Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
onushca85
Multa sanatate si fa-te bine repede ca te asteptam printre noi wink1.gif Noapte buna
aki
Buna dimineata ,Soro. hug.gif
onushca85
Sexi te astept la masa, la mine si la Grasutza in jurnal masa este pusa pentru oricine s-a trezit
Sexymom
Buna dimineata fetelor pupic.gif
Sunt tare suparata.Muncitorii mei ( de nationalitate romana) au spus ca predau lucrarea vinerea trecuta, a mai trecut o saptamana si sunt in aceiasi situatie. Zi de zi suna si cer bani , si iar cer bani si nu fac nici un progres. bang.gif Sunt niste puturosi, trag de timp ,cred ca au gasit o vaca de muls si profita.
Sotul meu a stat de vb . cu ei f. serios si am inceput sa cautam alti muncitori.Nici macar centrala nu o avem instalata, au pus doar caloriferele, e mizerie de nedecris, sunt ingalati si au distrus multe in casa ( au zgariat usa de la intrare care este blindata, au zgariat gresia din salon cu sacii de materiale si obiectele din baie..sunt nervoasa pana peste cap.Mai raman toata luna septembrie in chirie, in loc sa investesc bani in casa eu platesc aici inca o luna.de ce cred toti ca daca esti in Spania ai bani c a c a l a u ?
Revin...
Sexymom
Azi sunt la scarbici, pot intra pe net ca sefutzu nu munceste sambata.Am descoperit ca e un tip ok, chiar are simtul umorului.
Panda
imi pare rau ca ai nimerit asa muncitori... si sotul meu lucreaza asta si de multe ori venea dupa astfel de oameni.... cand pleca de acolo...clientii faceau plecaciune.gif si hi.gif .

mult succes sa gasiti pe altii care nu sunt nici alcoolici, care fac munca de calitate si lasa curat luna in urma lor. smile.gif
romanitza
salve fetele

Sexy...imi pare rau ca ai probleme cu muncitorii,eu sa n-aud de romani sa-ti fac traba in casa,..aici am avut mereu numai firme serioase,italiani,imi faceau preventiv intii si de fiecare data lucrarea la zi ,si chiar daca am platit mai mult na-m avut bataie de cap,si daca ceva n-a mers cu vroiam eu aveam de cine sa ma iau.

Sa dea Dumenzeu sa-ti iasa bine si sa te bucuri de noua casa.
Dumbo
Of, sexy, iti timit mesterii mei prin posta. Bineinteles dupa ce termina la mine, nu de alta dar din pacate abia peste o saptamana vin la mine, cred ca nasc cu ei in casa.
Dar prefer sa ii astept pe ei decat sa am cine stie ce surprize.

romanitza
offfffff...imi merge greu netu in seara asta...se vede ca-i duminica!

Pai eu is bine si vizibil cu mai multe kile decit anu trecut...pe care trebuie sa le dau jos ca altfel trebuie sa-mi cumpar alte haine si m-am saturat ca n-am unde sa le mai pun.
Si ma uitam si eu pe aici dupa cine a mai slabit ca sa ma incurajeze si pe mine...ca eu va citesc mereu da nu prea ma bag in seama prin jurnalele voastre ca n-am exemple bune de dat sorry.gif

mi-as face si eu unu..o casuta aici,si cred ca amsa incep de miine,sa-mi fac intii o revizie generala si un plan de bataie ,am 61 de kile ,ar trebui sa ajung la 55 cel putin,nu pretind mai mult.

Sexy...concediul l-ai facut deja sau l-ai lasat pentru cind trebuie sa aranjezi casa noua?
Ella79
Sexy, eu tot timpul m-am intrebat cum [*****] or lucra muncitorii romani prin strainatate ca in Romania stiu ca sunt dezastru. Dar vad ca nici macar acolo nu s-au dat pe brazda...
Eu am avut noroc de unii ok, mai ales ca am stabilit de la inceput ca le dau banii la sfarsitul lucrarii si ii penalizez cu 1 milion pt fiecare zi de intarziere. Bine, a discutat frate-miu cu ei, ca probabil eu n-as fi avut niciun succes.

Te pup, iti tin pumnii sa te faci bine si sa te muti repede in casuta noua. pupic.gif
mirela
Of sexy ,ce sa-ti zic?Curaj ,concediatii si cautati altii.Sunt multe firme specializate fara sa va ia pielea de pe voi.Cauta pe net, suna ,consulta-te cu ei si ajungeti la un acord.Eu niciodata nu am avut parere buna despre un grup care nu au o firma legalizata si incearca cumva sa scoata parale multe pe te miri ce.
Nu trebuie sa te descurajezi ,defecte se vor gasi mereu chiar daca lucrarea e terminata si la timp, insa macar sa-ti avanseze cumva lucrarile.Capul sus si terminati cu acei rapanosi caci altfel nu-i pot numi.
aki
Buna Sexy,imi pare rau prin ce treci,dar asta-i realitatea.Asa sunt toti si stii e buna chestia cu penalitatea.Trebuie de incheiat cu muncitorii un contract unde sa se accepte toata conditiile wink1.gif
Sexymom
Dumbo sper sa dai peste niste mesteri de nota 10.
Romanitza nu te mai chinui cu dieta ca la 61 de kg arati super misto.Eu mi-am luat 2 saptamani concediu in vara si mai am 2 saptamani pt. iarna, dar ma gandesc la un medical prin septembrie.
Ella cred ca romanii nostrii asa fac treaba peste tot, si in tara pateam la fel.Eu i-am spus sotului meu ca trebuie sa intre in ei altfel stam si platim chirie aici inca 1 an.De asta a intrat in concediu de astazi, sper sa fie mai dur, el e diplomat si mereu incearca sa gaseasca o solutie ca sa fie buna pt. ambele parti.
Mirela este o firma legalizata nu ii platim la negru, nu ma uit la bani pt. ca vreau calitate in casa.
Am cautat altii numai ca luna august e moarta, toti sunt in concediu.

Aki abia astept sa scap de brambureala asta. pupic.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 25-08-2008, 09:08 AM) *

Mirela este o firma legalizata nu ii platim la negru, nu ma uit la bani pt. ca vreau calitate in casa.
Am cautat altii numai ca luna august e moarta, toti sunt in concediu.

Sexy atunci e si mai bine ca vin dintr-o firma legalizata.Exista un contract si daca nu respecta acel contract atunci trebuie sa fiti indemnizati.Asa iti vor plati chiria unde stai.Jucati dur si fiti tare pe pozitie! pupic.gif
Sexymom
Mirela nu ai ce sa le faci, altfel isi iau jucariile si pleaca, te lasa si cu casa balta. sad.gif si deja am bagat 6.000 de euro in materialele care le-au cerut.
Sti cum e cu muncitorii? ca la loterie, ai noroc dai peste oameni de treaba, nu ai noroc sad.gif patesti ca mine.
aki
CITAT(Sexymom @ 25-08-2008, 03:10 PM) *

Mirela nu ai ce sa le faci, altfel isi iau jucariile si pleaca, te lasa si cu casa balta. sad.gif si deja am bagat 6.000 de euro in materialele care le-au cerut.
Sti cum e cu muncitorii? ca la loterie, ai noroc dai peste oameni de treaba, nu ai noroc sad.gif patesti ca mine.

Of,saraca de tine.Si asa e corect cum zici tu...
Sexymom
)).gif Fetelor, azi a anuntat unul dintre muncitori ca intra in concediu lol.gif .
Sa mor io daca mai stiu cum sa reactionez lol.gif .
Deja sotul meu e mai calm, a vb. cu alta firma spanioleasca, si vin maine sa vada despre ce este vorba.
Ella79
Ce tare e asta!!! lol.gif Pai cum in concediu? Ei nu sunt platiti "la lucrare"? Eu zic sa zici merci ca n-a intrat vreunul in concediu de paternitate pentru vreo 2 ani asa lol.gif lol.gif
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 25-08-2008, 06:53 PM) *

Ce tare e asta!!! lol.gif Pai cum in concediu? Ei nu sunt platiti "la lucrare"? Eu zic sa zici merci ca n-a intrat vreunul in concediu de paternitate pentru vreo 2 ani asa lol.gif lol.gif

Tu vrei box.gif , vrei sa te alerg un pic pe aici???
Sau spun la toata lumea ce ai patit azi tease.gif tease.gif lol.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 25-08-2008, 05:06 PM) *

)).gif Fetelor, azi a anuntat unul dintre muncitori ca intra in concediu lol.gif .
Sa mor io daca mai stiu cum sa reactionez lol.gif .
Deja sotul meu e mai calm, a vb. cu alta firma spanioleasca, si vin maine sa vada despre ce este vorba.

Sexy pai sa-ti trimita un inlocuitor prt. holiday men.Ce clowni! Imipare bine ca nu ti-ai pierdut simtul umorului.O sa vezi ca totul se va rezolva!
Sexymom
Am primit o veste buna: mi-au pus centrala in functiune si au instalat toate radiatoarele in casa. cheer.gif In salon am pus 3 calorifere, )).gif cum un perete intreg e format din geamuri de sus pana jos am crezut ca mai bine iau masuri de precautie pt. la iarna. )).gif
May
Doamne, ce oameni! dry.gif
onushca85
Buna, sunt si eu aiiiiiiciiiiiiii!!!!
dany
Daca e firma legalizata ar trebui sa il inlocuiasca pe cel care pleaca in concediu cu alt muncitor . Contractul e contract ! Zic eu !

pupic.gif
crissy
pupic.gif
Sexymom
Pup fetele. pupic.gif
S-a spart buba, a intrat sotul meu in ei, i-a amenintat ca nu le da nici un ban, celalalt vroia banii in avans ca isi ia masina, asta da tupeu de roman.Am luat facturile la verificat si isi cumparasera si sculele de lucru din banii nostrii, cum e posibil asa ceva? stau eu si ma intreb ca tampa.
Au montat 2 calorifere stramb, am masurat cu bolobocul, de unde au spus ca iau robinete scumpe si de calitate pt. centrala si calorifere (de asta am optat pt Vaillant ca e de calitate superioara), au luat robinete de la chinezi de 4, 5 euro bucata, s.a.m.d...
Dimineata la ora 9 incepea scandalul...nu stiu ce s-a intamplat in final.

Despre mine ce sa va spun: mai sunt 2 zile si pleaca Adina si sunt trista sad.gif sad.gif a fost tare bine cu ea , am stat linistita ca fetele sunt ingrijite si in siguranta.
Acum ma gandesc ce o sa fac cu ele din septembrie sad.gif iar le las inchise in casa ca 2 catelusi).
onushca85
te ajutam noi, pune fetele sa stea pe forum toata ziua, si avem noi grija de ele
aki
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 10:38 AM) *

te ajutam noi, pune fetele sa stea pe forum toata ziua, si avem noi grija de ele

lol.gif Ce tare w00t.gif
onushca85
Zi ca nu e o idee buna?
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 02:48 PM) *

Zi ca nu e o idee buna?

Nu e deloc buna.
Copilele trebuie duse in parc, sa faca sport nu fundul amre de stat pe scaun.
Sexi, te rog nu te mei supara. Se vor rezolva toate.
Gabriel e un tip super, lasa-l pe el sa rezolve problema cu muncitorii hug.gif
Cred ca pana la urma va trebui sa gasesti o bona pentru fete, nu ca nu ar putea ele sa stea in casa, ci pentu ca prea te simti tu vinovata din cauza asta.
Te pup draga mea, putere sa ai sa te vezi la casa ta, aranjata si sa scapi de stress.
hug.gif
Ramo
Sexy, pe unde mai umbli, ce mai faci, cum o mai duci? Te mai asteptam si pe aici cand ai timp pupic.gif
Sexymom
pupic.gif Va pup dragele mele. pupic.gif
Amalia ai dreptate, ma simt cam vinovata ca raman singure. pupic.gif
Aki scoala incepe in 15 septembrie la noi, ca la romani.
Bibi bine ai venit in jurnalul meu.
Ramona sunt in preajma dar nu am vesti bune, la scarbici au schimbat tot sistemul informatic si noi trebuie sa ghicim cum se manevreaza ca nu au facut nici un curs de formare.Cu casa stam la fel, spart pereti , mai nou peretele dintre bucatarie si dormitor a cazut si trebuie refacut din nou. :(Nu mai am cuvinte sa va spun ce simt......cred ca ma mut de Craciun daca am norocul.

In rest cum ma stiti : numar calorii si stagenz la 64 de kg.Ceea ce nu este rau deloc. blum.gif
Ramo
O sa treaca si calvarul cu casa si apoi sa vezi...e a voastra asa cum va doriti. pupic.gif
F bine ca te mentii...bravo pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 02-09-2008, 10:35 AM) *

In rest cum ma stiti : numar calorii si stagenz la 64 de kg.Ceea ce nu este rau deloc. blum.gif

Eu nu m-am cintarit de o viata doh.gif .Nu am curajul blum.gif
Panda
pupic.gif mama sexoasa
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
bibi
Aoleo.
De Craciun?
Cred ca-ti vine sa-ti iei campii.Lasa ca ziceau ca se intorc romanasii acasa la munca asa ca poate raman numai aia priceputi pe la voi. dry.gif
bebeingeras
CITAT(Sexymom @ 02-09-2008, 10:35 AM) *

pupic.gif Va pup dragele mele. pupic.gif
Amalia ai dreptate, ma simt cam vinovata ca raman singure. pupic.gif
Aki scoala incepe in 15 septembrie la noi, ca la romani.
Bibi bine ai venit in jurnalul meu.
Ramona sunt in preajma dar nu am vesti bune, la scarbici au schimbat tot sistemul informatic si noi trebuie sa ghicim cum se manevreaza ca nu au facut nici un curs de formare.Cu casa stam la fel, spart pereti , mai nou peretele dintre bucatarie si dormitor a cazut si trebuie refacut din nou. :(Nu mai am cuvinte sa va spun ce simt......cred ca ma mut de Craciun daca am norocul.

nu-mi vine sa cred , cum s-a intamplat asa ceva? fetele ce fac? cum se descurca singurele?
s-a rezolvat cealalta problema?
te pup
a m-am intalnit cu tipa din contesti, o sa te sune din canada ca pleaca duminica
Sexymom
Buna Adina. pupic.gif
Reteta de varza este aici:
http://forum.oneden.com/De-ce-nu-mai-slabe...ost-main-148283

Peretele a cazut ca au spart mult din el si este subtire sad.gif .
Fetele se descurca bine pt. ca vine Alina la noi cand iese de la munca, si ramane si Denisa sa doarma cu fetele.De cealalta problema ??nu stiu la care te referi iubita sad.gif
aki
Imi place poza de profilul tau naughty.gif
Sexymom
Ehehe, e dupa vremuri lol.gif , de acum 2 ani )).gif
bebeingeras
am favut salata de varza rosie, sa ii astept pe ai mei cu ea, sper sa le placa dry.gif
ieri am fost la craiova si am avut o graoza de nervi dar noroc ca am reusit sa rezolv p[roblema si sa iau certificatul de care ti-am zis
nu vroia sa mi-l dea ca cica sa ma duc iar dupa 15 septembrie

iti multumesc ai mei pt. surpriza, le vin foarte bine la amandoi si te pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Felicitari, cat ma bucur. cheer.gif
Vezi ca uneori e bine sa fii insistenta? ca iti atingi scopul? ai PM. pupic.gif

Nu au pentru ce sa imi multumeasca, a fost placerea mea. pupic.gif
bibi
Ma bag si eu in seama pe la tine prin jurnal.

Cum merge la servici, cum evolueaza treburile acasa?

Te pup.
Sexymom
Buna Bibi pupic.gif .
Sti ca asa ii spun si eu fetitei mele? Bibi? de la Bianca. )).gif
Ce sa fac, sunt singura , cu toate pe capul meu, Iubi e in Elvetia, cu serviciu la fel de obositor, bine ca e vineri, cu casa nu stiu nimic, nu am mai dat pe acolo de cateva zile, mai precis de 1 saptamana, cred ca ma duc maine, m-am saturat, nu mai vreau sa ma enervez. sad.gif
Fetele ma epuizeaza,se cearta intre ele de plictiseala, trebuie sa le cobor in parc zilnic si sa stau pe banca cu orele, aseara am iesit cu bicicletele toate 3.Abia astept sa inceapa colegiul si academia .Asa nu se mai plictisesc.
bibi
CITAT(Sexymom @ 05-09-2008, 03:27 PM) *

Buna Bibi pupic.gif .
Sti ca asa ii spun si eu fetitei mele? Bibi? de la Bianca. )).gif
Ce sa fac, sunt singura , cu toate pe capul meu, Iubi e in Elvetia, cu serviciu la fel de obositor, bine ca e vineri, cu casa nu stiu nimic, nu am mai dat pe acolo de cateva zile, mai precis de 1 saptamana, cred ca ma duc maine, m-am saturat, nu mai vreau sa ma enervez. sad.gif
Fetele ma epuizeaza,se cearta intre ele de plictiseala, trebuie sa le cobor in parc zilnic si sa stau pe banca cu orele, aseara am iesit cu bicicletele toate 3.Abia astept sa inceapa colegiul si academia .Asa nu se mai plictisesc.

Vreo carte ceva?..sa citeasca si ele..sau s-au plictisit si de asta?

Bibi imi mai zice sotul...la tandreturi. naughty.gif

Iubi are intalnire de afaceri cu vaca Milka? lol.gif ...mie numai atat imi zice Elvetia deocamdata.Ca de ajuns parca ar fi pe alt continent ...asa mi se pare de departe.

Lasa , casa o sa se rezolve pana la urma.De abia astept pozele. cheer.gif cheer.gif
bibi
pupic.gif Hai ca-i sambata si te las sa-ti faci de cap cu shaworma aia. Si eu am facut-o azi!

Cu ciorbita de fasole boabe. lol.gif
aki
Salut,Sexy.Vad ca veti nouatati de la apartament.Sa va fie de bine hug.gif
Am vazut la Ganesha in jurnal ca ti-ai luat vase Zepter.Am fost si eu la o prezentare alalta seara.Cum iti pare vesela de acolo?Am vazut ca costa o groaza de bani blink.gif
Sexymom
Buna Aki , oalele mi le-a luat mama soacra din Alxandria, acum vreo 3 ani si au costat o avere...
Azi imi monteaza si termopanele , sa vedem pe unde urca un perete intreg de geamuri, au spus ca ne trebuie o macara mica ca in scara blocului nu au cum sa il bage. bang.gif sa il ridice pe exteriorul blocului.Daca zgarie fatada ne-am ars doh.gif
La sfarsitul saptamani vin zugravii si cei care pun gresia si faianta, cred ca am o sansa sa ma mut in 1 octombrie.
Acum trebuie sa gasesc o firma de curatenie.
Sexymom
Sigur, pe mine ma ajuta enorm, ai vazut cum sunt construite.Le lasi pe foc pana se ridica temperatura la verde dupa care opresti focul si mancarea se face singura, eu fac ciorba in 15 min, si mancare la fel, si nu se gatesc cu ulei.Sunt incantata de ele si le port cu mine peste tot.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.