Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Am tel.mobil??? sa mor io daca stiu unde este, acum imi dau un apel dupa fix sa vad daca e in preajma sau e la vreun hotz.Urasc tel.mobile, stiai? si asta ca innebunesc facand oferte cu ele, am ajuns sa urasc si sunetul lor.
Vad unde este si iti dau un bip.
May
Te-am sunat pe amandoua, pe unul mi-a intrat contestadorul. Am vrut sa te sun si pe fix dar nu imi mai amintesc daca am numarul nou sau pe cel vechi. Eu mi-am schimbat numarul de tel de curand, e ala cu 645blabla, sa nu te astepti sa iti apara numele meu la apel. Il mai am si pe cel vechi dar nu raspund decat daca sunt prin preajma lui sa il aud.
Sexymom
May sun la tine si imi spune ca il ai inchis, ca nu esti disponibila sad.gif

Fetelor ma asteapta o seara grea.Bianca vrea sa ma uit cu ea la la filmul Titanic.Este singura fata de la academia de engleza care nu l-a vazut ( si e normal ca ea are 11 ani si restul au peste 17 ani).Trebuie sa o fac si pe asta, ca au tema pt.luni melodia si rezumatul. sad.gif .Ce imi doresc eu este sa dorm. sad.gif
May
E inchis ala ca i s-a terminat bateria )).gif

Hai mai ca e frumos Titanicul, l-am vazut de vreo 5 ori cu diferite persoane... cel mai greu a fost sa il vad cu tata ca a facut atata misto de nu intelgeam nimic din film daca il vedeam pt prima oara )).gif

P.S.: sa te uiti pe pagina anterioara sa vezi ultimul raspuns ca am scris in acelasi timp wink1.gif
Sexymom
Azi ma chinuie talentul, am facut asta:
Imagine
Imagine

Primul pas : Am fiert cartofii la abur si ciupercile, le-am pus intr-un vas, am presarat putin patrunjel deasupra
Imagine
Imagine

Am adaugat ceapa, uleiul , sotetul, sarea si piperul
Imagine
Imagine
Si a iesit asta: nu e cine stie ce la gust, aduce mult cu salata orientala fara oua )).gif dar e slab calorica )).gif
Imagine
Imagine

Dupa care am facut si brocolii.
I-am taiat asa:
Imagine
Imagine
Dupa care i-am fiert in apa cu multa sare, i-am scurs, am adaugat peste ei ulei de masline cu usturoi , piper si sare.
Sunt mai gustosi ca ciupercile cu cartofi )).gif
Imagine
Imagine

De postre am tort de inghetata.
Si o sa mananc o portie pt. ca am ce sarbatorii cheer.gif m-am cantarit si dupa 4 zile de cumintetie am 1 kg mai putin cheer.gif
Imagine
Imagine
dany
Pe broccoli ai pus ulei de masline cu gust de usturoi , nu ? Ca nu vad usturoiul in poze .

Voi face si eu zilele urmatoare .
Sexymom
Exact Dany.
Si acum bomba zilei

CIORBA DE BURTA incredibil de buna
Legumele aferente (ardei gras rosu, ardei gras verde, telina rasa, ceapa, morcovi)

Imagine
Imagine

Si burta, taiata feliute groase,le fierb la oala sub presiune timp de o ora, scot legumele si pasez din ele numai ceapa si morcovii.
Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

Intre timp pregatesc montura.
Iaurt degresat 2 cutii, 2 cutii de smantana, 2 oua,1 lg faina, otet cu usturoi de rezerva, le pun intr-un bol si le pasez.
Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

Dupa care se amesteca totul si se lasa la fiert inca 5 minute.
Arata asa la final.
Imagine
Imagine
Mariana
Sunt innebunita dupa ciorba de burta, dar nu am pregatit niciodata, mereu am mancat la restaurant, mai ales ca lui Florin nu ii place, dar mai nou am descoperit ca ii place fetei. Sa imi spui cum a iesit si poate ma decid si eu sa fac.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Si portia ( am mancat 2 dar nu declar decat una lol.gif ca tot am un kil mai putin, trebuie sa il pun la loc cumva nu? lol.gif )

Imagine
Imagine

A iesit criminal de buna, sunt un as al ciorbei de burta )).gif .

Multumesc pt .sprijinul acordat firmei Zepter, fara oalele lor ma simteam ca fara fete lol.gif lol.gif

Va pup, ma duc la finala de tenis, Roland Garos (Franta) joaca Nadal (Spania)cu Federer(Elvetia), adica no.1 mondial cu no. 2.
Pt. mine Rafael Nadal este un fenomen.Sper sa castige al 4-lea trofeu consecutiv aici in Paris.Anul trecut am vazut finala dintre ei 2 ( se pare ca numai ei 2 joaca mereu in finala lol.gif ) in Barcelona.
dany
Neatza !

Bueyyyyy , se vede ca ai inceput sa te uiti pe " culinar " lol.gif . Pui retetele exact ca fetele de acolo ca sa inteleaga orice nestiutor in ale bucatariei .

Bunaaaa ciorba de burta ! Gasesti burta acolo in magazine ?
buretel
CITAT(Sexymom @ 08-06-2008, 04:25 PM) *

Va pup, ma duc la finala de tenis, Roland Garos (Franta) joaca Nadal (Spania)cu Federer(Elvetia), adica no.1 mondial cu no. 2.
Pt. mine Rafael Nadal este un fenomen.Sper sa castige al 4-lea trofeu consecutiv aici in Paris.Anul trecut am vazut finala dintre ei 2 ( se pare ca numai ei 2 joaca mereu in finala lol.gif ) in Barcelona.

Nadal e un jucator care face anti-joc, si arata dopat, nu-mi place deloc. Federer are clasa wink1.gif Chiar daca a pierdut, jocul lui este elegant si f bine gandit. Nu degeaba e nr. 1 cheer.gif

Mie nu-mi place ciorba de burta wacko.gif Cah, nici sa n-o vad in raza mea de actiune lol.gif
Vorba lui Dany, te-ai specializat, esti maestru-bucatar w00t.gif
Sexymom
Buretel dupa parerea mea Ferer e din ce in ce mai moale si pierde numai din graselile stupide care le face.Nu mai este ce era inainte, nu mai lupta pt.nici un titlu.In schimb micul Nadal merita tot respectul, cred ca in f.f. scurt timp ajunge no.1 mondial si il merita din plin, dupa cum s-a vazut ieri, cu aspectul lui de dopat s-a jucat timp de 1,48 minute cu Ferer.A luat al 4- an trofeul.asta spune multe.

[/b]Dany[b] gasesc la macelarie burta, si curatata, taiata si prefiarta.
dany
Vreau si eu macelarie ca a ta )).gif

Aici burta se da la facut mancare pentru animale , nu gasesti de cumparat sad.gif. O singura data am gasit la un magazin intr-un oras care e la 45 km de noi si chiar m-am bucurat . Dar atat a fost . A fost scoasa de la vanzare .
Sexymom
Dany pun la cale un pranz pentru duminica viitoare, si am invitati la masa 2 perechi de tineri spanioli.
Vreau sa fac conopida de ieri, dar cu baicon din Lidl.Si celalalt fel de mancare peste.Merg astea 2 impreuna?
Prietenii mei nu mananca nimic gras cu sosuri sau maioneza.
Si mai fac clatite, dupa asta mor toti spaniolii. )).gif
buretel
Ideea e ca in sport sa fii clean, ca asa s-ar dopa toti si evident ca ar avea performante )).gif (vezi si cazul Lance) asa ca lasa-ma cu Nadal blum.gif
Federer nu mai este motivat in jocul cu el, pt ca ii cunoaste prea bine tricks-urile: ba se scarpina in fund inainte de serva, ba trage de timp la serva, ba joaca doar de pe fundul terenului (marea lui strategie). Si dupa cum se stie, el e bun doar pe zgura. Dar la celelalte turnee, pe suprafete adevarate, e varza, il bat toti grin.gif

pi es: nu ma starni pe subiectul asta, ca am un tenisman acasa, asa ca vin cu argumente buluc )).gif )).gif
nusarich
Sexy, m-ai dat gata! Mai am un pic si-mi iau bilet pentru Madrid, doar-doar simt mirosul... drool.gif
dany
Sexy te referi la conopida si peste salata de cartofi ? Hmmmmmm , eu nu m-as baga . Dar fiecare cu gusturile lui . Poti face o proba pana duminica sa vezi cum ar iesi .
Sexymom
CITAT(buretel @ 09-06-2008, 11:03 AM) *

pi es: nu ma starni pe subiectul asta, ca am un tenisman acasa, asa ca vin cu argumente buluc )).gif )).gif

Si eu am un tenisman care joaca des tenis, de fapt si eu joc tenis.Il urmaresc de multa vreme pe Nadal si chiar sunt curioasa sa stiu cand a luat bataie? ca eu stiu ca a castigat 69 de meciuri consecutive pana acum.
In fine...fiecare cu preferatul ei. Eu raman cu geniul meu mic Nadal.
Dany vroiam sa spun ca fac conopida si separat peste la gratar, sau cu legume (peste din ala care inoata in mare) )).gif
Merg bine impreuna ? conopida si pestele?
dany
lol.gif Numai la peshte nu m-am gandit doh.gif
Eu zic ca merge . Si cred ca ar merge si cateva legume pe langa ca sa nu fie prea uscata mancarea . Sau macar ceva lamaie langa pentru peshte .
Sexymom
O sa il fac dupa reteta lui Nessie peshtele, adica intreg, in folie de aluminiu, si ii pun inauntru legume variate si felii de lamaie.

Si cumpar vin alb.
Clatitele le fac cu nutella si dulceata din fructe de padure.
dany
CITAT(Sexymom @ 09-06-2008, 11:40 AM) *

O sa il fac dupa reteta lui Nessie peshtele, adica intreg, in folie de aluminiu, si ii pun inauntru legume variate si felii de lamaie.

Si cumpar vin alb.
Clatitele le fac cu nutella si dulceata din fructe de padure.

Super asa !!! Cred ca va fii tare bun .

Ce e scris ingroshat n-am vazut tease.gif grin.gif
Sexymom
Am iesit din sedinta acum si am aflat ca pleaca si directorul nostru sorry.gif .O gramada de schimbari se prevad...
buretel
Bine, tu cu Nadal, eu cu Federer )).gif Sa-i luam acasa? lol.gif

Eu zic ok la meniul tau pt musafiri. Iar peste in folie suna f bine.

Ce e cu schimbarile astea la servici, ce se intampla? Nu poti afla dedesubturi? unsure.gif
Sexymom
Buretel seful meu a fost avansat si mutat la alta firma lol.gif ce suptil lol.gif .

Azi sunt libera si am mers in Carefour sa imi fac ochelari.Alain Aflelu are o promotie speciala cu rame de marca.
Asa ca mi-am facut 3 perechi de ochelari Paco Rabane.
La control mi-a detectat tipa o miopie (de aproape, nu stiu cum se cheama in termeni medicali, a zis ea dar am uitat in urmatoarele 10 sec. din cauza varstei )la ochiul stang de 1,25 ,in rest raman la fel de constanta cu dioptriile de distanta, in 0,75.
Stiti cum e cu promotiile astea?FURT pe fata.Pui unul bun de gura la ghiseu si ti-o vinde si pe masa.
Asa mi s-a intamplat mie.
Ramele costau 130 euro, si primea-i inca 2 rame marca Alain Aflelu, de cadou sau pe intelesul tuturor de pomana.Pana aici bine.
Iau eu ramele , ma duc la control si vine factura finala bang.gif 332 euro.
Deoarece lentilele se platesc separat, pe lentila, nu pe pereche, asa ca fiecare lentila m-a costat 50 de euro, si la a treia pereche mi-a facut reducere.
Asa ca am platit si am plecat, ma simt si acum ca o fraiera, dar ma consolez cu gandul ca ochisorii zilelor mele se vor disfruta cu vederea Paco Rabane lol.gif Io si Victoria Bekam ce avem ochelari din astia lol.gif
PS: de aprecitat tipa, Olga, buna de gura frate, cred ca ma facea sa mai cumpoar inca 3 perechi daca ,mai ramaneam 30 de min.
buretel
doh.gif Ce teapa ai luat, imi pare rau. Si eu mi-am facut recent 2 perechi de ochelari, una o tin la birou, una acasa. Asta ca sa nu-i mai uit acasa cum pateam pana acum biggrin.gif Da' tu ce faci cu 3? grin.gif
May
Una la birou, una acasa si una in bar la Charo lol.gif
Mariana
332 de euro pe 3 perechi de ochelari nu mi-se par multi, eu am facut doar lentilele la un nene la noi in oras, nu sunt de firma si m-au costat undeva in jur de 130 doh.gif de euro o singura pereche.
Sexymom
CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 03:08 PM) *

Una la birou, una acasa si una in bar la Charo lol.gif

Daca tot esti asa de tare in gura, ia baga o vizita in data de 17 .06.2008, la ora 11 acasa la mine, si vezi unde tin a 3-a pereche.Poate o ducem impreuna in bar la Charo obraznic-o. hug.gif (Si te las si la piscina sa te inrosesti ca un ou fiert, ca tot sunt libera).

Buretzel cu astia am in total 6 perechi. lol.gif
Tzeapa am luat-o ca a zis o colega ca e super oferta si Denci al meu atat m-a batut la cap incat am cedat si mi-am facut comanda, si am si platit-o cu cardul....
meu[i] lol.gif
Cel putin ma pot aseza cu fundul pe fiecare scaun fara sa mai fiu stresata ca rup vreo pereche. lol.gif
Mai, o sa va pun poze cu ei cand ii iau ( martea urmatoare) au niste rame superbe.Uni sunt roz, alti mov cu cureluse impletite si altii nu mai tin minte )).gif
aki
CITAT(Sexymom @ 10-06-2008, 08:39 PM) *

Cel putin ma pot aseza cu fundul pe fiecare scaun fara sa mai fiu stresata ca rup vreo pereche. lol.gif
Mai, o sa va pun poze cu ei cand ii iau ( martea urmatoare) au niste rame superbe.Uni sunt roz, alti mov cu cureluse impletite si altii nu mai tin minte )).gif

Ce nebue sunteti lol.gif
Sexymom
Buna dimineata, cine bea o cafea cu lapte cu mine?

Am dormit prost de tot azi noapte, fetele trebuie sa faca analize in dimineata asta si Miruna e pur si simplu ingrozita ca o inteapa din nou, a mai facut analize acum 3 saptamani si i le-au pierdut imbecilii, asa ca mi-a dat trimitere sa i le repet.Dar Miruna nu vrea sa le faca si ii respect decizia, asa ca sunt cu ea acasa pana vine Gabitza cu Bianca de la policlinica.Sunt analizele anuale, nu sunt bolnave , Doamne ajuta.
Si pe urma la scarbici sad.gif , sa vad ce mai e pe acolo.

buretel
Eu as bea, dar fara lapte smile.gif
Uff, cum e posibil sa se piarda niste analize? wacko.gif Nu sunt etichetate, sortate cumva?
Sexymom
Ba da mai, dar ..le-au pierdut, le-am reclamat de 2 ori la laborator si nimic.M-au sunat si si-au cerut scuze , si mi-au dat alta serie de analize.Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa Miruna, si nu i le mai fac.La anul , daca este ea pregatita.
Ce vreme urata este la noi sad.gif iar au anuntat ca ploua, este primul an in care ne prinde 10 iunie nebronzate.Ca pana acum in luna Mai eram negre si satule de baie in piscina.Imi pun tot cizme si astazi sad.gif
buretel
Lasa, nu fi trista, o sa vina si caldura wink1.gif
Sexymom
A venit noul sef.Este f.f. f. tanar, vreo pila ceva.Fetele care il stiu spun ca este al [*****], nici nu saluta cand intra in birou.
O sa o las mai moale cu net-ul.Va pup.Intru de acasa.
aki
Pune-ti o foaie cu lucrul tau si o foaie cu Ondeneul,cind se apropie cineva deschizi foaia ta cu lucrul.Eu asa fac lol.gif
anca veselie
pupic.gif sexi, e naspa cu sef nou...
eu il regret pe szilard aproape in fiecare zi sad.gif desi au trecut aproape 2 luni de cand a plecat sad.gif dar... te vei obisnui pupic.gif
Sexymom
Saptamana sportiva pt.mine.
De cateva zile trec prin emotii cu micul-mare tenismen Rafael Nadal. A castigat 2 meciuri consecutiv pe teren rapid.A avut adversari buni de tot, dar el ramane cel mai bun totusi. cheer.gif

Si acum am vazut meciul cu Romania.Bravo baietilor nostrii. cheer.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
Cine mai e azi la scarbici in afara de mine???
Sunt suparata azi sad.gif ,nu am dormit azi noapte, Bianca a facut febra 39,1, o doare tare in gat si nu poate sa vb.iar eu la munca sad.gif .Marti cand mi-am luat eu liber sa stau cu ele , ele pleaca in excursie dimineata si se intorc seara. sad.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 14-06-2008, 11:04 AM) *

Cine mai e azi la scarbici in afara de mine???
Sunt suparata azi sad.gif ,nu am dormit azi noapte, Bianca a facut febra 39,1, o doare tare in gat si nu poate sa vb.iar eu la munca sad.gif .Marti cand mi-am luat eu liber sa stau cu ele , ele pleaca in excursie dimineata si se intorc seara. sad.gif

Imi pare tare rau de Biencuta sad.gif ,sper sa se faca bine repede.Pup pupic.gif
Sexymom
Multumesc Lucy. pupic.gif
I-am luat Amoxicilina acum si a venit sotul meu la mine la serviciu sa i-o dau.Asa sunt copii, numai ca eu ma simt tare rau cand ei au ceva.
lucy
CITAT(Sexymom @ 14-06-2008, 11:46 AM) *

Multumesc Lucy. pupic.gif
I-am luat Amoxicilina acum si a venit sotul meu la mine la serviciu sa i-o dau.Asa sunt copii, numai ca eu ma simt tare rau cand ei au ceva.

Si eu tot asa sunt.Vreau sa spun ca primavara asta m-a terminat.Tot timpul au fost bolnave.Cand nu era Vio era Nico,cand nu era Nico,era Vio,cand nu erau ele,ma trantea pe mine sorry.gif Nici acum nu se simt prea bine,dar au intrat in vacanta si poate odihna le va ajuta sa se refaca.
pupic.gif pupic.gif Sanatate
Sexymom
Noi mai avem 3 saptamani pana luam vacanta.Si eu am nevioue de ele perfect sanatoase pt. ca nu am cu cine sa le las acasa.Si asa stau inchise ca doi catelusi de la ora 13 de cand vin de la scoala si pana la ora 16,30 cand ies eu de la munca.
Mariana
Multa sanatate Sexy, si fetelor si tie, si forta sa le fii alaturi.
pupic.gif hug.gif
bubbles
pupic.gif sexy si multa sanatate Biencutei floare.gif
Sexymom
Multumesc fetelor. pupic.gif
Abia astept sa ajung acasa.M-a sunat si o matusa de-a lui G ca vine la noi sa faca o rata la cuptor cu varza si gazpacho.Numai de ea nu aveam chef, ca e o femeie obositoare si lasa tv-ul sa mearga numai pe canalul Etno, cu muzica populara.Ufff...ce zi.

Mai am 1 ora si plec .
daconst
Sexy,sanatate fetitei tale! give_rose.gif
Da ia zi,mama,de ce dai asa repede antibiotic? blink.gif
Ca eu ma feresc de el ca de n a i b a.Nu dau la copil neam. mad.gif
Daca nu trece febra in 3 zile,ma mai gandesc,dar pina acum n-am dat deloc.

N-am mai citit la tine,cum mai sunteti cu planurile de locuinta noua?Scuze,daca ai scris.
Sexymom
Dacost sunt 4 ani de zile de cand fetele nu au luat nici un antibiotic.Eu sunt impotriva lor total, aici nu da nimeni antibiotic, nici la rosu in gat , nici la bronsite..numai ca acum, e un virus puternic in scoala. Saptamana trecuta colegele Biancai au facut febra mare, dureri de gat, piept si nu puteau vb.Numai cu amoxicilina au scapat. Si cum a lovit-o pe Bianca sambata am preferat sa iau masuri. A fost presentimentul de mama.Si a fost bine, ca Bianca e bine acum, echilibrata , mananca multe fructe si nu mai face febra.

Fetelor, innebunesc in casa cu matusa lui Gabi. Suntem terminate toate 3.Nu aveti idee ce femeie este. are 65 de ani, fosta vedeta de muzica populara ( ca suntem rude cu Maria Ciobanu).Si vb tare , mult, aiurea, imi ciupeste fetele, ma oboseste, imi da sfaturi ce sa fac si cum sa fac...Gabi al meu e la munca, si ieri a fost, afara e urat, sta sa ploua, nu pot iesii, sunt ca intre ciuocan si nicolava.
Vreau sa plecxe acum daca se poate. sad.gif In casa e tv-ul pe ETNO si cand nu e pe etno e pe FAVORIT.
O singura zi am libera si uite ce program. doh.gif
Ramo
pupic.gif Cat sta matusa la voi?
lucy
URA!!!!!!!!!!!!!!!Bine ca a plecat cheer.gif cheer.gif Nu i-ai spus ca-ti schimbi adresa si e strict secret,nu o dai la nimeni?!Eventual ar putea sa te caute pe luna lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.