Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 03-10-2007, 07:05 PM) *

cheer.gif Fac si eu galerie. Felicitari pentru postul ocupat. cheer.gif

Si eu, si eu cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multa bafta si sa-ti fie bine! hug.gif
buretel
Eu am deja emotii pentru tine )).gif
Bafta cu carul maine, ne gandim la tine hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 03-10-2007, 01:47 PM) *

MAINE INCEP SERVICIUL. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Muncesc pt. o banca X, credite ipotecare.
Program super , de la 10-16, ca boierii cheer.gif cheer.gif
Sa vad cum reactioneaza Miru, ca Bianca e pregatita sa ramana la scoala la masa. hug.gif

FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Yupiiiiiiiiiiiii, ce ma bucur pt tineee!!!! Sa-ti ajute Dumnezeu! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
axe10
Felicitari si mult succes . Sper sa te intelegi cat mai bine cu colegii si mai ales cu shefii. Sunt tare curioasa sa vad cum esti primita.
Fetele o sa se descurce pana la urma ca nu mai sunt micutze rau....lasa ca o sa fie bine!!!

salut.gif
julyalina
FELICITARI sexy ! hug.gif
fetele fac galerie aici si ma alatur si eu cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ma bucur ca ai reusit sa impaci si capra si varza biggrin.gif adik sa ai si serviciu si programul sa fie flexibil hug.gif
amalia0701
Servus Iubita!
Azi e prima zi din noua ta viatza. Ce nebunie a foat pana acum se va dubla )).gif
Eu stiu ca ai sa te descurci, ai toate atuurile de partea ta hug.gif
Bafta!
give_rose.gif
Nessie
Lipsesc o zi, ce gasesc!? cheer.gif cheer.gif Felicitari, Sexoaso!! pupic.gif Fa-i praf pe spanioli si arata-le cum e o roamanca desteapta si descurcareata! hug.gif Te asteptam cu detalii cand scapi de la munca! give_rose.gif
aki
Bafta.Iti tin pumnii w00t.gif
ina_ceva
Felicitari, sexy! Bine ca lucrezi intr-un colectiv tanar, te vei integra perfect tease.gif
Sexymom
In primul rand va multumesc pt. incurajari , va iubesc pe toate. pupic.gif
In al 2-lea rand am avut o mare surpriza, si anume...in ctr. erau trecute 6 zile lucratoare de la 10-16.Nici nu am fost avertizata ca se lucreaza si sambata, nu au mentionat la nici o intalnire, la nici o proba si nici in traning.
Mi-a spus un coleg ca sambata in general se face arhivarea documentelor si se discuta dosarele.
M-am dus la personal si am intrebat despre asta si mi-au spus ca era ceva normal, ca toate bancile muncesc sambata. mad.gif angry2.gif
Deci....din nou acasa.
Pt. banii care ii ofera nu se merita sa imi las familia balta. Era vb. de 36 de ore lucratoare si de 750 euro.Asa ca astept alta ocazie.
Insa am plecat cu un gust asa de amar incat mi-a fost frica sa nu vars in metrou. Am vb. cu mai multe persoane si mi-au spus ca asa se face in general, te prind si te pun in fata faptului implinit.
Imi facusem atatea iluzii si atetea planuri care s-au naruit in 10 minute.Asta este, merg mai departe.
honey79
Pup Sexy-mamica.
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin aceasta experienta.
Capul sus , pieptul inainte si..la atac.... Sunt sigura ca undeva, exita jobul perfect pentru tine .
Pupici.
aki
Asa si la mine...Nu ma duc la serviciu ca nu gasesc unul ca sa nu lucreze simbata.Dar ziua aceasta am ales-o ca sa o dedic familiei baby.gif
Lasa Sexy ca nu te mina nimeni cu bita,lasa ca gasesti tu ceva pupic.gif
ganesha
Imagine

Ti-am adus un elefantel care da pe-afara de inimioare. Ti-l las aici sa-ti alunge el gustul amar. Cheer up si sa nu te dai batuta - stii cum e cu caile incurcate si cu tot raul spre bine. O sa vina si jobul TAU, cum o sa vina si la Aki (si... sper eu, si la mine grin.gif sa ma bag si eu in ecuatie, ca ce!). Te hug.gif si savureaza-i pe ai tai!!!
May
Wow... la asta nu ma asteptam.... sad.gif credeam ca o sa vii toata fericita si cu povesti amuzante despre noii colegi. Mult noroc pe mai departe hug.gif
Sexymom
Sunteti dragute toate pupic.gif
Dar imi construisem deja o idee despre cum o sa fie de azi inainte, ma si vedeam zi de zi plecata la munca , in metrourile aglomerate, simtind forfota, iesind la cafea cu colegele si la o bere dupa serviciu.
Acum astea au zburat.Gstul amar imi ramane, ma simt rau ca am pierdut 8 zile acolo, nu v-am scris, dar eu am mers la interviu, dupa care am dat probe de munca la greu, am stat toate diminetile acolo de la 9 la 14, am lasat fetele cu Kenia ( o dna din republica Dominicana care ma ajuta enorm de mult), au stat cu ea, au mancat la ea acasa,( Mirela chiar a vazut cand o plasam pe miruna cu ea) sotul meu a mancat pe unde a apucat, a calcat, a facut piata, a alergat dupa copii ca sa prind eu slujba asta, si acum aflu ca e vb de 36 de ore, nu de 30. Cat de mult mi-ar fii placut , la banii astia si la efortul care trebuie facut nu se merita, si daca muncesc si sambata cand mai vb cu copii, cand le mai scot in parc, cu cine le las cand sotul meu e de garda si munceste sambata de la 8 la 22 seara?????cu cheia de gat??
Offfffff, vb cu mama sa vina aici , mama a mers la Atlassib, a facut rezervare pt. 15 octombrie sa vina la noi, si eu am sunat-o si i-am spus ca nu mai e cazul. E si ea la fel de deprimata ca si mine.

CITAT(Maybeline @ 04-10-2007, 08:44 PM) *

Wow... la asta nu ma asteptam.... sad.gif credeam ca o sa vii toata fericita si cu povesti amuzante despre noii colegi. Mult noroc pe mai departe hug.gif

May trebuie sa fii in garda si tu, sa te astepti la orice de la spanioli.
May
Pt banii aia nu se merita sa te duci, mai ales pt ca au fost nesimtit si nu au fost sinceri de la inceput. Sunt patita Doina.... sunt patita rau.... cea mai mare teapata a fost ca am lucrat 10 zile degeaba, la sfarsit am fost platita cu alta suma fata de cat ne-am inteles, suma care constituia cat am dat pe metrou pt cele 10 zile... deci degeaba...
Sexymom
May poate o sa se intoarca roata si pt. noi, numai ca trebuie sa fim precaute, eu am mai trecut printr-o experienta ca asta anul trecut cand am plecat dintr-un curs de formare profesionala. sorry.gif Si stii la ce firma am fost?? la Unisono, cred ca iti spune ceva numele asta.S-a intamplat acelasi lucru.
May
Vine si vremea noastra, capul sus hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 04-10-2007, 07:17 PM) *

In primul rand va multumesc pt. incurajari , va iubesc pe toate. pupic.gif
In al 2-lea rand am avut o mare surpriza, si anume...in ctr. erau trecute 6 zile lucratoare de la 10-16.Nici nu am fost avertizata ca se lucreaza si sambata, nu au mentionat la nici o intalnire, la nici o proba si nici in traning.
Mi-a spus un coleg ca sambata in general se face arhivarea documentelor si se discuta dosarele.
M-am dus la personal si am intrebat despre asta si mi-au spus ca era ceva normal, ca toate bancile muncesc sambata. mad.gif angry2.gif
Deci....din nou acasa.
Pt. banii care ii ofera nu se merita sa imi las familia balta. Era vb. de 36 de ore lucratoare si de 750 euro.Asa ca astept alta ocazie.
Insa am plecat cu un gust asa de amar incat mi-a fost frica sa nu vars in metrou. Am vb. cu mai multe persoane si mi-au spus ca asa se face in general, te prind si te pun in fata faptului implinit.
Imi facusem atatea iluzii si atetea planuri care s-au naruit in 10 minute.Asta este, merg mai departe.

Ooofffffffffff sorry.gif imi pare asa raaaaaaaaau. hug.gif
_noni_
te pup!

eu zic sa te bucuri ca inca ai timpul tau. stiu ca e aiurea sa-ti zic asta, dar daca te mai poti bucura un pic de fete si de timp liber eu zic sa profiti. stiu cum e si de o parte si de alta a baricadei, inainte sa ma angajez si eu visam la tot ce inseamna job si idealizam totul. ideea e ca dupa un timp te de dezumfli...si te gandesti cu jind la ce bine era cand nu erai "la patron".

eu acum zic ca am avut mare noroc cu jobul meu, si o sa ma duc pana o sa am burtica la gura, dar sa stii ca era mai bine cand aveam timpul meu tease.gif lol.gif cu toate astea pot sa zic ca imi place ce fac, deci suport totul mai usor.

plus ca asa cum ai spus si tu, va veni si timpul tau. stiu ca e usor de zis, dar o sa vezi ca o sa gesesti ceva la timpul potrivit, si care sa-ti vina perfect. tu ai o multime de calitati si o sa o poti lua de la capat oriunde si ori de cate ori va fi nevoie. pupic.gif

la fel si pt. May, sunt sigura ca o sa gasesti ceva cand nici nu te astepti, esti o fata foarte isteata si cred ca poti sa faci foarte multe, mai cauta un pic, si nu te limita la chestii simple, cred ca trebuie sa incerci exact acolo unde iti place si o sa fie bine! hug.gif

eu am zis ca de cand cu burtica asta m-am molipsit cu optimism si entuziasm!!! tease.gif

}{
May
Ia uite la fata asta ce frumos vorbeste, iti vine s-o mananci nu alta give_rose.gif hug.gif
julyalina
hug.gif give_rose.gif
axe10
Sexy, imi pare rau....pacat ca nu au spus pretentiile de la inceput...asta e o intrebare buna pentru viitoarele interviuri,nu?
Tin pumnii!!
Amazoana
Neata Sexi, ce faaaci? pupic.gif Zambeste, e o noua zi frumoasa din viata ta! cheer.gif

Noni, in primul rand felicitari pt bebe!!!!!!Eu acum am aflat blushing.gif Poti spune in ce domeniu te-ai amngajat?
Asa as vrea si eu un alt serviciu......
Multa bafta si sarcina usoara!Cate luni aveeeti? biggrin.gif hug.gif
anca veselie
doina imi pare nespus de rau pt experienta asta neplacuta sad.gif sad.gif sad.gif nu o meritai pupic.gif
dar.. da-i inainte cu curaj si optimism! o sa apara un job bun si pt tine hug.gif
dany
Lorena , am citit mai mult pe diagonala pe aici dar vreau sa-ti spun ca te hug.gif si te pupic.gif si ... nu fii trista : a fost un soc dar poate a fost ceva de genul " un sut in fund = un pas inainte " si vei gasi ceva mult mai bun decat ar fii fost acolo .
Sexymom
Dany venisi din concediu floare.gif .
Asa zic si eu, nu a fost sa fie si o iau de la capat, data viitoare o sa pun multe, multe intrebari.

Azi am avut o zi infernala care nu s-a terminat.
Am mers la primarie, la fortele de munca sa caut ceva cursuri de pregatire profesionala, am facut cumparaturi, i-am comandat Mirunei un caiet de muzica, am mers la banca sa platesc cate ceva, am spalat, am facut mancare, si acum ma duc sa iau fetele la masa impreuna cu inca 2 fetite.
Asta de la 9-12, cat e ora la mine acum sad.gif .
Sunt franta de oboseala si as dormii, aseara am avut o noapte agitata, m-am tot gandit la ce s-a intamplat si aproape ca nu am reusit sa dorm 3,4 ore.Ca sa nu mai spun ca am avut si concert de sforait pe 3 voci mad.gif
May
Cine e Lorena? blink.gif

Sexy floare.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 05-10-2007, 01:25 PM) *

[Ca sa nu mai spun ca am avut si concert de sforait pe 3 voci mad.gif

3 voci? ale cui?

May, Sexy e Lorena!!!
May
O cheama si Lorena? Nu stiam doh.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 05-10-2007, 01:47 PM) *

Lorena o cheama....Doina e alint de la mama....suna mai spanioleshte, nu?
Sexymom
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 03:09 PM) *

CITAT(Maybeline @ 05-10-2007, 01:47 PM) *

Lorena o cheama....Doina e alint de la mama....suna mai spanioleshte, nu?

Exact, mama de mica mi-a spui Doini, Doinita, soi cand era furioasa dtriga Doinaaaaaaaaaaaaa devil.gif
amalia0701
Servus draga mea!
pupic.gif
Tare greu anul asta pentru tine.
Te hug.gif pupic.gif , stiu cat de greu e sa iti vezi visele spulberate, dar nu-i totul pierdut.
Acum stii exact ce trebuie sa intrebi pupic.gif
buretel
hug.gif Imi pare rau de gustul amar al acestei experiente, sper ca nu te va dobori si vei cauta in continuare! Jobul perfect te asteapta acolo wink1.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Asta zic si eu, ca mi-o veni vremea la un moment dat. give_rose.gif

Azi am fost singura mai toata ziua, sotul meu la munca, si vine noaptea tarziuuuuuuu...
Fetele sunt acasa la Kenia, ma duc in 10 min . sa le iau , impreuna cu o prietena de-a Biancai care ramane peste noapte la noi sa doarma.
Le-am facut o serie de surprize, am luat mancare de la MC Donald, nu am chef sa gatesc, am umblat teleleu prin magazine si nu am cumparat nimic, am mers si intr-un targ de tzoale catre tocmai inchidea cand am ajuns eu, am mers pe jos vreo 3 ore, am mancat paine de malai, inghetata si Pepsi ( asta de pranz).
dany
Paine de malai ???? Cum e aia ?

Ca ai mers 3 ore pe jos e bine ....Mersul pe jos face piciorul frumos )).gif
May
Doina incearca sa uiti ca mai exista Mc pe fata pamantului si mai ales incearca sa feresti copiii de mancarea aia nesanatoasa. Uite numai un articol aici care sa te convinga si ca asta mai sunt multe ... si ce e mai rau: sunt adevarate! Eu m-am lepadat pana si de Burger King de care eram obsedata si care macar nu are mancare atat de sintetica si acum incerc sa il fac si pe remy sa ii treaca

Una peste alta, am gasit un Carrefour un stand intreg cu produse mexicane, de la tacos la sosuri... aveau si algele acelea pt pregatit sushi si tot ce mai vrei tu... din pacate nu mai erau lipii dar macar acum stiu unde sa le gasesc

Pupici si scuze ora la care ti-am dat mesajul pupic.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 06-10-2007, 10:47 PM) *

Doina incearca sa uiti ca mai exista Mc pe fata pamantului si mai ales incearca sa feresti copiii de mancarea aia nesanatoasa.

SUSTIN si eu ce spui , May !!!!! Norocul meu ca nu am fost niciodata fan Mc`Do !!!!!!!!
May
Aici e o moda ca toate aniversarile pustilor sa se tina la Mc sau Burger King ( varianta mai nesintetica a Mc-ului) si pe mine ma apuca groaza cand ii vad... imi vine sa ma duc si sa le dau cu mancarea in cap... pur si simplu otravesc copiii mad.gif
dany
Si aici se poarta chestia asta sad.gif sad.gif De aceea multi copii sunt obezi si ajung , in final , la clinici de slabire si dezintoxicare sad.gif . Oricum e greseala parintilor !!!!!
Ca Lorena ( ce-mi place numele asta !!!!!! ) a luat azi papa de la Mc e ceva care se intampla rar de tot ( din ce am citit edu pana acum despre cum isi hraneste copiii ) . Dar sunt ffffff multi parinti care isi duc copiii in fiecare zi la Mc a micul dejun si la pranz 8 din ce vad eu pe aici ) . I-as impusca ,pe bune !!!

later edit : greu cu romana doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sad.gif sad.gif
May
Nu le cumpara ea des dar iti dai seama ca fetele merg la aniversarile colegilor care isi tin ziua, ghici unde? doh.gif Si ce sa le zici? Nu te las sa te duci pt ca mancarea e nesanatoasa?... greu tare cu copiii astia sad.gif
dany
Eu cred ca atata timp cat Lorena are grija de alimentatia fetelor de fiecare data nu are ce sa faca rau un mers la MC de aniversarea cuiva . Nu se intampla asta in fiecare zi , nu ? In cel mai rau caz se intampla 1 data / luna considerand ca fetele au colegi care au zilele de nastere in fiecare luna )).gif

Concluzie : Mc are gust bun dar complet nesanatos !!!!!! Dar nu poti interzice unui copil sa pape ceva le ei ....trebuie doar sa ai grija sa nu se intample prea des ! Parerea mea !!!
May
Corect.... doar ca daca fiecare parinte ar vedea cel putin articolul catre care am pus link.... nu ar mai exista astfel de aniversari mad.gif

Bine macar ca incepem sa ne mai trezim si sa facem ceva in sensul asta floare.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 06-10-2007, 11:47 PM) *

Bine macar ca incepem sa ne mai trezim si sa facem ceva in sensul asta floare.gif

Dar nu toata lumea s-a trezit !!!!!! Parintii care au cap fac asta .....restul vor avea de tras pe viitor ! Noi nu avem cum ajuta !

Ce a iesit din postarea ta , Lorena )).gif Discutii pe tema Mc .....Dar tu esti o super-mommy si stii ce e bun pentru puii tai !
honey79
Eu nu sunt de acord ca, a papa la Mc te aduce in situaita de a deveni obez.
Ca mancarea poate nu-i sanatoasa acolo....ok. Dar sa dai vina pe McDonalds, hai sa fim seriosi.
A deveni obez, ia timp. Si in afara mancarii, care nu trebuie neaparat sa fie de la Mc, contribuie si viata sedentara, si poate.." nesimtitrea" de a nu lua nici o atitudine, atunci cand vezi ca iei proportii.
O masa la McDonalds, Burger King sau orice gen de fast-food, din cand in cand, nu duce la obezitate.
Parerea mea si-mi cer scuze daca supar pe cineva.
dany
Nu stiu unde ai vazut tu ca am scris despre obezitate , Honey ! Noi am zis doar ca mancarea de acolo nu e sanatoasa !!!!!!
honey79
CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 11:18 PM) *
Si aici se poarta chestia asta sad.gif sad.gif De aceea multi copii sunt obezi si ajung , in final , la clinici de slabire si dezintoxicare sad.gif .

Aici. give_rose.gif

aki
Salut Sexy.O duminca frumoasa iti doresc give_rose.gif
Sexymom
Eu cred ca nu face rau Mc-ul, asa cum a scris si Honey acolo poti manca si mancare super buna, de ex. toate salatele lor, Cesar, Mediteraneana, de Tuga,cu piept de pui la gratar sau snitel e super sanatoasa si gustoasa, mai au si batido de fresa, de banane, iaurturi , Actimel,sucuri naturale, hamburgheri care nu mi se par nesanatosi, iar ca varianta rapida dupa o zi in care nu ai mers la toaleta decat 3 minute e tocmai buna. Eu odata pe saptamana ies cu ele la Mc-Donalds, si mancam salate Cesar, inghetata ( cate 2 de fiecare) , bem sucuri ( eu Coca), si ma simt bine.Ca sa nu mai scriu ca primesc bonuri de masa lol.gif lol.gif lol.gif .
Macar sa puna Miruna 2 kile pe ea intr-un an, dar cum e constanta la 18 kg cred ca nici un Burgher nu o poate ingrasa 100 g. )).gif
In restul saptamanii le numar punctele fetelor si au o alimentatie mai mult decat sanatoasa, de asta nu le cad nici dintii (asta spune Bianca ) care la 11 ani are inca caninii si nu i-au cazut nici molarii lol.gif lol.gif , iar cariile nu ajung pe strada lor. lol.gif

Fetelor )).gif stiti ce am patit ieri la mine in casa? in bucatarie???? gateam eu cumintica , si la un moment dat m-am asezat pe scaun sa ma odihnesc, si ma uitam asa sorry.gif la covor, si mi s-a parut ca vad o soparla lunga, usor transparenta si cu pete verzi.M-am ridicat usor, (caci am covorul bej la culoare si am crezut ca am vedenii) si soparla, sau salamandra nu stiu ce era cu exactitate, a fugit si incerca sa se urce pe usa de la aragaz. Am intepenit, am ramas fara voce, si cand mi-a venit vocea lol.gif am strigat la Bianca in ajutor , caci aveam picioarele moi. huh.gif
Vine Bianca, o vede si imi spune calma: in sfarsit avem si noi un animal de companie in casa si pleaca. mad.gif , asa ca am strigat la Miruna lol.gif si aia imi raspunde sa stau linistita ca soparla nu pleaca , sta cu mine la bucatarie ca e mai cald. Si asa , in bucatarie la mine traieste o soparla in libertate.Sunt asa de stresata de cate ori intru in bucatarrie )).gif Nu de alta dar mi-ar fii mila sa o strivesc sub papuci lol.gif Mai naspa e cu sotul )).gif ca lui ii e friuca de reptile din astea lol.gif
aki
Ce nostim... )).gif Si ai de gind sa traiti asa cu ea?Daca va face ceva?Eu una as muri de frica.Si m-as teme sa nu ma trezesc cu una in pat, ca as muri de inima doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.