Va pup fetelor.
Nu mai spun nimic pt. ca trec printr-o perioada in care incerc sa ma regasesc, sa ma ocup de mine, sa ma menajez, am avut ceva probleme de sanatate si inca nu ma simt pe deplin sigura ca s-au terminat.
Am inceput sa o las mai moale cu munca, nu ma mai consum si nu ma mai epuizez ca inainte, incerc sa o iau usor, daca ma dau afara nu au decat.Gasesc in alta parte, munca asta mi-a mancat nervii efectiv, stresul cu casa, ipoteca, mersul la 100 de banci, luam sau nu casa, o vinde sau nu....etc, etc, etc......m-a adus in starea de stres care m-a facut sa ma simt rau .
In fine....
Mi-am luat casa, sunt tare fericita ca acest vis s-a implinit, este intr-o zona de vis, superba, inconjurata de gradini private, pomi inalti si multe plante.
Fetele sunt bine, platesc o fata sa stea cu ele cat sunt eu la serviciu, nu ma mai consum din orice motiv si le las mai libere (nu chiar de capul lor), dar nu le mai cocolosesc ca inainte.Am ajuns la concluzia ca si ele m-au obosit tare mult si s-au invatat ca eu sa fac absolut TOTUL.

Si nu numai ele.
Acum , cu sprijinul si dragostea sotului meu incep sa ma echilibrez, stam mult de vorba, ne plimbam, profitam de orice minut ca sa fim impreuna, ii povestesc despre toate temerile mele, si cel mai important lucru este ca e langa mine mereu.
Mi-am schimbat multe obiceiuri, acum mananc sanatos, am renuntat definitiv la bere sau orice tip de alcool, la coca-cola , cafea si orice alt tip de aliment care este nesanatos.
Fac miscare, exercitii de respiratie si inot zi de zi in reprize de 15 minute.
Alimentatia mea este formata din legume, fructe din belsug si gratare.
Am pierdut 2 kg.Nu tin nici un regim insa, mananc ce vreau si cand vreau in cantitati mici .
Va imbratisez pe toate si va iubesc