughty.gif 30 de grame.

Ies un pic ca am cateva probleme de rezolvat in back-office pupic.gif
aki
Tu numeri calorii?
May
Buei, mai incetineste-ti ritmul ca ajungi la nebuni sad.gif

Ce bine ca v-au prelungit contractul, macar acum poti sa te gandesti linistita incotro vrei sa o apuci floare.gif
buretel
Heey, felicitari pt promovare, am citit prin vecini )).gif )).gif Ce faci in back-office, verifici contractele?
pupic.gif
Sexymom
Dany o sa imi canalizez toata energia in familia mea si o sa ma ingrijesc si eu mai mult.
Sexymom
AMR 4 zile si plec la mare cheer.gif
aki
Concediu fericit pupic.gif
Mariana
Ce fete frumoasa ai Sexy, felicitari pt plecarea socrului si concediu placut. pupic.gif hug.gif
Sexymom
Multumesc Mariana, fetele sunt frumoase doar seamana cu mama lor blum.gif blum.gif (glumesc, nu au nimic de la mine, decat sex-ul) )).gif
Am mers la cumparaturi pe ultima 100 de metrii, am vizat o rochie superba, kaki normal )).gif si nu am luat-o,(sotul meu a comentat ca am 30 de rochii in sifonier si eu merg numai in pantaloni, etc, etc, etc...a facut si Bianca un comentariu misto la adresa camasilor lui 50 la numar dar nu s-a prins )).gif asa ca
luni cand ies de la scarbici direct acolo ma opresc.Sau poate ca in seara asta, daca pleaca ei in jur de 19 ca e deschis magazinul pana la ora 20, si mi-o doresc mult de tot.E numai 10 euro lol.gif
Sexymom
Am ramas singura cheer.gif cheer.gif

Cum o sa fie viata mea de maine???nici nu stiu )).gif
Mariana
Ai luat rochita? Vreau sa vad o poza ci tine in acea rochita.
Cum ai ramas singura? Acum ai mai mult timp pt tine.
Si parerea mea este ce fetele seamana cu tine (atata timp cat nu cunost tatal ca sa imi dau seama mai bine)
pupic.gif hug.gif
Ramo
A ramas singura, fara socru......doar cu familia cheer.gif
aki
Salut.Ai achizitionat rochia? tease.gif
Ella79
Rochita? Sa vedem rochita!!! Ma lasi aici sa ma perpelesc de curiozitate....
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 17-05-2008, 09:59 AM) *

)).gif am vreo 37 )).gif .
De fapt sunt fericita ca azi pleaca socrul )).gif si mai ales ca nu sunt la scarbici. cheer.gif

tinerica, tinerica....vorbim dupa ce schimbi prefixul... lol.gif

si mie imi place kakiul mult de tot!!! astept sa vad poze!!!

pupic.gif
Sexymom
Salut gagici.
Nu am luat rochia inca , sambata a plecat socrul tarziu, dupa 20, 30 seara si ieri a fost inchis. Azi ma duc dupa ea dupa ce o las pe Bianca la academie.Sper sa o mai gasesc.

AMR 2 zile si plec la mare cheer.gif si vremea e urata si innourata.
Mariana
Fi optimista.
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Numai azi nu e maine cheer.gif pupic.gif
aki
Salut,draguta pupic.gif .Pai,vezi pe net cum va fi timpul wink1.gif
anca veselie
vreme bunaaaa! si sa va distrati pupic.gif
interesant Julian naughty.gif
Sexymom
Am venit, ca de obicei cu poze.
A fost superb, am avut zile frumoase , am facut plaja, am facut baie, am mancat ca o purcica, am iesit seara de seara in parcul de distractii si la biliard, ne-am facut de cap intr-un cuvant.

Privelistea de la noi dupa terasa, o explozie de culori
Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

In fata casei noastre sub o bolta superba impreuna cu Miruna
Imagine
Imagine

La o partida de biliard cu prietenii
Imagine
Imagine

Cel micut este finul nostru scump si agitat )).gif
Imagine
Imagine

Si multe floricele pentru voi toate pupic.gif
Imagine
Imagine
lilistiuca
ce poze frumoase, iar tu esti o bella!!!!

pupic.gif
amalia0701
pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Servus Sexi!
Ce poza provocatoare pe masa de biliard )).gif pupic.gif
Sexymom
naughty.gif naughty.gif si mie mi-a placut cum am iesit in poza )).gif numai ca lipsesc ceva sani de acolo )).gif
bubbles
Vazut pozele yahoo.gif .Esti superba si cel mai tare imi place simie poza de la biliard naughty.gif .Cat despre sani..si eu as avea nevoie de o pereche noua lol.gif
Ramo
Sexy, bine ai revenit!!!
F frumoase pozele si tu arati minunat pupic.gif
buretel
Ce loc minunat pt vacanta smile.gif
Bine ai revenit! floare.gif
dany
Frumos !!!

Ma pun si eu pe lista doritoarelor de sani )).gif
amalia0701
Aveti grija ca va doriti, s-ar putea sa se implineasca )).gif
Pot sa io va donez )).gif oricum nu mai imi incap in sutien lol.gif
dany
Amalia , eu imi doresc sani mari de vreo 20 de ani si tot degeaba ca nu s-a indeplinit dorintza )).gif
May
Bine ai revenit! Ati prins vreme frumoasa? pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif sa-ti fie de bine! esti o frumoasa bronzata pupic.gif
Dumbo
Cine mai vrea sani ca ma apuc si eu de donat... macar cat sa imi gasesc sutiene pe masura.
lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Dumbo eu vreau sani, pleassssse doneaza-mi macar 2 numere. pupic.gif
May am avut o vreme superba 3 zile, cald rau de tot,dupa care a inceput sa se innoureze, dar a fost la tzanc ca ma ardea pielea peste tot si serile in loc sa fac sex.gif il puneam pe al meu sa ma scarpine pe spate si pe burta lol.gif
Ancuta, Buretel,Dany, Ramona,Andreea, Liliana ma bucur ca ati dat pe la mine prin jurnal.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 28-05-2008, 07:33 PM) *

Dumbo eu vreau sani, pleassssse doneaza-mi macar 2 numere. pupic.gif
May am avut o vreme superba 3 zile, cald rau de tot,dupa care a inceput sa se innoureze, dar a fost la tzanc ca ma ardea pielea peste tot si serile in loc sa fac sex.gif il puneam pe al meu sa ma scarpine pe spate si pe burta lol.gif
Ancuta, Buretel,Dany, Ramona,Andreea, Liliana ma bucur ca ati dat pe la mine prin jurnal.

lol.gif lol.gif lol.gif
Nebuna esti pupic.gif
Si io merg la mare alba brinza , sper sa nu ma parlesc pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.