Buna Sexy! Ma bucur sa vad ca in final ati reusit sa va mutati in casa noua si sa observ ca esti foarte entuziasmata cu decorarea casei.Sper sa va simtiti bine in ea si sa o stapaniti sanatosi, mai ales ca de data asta o cumparati.
Ce pot spune? Si eu ma mut la casa noua am si gasit-o intr-o zona minunata ,mai aproape de mare si de munte in acelasi timp si cu mult mai mult spatiu verde, prt. viitorul bebelus care il am in planuri

.In momentul asta tratez de documentatie prt. casa ,o sa-ti dau link-ul cu imaginile de la agentia imobiliara, ceva cam marisoara doar prt. o persoana, dar in curand vom fi 2 si poate daca mama mea doreste e binevenita la mine mai devreme decat si-ar fi inchipuit. Si daca tot dau ultimele noutati la tine aici in jurnal ( nu te superi ,sper

) luna asta dau si examenele prt. carnetul de conducere si sper ca cel tarziu pana in finalul lui septembrie sa-mi cumpar si o masinuta
).gif)
.
Apar mai rar pe aici ,datorita zborurilor imense pe care le am in plan, acum avem cate 5- 6 zile afara, deci si mai putin timp liber, insa sunt mereu prezenta sa citesc noutatile despre voi.
http://www.century21.pt/index.php?option=c...&Itemid=103 Sper sa-ti placa, raman sa-mi termine ultimele cerinte.Te pup mult si multe felicitari!