Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Buna fetelor.
Ce inceput de saptamana sad.gif .Nu am fost in stare sa merg la munca azi.M-am trezit fara forta, imi tremura tot corpul, si cu o durere de cap infernala. Asa ca am mers la medic si azi si maine bolesc in pat.
Sotul in Franta, eu singurica cu fetele.
Ma tarasc de colo in colo sad.gif azi nu o duc pe Bia la academie, am de vazut si un apartament, la ora 19 inca o programare la medic sad.gif , cumparaturi caci maine pleaca amandoua fetele din Madrid.Si eu abia ma tin pe picioare.
Vorbeam cu o mamica care este cadrul medical si imi spunea ca atunci cand e nor, e presiunea atmosferica scazuta , se simte exact ca mine.Eu vreau sa dorm si nu pot, vreau sa ies afara si obosesc.

PS: am facut toate analizele si sunt perfect sanatoasa.
Ella79
Sexy, bine ca ti-au iesit analizele bine. Si eu patesc exact ca tine din cauza vremii. Nu mai tarziu de aseara am zacut in pat cu o durere groaznica de cap care nu a trecut decat dupa 2 pastile de Nurofen forte. In Bucuresti e nor de cateva zile, ne tot ameninta astia la meteo ca o sa ploua si nimic. Am ajuns sa imi doresc sa ploua odata, sa fie furtuna, orice, numai sa treaca si sa se insenineze...
Stii ca berbecii sunt sensibili la cap.
anca veselie
pupic.gif insanatosire grabnica!
Mariana
Insanatosire grabnica Sexy.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Multumesc Ella,Anca, Mariana pupic.gif .
Ella, tu iei ceva vitamine? eu ma gandesc sa iau din nou un complex de vitamine si minerale, poate nu ma mai simt asa.

Bianca mea a plecat singura la academie astazi.Stau ca pe ghimpi, are de mers 40 de min pe jos.Acum astept sa sune, si in 15 minute ma duc sa vad un apartament.
Am reusit sa dorm 1 ora si jumatate.Ma simt un pic mai echilibrata.
anca veselie
pupic.gif ma bucur ca te simti mai bine.
bianca e mare, eu zic ca poate sa mearga si singura!
May
Ai grija de tine... poate ca ar trebui sa iei din nou vitamine ca sa faci fata solicitarii pupic.gif
Sexymom
Buna fetele.
De ieri iau vitamine, minerale si oligoelemente.Toate 3 amestecate intr-o singura pastila.Azi m-am simtit mai bine si am avut o zi numai buna de alergatura.
Mi-am luat ochelarii.Ma simt cam naspha cu ei, am impresia ca la ochiul drept mi-au adaugat ceva dioptrie in plus caci ametesc si vad extraordinar de bine, anormal de bine chiar.Nu e normal.
Daca intr-o saptamana ma simt la fel o sa imi reduca un pic din dioptrie.
Sper ca maine sa ma simt ok sa merg la munca.
Sexymom
Sunt o mama fericita cheer.gif .
Bianca mea a castigat concursul Save the children Spania.O vedeti aici.
http://www.savethechildren.es/interior.asp?IdItem=1900
ganesha
CITAT(Sexymom @ 17-06-2008, 10:14 PM) *

Sunt o mama fericita cheer.gif .
Bianca mea a castigat concursul Save the children Spania.O vedeti aici.
http://www.savethechildren.es/interior.asp?IdItem=1900

Uaaau, ce supeeeer! cheer.gif Bravo ei, fetita talentata!
May
Felicitari!! cheer.gif Ma enerveaza ca nu pot sa maresc poza si nu inteleg ce a scris in balonasele cu dialoguri sad.gif
Mariana
Mii de felicitari.
Ai o minune de fetita, mai bine zis 2 minuni.
pupic.gif hug.gif
aki
Bravo fetita,sa-ti traiasca si sora ei pe linga ea hug.gif
lucy
Felicitari floare.gif floare.gif floare.gif !!!!!!!!!Sa-ti traiasca fetitele !!!!!!!!!!!
Ramo
Felicitari!!!!!!!
anca veselie
bravo biancaaaa cheer.gif
bubbles
Felicitari!!!! cheer.gif
buretel
clap.gif Bravo Bianca!
lilistiuca
Felicitari!!!! cheer.gif

sa-ti traiasca domnisoarele si sa-ti faca numai bucurii!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
cheer.gif Bravo pt Bianca!
Sexymom
Multumesc fetelor pupic.gif .
Ieri m-am rasfatat intr-un coafor.Sunt proaspata stapana a unei coafuri sexy, indraznete, m-am epilat, am facut masaj si mi-am facut pedichiura si manichiura.
Cand am ajuns acasa au facut ai mei WOWW . naughty.gif
Azi sunt imbracata (sau dezbracata lol.gif ) intr-o rochie decoltata bine, cu bretele si culori calde de vara, am sandale in picioare si niste bijuterii noi.Trebuie sa vi le arat, sunt ultimul cadou din partea iubitului meu.
Cu regimul stau regular, ma mentin, mananc salate la greu si beau multe sucuri si apa.
dany
Felicitari Biancai !!!!

Cand te vedem cu noua freza ? naughty.gif
Sexymom
Daca prind vreuna din fete le pun sa ma traga in poze cum sunt imbracata azi. )).gif
aki
Asteptam poze hug.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Fetelor,va pup pe toate. pupic.gif
Nu am mai dat pe aici ca sunt fiarta.Am aplicat pt. un post diferit de ce fac acum, intr-o banca si astept si raspunsul unei proprietare pt. casa pe care am dat deja avansul.
Nu am chef de nimic, decat sa fiu lasata in pace sa ma bag cu capul in nisip si sa nu ma intrebe nimeni de nimic. sad.gif
Dumbo
Multa bafta, Secsy !!!
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
Sunt langa tine.
Sexymom
Fetelor, de cateva zile nu ma simt bine si sunt in baja medicala.
O vreme nu o sa mai intru pe aici, pana nu reusesc sa ma pun pe picioare si sa vad cum imi schimb radical obiceiurile si gandurile .
" vesti bune:
1. am casa visurilor mele intr-o zona absolut superba , luna viitoare semnam actele caci proprietara nu e in Spania
2. imi pot cere transferul la financiera ,ca gestor de incasari.
Poate cele 2 schimbari ma pot ajuta sa imi revin din starea de panica,ingrijorare, stres infinit si anxietatea in care ma alfu acum.
Numai bine pupic.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Suntem aici cand vrei sa dragalim.
Ai grija de tine pupic.gif
mirela
Buna Sexy! Felicitari prt.cele 2 vesti, mma bucur enorm de mut prt. tine, caci meriti, insa incearca sa nu te abati cu ganduri negative ,caci astea iti provoaca ansietate si stress.Dupa cum observi ,lucrurile se rezolva cu calm si pas cu pas,oricat de nerabdatoare esti tu ,berbecut-o! La primul zbor care-l mai prind catre Madrid o sa vin pe capul tau la o cafeluta. )).gif

pupic.gif si numai bine!
lilistiuca
BRAVO!!!

sa fie intr-un ceas bun!!!

pupic.gif
anca veselie
scumpa mea, felicitari pt vestile bune! e cazul sa-ti revii pupic.gif sper sa apari cat mai curand pe aici floare.gif
amalia0701
Mi dor de tine floare.gif
aki
Ai grija de tine.Si toate visele sa devina realitate hug.gif
ALICE
CITAT(Sexymom @ 26-06-2008, 12:47 PM) *

Poate cele 2 schimbari ma pot ajuta sa imi revin din starea de panica,ingrijorare, stres infinit si anxietatea in care ma alfu acum.
Numai bine pupic.gif

Bine ai venit in club!Anxietatea asta nu prea trece, esti singura care are puterea sa scape de lucrurile astea!Eu de trei luni ma lupt cu panica si anxietatea.Nu ne lasam! cheer.gif
Andreea-Rodica
Nu ne mai spui nimic? Ce fac fetele, cum se simt in vacanta? hug.gif
Sexymom
Va pup fetelor. pupic.gif
Nu mai spun nimic pt. ca trec printr-o perioada in care incerc sa ma regasesc, sa ma ocup de mine, sa ma menajez, am avut ceva probleme de sanatate si inca nu ma simt pe deplin sigura ca s-au terminat.
Am inceput sa o las mai moale cu munca, nu ma mai consum si nu ma mai epuizez ca inainte, incerc sa o iau usor, daca ma dau afara nu au decat.Gasesc in alta parte, munca asta mi-a mancat nervii efectiv, stresul cu casa, ipoteca, mersul la 100 de banci, luam sau nu casa, o vinde sau nu....etc, etc, etc......m-a adus in starea de stres care m-a facut sa ma simt rau .
In fine....
Mi-am luat casa, sunt tare fericita ca acest vis s-a implinit, este intr-o zona de vis, superba, inconjurata de gradini private, pomi inalti si multe plante.
Fetele sunt bine, platesc o fata sa stea cu ele cat sunt eu la serviciu, nu ma mai consum din orice motiv si le las mai libere (nu chiar de capul lor), dar nu le mai cocolosesc ca inainte.Am ajuns la concluzia ca si ele m-au obosit tare mult si s-au invatat ca eu sa fac absolut TOTUL. sad.gif Si nu numai ele.
Acum , cu sprijinul si dragostea sotului meu incep sa ma echilibrez, stam mult de vorba, ne plimbam, profitam de orice minut ca sa fim impreuna, ii povestesc despre toate temerile mele, si cel mai important lucru este ca e langa mine mereu.
Mi-am schimbat multe obiceiuri, acum mananc sanatos, am renuntat definitiv la bere sau orice tip de alcool, la coca-cola , cafea si orice alt tip de aliment care este nesanatos.
Fac miscare, exercitii de respiratie si inot zi de zi in reprize de 15 minute.
Alimentatia mea este formata din legume, fructe din belsug si gratare.
Am pierdut 2 kg.Nu tin nici un regim insa, mananc ce vreau si cand vreau in cantitati mici .

Va imbratisez pe toate si va iubesc pupic.gif
Dumbo
Sexy multa sanatate!
Profita cat mai mult de momentele pe care ti le dedici tie! Efectele se vor simti si se vor vedea.
anca veselie
draga sexi ma bucur sa aud ca esti pe drumul cel bun pupic.gif
ganesha
Felicitari pentru casa! pupic.gif Ai grija de tine! floare.gif
May
Vad ca problemele din ultimul timp au adus si ceva bun cu ele: ti-ai reorganizat prioritatile si te-ai gandit sa te mai pui si pe tine aproape de capul listei, nu la coada ca pana acum. Ma bucur mult ca ai rezolvat cu casa si asteptam sa ne mai scrii pupic.gif. Fa-te bine! hug.gif
Mariana
Orice rau aduce si un bine ma bucur ca ai intrat pe un fagas bun si cel mai mult ma bucur pentru ai familia aproape de tine.
pupic.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif
felicitari pentru casutza si felicitari pentru ca ai renuntat sa mai fii "one man show" in familie hug.gif o za vezi ca o sa fie foarte bine pupic.gif
aki
pupic.gif draga Sexy.Bafta in toate hug.gif
Sexymom
Multumesc ca sunteti alaturi de mine pupic.gif

Cred ca ajung in tara mai repede decat ma asteptam sad.gif .Am toate actele expirate, pasaport, buletin sad.gif .
Maine ma duc la Consulatul roman sa cer un titlu de calatorie provizorie, daca il obtin duminica (27.07.2008)sunt in Bucuresti.
Si raman pana rezolv cu actele.

Va pup de 100 de ori pe fiecare in parte pupic.gif
Ella79
Si eu te pup pe tine 1000 de ori. Ai grija de tine. te astept in Bucuresti.
aki
CITAT(Sexymom @ 21-07-2008, 02:12 PM) *

Multumesc ca sunteti alaturi de mine pupic.gif

Cred ca ajung in tara mai repede decat ma asteptam sad.gif .Am toate actele expirate, pasaport, buletin sad.gif .
Maine ma duc la Consulatul roman sa cer un titlu de calatorie provizorie, daca il obtin duminica (27.07.2008)sunt in Bucuresti.
Si raman pana rezolv cu actele.

Va pup de 100 de ori pe fiecare in parte pupic.gif

Cu serviciul ce faci?Te-ai invoit? blink.gif
Sexymom
Aki, nu am vb la munca inca, maine o sa o fac daca obtin titlul de calatorie.
Ella, as fii tare bucuroasa sa ne intalnim, nu iti imaginezi. hug.gif
Panda
hei sexymom...ne intalnim... ca mie mi-a placut la intalnirea de data trecuta cand a venit danyhoney....chiar dak eu sunt mai noua... mi-ar place sa mai cunosc si alte fete de pe forum
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.