Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Fetelor, rad ca proasta de una singura lol.gif mi-am comandat niste medicamente naturiste dupa net si am citit cele mai vandute produse lol.gif lol.gif lol.gif , sunt cele pt. barbati pt. a le creste penisul, libidoul, marirea timpului de ejaculare, barbatii astia sunt nebuni zau asa, au dat si cateva sute de euro pt. a se intampla o minune lol.gif lol.gif
Iar femeile sunt si mai si...au dat aceleasi sume ca sa le creasca tzatzele , pe tot felul de creme , sa li se ridice sanii, sa li se schimbe forma pieptuilui. Cum pot fii uni asa de naivi )).gif
Panda
CITAT(Sexymom @ 13-08-2008, 01:38 PM) *

Fetelor, rad ca proasta de una singura lol.gif mi-am comandat niste medicamente naturiste dupa net si am citit cele mai vandute produse lol.gif lol.gif lol.gif , sunt cele pt. barbati pt. a le creste penisul, libidoul, marirea timpului de ejaculare, barbatii astia sunt nebuni zau asa, au dat si cateva sute de euro pt. a se intampla o minune lol.gif lol.gif
Iar femeile sunt si mai si...au dat aceleasi sume ca sa le creasca tzatzele , pe tot felul de creme , sa li se ridice sanii, sa li se schimbe forma pieptuilui. Cum pot fii uni asa de naivi )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif nu e prost cine cere ci ala care da!!!
ALICE
Ce ti-ai luat?Ca si eu fac experiente din astea laugh.gif
Sexymom
lol.gif ceva sa imi creasca sanii cat ai tai tease.gif tease.gif .Glumesc fata.
Mi-am comandat un produs numit Noapte Buna, un altul numit Vita -roz si un Medicalm, ca le livreaza la domiciliu.Sunt pt. starile astea tampite.100% naturale.Daca vrei iti trimit pe PM site-ul.
ALICE
Baga mare lol.gif Astept
mirela
CITAT(Sexymom @ 13-08-2008, 10:58 AM) *

Buna fetelor pupic.gif .
Nu am mai dat pe aici ca nu prea am noutati.Casa arata ca un munte de moloz, nici macar 10% nu a ramas intreaga, cel putin asa cum arata in poze.

Sexy ,dar ce aveti de gand sa faceti in casa?Daramati pereti sa faceti ?Vreti sa faceti camerele mai mari?
Sexymom
Mirela casa este de acum 30 de ani. Pe vremea accea nu puneau incalzire pt ca iarna nu scadeau temp. sub 15 grade. Asa ca acum a trebuit sa spargem peretii sa punem tevile de la calorifere, caloriferele, centrala, am spart peretii si pt. instalatia electrica care trebuia largita, am spart tot din baie ca sa punem cada noua, toaleta, sa scoatem bideul si sa imi iau o baie care vine gata echipata cu sertare , oglinzi si un dulap cu oglinzi, pt. asta a trebuit sa o largim.Schimbam gresia si faianta.
In salon am 1 perete de 3 m largime si 2,4 inaltime care este format numai din geamuri, schimbam geamurile si punem termopan nou, pt. ca astea de acum culiseaza si nu imi plac.Vreau din cele care se rabateaza, izoleaza mai bine fonic si sunt mult mai bune si mai rezistente.Deci e o mare varza la mine in casa.Suntem in criza de timp pt. ca in 30, 31 trebuie sa ne mutam.Daca nu reusim pana atunci asta este, mai platim inca o luna de chirie.
dany
Parca descrii ce am schimbat / renovat noi anul trecut la casa doh.gif
Mult spor si multa rabdare !!!!! pupic.gif
mirela
Dear Lord!Ati angajat o frima de constructori prt. tot macelul asta ,sper?!
Sexymom
Sigur ca da, numai ca intarzie mult, au spus ca la sf. saptamani termina de pus tot si nu au facut nici jumatate pana acum. bang.gif iar noi nu putem astepta atat dupa ei.
Cei cu geamurile au spus ca sunt liberi in septembrie. sad.gif
bubbles
Ziua pupic.gif A reaparut grasa tease.gif blum.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 14-08-2008, 11:38 AM) *

Sigur ca da, numai ca intarzie mult, au spus ca la sf. saptamani termina de pus tot si nu au facut nici jumatate pana acum. bang.gif iar noi nu putem astepta atat dupa ei.
Cei cu geamurile au spus ca sunt liberi in septembrie. sad.gif

Sexy and intri in mari constructii in casa daca termina intr-o luna e bine.Spun asta din proprie experienta.Cand am cumparat casa asta in ziua cand trebuia sa semnam actele casa nu era terminata.A trebuit sa fizam o alta data ca sa termine casa altfel nu o mai vedeam terminata.A mai durat o luna intre timp +celelalte 4 care le-au avut la dispozitie.Inarmeaza-te cu multa stapanire de sine altfel vei exploda in fata lor.
mirela
La fel eram si eu.Nu puteam sa merg zilnic caci eram la munca.Insa ii faceam lista lui sa intrebe despre tot.
aki
Ma inchipui ce ne asteapta pe noi.Au zis ca dau in exploatare in rpimavara casa,dar acum e toamna deja si nu stiu daca facem Revelionul acolo doh.gif
Sexymom
Pup fetele. pupic.gif
Am mers ieri la medic si sunt tare mandra de mine, a spus doctora ca ma felicita pt. progresele care le-am facut, ca se simte ca sunt mai relaxata, mai putin stresata , odihnita, m-a felicitat ca am renuntat la factorii excitanti (in afara de sotul meu-bineinteles )).gif ) si a spus ca usor , usor toate simptomele or sa dispara si nu o sa mai stau cu pastila in geanta.

Azi e ziua puiului meu mare, ca o cheama Maria, i-am luat o super bluza (pt. 14 ani) si are manecile scurte bang.gif
Si eu sunt la munca ca de obicei, in timp ce intreaga Spanie sarbatoreste. sad.gif dar in week-end am liber.
dany
Sa-ti traiasca Bianca !!! Si Miruna , bineinteles ! give_rose.gif
aki
Felicitari scumpei tale fetite floare.gif
michelle
Sexy, felicitari pentru casutza! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Sa petreceti cat mai multe clipe minunate hug.gif
PS: eu nu am gasit pozele..
Sexymom
Multumesc mult Michelle.Am sters pozele sad.gif , dar ti le pot pune pe mail daca vrei sa le vezi.Cel putin cum arata casa inainte, ca acum nu a mai ramas nimic din ea )).gif

Sau mai bine cand termin de renovat ii fac din nou poze si le postez.
ALICE
CITAT(Sexymom @ 15-08-2008, 11:38 AM) *

Pup fetele. pupic.gif
Am mers ieri la medic si sunt tare mandra de mine, a spus doctora ca ma felicita pt. progresele care le-am facut, ca se simte ca sunt mai relaxata, mai putin stresata , odihnita, m-a felicitat ca am renuntat la factorii excitanti (in afara de sotul meu-bineinteles )).gif ) si a spus ca usor , usor toate simptomele or sa dispara si nu o sa mai stau cu pastila in geanta.

Ma bucur pntru tine.E bine ca te sustine si te incurajeaza
Sexymom
Alice, e o legatura f. stransa intre mine si aceasta doctora.Mai ales ca am mers la ea cu barbatul de mana.Ma simt bine vb cu ea, imi da incredere in mine , siguranta si ma linisteste.
anca veselie
la multi ani! sa-ti traiasca fata pupic.gif
si felicitari pt progresele facute pupic.gif
Panda
si eu cu intarziere la multi ani pt fata... si sa-ti traiasca amandoua... si voi 2 pe langa ele cheer.gif
mirela
Buna Sexy! Ma bucur ca te simti mai bine.Voiam sa-ti zic ca maine seara ajung in Madrid, dar aterizez de abia pe la orele 22.Deci, mult prea tarziu.Plec luni la orele 14 cand tu esti deja la munca.Imi pare rau ca nu ne putem vedea,sincer. pupic.gif si un weekend placut!
Panda
aaa ce poze frumoase!!!!
mirela
Buna Sexy! Ma bucur ca te_ai simtit bine in excursie si mi_au placut imens pozele!Ramane pe alta data sa ne vedem si la o ora rezonabila
Pupici si servici usor maine!
nusarich
Ce frumos e la voi!!!!!!!!!! De tine nu mai zic, ca esti din ce in ce mai frumusica! hug.gif
aki
Frumoase poze floare.gif
O saptamina frumoasa iti doresc w00t.gif
Sexymom
CITAT(mirela @ 18-08-2008, 01:41 AM) *

Buna Sexy! Ma bucur ca te_ai simtit bine in excursie si mi_au placut imens pozele!Ramane pe alta data sa ne vedem si la o ora rezonabila
Pupici si servici usor maine!

Mirela te pup si sper sa ne intalnim data viitoare. pupic.gif
Panda pupic.gif si saptamana frumoasa langa copii tai minunati.
Nusa as vrea eu sa fiu din ce in ce mai tanara )).gif Pozele sunt din Segovia nu din Madrid.
Aki saptamana frumoasa si usoara. pupic.gif
onushca85
Neata, dai si tu o ceafea...un ceai, ceva?
Sexymom
Stai fata ca abia am picat la scarbici )).gif .
Cafea cu lapte si un aquarius este bun?cafeaua l scoala si aquarius intareste )).gif
Asa ca de inceput de saptamana )).gif
onushca85
La ziua asta de luni da-mi ce vrei tu numai sa ma trezesti biggrin.gif
aki
Si eu tot adormita mi-s blink.gif
Grasutza
Sa va aduc niste bucati pardon, musafiri sa va aduca niste cafele, sa va trezeasca? devil.gif grin.gif
Sexymom
Grasutzo, eu am un ex . din asta la scarbici,chiar in fata mea, poate un pic mai sexy. )).gif E seful meu, are 24 de ani si pare rupt dintr-un catalog pt. femei.Minte nu prea are, ca muschi sunt in toate partile lol.gif
aki
CITAT(Grasutza @ 18-08-2008, 10:49 AM) *

Sa va aduc niste bucati pardon, musafiri sa va aduca niste cafele, sa va trezeasca? devil.gif grin.gif

Tot de acei care ai adus mai inainte? tease.gif
onushca85
Mai vrem, mai vrem poate voi ii vindeti mai ieftin si nu pe kg in plus sau minus.
ALICE
CITAT(Sexymom @ 18-08-2008, 10:54 AM) *

Grasutzo, eu am un ex . din asta la scarbici,chiar in fata mea, poate un pic mai sexy. )).gif E seful meu, are 24 de ani si pare rupt dintr-un catalog pt. femei.Minte nu prea are, ca muschi sunt in toate partile lol.gif

Nu te credem..... )).gif ....dovezi vrem
onushca85
Poze, poze muuulte poze cu seful sexy si fara minte!!
aki
Votez pentru poze w00t.gif
Sexymom
Cu asta nu am poze si nu cred ca e genul de tip caruia sa ii placa sa il pozezi.E nou in firma si rigid.
onushca85
Poate blitzul il mai destreseaza si pe el. Eu daca as avea un asa sef as veni cu maaare drag la servici.
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ma bucur ca esti mai bine.
Ti-am aspus ca o sa iti revii pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Buna Amalia.
Am zile bune si zile in care ma simt ametita, epuizata, dorm prost si sunt agitata, iar asta este una dintre ele.Am nevoie de o pauza. sad.gif si acasa si la serviciu.
aki
CITAT(Sexymom @ 18-08-2008, 11:28 AM) *

Buna Amalia.
Am zile bune si zile in care ma simt ametita, epuizata, dorm prost si sunt agitata, iar asta este una dintre ele.Am nevoie de o pauza. sad.gif si acasa si la serviciu.

Eu ma simt la fel si vreau si eu o pauza,dar inca nu am jumate de an ca sa-mi pot lua concediu.Daca mi-ar oferi doua saptamini de concediu,cred ca as fi mai fresh unsure.gif
onushca85
eu deja am papat tot concediul, imi mai pot lua doar fara plata, dar nu-mi convine sa stau acasa fara bani
Sexymom
Eu visez cu ochii deschisi la cele 16 zile care mi-au ramas pt. iarna, cred ca le iau la sf. lui octombrie si plec undeva departe numai cu sotul meu.
Pana atunci imi iau si un medical , cred ca din 15 septembrie.In fond, sanatatea mea este cea mai importanta.
nusarich
Sexy, si eu am o chestie cu somnul, adica in fiecare duminica sper luni eu nu dorm. Sau dorm extrem de prost, toata noaptea ma foiesc, nu-mi gasesc locul, nu mai zis de drumurile la baie...
Si asta e de foarte multi ani, pus si simplu nu pot dormi. Si nici nu pot sa zic ca e legata de serviciu, ca si cand sunt in concediu tot asa patesc. In schimb, vineri dimineata zici ca-s batuta, as dormi toata ziua.
onushca85
Pai mai bine ia-ti concediu in fiecare vineri biggrin.gif
aki
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 01:29 PM) *

Pai mai bine ia-ti concediu in fiecare vineri biggrin.gif

)).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.