Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
onushca85
Vad ca iti surade ideea )).gif
bubbles
pupic.gif mama sexy si fetele ei frumoase si cuminti
onushca85
floare.gif
Sexymom
Cred ca m-a auzit sefu ca vb. de el.M-a mutat langa el, la 15 cm de fundul lui sexy.Mai rau e ca nu mai pot intra pe web, nici macar sa imi verific mail-ul.
Sper sa nu fie un loc permanent , cum 3 din colegii mei sunt in concediu m-a gasit pe mine mai cu motz sa le tin locul bang.gif
anca veselie
pupici pt cea mai sexi mamica.
nu vad pozele de acum 2 pag, poate mi le trimiti si mie.
asa e cu sefii....
ai grija de tine hug.gif
onushca85
floare.gif eu iti aduc in dar o floare si iti spun buna dimineata!
Poate la voi acolo se vede tot ce faceti pe calculator, inclusiv ce scrieti ca asa e si la mine. Puuup
aki
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 08:26 AM) *

floare.gif eu iti aduc in dar o floare si iti spun buna dimineata!
Poate la voi acolo se vede tot ce faceti pe calculator, inclusiv ce scrieti ca asa e si la mine. Puuup

Nu as putea suporta sa stau linga sef. hug.gif
onushca85
Nu sa stai langa sef, la noi informatica VEDE TOT!
aki
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 11:54 AM) *

Nu sa stai langa sef, la noi informatica VEDE TOT!

Aha.Noi suntem in guvern dar nu cred ca avem asa sefi blum.gif
onushca85
Sefa mea e super, mi-e ca o prietena, sta in spatele meu, vede tot dar nu ma deranjeaza pt ca nu imi spune nici da-te mai incolo. Sistemul si seful cel mare sunt drastice!:D
Grasutza
N-ar da Dumnezeu si la mine un shef cu fundu' sexos.....Ma jur ca nu il mai las sa stea pe scaun. Pacat de fund, nu? devil.gif
onushca85
Grasutzo depinde ce ai acasa ;)Poate ce ai acasa e muuult mai bun, cine stie
Grasutza
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 01:51 PM) *

Grasutzo depinde ce ai acasa ;)Poate ce ai acasa e muuult mai bun, cine stie

Da' de ce crezi ca pe ala de acasa il tin numai in picioare?)).gif
Si ce ma enerveaza cel mai rau e ca el mananca si eu ma ingrash sorry.gif
onushca85
Am si eu unul, dar sa-ti zic cum sta treaba cu al meu.
De cand ne-am mutat impreuna( de vre-o 2 ani ) baga in el ca spartu si nu punea nimic, ieri a vrut sa se imbrace cu o pereche de blugi uitata pe acolo de vre-un an jumate si ce zici, nu l-a mai incaput cheer.gif asa ca eu ma bucur cu toata fiinta mea ca de acum nu o sa mai am numai eu grija ingrasatului
Ramo
L-ai pus si pe el la regim, da? pupic.gif
onushca85
nu inca, il mai las ca si asa era muuult prea uscat saracu, cred ca nu prea manca la mamicuta lui (ce rea sunt ca am o soacra de nota 20)

Ramo inca astept reteta de cirba, ce pui in ea, e de pui , de legume, care e treaba cu ciorba aia asa slab calorica?
Ramo
Pai mai asteapta ca prima data trebuie sa merg la cumparaturi si dup-aia o fac. )).gif
onushca85
Grea e asteptarea asta, ai vazut ce meniu am diseara inlocuitor al pestelui cu salata si al iaurtului?

UN MAREEEEEEE BOLLLLL DE PEPENE ROSU fool.gif

oare cum ma lupt cu el sweating.gif
Ramo
Si eu tot asta am la cina cheer.gif
onushca85
Cate calorii are?

la 1 kg are 300 calorii si masa mea cu 150 grame merluciu, 100 grame salata berde, 10 grame ulei, 150 grame iaurt tnuva are 318 calorii deci cu pepenele ies mai ieftinache cu 18 calorii. Alea nici nu se observa. Dar 1 kg de pepene? Parca totusi e prea mult smile.gif
Ramo
Ohoho, la mine nu e mult 1 kg de pepene. In lista mea pepenele are 25/100.
onushca85
in lista asta de pe oneden are 30cal/100gr. Eu sper sa nu mananc 1 kg, sincer sper sa ma abtin un pic dar sa ma simt si satula ca apoi dau iar iama in frigider
onushca85
cred ca ajungem la 50 cal/100grame shock.gif

Am citit pe un alt forum ca are 75 cal/100 gr sad.gif((

Aki uite un articol interesant publicat chiar astazi despre pepene. http://sanatate.jurnalul.ro/articole/11604...epene!.html
aki
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 03:00 PM) *

cred ca ajungem la 50 cal/100grame shock.gif

Am citit pe un alt forum ca are 75 cal/100 gr sad.gif((

Aki uite un articol interesant publicat chiar astazi despre pepene. http://sanatate.jurnalul.ro/articole/11604...epene!.html

Potrivit acestora, pepenele roșu conține un aminoacid – citrulina – care are efect relaxant asupra vaselor sangvine, stimulează capacitatea organismului de a elimina toxinele și contribuie la sinteza hormonului de creștere. În cazul copiilor, acest hormon influențează creșterea, în vreme ce la adulți hormonul de creștere reglează metabolismul și producerea de grăsimi. doh.gif
onushca85
Am citit si eu, am reactionat la fel ca tine. Ideea e ca si din punctul lor de vedere are tot 30 calorii/100 grame. Sper sa fie asa !
Sexymom
CITAT(Grasutza @ 19-08-2008, 12:47 PM) *

N-ar da Dumnezeu si la mine un shef cu fundu' sexos.....Ma jur ca nu il mai las sa stea pe scaun. Pacat de fund, nu? devil.gif

Pe mine ma face sa ma fastacesc.Mai ales ca se uita si la picioarele mele si in decolteu, si cum eu merg mereu imbracata un pic cam dezbracata sad.gif se intelege )).gif lol.gif ,dar si el are o camasa mov azi si niste blugi cu talie joasa din care ii iese marginea de la chiloti )).gif lol.gif
Acum a plecat la masa si am intrat 5 minute.
Am descoperit azi ca stie sa si vorbeasca, m-a intrebat ce fac de sunt asa de bronzata, si cum ma mentin asa )).gif

In alta ordine de idei, fetelor Onuscha si Grasutza, sunteti rele cu barbatii vostrii blum.gif , eu tin la silueta sotului meu, imi place cand e slab si cum ii stau pantalonii pe el la fund w00t.gif blum.gif Are 1,87 inaltime si 89 de kile.Sunt atenta la ce gatesc pt . amandoi si imi place ca se mentine.Si ca mereu ma sustine si imi face complimente cand pierd un gram.

PS: eu stiam ca pepenele rosu are pana in 30 cal pe 100 g.
onushca85
Lasa ca al meu nu imi face complimente cand pierd un gram, poate imi va face cand voi pierde 20 kile asa ca lasa-l sa vada cum e sa fie gras devil.gif Sa se chinuie si el un pic nu numai eu, sa vada ce greu e sa slabesti
Sexymom
lol.gif esti nebunica, dar sti asta nu?
aki
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 03:27 PM) *

Lasa ca al meu nu imi face complimente cand pierd un gram, poate imi va face cand voi pierde 20 kile asa ca lasa-l sa vada cum e sa fie gras devil.gif Sa se chinuie si el un pic nu numai eu, sa vada ce greu e sa slabesti

)).gif
onushca85
doar cand ma simt bine, cand am stari proaste te las sa auzi si o musca ))

Stiu , sunt singura din familie cu bila nelalocul ei smile.gif
onushca85
Pupicei dulci Imagine
Mariana
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 02:36 PM) *

in lista asta de pe oneden are 30cal/100gr. Eu sper sa nu mananc 1 kg, sincer sper sa ma abtin un pic dar sa ma simt si satula ca apoi dau iar iama in frigider

Am mai spus ca eu folosesc alta lista, a mea personala, cu ea am slabit, de ea ma tin in continuare. Nu sunt diferente mari. pupic.gif
onushca85
Cate calorii mananci pe zi? Si care este Ramo necesarul tau zilnic de calorii pls!!!
Ramo
1200/zi. Apoi nu mai stiu cat e necesarul, da o sa ma uit )).gif
onushca85
Multumesc!
Ramo
Pentru nimik pupic.gif
onushca85
Neataaa, daca ti-e foame de ceva te astept la mine in jurnal, pe tine si pe cine o mai vrea sa mai vina smile.gif
aki
CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 08:50 AM) *

Neataaa, daca ti-e foame de ceva te astept la mine in jurnal, pe tine si pe cine o mai vrea sa mai vina smile.gif

Vin si eu w00t.gif
onushca85
Haiiii!!!!!
Sexymom
Buna dimineata fetelor. pupic.gif
Mie nu imi e foame , nu imi e sete, am nevoie de un somn bun, sunt tareeeeee, tareeeeee obosita, am avut 2 zile si finii la noi cu un bebe de 2 ani si jumatate.Ne-am culat foarte tarziu si a trebuit sa intru in ritmul bionic.Acum organismul meu nu prea mai functioneaza.Si colac peste pupaza am si diaree. sad.gif
La scarbici sunt tot langa sefu, dar daca ma chinuie in continuare diareea ma duc acasa . sad.gif
onushca85
Cred ca azi mai bine tragi chiulu si dormi toata ziua si maine te repui pe picioare hug.gif
Sexymom
O sa vad cat rezist aici si daca nu pot plec acasa.Problema este ca medicul meu e in concediu si nu am unde sa cer justificare pt. ziua asta. sad.gif
onushca85
Pai in locul medicului tau nu este nimeni? Asa ar trebui
Andreea-Rodica
Sanatate multa! Si odihneste-te ca nu e de gluma. Tin pumnii sa te simti bine. hug.gif
Ramo
pupic.gif sa mai treaca.
onushca85
Cred ca deja a plecat acasa, sau se uita la fundul sefului )).gif
aki
CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 10:52 AM) *

Cred ca deja a plecat acasa, sau se uita la fundul sefului )).gif

Nu cred ca-i tihneste acum w00t.gif
onushca85
e nu... aia o tine in putere la servici wink1.gif mai ales ca a zis ca are un fund tare sexi )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-08-2008, 10:07 AM) *

O sa vad cat rezist aici si daca nu pot plec acasa.Problema este ca medicul meu e in concediu si nu am unde sa cer justificare pt. ziua asta. sad.gif

Nici io nu am putut sa imi iau CM, caci medicul a fost in concediu de odihna si idioata aia care i-a tinut locul nu a vrut sa imi dea CM , desi ar fi trebuit sad.gif
Noroc ca mai aveam libere si co, asa ca mi le-am mancat pe alea mad.gif
Sanatate draga mea hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.