Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
M-as bucura tare mult daca ne-am intalni.Eu o sa va tin la curent cu demersurile mele si va scriu exact cand ajung acasa.
Besos pupic.gif
Nessie
pupic.gif Ce ma bucur sa citesc vestile bune! Sa fiti fericiti si sa stapaniti sanatosi casa. Tare bine ar fi sa ne vedem cand ajungi in Bucuresti. Asteptam vesti! hug.gif
Ramo
Foarte frumoase pozele, iar rochita ta preferata iti sta f bine pupic.gif
Nessie
Frumoase foc! pupic.gif Mi s-a facut un dor de mare.. doh.gif
dany
Frumoase poze , vesti bune cheer.gif Sa stapaniti sanatosi casutza si poate ne pui si ceva poze give_rose.gif

Intrebare : de ce ai stat pana ti-au expirat actele si nu ti-ai facut altele mai devreme ? grin.gif
Mariana
Foarte frumoase pozele.Mi-sa facut dor nebun de mare (vb lui Nessie), mai am o luna pana merg la mare.
Ma bucur enorm ca iti este mai bine, iti urez bafta in tot ceea ce mai ai de facut.
pupic.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Sumteti niste frumosi.
Felicitari pentru casa!
Asteptam poze.
Daca vii in Romania vreau sa ne vedem, sper sa pot veni si io in Bucuresti.
pupic.gif
bubbles
Neata mamica sexy pupic.gif .Arati foarte bine pupic.gif .Felicitari pentru casuta floare.gif .Sa o stapaniti sanatosi hug.gif
Andreea-Rodica
Foarte frumoase pozele; si asa numaram de zor zilele pana la concediu, acum si mai si. wink1.gif
hug.gif
Sexymom
Multumesc de aprecieri pupic.gif stiam eu ca sunt frumoasa lol.gif .Va pup pe toate.

Si acum vestea :am obtnut titlul de calatorie si duminica noaptea la ora 23,40 aterizez pe Otopeni.
In fiecare seara de luni, marti si miercuri ne putem intalni daca vreti sa vedeti (revedeti o stresata , o anxioasa si o miedoasa).
Sexymom
Sunt din nou la scarbici sad.gif ,dimineata m-am simtit din nou rau, iar am avut senzatia aia de panica care nu ma lasa sa respir cum trebuie si imi tremura si corpul.Dar am identificat motivul :serviciulsi am luat un tranchilizant.Acum sunt cu un membru sindical sa vad cum obtin cele 4 zile libere ca sa ajung acasa, daca nu mi le dau imi dau demisia si plec de astazi acasa.Sper sa nu fie cazul totusi.....

Azi imi fac si programare la medic pt. maine, sa vad ce spune de situatia mea.Si ce trebuie sa iau pe timpul calatoriei.
Nessie
pupic.gif Tinem pumnii sa mearga totul bine si sa nu fie nevoie sa iei masuri drastice.
Mariana
Sper sa nu fie nevoie de nici un ajutor pe parcursul calatoriei.
Calatorie placuta. pupic.gif hug.gif
Sexymom
Mi-au dat liber numai o zi pt. ca muncesc vinerea asta si e fiesta nationala.
Pt. celelalte zile trebuie sa aduc o justificare din Romania ca am fost acolo cu adevarat si am schimbat actele.Nu sunt zile platite.Acum habar nu am daca pot cere justificare din Romania sad.gif
Sunt imbecili ca pot dovedi cu biletul de avion care e dus-intors si are data pe el , si cu pasaportul expirat ca l-am schimbat pt.unul nou.
bubbles
off cede probleme sad.gif Tin pumnii sa iti mearga totul bine pupic.gif
aki
Ce poze frumoase w00t.gif .Si tu esti asa frumoasa doh.gif
Bafta in toate hug.gif
Sexymom
Si voi sunteti frumoase cu toate. pupic.gif

Intrebare: cum suportati voi caldura ca eu de dimineata simt ca ma sufoc, sunt 36 de grade.

Cred ca si asta ma face sa ma simt asa de slabita si fara chef de nimic, as dormi toata ziua.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 24-07-2008, 11:53 AM) *

Si voi sunteti frumoase cu toate. pupic.gif

Intrebare: cum suportati voi caldura ca eu de dimineata simt ca ma sufoc, sunt 36 de grade.

Cred ca si asta ma face sa ma simt asa de slabita si fara chef de nimic, as dormi toata ziua.

Nu o suport, ajung acasa franta si dorm )).gif
aki
Si eu dupa serviciu dorm,apoi ma scol si fac ordine si mincare w00t.gif
ALICE
Sexy vreau sa te intreb ceva.Cu ce companie vii, si cat te costa?
Sexymom
Vin cu taromul, ma costa 427 euro biletul dus-intors, si orele de zbor sunt rezonabile, si mancarea e buna in avion.
buretel
pupic.gif felicitari pt casuta, si pt toate schimbarile din viata ta floare.gif
Distractie placuta la intalnirea cu fetele wink1.gif

36 gr? Hehe, parfum )).gif
aki
CITAT(buretel @ 25-07-2008, 08:58 AM) *

pupic.gif felicitari pt casuta, si pt toate schimbarile din viata ta floare.gif
Distractie placuta la intalnirea cu fetele wink1.gif

36 gr? Hehe, parfum )).gif

Buretel la voi e mai cald? blink.gif
aki
Sunt la patinoar? w00t.gif
Ramo
Wow, ce gagice naughty.gif
Sexymom
Multam fetelor pupic.gif .
Am ajuns la scarbici, ca deh...azi e sarbatoare nationala la spanioli, numai emigrantii muncesc )).gif .Dar chiar nu imi pasa, ca m-am trezit super bine sex.gif , asa ca azi nimeni nu o sa ma enerveze )).gif
amalia0701
pupic.gif
Sexoasa mama, frumoase si cu simtzul umorului puii ei )).gif
Am reusit sa rezolv pentru miercuri cheer.gif cheer.gif cheer.gif 5% sunt la Shorley )).gif
Sexymom
Cat m-as bucura Amalia, nici nu iti inchipui. cheer.gif

Azi ma simt la fel ca inainte, parca nici nu am probleme, vibrez de energie.

Si beau ceai de pepene galben cu gheata la munca, fara zahar normal.
Ramo
CITAT(Sexymom @ 25-07-2008, 11:21 AM) *

Cat m-as bucura Amalia, nici nu iti inchipui. cheer.gif

Azi ma simt la fel ca inainte, parca nici nu am probleme, vibrez de energie.

Si beau ceai de pepene galben cu gheata la munca, fara zahar normal.

Mmmm, ce bine suna ceaiul.......eu nu am vazut la noi asa ceva desi maaare amatoare de ceaiuri.
Sexymom
Ceaiul este marca Trina, nu e si la noi in supermarketuri?
bubbles
Si tu te trezesti cu sex.gif de la prima ora )).gif .
Aratati foarte bine si sunteti super bronzate ohmy.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 25-07-2008, 11:30 AM) *

Ceaiul este marca Trina, nu e si la noi in supermarketuri?

Eu nu am vazut la noi si crede-ma ca ma uit muuult la ceaiuri.
Sexymom
E sticla imbuteliata , de plastic, de 500 g si are forma de borcan, e cu gura larga, asa am bagat cuburi de gheata in el.
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif
Sexymom
Multumesc Mariana, dar eu sunt din nou la scarbici. sad.gif
Nu am timp nici macar sa fac cumparaturi pt. maine cand ajung in tara.Ca toate inchid cand ajung eu acasa.
Mariana
Si eu plec acum la scarbici, iar luni o iau din loc la 5 dimineata.
pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Pup fetele pupic.gif
M-am intalnit pana acum cu Axe, nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, deschisa si desteapta, am petrecut cateva ore super relaxante cu ea, mi-a prins tare bine.
Astazi ma vad si cu ...Ella, chiar am emotii )).gif si pe seara cu gasca cea mare.
Va imbratisez si cand ajung acasa va scriu din nou.
aki
CITAT(Sexymom @ 30-07-2008, 08:51 AM) *

Pup fetele pupic.gif
M-am intalnit pana acum cu Axe, nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, deschisa si desteapta, am petrecut cateva ore super relaxante cu ea, mi-a prins tare bine.
Astazi ma vad si cu ...Ella, chiar am emotii )).gif si pe seara cu gasca cea mare.
Va imbratisez si cand ajung acasa va scriu din nou.

Esti deja in Bucuresti? w00t.gif
Sexymom
Bine )).gif la ora asta sunt inca la Alexandria, dar la 12 plec spre Bucuresti.Am ajuns in Bucuresti duminica noaptea.
Panda
hai sexy... cand ajungi?

sa pui si pozele de la tine....
sper ca ai avut un drum buna si ai gasit familia bine. give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sper ca esti bine, io nu prea am dormit azi noapte .
pupic.gif
ganesha
Bai ce ma enervati! Unde ma intorc numa' frumuseti dau, si unde mai pun ca nu-i numa' una ici colea, ci toate de-odata!!! Vreau si eu cu voi sorry.gif Da' am mai zis asta azi, incep sa ma repet lol.gif

pupic.gif
amalia0701
Felicitari iubita!
Sa o stapaniti sanatosi pupic.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 31-07-2008, 08:21 PM) *

Fetelor, sunt buimaca, am dormit numai 3 ore si am intrat in priza.dar sunt feicita proprietara cu acte a unei case minunate.

FELICITARI !!!!!! pupic.gif Asteptam poze , stii , nu ?

In legatura cu intalnirea se vede ca v-ati simtit bine !!! Ma bucur tare mult ca am revazut-o pe Lavi si ca te-ai inteles bine cu ea hug.gif
likris13
sa stapiniti sanatosi casutza si sa va bucuratizi de ea ani multzi de acum inainte
_noni_
m-am uitat cu jind la poze... cry.gif imi pare asa de rau ca n-am putut ajunge si noi la Bucuresti...dar bobi n-a putut sa ne aduca si lu' socrela i-a fost cam rau...

sunteti frumoase toate si mi-e dor de voi! hug.gif Sexi arati super cu parul scurt si parca esti si mai tanara si mai sexi! si de amalia mi-era dor si de toate celelate fete si ma oftic ca n-am ajuns...am si plans! lol.gif doh.gif

cand sa sper la o data viitoare?? blushing.gif

ce bine c-ai avut o sedere placuta in tara si ce bine ca o sa-ti fie dor si o sa te reintorci repede! grin.gif

te imbratisez cu drag!
Panda
Sa o stapaniti fericiti!!!!!!
Asa va doresc din TOATA inima mea. flowers1.gif

ma bucur mult ca te-am cunoscut. hug.gif
Sexymom
Noni si eu m-am gandit mult la tine , mai ales ca anul trecut ne-am vazut.Te imbratisez cu drag si sper sa ne intalnim pe mess cat mai curand, sa ai grija de tine si sa creasca mare feciorul tau pupic.gif
Amalia, Likris, Dany,Liliana,Ganesha va multumesc si va pup pe toate. pupic.gif

De azi la lumea reala, la scarbici.Am ceva emotii, sa vad cum o sa justific cele 2 zile descoperite din tara.
nusarich
Sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti multe clipe fericite in ea! Iar ma oftic ca se intampla toate in timpul chestiilor mele oficiale... si nici macar n-am stiut cand pleci, poate te vedeam la plecare, asa, printre avioane...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.