Buretel mama le-a omologat in tara, nu iti imaginezi pe unde a trebuit sa umble si cate stampile sa obtina, de la tribunalul suprem, la curtea de justitie, la min.invatamantului, la curtea de apel, tradus copiile, legalizate

, pana la urma a platit pe cineva sa duca la capat procesul.Au costat o avere.
Vreau sa imi caut job intr-o banca, financiera sau intr-o multinationala.Ceva similar cu firma sotului meu.
Dar nu acum ca nu am resurse , sunt obosita si vreau sa profit de toata vara sa ma odihnesc.Peste 1 luna intru in concediu de aici de la firma.Si trebuie sa pun in balanta avantajele si dezavantajele care aici sunt super avantaje deocamdata numai ca munca e prea apasatoare mai ales de cand sunt in back-office , muncesc numai cu firme si sunt ingropata in conturi bancare.Nu mai am nimic in comun cu ce am facut in prima luna.
Sa nu mai spun de program , de la 10-16, ma duc pe jos la serviciu, am un colectiv super si niste sefii cool.Si platesc si bine pt. 6 ore, sunt altii care muncesc cate 10 ore si nu au salariul meu.
Va pup fetelor, ma duc dupa fete in bar,au ramas multi parinti acolo si eu nu am nici un chef de barfe, agitatie sau bere.Mai ales ca nu este nici sotul meu cu noi.
Am venit acasa, am strans, am pregatit ceva de mancare si acum am mai dat drumul la o masina de splat.
Maine sunt iar la scarbici.