Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
onushca85
Vreau si eu sa ma vad cu voi, sa merg cu voi la sala!!!!
aki
Ce fete frumoase sunteti w00t.gif Imi place de voi enorm.Ma uitam la pozele voastre si Sergiu mi-a zis ca trebuie si noi sa organizam o intilnire,dar nu stiu cind... sorry.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
May
Niste frumoase toate! w00t.gif

Sa stapaniti sanatosi casuta! hug.gif
Panda
ce faci sexy... te-ai dat la fund?
bataita la fund iti dau bataita.gif ... lol.gif lol.gif lol.gif .

da-ne si nou niste poze cu casuta ta cea noua.... sa salivam si noi pe aici...si sa murim de ciuda si oftica )).gif
ca eu tot la casute frumoase visez... poate s-o-mplini si la mine vreodata.
dar stiu sa ma bucur si pentru altii... cu toata inima. yahoo.gif
Sexymom
Buna fetita pupic.gif , nu m-am dat la fund dar muncesc sad.gif , acum sunt la scarbici si cand ajung acasa nu mai stiu de ce sa ma apuc, am gasit totul varza, pe Miruna bolnava si slaba....etc...etc...
O sa pun poze si cu casa si imprejurimile cand o sa am ceva timp liber si sa fiu linistita.

Astazi vine la mine o buna prietena si ramane timp de 1 luna. cheer.gif

Mi-am schimbat si orarul de lucru de la 9-15.Sunt fericita ca o sa ies mai devreme si o sa am timp mai mult pentru fete.
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Sexy,apar si eu ca de obicei la spartul targului! sad.gif
Felicitari pentru casuta,sa o stapaniti sanatosi! cheer.gif floare.gif
Dar eu iar n-am prins pozele. sorry.gif Poate-mi dai si mie link sau imi pui pe mail citeva. pupic.gif
Iar cu serviciul nu te stresa,ca nu merita.Vei gasi oricind altceva,mai ales ca acum ai si experienta!
Super pozele cu fetele!Astea macar le-am vazut si m-am bucurat sa o revad pe Ella,ca s-a facut scumpa tare la vedere! unsure.gif
amalia0701
Imagine]Tu[/url]
Imagine]Ella[/url]
Sexymom
Dacost iubita, pozele sunt o pagina in urma, nu am sters nimic.Le poti vedea. pupic.gif
Amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 02-08-2008, 12:37 PM) *

Dacost iubita, pozele sunt o pagina in urma, nu am sters nimic.Le poti vedea. pupic.gif
Amalia pupic.gif

Ti-am trimis o invitatie pe facebox, acolo le-am pus pe toate.
Sanatate puiului tau.
Sexymom
Multumesc Amalia, merge spre bine Miruna, dar e si mai slaba si nu mananca deloc, ma omoara cu zile copila asta, dimineata am mers la farmacie si am luat un stimulent pt. pofta de mancare.
Sper ca de maine sa isi revina, si de saptamana urmatoare cat e Adina la mine sa ii de-a sa pape ea.

Dana, poze cu casa nu am pus inca, o sa pun imediat ce pot.Pupici lui Lucas, e mare , grasun, si are o fata tare suguebata. pupic.gif
Panda
CITAT(Sexymom @ 02-08-2008, 12:42 PM) *

Multumesc Amalia, merge spre bine Miruna, dar e si mai slaba si nu mananca deloc, ma omoara cu zile copila asta, dimineata am mers la farmacie si am luat un stimulent pt. pofta de mancare.
Sper ca de maine sa isi revina, si de saptamana urmatoare cat e Adina la mine sa ii de-a sa pape ea.

Dana, poze cu casa nu am pus inca, o sa pun imediat ce pot.Pupici lui Lucas, e mare , grasun, si are o fata tare suguebata. pupic.gif

si eu ii dau brianei zilnic vitamine...Cavit... daca mai stii decand eram noi mici...ii place la nebunie
e tare fericita cand ii dau... i-am zis ca e ciocolata alba lol.gif lol.gif lol.gif ... si m-a crezut...
rau e sa fii mic si prost lol.gif
amalia0701
Aveti grija cu datul la copii vitamine dupa ureche.
Io cand eram mica am avut o anemie puternica, dupa, ani de zile nu am mai baut apa de cat calciu efervescent, am mancat cavit, glucoza si stiu io ce alte stimulente preventive si mi-au facut praf metabolismul.
Acu am 120 de kg, sincer cred ca acolo a fost primul impuls. Dar pe vremea aia era ina valabila zicala"grasa dar frumoasa" sad.gif
Sexymom
Eu nu le dau nici un fel de vitamine fetelor,ele mananca tone de fructe si beau sucuri naturale, stimulentul de pofta de mancare contine o substanta numita dihexazina, actioneaza asupra centrilor nervosi ai foamei si nu are nici o contraindiactie.I-am mai dat de cateva ori, si mereu cu acordul medicului.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 02-08-2008, 01:29 PM) *

Eu nu le dau nici un fel de vitamine fetelor,ele mananca tone de fructe si beau sucuri naturale, stimulentul de pofta de mancare contine o substanta numita dihexazina, actioneaza asupra centrilor nervosi ai foamei si nu are nici o contraindiactie.I-am mai dat de cateva ori, si mereu cu acordul medicului.

pupic.gif
Panda
CITAT(amalia0701 @ 02-08-2008, 01:15 PM) *

Aveti grija cu datul la copii vitamine dupa ureche.
Io cand eram mica am avut o anemie puternica, dupa, ani de zile nu am mai baut apa de cat calciu efervescent, am mancat cavit, glucoza si stiu io ce alte stimulente preventive si mi-au facut praf metabolismul.
Acu am 120 de kg, sincer cred ca acolo a fost primul impuls. Dar pe vremea aia era ina valabila zicala"grasa dar frumoasa" sad.gif

Briana are sindrom talasemic minor si eu sunt obligata sa-i dau vitamine.... cica toata viata... asa mi-a zis doctorul....
si ea nu prea mananca fructe/legume... nu cat as vrea eu
Andreea-Rodica
Felicitari pentru casuta! Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea. hug.gif O saptamana buna!
Sexymom
floare.gif Multumesc mult Andreea. pupic.gif
Ieri am fost la apart. si am mai strans cate ceva pe acolo, am facut si poze, azi imi fac timp si le postez.

Luni: prima zi in care am inceput munca la ora 9 cheer.gif .De acum inainte o sa ies la 15 si o sa am mai mult timp liber.
Aseara am dat pe la Charo prin bar si am fost cumintenia intruchipata )).gif .

Saptamana minunata fetelor. floare.gif
Dumbo
Foarte frumoasa casutza! sa o stapaniti sanatosi!

hug.gif

Imi place ca e multa verdeata si alei si copacei...
mirela
Buna Sexy! Ma bucur sa vad ca in final ati reusit sa va mutati in casa noua si sa observ ca esti foarte entuziasmata cu decorarea casei.Sper sa va simtiti bine in ea si sa o stapaniti sanatosi, mai ales ca de data asta o cumparati.
Ce pot spune? Si eu ma mut la casa noua am si gasit-o intr-o zona minunata ,mai aproape de mare si de munte in acelasi timp si cu mult mai mult spatiu verde, prt. viitorul bebelus care il am in planuri baby.gif .In momentul asta tratez de documentatie prt. casa ,o sa-ti dau link-ul cu imaginile de la agentia imobiliara, ceva cam marisoara doar prt. o persoana, dar in curand vom fi 2 si poate daca mama mea doreste e binevenita la mine mai devreme decat si-ar fi inchipuit. Si daca tot dau ultimele noutati la tine aici in jurnal ( nu te superi ,sper floare.gif ) luna asta dau si examenele prt. carnetul de conducere si sper ca cel tarziu pana in finalul lui septembrie sa-mi cumpar si o masinuta )).gif .
Apar mai rar pe aici ,datorita zborurilor imense pe care le am in plan, acum avem cate 5- 6 zile afara, deci si mai putin timp liber, insa sunt mereu prezenta sa citesc noutatile despre voi.
http://www.century21.pt/index.php?option=c...&Itemid=103
Sper sa-ti placa, raman sa-mi termine ultimele cerinte.Te pup mult si multe felicitari!
julyalina
pupic.gif sa stapaniti sanatosi casa hug.gif cel mai important este ca e a voastra cheer.gif
ma bucur tare mult ca ne-am (re)intalnit hug.gif si am avut o senzatie ca parka am fost tot timpul impreuna pupic.gif

PS: eu nu vad nici o poza sad.gif oare de ce ?

Andreea-Rodica
Casa arata super fain! Va urez sa petreceti clipe minunate in ea, sa fiti la fel de fericiti ca pana acum, si mai mult. hug.gif
aki
CITAT(mirela @ 04-08-2008, 10:06 PM) *

ceva cam marisoara doar prt. o persoana, dar in curand vom fi 2 si poate daca mama mea doreste e binevenita la mine mai devreme decat si-ar fi inchipuit.

Cum doua?Esti insarcinata w00t.gif ?
bubbles
E superba casa swoon.gif .Sa o stapaniti santosi si fericiti pupic.gif pupic.gif
Panda
foarte frumos.... sa fie intr-un ceas bun... si sa va aduca multa liniste si fericire.
Fete sunt foarte frumoase... si Miruna nu mi se pare asa slabuta cum spui tu mereu...
mi-au placut mult aleile din jurul blocului.
mi-a placut mult masa cu scaunele din salon... eu nu le-as schimba deloc... as face mobila noua care sa se asorteze cu ele

multumim ca ne-ai pus poze... si mult succes (si rabdare) cu toate renovarile pe care vi le-ati propus...
sa ne pui poze si dupa hug.gif .
Sexymom
Va multumesc mult fetelor, pt.mine e o mare realizare ca am in sfarsit casa mea si nu mai platesc sume imense altora pe chirie.Sa vedem acum cum ne descurcam cu ipoteca sad.gif .

Mirela, ma bucur enorm ca mi-ai scris, ieri ma gandeam la tine, am iesit cu Adina in Plaza de torros si pe urma am luat-o spre moscheea arabeasca.Unde am mers impreuna.
Iti las un PM.
onushca85
Felicitari pentru noua ta casutza, sa fiti foarte fericiti si impliniti in ea!
Sexymom
Multumesc mult Onuscha pupic.gif
aki
Asa e ,Sexy,e o bucurie imensa cind ai casa ta.Sper si eu prin toamna sa simt bucruia asta w00t.gif
nusarich
Sa stapaniti sanatosi, voiosi, voinici noua casuta! Si sa aveti parte numai de bucurii in ea! E tare frumoasa, imprejurimile sunt superbe si pare linistit acolo.
amalia0701
Sa o stapaniti sanatosi draga mea pupic.gif
Nu iti fa grijo o sa va descurcati cu ipoteca.
Mai e un pic si va mutati, super.
aki
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 01:46 PM) *

Primit si raspuns! )).gif

Imi place poza de la avatar hug.gif .Ai niste obrajei rumeori pupic.gif
onushca85
lasa mai ca va veti descurca, macar acum nu mai dai bani pe chirii, acum macar stii ca dai pe o casa care va ramane in familie(sau pe care o voi fura eu biggrin.gif).
Capul sus, totul va fi bine
aki
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 02:00 PM) *

Asta zic si eu Onuscha, si daca nu ne descurcam o vindem pe cea din tara ca e mai scumpa ca actuala lol.gif , numai ca pe aia vroiam sa o lasam zestre fetelor noastre. )).gif

Va ginditi deja la zestre )).gif .Ca si eu la pensie rolleyes.gif
onushca85
si eu ma gandesc la pensie!!!
nu o mai lasa zestre fetelor ca nu au ce sa faca , cu ea. Or sa gaseasca baieti cu case, bani si masini de lux. Nu te stresa de acum pt zestre.....mai bine streseaza-te pt pensie ca noi )).gif) wink1.gif
Sexymom
lol.gif si la asta ne gandim, dar cum sunt fetele mele de pretentioase nu cred ca o sa le ia vreunul de nevesta. lol.gif

Aseara Bianca (12 ani) imi spunea ca mai are de stat cu noi numai 10 ani si se muta )).gif i-am spus ca asa crede ea mad.gif
onushca85
Eu zic sa zici merci daca mai sta 10 ani ca sincer in ziua de azi......
devil.gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 02:07 PM) *
Aseara Bianca (12 ani) imi spunea ca mai are de stat cu noi numai 10 ani si se muta )).gif i-am spus ca asa crede ea mad.gif
Ba de ce nu? devil.gif Eu am plecat de la mama de acasa la 19-20 de ani. blum.gif
onushca85
Si oricum pana se fac ele mari nu o sa mai stea femeia la cratita, o sa manance cu totii pe la restaurante...dupa cum ti-am spus, vor avea noroc in toate!!

Pai la 19-20 nu la 22 la cat spera ea )).gif
mirela
CITAT
Imi place poza de la avatar hug.gif .Ai niste obrajei rumeori pupic.gif

Mersi Aki! Probabil e de la machiaj ,zic eu!
Sexi ti-am raspuns la PM.
Sexymom
Mai fetelor? voi vreti sa ma pun bolnava??ati uitat ca nu am nevoie de emotii? )).gif lol.gif
onushca85
haide mai ca glumeam si noi cu tine, doar stii ca fetele vor sta pana pe la 30 de ani acasa biggrin.gif
Nessie
CITAT(onushca85 @ 05-08-2008, 02:22 PM) *

haide mai ca glumeam si noi cu tine, doar stii ca fetele vor sta pana pe la 30 de ani acasa biggrin.gif
lol.gif Cred ca si asta ii da palpitatii!

hug.gif
onushca85
lol.gif cred ca acum vrea sa ne bata nu alta box.gif cuplu.gif dar stie cat de mult o apreciem give_heart.gif
onushca85
hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif

Asta sa nu te superi pe noi biggrin.gif
Sexymom
Traiesc fata blum.gif ,, numai ca a daramat o colega aparatul de aer conditionat in spatele meu si am ajutat-o sa stranga. )).gif
Mor de cald, de plictiseala si stau numai cu ochii pe ceas sa se faca 15 sa plec acasa.Ma simt cam lesinata si fara forte cu toate ca am mancat sanatos pana acum.Numai 650 cal.
-200 g suc portocale
-1 baton cu cereale
-2 mere
-500 ml ceai
-200 grisine

Nu ma supar pe voi ca va cunosc blum.gif
onushca85
Cum reusesti sa mananci atat de putin?
aki
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 02:54 PM) *

Traiesc fata blum.gif ,, numai ca a daramat o colega aparatul de aer conditionat in spatele meu si am ajutat-o sa stranga. )).gif
Mor de cald, de plictiseala si stau numai cu ochii pe ceas sa se faca 15 sa plec acasa.Ma simt cam lesinata si fara forte cu toate ca am mancat sanatos pana acum.Numai 650 cal.
-200 g suc portocale
-1 baton cu cereale
-2 mere
-500 ml ceai
-200 grisine

Nu ma supar pe voi ca va cunosc blum.gif

Pai mai ai 3 minute.Dar eu inca 3 ore.Diferenta este? tease.gif
anca veselie
FATA, IAR FACI PROSTII SI MANANCI PUTIN????????
FAINA TARE CASA pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.