Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
aki
CITAT(Sexymom @ 09-09-2008, 10:51 AM) *

Sigur, pe mine ma ajuta enorm, ai vazut cum sunt construite.Le lasi pe foc pana se ridica temperatura la verde dupa care opresti focul si mancarea se face singura, eu fac ciorba in 15 min, si mancare la fel, si nu se gatesc cu ulei.Sunt incantata de ele si le port cu mine peste tot.

Am ramas foarte incintata de mincarea facuta in ele.Am fost la o degustatie.Dar costa atit de mult.Se zice ca le poti lasa gaj si la lombarde blink.gif ca aurul wink1.gif
Sexymom
lol.gif Pai numai o oala mica e 600 de euro lol.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 09-09-2008, 11:15 AM) *

Acum zic ca au reduceri 25 %
dany
CITAT(Sexymom @ 09-09-2008, 10:15 AM) *

Asa de scump ??? Aici , oala de 1,3 L costa 175 € .
Sexymom
Tu ai o oala mica, ale mele sunt mari, am una de 12 l, alta de 8 , o cratita cu 3 accesorii de abur, o plita de teflon cu capac si un gratar, toate Zepter.
Buna idea cu amanetat oale Aki lol.gif

CITAT(dany @ 09-09-2008, 11:15 AM) *

La mine mic inseamna cratita cu cele 3 accesorii, si are vreo 3 l, asa cred...nu le-am luat eu.
bubbles
pupic.gif mama sexy
mirela
Salut sexy! Am observat ca vorbiti despre oale, cratiti si tigai.La mine la munca femeile s-au cam dilit datorita unei oale sau cratit ce o fi ea named :BIMBI.Valoarea acetui instrument e de 900 € face de toate (zic ele, colegele) de ajuns sa pui ingredintele si ea face tot.Ciudat nu? Mai degraba angajez o buctareasa.Prt. 1 persoana nu se merita.

Lamureste-ma ce faci totusi cu o oala de 12l femeie.Nu ai o armata in casa.Ce gatesti in ea?
Sexymom
)).gif Pai fac ciorbita de perisoare, de burta, de vita si pui , sarmalute, etc....)).gif , la mine in casa toti sunt ciorbari, daca o zi nu au ciorba acrita cu bors si dreasa cu smantana nu se simt bine, si nu stau sa gatesc zi de zi. pupic.gif
BuFy
Buna sexymon bine te'am regasit hug.gif

sexymom pupic.gif
BuFy
Multumesc ptr urari Sexymom pupic.gif hug.gif floare.gif
mirela
Auzi, cand vin la tine sa ma pui pe lista la ciorba! )).gif
bibi
CITAT(Sexymom @ 09-09-2008, 01:02 PM) *

Tu ai o oala mica, ale mele sunt mari, am una de 12 l, alta de 8 , o cratita cu 3 accesorii de abur, o plita de teflon cu capac si un gratar, toate Zepter.
Buna idea cu amanetat oale Aki lol.gif

CITAT(dany @ 09-09-2008, 11:15 AM) *

La mine mic inseamna cratita cu cele 3 accesorii, si are vreo 3 l, asa cred...nu le-am luat eu.

Familionul cere ciorba?

Si al meu!

Oricum am auzit ca sunt superioare calitativ si asa ca se justifica faptul ca au pretul asa de mare, pt noi muritorii de rand.

Daca le-ai primit e si mai bine wink1.gif wink1.gif

Spor la bucatareala.
Te pup. pupic.gif
Sexymom
Pup fetele. pupic.gif
Mirela, fac cea mai buna ciorba din lume, asa spun cei care mananca la mine )).gif , sunt f.f. modesta.

Am ceva vesti cu casa : mai am de zugravit numai si pe urma de facut curat si mutat hangaralele dintr-o parte in alta, cred ca la sf lunii e totul gata.Am gasit si firma de curatenie.

Vreau sa imi schimb serviciul sad.gif , caut si iar caut si nimic care sa ma intereseze, asa ca m-am hotarat sa ma inscriu la o Academie de Oposiciones, asta inseamna ca ma pregatesc 2 ani intensiv , prezenta zilnica la cursuri, o diploma la final daca sunt suficient de buna sa trec toate examenele si tinta :un post de functionar al statului, bine platit, orar super lejer si multe facilitati.
Acum caut academii, ieri am mers la una renumita, cereau 2500 de euro pe an ca sa imi trimita niste copii xerox, sa invat singura acasa si sa ma evalueze on-line, asa ac i-am bagat undeva, azi merg la alta academie......si cam asta este viata mea in aceasta perioada tare agitata, singura cu fetele mele frumoase.
BuFy
Sexymom ma intereseaza si pe mine faza cu academia ... hmmm ...ma pui si pe mine la curent cand afli ceva concret .....poop hug.gif
Sexymom
Lasa-mi mail-ul tau ca am toate informatiile in mail, si ti le pot atasa.
Poti sa vezi si daca indeplinesti profilul cerut de ei.
BuFy
CITAT(Sexymom @ 12-09-2008, 01:58 PM) *

Lasa-mi mail-ul tau ca am toate informatiile in mail, si ti le pot atasa.
Poti sa vezi si daca indeplinesti profilul cerut de ei.

nyco162002@yahoo.com ... merci frumos pupic.gif hug.gif
Sexymom
Ai mail-urile, tu trebuie sa cauti academi la tine in provincie, la mine majoriatea sunt pt. madrid.
In academia Master D poti vb on-line pe messenger cu un administrator local.
Succes, ti-am pus 3 mail-uri, unul imi e adresat mie personal dar datele sunt importante. pupic.gif

Sa imi spui dca ai primit mail-urile.
BuFy
CITAT(Sexymom @ 12-09-2008, 02:47 PM) *

Ai mail-urile, tu trebuie sa cauti academi la tine in provincie, la mine majoriatea sunt pt. madrid.
In academia Master D poti vb on-line pe messenger cu un administrator local.
Succes, ti-am pus 3 mail-uri, unul imi e adresat mie personal dar datele sunt importante. pupic.gif

Sa imi spui dca ai primit mail-urile.

Merci am primit mail-urile .... pupic.gif acum ma uit sa ce si cum se cere ...hug.gif
aki
Bafta Sexy si iti doresc sa iai cea mai potrivita decizie hug.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 12-09-2008, 11:39 AM) *

Pup fetele. pupic.gif
Mirela, fac cea mai buna ciorba din lume, asa spun cei care mananca la mine )).gif , sunt f.f. modesta.

Am ceva vesti cu casa : mai am de zugravit numai si pe urma de facut curat si mutat hangaralele dintr-o parte in alta, cred ca la sf lunii e totul gata.Am gasit si firma de curatenie.

Vreau sa imi schimb serviciul sad.gif , caut si iar caut si nimic care sa ma intereseze, asa ca m-am hotarat sa ma inscriu la o Academie de Oposiciones, asta inseamna ca ma pregatesc 2 ani intensiv , prezenta zilnica la cursuri, o diploma la final daca sunt suficient de buna sa trec toate examenele si tinta :un post de functionar al statului, bine platit, orar super lejer si multe facilitati.
Acum caut academii, ieri am mers la una renumita, cereau 2500 de euro pe an ca sa imi trimita niste copii xerox, sa invat singura acasa si sa ma evalueze on-line, asa ac i-am bagat undeva, azi merg la alta academie......si cam asta este viata mea in aceasta perioada tare agitata, singura cu fetele mele frumoase.

Salut sexy! Ma bucur ca lucrarile cu casa au avansat! Asa avem no iberbecii bafta sa trecem prin experiente dezagreabile, insa stim ca totul are rezolvare in final.Ma bucura mult ce am citit.Imi pare bine cand o persoana vrea sa avanseze in viata si incearca diferite stadii.Si ma bucur si mai mult sa te vad asa optimista si pozitiva in gandire.Nu conteaza ca va dura ceva timp, prt. ca stim ca dupa atata munca si efort apar rezultata bune.Multa bafta in alegerea unei academii cum trebuie si nu renunta chiar daca trebuie sa investesti ceva banuti.Stii cum sunt astia pe aici.Se cer multi bani cand investesti in scoala sau servici. hug.gif
bibi
CITAT(Sexymom @ 12-09-2008, 01:39 PM) *

Pup fetele. pupic.gif

Succes. Si pupici. pupic.gif
Sexymom
Multumesc fetelor.
Azi sunt la scarbici sad.gif , am o sefutza care nu prea ne lasa pe net dar am gasit un loc bun dimineata, sunt in spatele unui stalp de rezistenta si sper sa pot vb cu voi caci de acasa nu am timp.Am noroc ca sefutza coboara des la fumat )).gif .

In leg. cu Academia , sunt speriata de moarte ca nu o sa fac fata, ca nu ma ajuta memoria, ca sunt batrana , etc..etc...dar pe de alta parte e o noua provocare pt. anii mei.
Revin...
Sexymom
BuFi, ai un mail cu comunitatea valenciana. pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Sexymom @ 13-09-2008, 10:11 AM) *

In leg. cu Academia , sunt speriata de moarte ca nu o sa fac fata, ca nu ma ajuta memoria, ca sunt batrana , etc..etc...dar pe de alta parte e o noua provocare pt. anii mei.
Revin...

Tu batrana?! Tu sa nu faci fata?! Tu esti un munte de vointa si ambitie (eu asa te vad), asa ca fruntea sus...... hug.gif
Sexymom
Andreea multumesc de incurajare.Stiu ca e greu la inceput , pe urma sper sa mi intru in ritm.De asta caut si cursuri prezentiale, ca acasa nu pot invata singurica, nu sunt auto-didacta, si acasa mereu am cate ceva de facut si fetele nu ma lasa.
Abia astept sa inceapa scoala, sa aiba si ele o ocupatie, macar ca obosesc un pic si isi consuma energia debordanta pe care o au.

Dorm pe mine la munca, am baut o coca -cola sad.gif . Stiu ca nu prea am voie ca ma agita un pic dar imi este necesara .
BuFy
CITAT(Sexymom @ 13-09-2008, 09:47 AM) *

BuFi, ai un mail cu comunitatea valenciana. pupic.gif

give_rose.gif floare.gif merci sexy pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
Salut hug.gif pupic.gif
Sexymom
BuFi am uitat sa precizez ceva foarte important : sa te inscri la o academie de oposiciones trebuie sa ai toate diplomele omologate.

CITAT(bubbles @ 13-09-2008, 12:20 PM) *

Salut hug.gif pupic.gif

Salut graso lol.gif lol.gif
Sexymom
Sunt f. suparat pe mine caci la munca din lipsa de ocupatie am mancat 900 de calorii.
-100 g grisine 200 cal. sunt integrale
-75 g. biscuiti musli cu cereale 400 cal
-3 piersici (500 g) 200 cal
-1 baton musli 100 cal
Am baut 1 l de ceai de pepene galben si o cola.
Sunt o mare varza doh.gif .
Cum o sa rezist cu inca 500 cal pana a doua zi?
bubbles
Off ce de calorii si toate aruncate numai pe prostioare sorry.gif .Eu nu mai zic ce am mancat azi ca mi se face iar rau si dau la rate bad.gif lol.gif
anca veselie
sexi, multa bafta in ceea ce ti-ai propus! nu esti batrana draga, trebuie doar sa vrei! un fost coleg de serviciu s-a apucat de facultate la 50 ani ca sa-i arate fiului sau ca poate. asa ca da-i inainte cu curaj! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bibi
CITAT(Sexymom @ 13-09-2008, 10:11 AM) *

Multumesc fetelor.
Azi sunt la scarbici sad.gif , am o sefutza care nu prea ne lasa pe net dar am gasit un loc bun dimineata, sunt in spatele unui stalp de rezistenta si sper sa pot vb cu voi caci de acasa nu am timp.Am noroc ca sefutza coboara des la fumat )).gif .

Revin...

Stai linistita ca mintea nu a imbatranit. O sa vezi ca , asa cum se spune, cu cat il antrenezi mai mult, creierul reactioneaza in bine. Si eu mai am probleme din astea existentiale -ca sunt batrana , ca nu-mi mai merge mintea brici, ca nu stiu nimic.....dar cand am nevoie de o informatie care am inmagazinat-o...iese la iveala de nu stiu unde!
Deci ai impresia ca nu retii...dar e acolo tot ce-ti trebuie.
hug.gif

CITAT(Sexymom @ 13-09-2008, 02:36 PM) *

Sunt f. suparat pe mine caci la munca din lipsa de ocupatie am mancat 900 de calorii.
-100 g grisine 200 cal. sunt integrale
-75 g. biscuiti musli cu cereale 400 cal
-3 piersici (500 g) 200 cal
-1 baton musli 100 cal
Am baut 1 l de ceai de pepene galben si o cola.
Sunt o mare varza doh.gif .
Cum o sa rezist cu inca 500 cal pana a doua zi?

Cred ca ai rezistat, mai ales ca trecuse deja pranzul!!

Sa ne zici.
Lasa cola aia pokey.gif
ganesha
Bravo sexy, go for it!!! cheer.gif Eu fac galerie si tin pumnii! pupic.gif
Panda
buna sexy... te pup si iti urez succes cu toate
Ella79
Da mai Sexy, ce sa zic, tare batrana esti! Eu zic ca e foarte foarte bine ca te-ai hotarat sa faci academia aia. Pentru ca in mod cert NU esti batrana si evident iti poate schimba viitorul.
Eu consider ca orice scoala ai face e o investitie in viitorul tau si merita efortul.
Iti tin pumnii!
Hai ca esti berbeaca, sigur poti! cheer.gif
aki
Salut,draguta.Am trecut sa-ti urez un sfirsit de zi linistit pupic.gif
romanitza
Sexy,daca crezi ca o sa-ti schimbe viata in bine,o sa te simti mai fericita si mai implinita,atunci fa-o....eu cind am venit aici m-am inscris la universitate,cursul de psihologie-counseling,si dupa primul semestru mi-am dat seama ca eu de fapt nu vreau sa-mi schimb serviciul,vroiam doar sa-mi demonstrez mie insami ca sint in stare....si asa incit am lasat balta si cu banii pe care trebuia sa-i dau pe an am fost in concediu....

nu sint un bun exemplu pentru tine ,stiu,dar uneori in viata trebuie sa cintaresti bine ce-ti doresti mai mult si sa vezi daca rezultatul valoreaza sacrificiile pe care trebuie sa le faci in materie de timp (al tau si cel pe care il sustragi familiei),bani si energie. Cind am decis sa fac scoala postliceala de asistente medicale in romania desi aveam un servici bun ,nu am luat in calcul toate astea si am platit cu un divort si am pierdut si 3 ani din copilaria fiului meu .

Orice ai decide iti doresc sa ti se indeplineasca in modul cel mai fericit,aminteste-ti ca nu trebuie sa dovedesti nimic la nimeni. hug.gif
Sexymom
Ella daca as avea macar un sfert din creierul tau as manca lumea hug.gif
Romanitza sunt constienta de efort, am mers la 3 academii pana acum, in ce vreau eu sa ma bag e munca multa, zile si nopti de invatat continuu.
De ce se lupta toti pt.un post de functionar al statului? sa va spun pe larg: aici luna august se inchid institutiile ( concediu 1 luna), in iarna se inchid din nou ( 2 saptamani concediu) prime, orar de boier(7,30-13), salariu bun.Posibilitati de avansare la fiecare an, plan de pensii, asigurari platite,discount peste tot , pana si la agentiile de turism ( e ceva asemanator cu ce aveau acasa in vremea comunista cei care lucrau in cadrul armatei , si angajatii bancilor).Case de odihna cu acces limitat, bla, bla...
Numai ca ajungi greu acolo, scot an de an la concurs 300 de locuri , anul trecut au fost 20.000 de persoane inscrise.
Examenul consta in 8 examene de fapt, probe practice, sustinere de proiecte in fata unui tribunal.Prietena mea, care este functionara ( la nivel inalt ) mi-a explicat ca la prosti cum se sustin examenele si care sunt etapele, ce a spus ea ca o sa imi faca probleme este limba spaniola deoarece in dreptul si constitutia spaniola nu poti schimba un cuvant cu altul daca nu sti ce inseamna, mai exact nu ai cum sa o dregi, ca trebuiesc recitate toate frazele asa cum sunt scrise in carte.
Inca ma gandesc ce sa fac, mai am timp pana la sf.lui octombrie, intr-un fel vreau sa incerc, sa renunt la serviciu si sa ma inscriu, insa ceva ma opreste ca avem ipoteca de platit si efortul e mare ca sa platesc eu 2500 de euro pe academie in fiecare an.
Bianca e in an terminal si are nevoie de mult suport din partea noastra, eu sunt cu toate pe cap si nu am voie sa ma enervez si nici sa ma epuizez.Toata energia trebuie sa mi-o canalizez pe ele , asa cum spui si tu.
Inca vb.cu sotul meu despre asta seara de seara, trebuie sa cantaresc toate avantajele si dezavantajele si pe urma sa decid.

Sunt inca singurica acasa, am sanse sa ma mut la sf.lunii, casa incepe sa arate frumos, maine ma duc sa aleg mobila de baie si sa comand niste sifoniere cu usi culisante si oglinzi.
Tot maine la ora 17 iesim la un picnic cu prietenii si copii,luam bicicletele si in padure cu noi.Joi seara la 18 am o aniversare, vineri la 17 inca o aniversare.
Mananc frumos, nu depasesc 1300 -1400 calorii pe zi.Si stagnez la 64 de kile, nu ma deranjeaza insa, ma simt bine in pielea mea.
SARA
se vede clar ca esti o doamna f disciplinata give_rose.gif
nu e rau sa iti doresti ceva mai bun pt tine si familia ta ,doar ca trebuie sa cantaresti f bine si apoi sa iei decizii.
D-ZEU sa te ajute sa iei decizia corecta ! pupic.gif
aki
Salut
Sexy pupic.gif
O zi frumoasa iti doresc hug.gif
anca veselie
sexi pupic.gif pupic.gif o sa luati voi hotararea buna pupic.gif
Sexymom
Multumesc pt. cele scrise fetelor si pentru incurajari pupic.gif .
Stiti ca sunt acasa de 3 zile nu? am mers ieri la medic sa cer un medical si am patit una rusinoasa rau blushing.gif
I-am spus medicului ca ma dor ovarele si rinichii si ca urinez des, pt. ca apa din piscina era rece.Minteam bineinteles.Asa ca medicul mi-a dat un borcan in care sa fac pipi si proba de urina iese pe loc, ca si glicemia la diabetici. Si m-a prins cu cioara vopsita, bai, m-am inrosit pana in varful urechilor de rusine bang.gif , ca la sfarsit sa ii cer si cateva zile libere pray.gif .Mi le-a dat, dar nu a fost prea convins de boala mea.Sper sa nu mai dau pe acolo 1 an pana uita de mine.

Zi frumoasa la toata lumea. floare.gif
bubbles
Lasa sexy ca nu moare el pt cateva zile libere .. si la cati sunt care cer asa sigur in cateva luni te uita pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Sper sa ai dreptate Andreea.Oricum a fost o situatie naspha.Mai ales ca eu nu pot sa mint sad.gif .I-am povestit Biancai ca e mare si intelege si a facut un : OFFF mai mami mai sad.gif
Pe urma i-am explicat motivele, in primul rand ca e tati plecat si ele nu pot ramane singure atatea zile, si mai ales ca trebuie sa puna biciul cineva pe domnii zugravi. )).gif Cu Iubi al meu era cum era , dar cu mine nu se incurca, am dat termen de predare martea viitoare si nu le-am dat nici un ban pana acum.Pun de la ei daca au nevoie, imi aduc facturile si la final ne facem socotelile.Cum sunt patita acum suflu si in iaurt.
Va pup, ma duc sa fac curat in casa ca e ca la turci, sa fac snitele pt. pranz si sa pregatesc ce am nevoie pt. picnic-ul de la ora 17.Sper sa nu uit camera foto sa fac poze ca nu am mai facut de mult timp.I-am trimis o invitatie si lui May sa vina cu noi dar nu am nici un raspuns de la ea pana acum. sad.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 17-09-2008, 12:35 AM) *

Ella daca as avea macar un sfert din creierul tau as manca lumea hug.gif

Sunt o biata blonda, remember? )).gif

Cu Academia, daca ti se pare ca e efortul prea mare sa dai anul asta examen, amana si dai anul viitor insa apuca-te de invatat de acum. Cu calm, impune-ti sa citesti (nu sa si memorezi) un anumit nr de pagini pe zi. Recitindu-le mereu si mereu o sa vezi ca nici nu-ti dai seama cum ajungi sa le stii pe de rost (ca inteleg ca e vorba de toceala). In felul asta nu renunti la job pt ca ai nevoie de banuti si te poti ocupa si de fete.
Abia cand se apropie examenul accelerezi ritmul si eventual renunti la serviciu si stai doar cu burta pe carte.

Eu stiu foarte bine ce inseamna sa stai cu burta pe carte. Am facut 9 ani de facultate si nu e usor sa inveti uneori si ziua si noaptea. Mai ales ca la varsta asta deja avem si alte obligatii, nu mai suntem doar studente..
bibi
CITAT(Sexymom @ 17-09-2008, 11:50 AM) *

Multumesc pt. cele scrise fetelor si pentru incurajari pupic.gif .
Stiti ca sunt acasa de 3 zile nu? am mers ieri la medic sa cer un medical si am patit una rusinoasa rau blushing.gif
I-am spus medicului ca ma dor ovarele si rinichii si ca urinez des, pt. ca apa din piscina era rece.Minteam bineinteles.Asa ca medicul mi-a dat un borcan in care sa fac pipi si proba de urina iese pe loc, ca si glicemia la diabetici. Si m-a prins cu cioara vopsita, bai, m-am inrosit pana in varful urechilor de rusine bang.gif , ca la sfarsit sa ii cer si cateva zile libere pray.gif .Mi le-a dat, dar nu a fost prea convins de boala mea.Sper sa nu mai dau pe acolo 1 an pana uita de mine.

Zi frumoasa la toata lumea. floare.gif

Da 'páia de iau concediu cand nu sunt bolnavi decat de dor de duca?!

lol.gif lol.gif lol.gif
dany
wacko.gif wacko.gif Sa dau pe spate la poza cu tine !!!!!! Gimansta nr 1 te declar !! )).gif
michelle
pupic.gif Pup atleta
naughty.gif ce picioareeee
bubbles
Mama sexy m-ai terminat cu poza cu tine atarnata wacko.gif .Si ai niste picioare foarte sexy pupic.gif pupic.gif
dany

[quote name='dany' post='151062' date='17-09-2008, 09:52 PM']
wacko.gif wacko.gif Sa dau pe spate la poza cu tine !!!!!! Gimansta nr 1 te declar !! )).gif
[/quote]

Dany am in spate 10 ani de gimnastica de performanta.
[/quote]
Si eu am in spate ani de atletism si de inot si de tenis de camp dar n-am picioarele tale doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.