Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Continuarea zilei..
am de strans un varal plin de rufe , am de intins un varal nou, am un morman mare de calcat, sa termin de desfacut bagajele, sa dau o tura la cumparaturi, sa fac ciorba de perisoare si chiftele pt. cina ca imi cer fetele sorry.gif acum ma vade Miruna ca stau 5 min la calc si deja striga la mine.Trebuie sa fac si temele pt. maine ca avem examen la limba doh.gif
Bia e la Academie, o sun sa vina singura ca nu mai am forte.Ca doar nu o fura careva.

Azi nu am avut timp sa mananc decat 2 sandwich-uri, si mai nou traiesc cu Aquarius, Gatorade si ceai negru cu guarana. sad.gif
bubbles
Ce fete frumoase ai Doina floare.gif
Sexymom
Multumesc Andreea.

Acum am o alta problema serioasa
Miruna a inceput sa ma santajeze de cand a plecat socrul si mama.
Cum era obisnuita sa o pup in fund mereu, sa stau dupa ea, sa o alint, rasfat, sa ii dau in gura sa manance, acum plange mereu.Nu ii mai place la comedor la scoala, e mereu trista, plange mult, mananca putin de tot ,o intreb ce are si nu ma baga in seama, ii explic ca nu e o pedeapsa sa ramana la pranz la scoala si ca e ceva normal, eu vreau sa o stiu in siguranta , supravegheata, nu sa o las sa vina acasa traversand strazi si sa gaseasca pe masa cateva sandwich-uri.
A inceput sa intrebe din ce in ce mai des cand vine mamaie . sad.gif
Eu ma tin tare.Asa cum toti copii din Spania merg la scoala de la 9 pana la 17 asa o sa mearga si ele.Si apoi, nu mai e un copil mic, are 7 ani si 5 luni, destul de mult.

Sunt obosita sad.gif .Stiti ce imi doresc acum cel mai mult? sa culc copii, sa comand o pizza mare de tot plina de branza formagio, sa imi iau o cutie de bere si sa ma uit la C.S.I sau la Fantasma de la miezul noptii.
Sunt exagerata?

Fug la chiftele si revin..
Sexymom
Am mancat de seara. sad.gif salata de vinete si pepene.Fara bere, fara pizza.
Noapte buna fete dragi.
bubbles
Pai si cine nu te lasa .O seara rasfata-te si mananca pizza ,bea bere etc .iar cuMiruna nu prea stiu eu ce sa zic ca nu sunt in masura sorry.gif dar cred ca isi va reveni cu timpul si va realiza ca a mai crescut si ca trebuie sa isi schimbe si comportamentul unknw.gif
Sexymom
Andreea, vrea nu vrea trebuie sa accepte ca mami are servici si nu mai e un copil mic, eu la varsta ei aveam cheia de gat si stateam la coada la lapte la ora 5 dimineata.Prea au fost cocolosite amandoua, e timpul sa invete sa se descurce si fara fusta mamei, ca alte tampenii stiu sa faca, sau sa iasa in parcuri singura, sa isi poarte de grija pe role , patine si biciclete.
mirela
Buna Sexy! Observ ca ritmul agitat se mentine la tine!Dar tu esti puternica si nu va dura mult pana cand o sa detii controlul total al situatiei. pupic.gif si multa forta!
Sexymom
Buna dimineata fetelor. pupic.gif
Mirela ma bucur ca ai intrat pe aici, cand ajungi in Madrid?

Ramo
In sfarsit ti-am vazut si sotul, f chipes wink1.gif Sunteti o familie f frumoasa. pupic.gif
dany
Frumoase toate pozele dar ultima e chiar haioasa )).gif .

Dar ce mancai ca pe masa nu e nimic wacko.gif . Aveai papa adusa de acasa in buzunar ? lol.gif
Sexymom
Ramona multumesc. pupic.gif
Dany mancam creveti din aceea dupa vremea lui Ceausescu, fulgi. lol.gif

Sunt stricata la burta sad.gif de la vinete cu pepene sad.gif .Mi bine luam pizza aseara
aki
Ce poze frumoase si voi sunteti asa fericiti.Vreau si eu in vacanta sorry.gif .Anul trecut nu am fost in concediu ca eram angajata noua la servici,anul asta iarasi angajata noua la alt servici doh.gif .La anul iarasi o sa fiua angajata noua la alt servici? blink.gif .Pai asa trec 10 ani si nu mai pleci in concediu wacko.gif
Mariana
Ma bucur ca ai avut concediul asa cum ti-ai dorit. Noi am renuntat la concediu la munte, nu vom pleca decat la mare in august.
Ai o familie minunata, iar cu forta de care dai dovada o vei convinge si pe M ca decizia luata e cea mai buna.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Sper sa ai dreptate Mariana.

Am ajuns acasa in sfarsit.
Am fost la serbarea de judo, am facut cumparaturi pt. cina ( mancare din MC Donalds) pt. mine am gatit spanac cu ceapa, tomate si mult usturoi, brocoli cu branza rasa deasupra si muschi de vita la gratar.
Am certat fetele pt. ca aiurita de Bianca uitat cartea de limba la scoala si stam la tel sa facem teme, iar Miruna nu a zis ca maine e ziua onomastica a iubitului ei, deci nu am cadou, si incepe petrecerea la ora 17.
Am pus iar la spalat ( fetelor spal zi de zi cate o masina de rufe deoarece fetele mele sunt bebelusi si la scoala umbla in 4 labe in patio, se scriu cu pixul pe bluze si mananca ca purcelele).

Veste buna: am omologate toate diplomele cheer.gif e buna si mama la ceva saracuta, ca a umblat pana i-au sarit capacele floare.gif si mi-a pus pe ele si apostile peste apostile. Acum treb sa caut altceva de munca.
amalia0701
pupic.gif
Sexymom
M-am cantarit dimineata , raman constanta la 65 kg.

Azi am mancat la munca spanac cu muschi de vita si am baut un Ice Te fara zahar.

De la munca ma duc sa cumpar un cadou pt.un baietel si diseara avem petrecere in bar la Charo (amica mea cubaneza).Cred ca o sa beau vin alb ca am pofta, si mananc pizza cu 5 feluri de branza.

Am uitat sa va pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe fiecare in parte.
bubbles
Sexy ce pofta mi-ai facut cu crevetii aia drool.gif blum.gif .Aratati super si sunteti comici in poza .. pupic.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 29-05-2008, 07:52 PM) *

Veste buna: am omologate toate diplomele cheer.gif e buna si mama la ceva saracuta, ca a umblat pana i-au sarit capacele floare.gif si mi-a pus pe ele si apostile peste apostile. Acum treb sa caut altceva de munca.

Super veste!! Unde/cum le-a omologat? Stiu ca deschisesei un subiect mai demult.

In ce domeniu anume ai vrea sa cauti un nou job?
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
Sexymom
Buretel mama le-a omologat in tara, nu iti imaginezi pe unde a trebuit sa umble si cate stampile sa obtina, de la tribunalul suprem, la curtea de justitie, la min.invatamantului, la curtea de apel, tradus copiile, legalizate doh.gif , pana la urma a platit pe cineva sa duca la capat procesul.Au costat o avere.
Vreau sa imi caut job intr-o banca, financiera sau intr-o multinationala.Ceva similar cu firma sotului meu.
Dar nu acum ca nu am resurse , sunt obosita si vreau sa profit de toata vara sa ma odihnesc.Peste 1 luna intru in concediu de aici de la firma.Si trebuie sa pun in balanta avantajele si dezavantajele care aici sunt super avantaje deocamdata numai ca munca e prea apasatoare mai ales de cand sunt in back-office , muncesc numai cu firme si sunt ingropata in conturi bancare.Nu mai am nimic in comun cu ce am facut in prima luna.
Sa nu mai spun de program , de la 10-16, ma duc pe jos la serviciu, am un colectiv super si niste sefii cool.Si platesc si bine pt. 6 ore, sunt altii care muncesc cate 10 ore si nu au salariul meu.

Va pup fetelor, ma duc dupa fete in bar,au ramas multi parinti acolo si eu nu am nici un chef de barfe, agitatie sau bere.Mai ales ca nu este nici sotul meu cu noi.
Am venit acasa, am strans, am pregatit ceva de mancare si acum am mai dat drumul la o masina de splat.
Maine sunt iar la scarbici.
Mariana
Si eu merg maine la servici , iar duminica am in plan colaci secuiest, vreau sa vad cum imi ies ca am o pofta nebuna.
WE placut la toata lumea. pupic.gif
buretel
M-am lamurit cu diplomele...complicat tare doh.gif

Poate ar fi bine sa mai stai o perioada la locul actual, dar intinde-ti antenele si spre alte orizonturi. Cu alte cuvinte, prima experienta va da bine in cv-ul tau, daca nu e urmata din nou de o pauza lunga de somat smile.gif Eu nu as pleca acum, ci numai cand mi-as gasi un alt job, asta vreau sa spun. Dar sunt obosita si scriu inainte sa gandesc laugh.gif
Sexymom
Buretel nici eu nu vreau sa plec acum din firma asta pt. ca ma simt bine aici.Am 7 luni deja si vreau sa ma bucur de toata vara.
Mariana week-end placut si tie, sa te odihnesti duminica macar.

A venit iubi al meu din Franta si mi-a adus asta
Imagine
Imagine
Sunt tare fericita.

Noapte buna fete frumoase. pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Ramo
Super parfumul, si eu in am. pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata, eu la munca voi in pat, ce frumos )).gif

Ramona nu e parfum, e un gloss de buze.
Ancuta pupici multi.
Ramo
doh.gif Acum am vazut ca al tau e gloss. Eu am parfum Dior Addict.
bubbles
Frumos cadou .. sa il folosesti cu placere pupic.gif
Sexymom
Vai ce draci am. doh.gif
M-a apelat sotia unui prieten de-a lui Gabi pe mail, m-a intrebat ce mai facem si i-am trimis pozele cu noi din concediu.
Raspunsul ei a fost :::VAIIII ce batran e gabi, cat a albit si ce urat iti sta cu parul scurt, te imbatraneste cu 10 ani angry2.gif
Si asta in cazul in care EA este cu fix 10 ani mai batrana ca mine.

Cred ca ma enervez de pomana ca mereu a fost asa rautacioasa, invidioasa si spurcata la gura.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 31-05-2008, 03:41 PM) *

Vai ce draci am. doh.gif
M-a apelat sotia unui prieten de-a lui Gabi pe mail, m-a intrebat ce mai facem si i-am trimis pozele cu noi din concediu.
Raspunsul ei a fost :::VAIIII ce batran e gabi, cat a albit si ce urat iti sta cu parul scurt, te imbatraneste cu 10 ani angry2.gif
Si asta in cazul in care EA este cu fix 10 ani mai batrana ca mine.

Cred ca ma enervez de pomana ca mereu a fost asa rautacioasa, invidioasa si spurcata la gura.

Da-i ignore )).gif
Sexoasa o fi balit la omul tau,dar cand strugurii is sus , vulpea zice ca-s acrii.
Nu te supara pe o fraiera, e super sexi Gabi cu parul grizonat , daca ma gandesc bine mie mi-au palcut grizonatii de pe la 16 ani si inca imi plac.
)).gif
S-au nu m-am maturizat wink1.gif
Sexymom
Amalia pupic.gif , sti ce m-a enervat??? si acum sunt zbarlita.
Si ca sa fie totul complet pe ziua de azi m-a sunat un catalan acum, care vb. ca un c.u.r. spaniola si mi-a spus ca nu ma intelege ca nu vb bine .
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 31-05-2008, 04:09 PM) *

Amalia pupic.gif , sti ce m-a enervat??? si acum sunt zbarlita.
Si ca sa fie totul complet pe ziua de azi m-a sunat un catalan acum, care vb. ca un c.u.r. spaniola si mi-a spus ca nu ma intelege ca nu vb bine .

hug.gif hug.gif hug.gif
Mariana
Ms Sesy dar nu cred ca voi avea timp de odhina, acum am venit de la munca, plec la mama si maine ma apuc de gatit de diminata si dupa amiaza sper sa am timp si de invatat ca luni la ora 14 am examen.
WE placut la toata lumea si mii pupic.gif
Ramo
Si eu adoooor barbatii grizonati, iar parul tau scurt chiar te intinereste, poate cutra a primit alte poze )).gif
bubbles
Nu baga in seama toate uracioasele si proastele.Tu stii ca barabtelul tau arata super si ca tu esti o frumoasa pupic.gif
anca veselie
si pe mine ma enerveaza invidiile astea...
te pup, nu pune la suflet te rog, pt ca nu merita pupic.gif hug.gif
bubbles
La multi ani fetelor tale. pupic.gif
Sexymom
pupic.gif Ce fete frumoase am eu si ma iubesc pupic.gif .
I-am povestit lui gabriel si a inceput sa rada )).gif a zis ca are dreptate , chiar e urat si eu batrana lol.gif

Si ca sa nu mai fiu trista am iesit sa fac sport lol.gif
Imagine
Imagine

)).gif
Am luat si familia cu mine, sa nu sufar singura , si am mers in Casa Surprizelor )).gif
Imagine
Imagine
amalia0701
Super tare pupic.gif
Io muncesc sad.gif
Sexymom
Si eu sad.gif numai ca in casa.
Ma mers dimineata si am luat un pachet de la posta plin cu 8 cutii mari de Magura, 4 cutii mari de eugenii si 14 pateuri cu branza sad.gif deci fac pauza de regim sad.gif macar azi sa imi fac poftele.
Pe urma am mers la piata am luat brocolii si conopida si am facut o salata de conopida cu multtttt usturoi, maioneza light si sare.
Acum trebuie sa ma apuc de curatenie si mi s-a facut un somn teribil, nu ma pot mobiliza deloc.
Imi fac o cafea mare sa vad daca ajuta cu ceva.
Azi ca e ziua copiilor am tinut fetele numai in casa. Cred ca le scot mai tarziu la terenuri si facem o partida de tenis si aruncam si cateva mingii la cos.
Dumbo
Sexy hai sa ne mobilizam impreuna ca si eu mai am de terminat curatenie si asa am o lene...
dar trebuie sa ma mobilizez ca nu se face singura si in timpul saptamanii nu ma am timp deloc.

Sexymom
Hai iubita )).gif , eu trebuie sa pun aspiratorul sa spal pe jos si sa fac curat in dulapuri la fete.La mine o sa aman ca nu ma cauta nimeni.
Sotul meu tocmai a terminat de calcat TOT ce aveam strans.Cica il relaxeaza )).gif , asta da noroc pe mine )).gif .

Revin mai tarziu un pic... pupic.gif (cu greu imi ridic fundul dupa canapea )
Sexymom
Ufff, greu merge la mine curatenia.
Le-am dat fetelor sa manance ciorba de perisoare cu smantana, si eu am mancat numai tampenii (vb vine tampenii, am mancat tot ce am primit de acasa, eugenii, pateuri, magura sad.gif si acum beau o bere rece ca gheata. sad.gif

Maine ma mobilizez, JUR.

Dumbo ai terminat treaba?
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Gata treaba!!!
ma pun sa mananc si dupa imi fac program cosmetic si de rasfat. yahoo.gif

Poate mai tarziu ma "relaxez" si eu cu rufele.

Hihihi am ramas inclinata cam mult, o fi de la aspirator?
bubbles
CITAT(Sexymom @ 01-06-2008, 01:38 PM) *

Si eu sad.gif numai ca in casa.
Ma mers dimineata si am luat un pachet de la posta plin cu 8 cutii mari de Magura, 4 cutii mari de eugenii si 14 pateuri cu branza sad.gif deci fac pauza de regim sad.gif macar azi sa imi fac poftele.
Pe urma am mers la piata am luat brocolii si conopida si am facut o salata de conopida cu multtttt usturoi, maioneza light si sare.
Acum trebuie sa ma apuc de curatenie si mi s-a facut un somn teribil, nu ma pot mobiliza deloc.
Imi fac o cafea mare sa vad daca ajuta cu ceva.
Azi ca e ziua copiilor am tinut fetele numai in casa. Cred ca le scot mai tarziu la terenuri si facem o partida de tenis si aruncam si cateva mingii la cos.

Uhh ce de dulciuri swoon.gif .Dar o data pe saptamana ai voie sa te delectezi si tu pupic.gif .8 cutii de magura adica din alea care au multe prajiturele in ele ? Sunt super delicioase drool.gif
buretel
Ai halit tot pachetul de acasa? w00t.gif doh.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Ai grija la dulciuri.
anca veselie
sa-ti fie de bine rasfatul pupic.gif
eu cred ca sunteti masochiste, nu as face curat duminica )).gif
Cherie
pupic.gif
Sexymom
Neata fetelor pupic.gif .
Cutiile de Magura au cate 32 de bucati inauntru )).gif .Am mancat numai o bucata ieri, in schimb eugeniilor le-am pierdut numarul.
M-am cantarit dimineata si m-am speriat bang.gif Ieri dimineata aveam 65 de kile si azi dimineata 67,5 kg.Cum e posibil asa ceva??

De azi la regim sever:

md.1 sandwich cu br. topita , juma de rosie si o frunza de salata, 1 eugenia si 200 g suc portocale (300 cal)
gustare: 1 red bull (ca sunt adormita si fara vlaga)
pranz: 2 sandwich-uri cu br.topita, rosie si salata (ca sunt la scarbici)
gustare 2: 1 fruct
cina : salata verde cu 1 rosie si ceapa, 200 g muschi de vita

De maine imi iau la munca mancare gatita .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.