Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Aki, la mine e ora 14, mai am o ora.

Ancuta, nu mananc putin, la mine e numai ora 14, si nu am mancat inca nici gustarea no 2 , nici cina, o sa ajung la 1700-1800 de kcal pana diseara.
nusarich
Sexy, si eu tot pe la 18 (si vreo 2 luni) am plecat de acasa. Si n-a zis nimeni nici pas. Adica da, au zis ca stau si ei mai linistiti ca nu e nimeni sa-i streseze cu curatenia... Si dupa aia, cine zicea ca "mai hai si tu pe acasa..."
Sexymom
Uite ce fete iubesc eu tease.gif
Sa fii fost eu singura cuminte dintre voi? lol.gif eu am plecat la 24 de ani de la mama, direct la biserica cu iubi al meu.

Tzat,tzat, tzat mad.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 03:05 PM) *

Sa fii fost eu singura cuminte dintre voi? lol.gif eu am plecat la 24 de ani de la mama, direct la biserica cu iubi al meu.

Tzat,tzat, tzat mad.gif

Eu la 19 ani.La 20 era deja Dana wink1.gif
nusarich
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 03:05 PM) *

Tzat,tzat, tzat mad.gif

Ei, daca asteptam sa ma ia al meu direct la biserica cred ca pana acum muream incet. Adica eu am plecat de acasa (adica dintr-un fund de tara) in Bucuresti. Au venit apoi serviciul, iubi (si biserica, adica sotul)... asa ca da, tu esti singura cuminte hug.gif
onushca85
Sa stii ca esti singura cuminte,
Eu inca mai stau la mama cu bibitul meu bineinteles ca daca el nu e din Buc asta este si decat sa ma duc cu chirie mai bine stau la mama. Si al meu zice sa facem un bebe dar eu nu vreau, in mintea mea ma gandesc ca sunt prea mica la 23 de ani, si oricum inca nu am nunta facuta biggrin.gif.....m-am scos
aki
CITAT(onushca85 @ 05-08-2008, 03:13 PM) *

Sa stii ca esti singura cuminte,
Eu inca mai stau la mama cu bibitul meu bineinteles ca daca el nu e din Buc asta este si decat sa ma duc cu chirie mai bine stau la mama. Si al meu zice sa facem un bebe dar eu nu vreau, in mintea mea ma gandesc ca sunt prea mica la 23 de ani, si oricum inca nu am nunta facuta biggrin.gif.....m-am scos

Mai tragi pisica de coada? wink1.gif
onushca85
Se pare ca o trag, voi ce ziceti? La ce varsta se fac copii cel mai bine?
Sexymom
lol.gif lol.gif Dap lol.gif , incep sa seman cu asta de langa mine care freaca menta si pe care il barfeam acum cateva ore.Mai trebuie sa imi trag de c.o.i.t.z.e din 30 in 30 de minute si suntem gemeni. lol.gif
onushca85
)).gif)))))))))))))))))))))))).gif)))))))))))))))))).gif))))))))))))))))))))
aki
lol.gif
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 03:19 PM) *

lol.gif lol.gif Dap lol.gif , incep sa seman cu asta de langa mine care freaca menta si pe care il barfeam acum cateva ore.Mai trebuie sa imi trag de c.o.i.t.z.e din 30 in 30 de minute si suntem gemeni. lol.gif

lol.gif .Dute ca esti nebuna lol.gif
onushca85
sunt de acord )).gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 02:54 PM) *
Ma simt cam lesinata si fara forte cu toate ca am mancat sanatos pana acum.Numai 650 cal.
-200 g suc portocale
-1 baton cu cereale
-2 mere
-500 ml ceai
-200 grisine
Tu faci haz de necaz aici, nu? devil.gif Ce ai mancat sanatos de aici in afara de mere si ceai? doh.gif

Nu-i de mirare ca te simti slabita! hug.gif
Sexymom
Nessie, si batonul de cereale? si sucul natural? si astea sunt bune sad.gif

Va pup fete dragi, ma duc acasa la puii mei. pupic.gif
onushca85
Si noi te pupam!!! pupic.gif
O seara minunata!!!!
mirela
Ai reusit deja sa aranjezi tot in casa? Vad ca deja ai invitati la cina! )).gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 03:54 PM) *

Nessie, si batonul de cereale? si sucul natural? si astea sunt bune sad.gif
Batonul are zahar, E-uri si altele, iar sucul natural e tot cah. Doar apa cu zahar. Fibre nu, ca e doar sucul, vitamine foarte putine, pentru ca se distrug majoritatea in contact cu aerul si lumina dupa ce au fost stoarse. wacko.gif
aki
O seara buna draga Sexy hug.gif
onushca85
Neata Sexy!!!! Te astept la mine in jurnal la o cafea?
aki
Si la mine cu una 3 in 1 hug.gif
Ramo
La mine la un ceai )).gif
amalia0701
CITAT(aki @ 06-08-2008, 08:52 AM) *

Si la mine cu una 3 in 1 hug.gif

3 in 1 e o porcarie, numai chimicale.
Dac iti place gustul si vrei cafea, bea una "naturala", restul is cah
pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor,
Am ajuns la scarbici, am baut lapte cu cola cao dimineata si am mancat un sandwich cu sunca degresata.Daca beau acum cu voi ceai sau cafea fac diaree si ma dau astia in concediu medical lol.gif .
Suntem numai 4 la munca azi, inca nu a venit colegul meu c.o.i.t.z.a. freaca menta )).gif )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 06-08-2008, 09:58 AM) *

Buna dimineata fetelor,
Am ajuns la scarbici, am baut lapte cu cola cao dimineata si am mancat un sandwich cu sunca degresata.Daca beau acum cu voi ceai sau cafea fac diaree si ma dau astia in concediu medical lol.gif .
Suntem numai 4 la munca azi, inca nu a venit colegul meu c.o.i.t.z.a. freaca menta )).gif )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
De la cola cao esti agitata pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Fata e superba gresia aia, o sa o spargetiti toata?
Pacat de ea.

Sexymom
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 02:58 PM) *

Ai reusit deja sa aranjezi tot in casa? Vad ca deja ai invitati la cina! )).gif

Abia astazi incep lucrarile, sa puna centrala si sa schimbe toata baia.Nu am facut nimic in casa deocamdata.

Amalia si mie imi place la nebunie gresia, sa vedem daca o pot salva fara sa dea prea multe gauri.Dar in baie dam tot jos. sad.gif
Sexymom
Multumesc Onuscha.
Stiti ce ma bucura pe mine aici? chiar daca renovez casa 100% in contract scrie ca o lasa curata luna )).gif , ei cara mizeriile,duc gunoiul in containere speciale, spala, sterg geamurile si praful.
Aseara am scos la imprimanta fluturasi pt.toti vecinii si le-am pus in cutia de scrisori.
Trebuiesc anuntati fiecare in parte ca incep lucrari si ne-am cerut scuze pt. deranjul facut.Ca doar suntem bine crescuti nu? salut.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 06-08-2008, 01:03 PM) *

Multumesc Onuscha.
Stiti ce ma bucura pe mine aici? chiar daca renovez casa 100% in contract scrie ca o lasa curata luna )).gif , ei cara mizeriile,duc gunoiul in containere speciale, spala, sterg geamurile si praful.
Aseara am scos la imprimanta fluturasi pt.toti vecinii si le-am pus in cutia de scrisori.
Trebuiesc anuntati fiecare in parte ca incep lucrari si ne-am cerut scuze pt. deranjul facut.Ca doar suntem bine crescuti nu? salut.gif

Vecinul de sub mine bocane de o luna, exact cand vreau io sa dorm sad.gif , asa m-am prins ca s-a mutat, aaaaaaaa, mai era si mizeria din lift mad.gif
Astia cum or fi crescuti?
onushca85
Asa este cu renovatul in mai toate tarile straine, o stiu de la prietenul meu nicaieri nu e ca in Romania e de cah totul pana si lucrarea o fac de ochii lumii. La mine in bloc nu se boncane intre 12 si 17 ca altfel e durere sar toti cu gura. Macar se respecta ora de somn ca unii mai au si copii mici.
M-am apucat si eu de renovat apt, dar macar il face prietenul meu ca altfel inebuneam cand lasau aia mizerie, el face mai cu grija ca....de.....sta si el acolo biggrin.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 06-08-2008, 01:03 PM) *

Multumesc Onuscha.

Ce frumos. w00t.gif
nusarich
CITAT(Sexymom @ 06-08-2008, 09:58 AM) *

Buna dimineata fetelor,

Draguta mamica sexoasa, da' tu n-ai nevoie de concediu medical grin.gif ? Ca macar nu ai avea mustrari de constiinta ca chiulesti...
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 06-08-2008, 01:14 PM) *
Vecinul de sub mine bocane de o luna, exact cand vreau io sa dorm sad.gif , asa m-am prins ca s-a mutat, aaaaaaaa, mai era si mizeria din lift mad.gif
Astia cum or fi crescuti?
opps! blushing.gif il inteleg pe om, dar te inteleg si pe tine! pupic.gif In astfel de cazuri e bine sa gandim ca fiecaruia ne vine randul la bocanit candva. Si muncitorii mei respecta orele de liniste intre 14-17 ca asa e afisat la asociatie.

Imi place idee cu fluturase. biggrin.gif Imi pare rau ca nu am stiu pana acum ca asa faceam. Eu ii anuntam pe masura ce ii vedeam pe scara.
buretel
Felicitari pt casuta, frumoasa tare, si imi place mult zona, cat se vede din poze give_rose.gif
Sexymom
E zona preferata a sotului meu, e atat de multa liniste in jur, nu se aud decat pasarile si pisoii, si ma bucur ca nu trec nici masini pe acolo.
Pupici Buretel pupic.gif
onushca85
Esti o fericita ca ai asa o casa intr-o asa zona
Sexymom
Sunt si avantaje si dezavantaje.
Avantaj :ca traiesti ca intr-o padure, e aerul curat si multa liniste.
Dezavantaj: primul market e la cativa km. )).gif )).gif Dar trec peste dezavantaje ca imi place sa fac miscare si am si bicicleta.
LadyEowin
hello,

am trecut sa salut si sa aduc o floare de casa noua, ca asa am inteles smile.gif floare.gif
butterfly
ft frumoasa zona sexy! e mai bine asa ,o zona linistita, si pentru tine si pentru fetele tale! sa stapaniti sanatosi casa si sa iasa la final exact pe gustul vostru!
Sexymom
Va pup pupic.gif

E vineriiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif am primul week-end liber dupa 2 luni de zile.Nici nu imi vine sa cred.
Mai am 3 ore si plec acasa.Colegul de langa mine astazi miroase a pipi si ii miroase si gura, abia rezist. sad.gif
Panda
CITAT(Sexymom @ 08-08-2008, 12:57 PM) *

Va pup pupic.gif

E vineriiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif am primul week-end liber dupa 2 luni de zile.Nici nu imi vine sa cred.
Mai am 3 ore si plec acasa.Colegul de langa mine astazi miroase a pipi si ii miroase si gura, abia rezist. sad.gif

saraca de tine...la coleg ma refer... oribil
sa te bucuri de we
Sexymom

De cand este Bebeingeras la mine in fiecare seara iesim sa vizitam cate ceva si ne culcam mereu dupa 12 noaptea.
Asa ca maine am de gand sa iau copii dimineata si sa ii duc in Retiro, e cel mai mare parc din Europa si avem ce vizita .Sunt si 2 palate de vazut acolo, unul de cristal si altul cu imbracaminte din antichitate.
aki
CITAT(Sexymom @ 08-08-2008, 12:57 PM) *

Va pup pupic.gif

Distractie placuta hug.gif
mirela
Sexy, dar eu am crezut ca te-ai mutat in apropiere de zona unde locuai inainte, prt. ca aveai mai mult acces la scolile fetelor.Acum in ce zona stai?
Sexymom
Buna Mirela.
Stau in aceiasi zona, la 3 minute de actuala casa.Dar in sens opus.
Panda
salut o mama sexy... si distractie maxim ape la palate...
Mariana
Distractie maxima cu fetele si sa profiti cat poti de acest WE . pupic.gif hug.gif give_rose.gif
daconst
Sexy,felicitari pentru apartament! floare.gif
Sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el!Stiu ce inseamna sa-ti iei ceva al tau in tara straina,mai ales ca voi stati si in capitala si e grozav de scump totul.
Dar merita orice sacrificiu,eu asa zic! wink1.gif
aki
Cam rarut pe aici gospodina hug.gif
Sexymom
Buna fetelor pupic.gif .
Nu am mai dat pe aici ca nu prea am noutati.Casa arata ca un munte de moloz, nici macar 10% nu a ramas intreaga, cel putin asa cum arata in poze.Ma simt si slabita ca sunt cu rusii si ieri am mai avut o tentativa de lesin (tot la scarbici -ca numai aici mi se intampla)peste care am trecut cu bine dupa ce am luat o pastila sad.gif .Se pare ca simptomele ciudate apar numai cand pierd mult sange.Maine am ora la medic sa ii povestesc si ei ce am descoperit.Noroc ca scriu zi de zi in agenda tot ce mi se intampla, asa am facut legatura intre anxietate si ciclul menstrual.Daca o fi fost anxietate...acum sunt in dubiu .....
Panda
draga mea mi-e mi suna calr a anemie... cand pierzi sange la mensturatie /sau din alte motive=>scade =>hemoglobina=>scade fierul si aportul de oxigen la celule=> toate schimburile celulare se dau peste cap...

organismul are nevoie de timp sa-si revina dupa perioada de menstruatie... la unele femei mai mult... adica pana la ciclul urmator... si uite asa stare de rau aproape continua.

daca iti da medicul fier... ai grija.. e foarte greu tolerabil...da tot felul de simptome.

ai grija de tine... eu zic neaparat sa-ti faci o HLG... unde se vede hemoglobina

pupic.gif pupic.gif si uram numaaaaaaaai bine
si succes acasa... a inceput calvarul... sa de Domnul sa terminati repede si bine

Sexymom
Panda, am facut 2 serii de analize si stau beton cu hemoglobina, am mai mult fier in organism decat in mod normal.M-au cautat si in f u n d si sunt mai sanatoasa ca Doamne Doamne.
Nu mai stiu nici eu ce sa cred ....nu imi plac starile astea deloc si ma cam sperie sad.gif mai ales ca nu am nici un stres, nici o grija, sunt relaxata, e prietena mea la mine care ma ajuta enorm cu copii, dorm bine (inainte nu dormeam deloc) si cu toate astea in perioada ciclului ma simt rau.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.