Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
buretel
Nu sunt 2.5kg, sper ca-ti dai seama de asta )).gif E vorba de de cate alimente ai ingurgitat, dar nu ai pus 2.5kg de grasime pe tine!!
bubbles
CITAT(Sexymom @ 02-06-2008, 11:45 AM) *

Neata fetelor pupic.gif .
Cutiile de Magura au cate 32 de bucati inauntru )).gif .Am mancat numai o bucata ieri, in schimb eugeniilor le-am pierdut numarul.
M-am cantarit dimineata si m-am speriat bang.gif Ieri dimineata aveam 65 de kile si azi dimineata 67,5 kg.Cum e posibil asa ceva??

De azi la regim sever:

md.1 sandwich cu br. topita , juma de rosie si o frunza de salata, 1 eugenia si 200 g suc portocale (300 cal)
gustare: 1 red bull (ca sunt adormita si fara vlaga)
pranz: 2 sandwich-uri cu br.topita, rosie si salata (ca sunt la scarbici)
gustare 2: 1 fruct
cina : salata verde cu 1 rosie si ceapa, 200 g muschi de vita

De maine imi iau la munca mancare gatita .

Sexy esti exact ca mine cu cantaritul lol.gif .Simie mi-a aratat mai mult de vineri pana azi desi am mancat rational dar stiu ca de vina sunt rusii.Poate si la tine e acaesi problema pupic.gif .Eu cu eugeniile nu ma omor.Mananc un pachetel de ala din 2 de pofta si gata dar Magura drool.gif

CITAT(buretel @ 02-06-2008, 11:48 AM) *

Nu sunt 2.5kg, sper ca-ti dai seama de asta )).gif E vorba de de cate alimente ai ingurgitat, dar nu ai pus 2.5kg de grasime pe tine!!

Asa e salut.gif
Ramo
Eu as manca in nestire Eugenii si pufuleti!!!!!
bubbles
Si eu pufuleti doh.gif .Cate calorii au la 100g? )).gif
Ramo
Muuuulte.....vreo 400 devil.gif
bubbles
Doamne fereste pope.gif .Sa fac infarct nu alta lol.gif .Si eu cand mananc ,mananc cu ligheanul ,nu ma multumesc cu o punga bang.gif lol.gif
buretel
CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 11:57 AM) *

Si eu devil.gif
Sexymom
Si eu )).gif

Azi incerc sa beau multa, multa apa, si sa mananc cat mai usor, sa vad maine cat arata cantarul.Ma las si de magurit si eugenit.

Am fost intr-o sedinta pana acum si am aflat ca o sa ne plateasca comisioane la jumatatea lunii iunie cheer.gif
lucy
Salutari mamica sexoasa! pupic.gif Ce mai faci?Ce-ti fac gagicile? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 10:57 AM) *

Ma bag si eu la eugenii . Cand vin acasa imi fac aprovizionarea cheer.gif
CITAT(Sexymom @ 02-06-2008, 11:41 AM) *

Am fost intr-o sedinta pana acum si am aflat ca o sa ne plateasca comisioane la jumatatea lunii iunie cheer.gif

cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Lucy fetele sunt super bine, fericite, cu tati acasa astazi, maine raman cu mine caci sunt libera. Am avut toate serbarile de sf. de an si luna aceasta ( pe 22 intra in vacanta), au de dat examenele finale.
amalia0701
pupic.gif
Ce de dulcegarii pe aici mad.gif si io numar si cati carbi are mustarul doh.gif
aki
M-am uitat chiar acum in poze si chiar bine iti sta cu frezura ceia,pritena ta sau ce o fi ea e chiar o invidioasa.Asa ca nu pune tot la inima pupic.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 02-06-2008, 01:41 PM) *

pupic.gif
Ce de dulcegarii pe aici mad.gif si io numar si cati carbi are mustarul doh.gif

)).gif )).gif
Bravo Amalia, nu te lasa! cheer.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor. pupic.gif

O veste proasta sad.gif cantarul nu s-a miscat de la 67,5 kile.Deci nu era problema cantitatii ingurcitate duminica, ci m-am ingrasat eu. sad.gif

Vestea buna :
Azi sunt libera dupa mult, mult timp cheer.gif am 4 ore numai pt.mine , singura, de la 9 la 13, dupa care iau fetele si inca o fetita la noi la masa.
Nu am mai avut timp pt.mine incat acum nu stiu ce sa fac.As vrea sa fac o multime de lucruri ca sunt singura si nu stiu ce sad.gif

Cred ca ma imbrac in trening, duc fetele la scoala si dau o tura mareeee in cartier.
buretel
Eu as dormi )).gif Sau as merge la un tratament facial, sau la piscina rolleyes.gif
Sexymom
Am renuntat si la baia mult visata, sunt f. nehotarata si plictisita.
Ma duc in oras sa imi caut pantofi negrii, ca astia care i-am luat acum 3 luni nu mai au talpa sad.gif .Poate am noroc si gasesc altii la fel.
Sexymom
Am venit cu pantofii, asta dupa ce am avut grija sa o sun pe mobil pe Maybeline si sa ii dau scularea lol.gif .
Imagine
Imagine
buretel
Ce draguti, si par si foarte comozi. Sa-i porti cu placere!
Sexymom
Multumesc Buretel, sunt exact genul meu, de piele , cu talpa flexibila si fara toc.Si fara prea mare termen de garantie lol.gif in 3 luni ma duc dupa altii lol.gif

PS: m-am dus tot la magazinul de unde ii cumparasem pe ceilalti (exact acelasi model). )).gif
May
Si Maybeline de atunci sta pe net lol.gif

Sa ii porti sanatoasa pupic.gif
dany
sa ii porti cu placere , Sexy hug.gif

CITAT(Maybeline @ 03-06-2008, 11:45 AM) *

Si Maybeline de atunci sta pe net lol.gif

lol.gif
anca veselie
pupic.gif
Sexymom
Besitos si de la mine Anca, sa ai o zi frumoasa ca tine. pupic.gif

Eu am tras azi o sperietura de moarte, am crezut ca mor cu laptop-ul in brate ( nu ca ar fii rau lol.gif ).
Vb. pe mess cu o fata draga si auzeam niste zgomote puternice in bucatarie. M-am dus odata si ..nimic, inca odata si nimic....din ce in ce mai puternice lovituri in geam, (eu la et .2) .A treia oara vad o pasare in casa, pe cosul de rufe, buimaca si speriata ca si mine. Cum eu am vesnic cuiburi de pasari in bucatarie, asta a intrat saracuta pe undeva si nu mai putea sa zboare afara.
Am luat-o in brate( la fel de speriata ca si ea) si am deschis fereastra.
Dar senzatia a fost naspha.Credeam ca e cantarul din baie care vrea sa iasa si sa imi ia bucata din gura lol.gif lol.gif lol.gif ca tot ma plang eu ca am atacuri de panica lol.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 03-06-2008, 02:33 PM) *
Credeam ca e cantarul din baie care vrea sa iasa si sa imi ia bucata din gura lol.gif lol.gif lol.gif ca tot ma plang eu ca am atacuri de panica lol.gif

Razbunarea cantarului devil.gif lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Sa-i porti sanatoasa hug.gif
amalia0701
Daca ai atacuri de panica mergi la psihoterapeut.
Te faci bine sigur.
pupic.gif
Sexymom
Am mers la medic Amalia si a zis ca n-am nimic.Bine, acum mi s-au cam dus )).gif .Am avut cateva inainte.Vreo 1, 2.Cand eram cu mama si socrul )).gif De atunci sunt la fel ca inainte.Echilibrata. sau cel putin asta vreau eu sa cred.Ma simt mult mai linistita si impacata cu mine, familia si scarbiciul.In perioada aia aveau loc multe schimbari, era multa tensiune in casa, primul serviciu...etc...
Mariana
Ai grija de tine Sexy, pupic.gif hug.gif
Mariana
http://www.youtube.com/watch?v=WaXP7rUovao
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Va pup fetelor, azi nu cred ca pot sta la taclale cu voi, avem control din nou, vin bosii cei mari in firma. sad.gif
buretel
Bafta la audit! cheer.gif
amalia0701
Nu vreau sa mai aud cuvantul audit, mi-au stors ultima picatura de energie )).gif
Sexi psihoterapeutul nu e medic, e psiholog, adica nu a facut facultatea de medicina ci pe cea de psihologie.
pupic.gif
Sexymom
In sfarsit m-am mobilizat si ma pun pe treaba.

Meniul de azi :
-md:cafea si o eugenie (100 cal)
-pranz: legume la abur cu carne de vita (300 cal) si un suc Gatorade (170 cal)
-gustare: 2 tostada cu 1 cub br. topita si ceapa (100 cal)
-cina : 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 20 g ceapa, 100 g. picioruse de crab , 50 g branza rasa(350 cal)
-1 iaurt degresat (100 cal)
Total : 1.120 cal
amalia0701
pupic.gif
aki
Bafta la control pupic.gif
Sexymom
Neata fetelor pupic.gif
Ieri nu a venit nimeni in control, a fost o alarma falsa, dar am stat cumintica si nu am intrat pe net.

M-am trezit super energica dupa prima zi de regim.

Meniul de azi suna cam asa :
md: iaurt degresat si cereale fitness (160 cal)
pranz: spanac cu 100 g vita la gratar (300 cal)
gustare: 500 ml suc de rosii (100 cal)
gustare 2: 2 tostada cu 1 cub de br.topita ( 100 cal)
cina : 200 g vita cu legume ( 350cal) , 1 iaurt cu fructe (100 cal)

Total: 1.110 cal

daca mi se face foame si nu rezist mananc si un fruct (100 cal)
bubbles
Frumosi foc pantofiorii pupic.gif
Sexymom
Multam, ii am in picioare, sunt super comozi.

Azi sunt tristuta: pleaca colegul meu favorit din firma, Julian sad.gif .Incepe facultatea de chimie si face cursuri intensive toata vara.) sad.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 05-06-2008, 11:32 AM) *

Multam, ii am in picioare, sunt super comozi.

Azi sunt tristuta: pleaca colegul meu favorit din firma, Julian sad.gif .Incepe facultatea de chimie si face cursuri intensive toata vara.) sad.gif

Karatistul, cu plete? smile.gif Poate iti vine alt coleg dragut naughty.gif
Sexymom
Da mai, EL pleaca sad.gif , ne-am luat in brate de 10 ori pana acum si am facut si poze.
Cand le primesc vi le arat.
-Cui ii mai cumpar eu bomboane Sugus de maine??? ca lui ii placeau la nebunie sad.gif uffff, si tot pe El l-am cunoscut de la primul interviu, stateam la coada la usa de la resurse Umane.Si am trecut toate testele impreuna si toate probele. sad.gif
buretel
hug.gif Nu fi trista, e normal sa te atasezi. De ce nu tineti legatura? smile.gif
Sexymom
O tinem, vb pe mess si la tel.
Ma bucur mult pt. el ca invata si are un viitor bun in fata, la numai 19, 20 de ani ai lui.Putini spanioli sunt asa de hotarati.

Colegii mei sunt indiferenti ca pleaca, nu au organizat nici o fiesta de despedida, nu iesim nici macar la o cafea de adio.Dar asa sunt ei sad.gif
Sexymom
A 3-a zi de cumintenie, sa nu-mi fie de deochi )).gif .

Langa mine s-a mutat o acritura de coleg burtos, enervant , care se crede destept si frumos.Un arogant. doh.gif

Meniul de azi:
md: iaurt cu cereale (160 cal)
gustare: cafea cu lapte si o eugenie (130 cal)
pranz : legume la abur cu vita si un suc tropical (350)
gustare : 2 tostada cu 1 cub de br .light si feliute de rosie (100 cal)
cina: salata cu ardei, ceapa, frunze verzi, 1 rosie , sunca slaba si 30 g branza emental ( 400 cal)

Total : 1.140
anca veselie
e trist cand iti pleaca colegii preferati sad.gif dar daca e mai bine pt el, poti doar sa te bucuri si sa-l sprijini pupic.gif
Ella79
Sexy mama, am trecut doar sa te salut si sa te pup, sa iti spun ca mi-e dor de tine si de povestile noastre... pupic.gif
Sexymom
Ella mi-ai ramas datoare cu o vizita , iti mai aduci aminte?
Ma bucur enorm ca mama ta este bine, si sper ca si tu sa te simti bine si sa gandesti pozitiv, sa redevi Ella noastra dinamica, optimista, puternica si hotarata. pupic.gif

Ziua 4 de regim:
Meniul de azi :
-md: iaurt cu cereale fitness (160 cal)
-gustare : cafea cu lapte
-pranz (cam ciudat dar sunt la birou) : 2 iaurturi degresate cu 100 g stiksuri integrale , 1 sandwich cu branza light si 4 feliute de rosii (400 cal)
-gustare . 1 suc Tropical f. zahar (70 cal)
Total calorii ora 16 : 660.

Acasa vreau sa imi fac conopida dupa o reteta spanioleasca )).gif si pui la rotisor.
-cina : conopida si pui la rotisor (350 cal) , 1 mar (150 cal)

Total zi: 1.260 cal
buretel
Care e reteta aia spanioleasca pt conopida? Ca m-am lipit si eu de una azi, si vreau idei noi wink1.gif
Sexymom
CITAT(Sexymom @ 07-06-2008, 09:52 PM) *

Cina mea.

Conopida cu baicon a la Dany
Pasul 1:
Goana la chinez sa iau vasul de ceramica )).gif
Imagine
Imagine
pasul 2: vasul uns, asezat conopida, baicon calit si rosiile
Imagine
Imagine
pasul 3
turnat oua, ras cascaval, pus sunca deasupra
Imagine
Imagine
Si acum vine finalul

Imagine
Imagine

CITAT(Sexymom @ 07-06-2008, 10:35 AM) *

-cina : conopida si pui la rotisor (350 cal) , 1 mar (150 cal)

Buretel am avut conopida in cap toata ziua de la Dany.
Eu am vrut sa scriu ca mananc brocolii gatiti dupa o reteta spanioleasca, dar a iesit....conopida.

Brocolii a la spanioli

Se fierb in apa cu sare, se scurg, se face un mujdei de usturoi cu sare si otet, se toarna deasupra.
Dar...broocolii se lasa intreg, se taie pe jumatate cu tot cu tulpina, nu se aleg numai buchetele de brocolii.
Asta vroiam sa spun ca mananc asta seara.
May
Te-am sunat sa te scot la o cafea ca s-au stricat planurile mele si eram pe langa tine, dar nu mi-ai raspuns la tel sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.