Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Pai am de ales?nici nu stiu unde sta, sau unde are cuibul lol.gif sau de cat timp traieste impreuna cu noi si nu plateste chiria lol.gif
May
Doina, nimic nu e sanatos de la Mc, nici macar salata! Nu e vorba in principal de ingrasare, ci este vorba de ceea ce contine mancarea de acolo si modul de preparare. E alegerea ta ce faci, eu doar vroiam sa fiu cu constiinta impacata ca ti-am spus
Sexymom
May pai io vad in salata tot ce pun si eu acasa, si sunt proaspete.Nu am patit niciodata nimic de la mancarea din Mc, si cred ca odata la ceva timp meriuta, cum am un program super incarcat si stresand e o metoda rapida pt. cina sau pranz.Nu ca regula si ca urgenta.
anca veselie
neatzaaa! pupic.gif
julyalina
'neatza sexy ! pupic.gif
ne faci si noua o poza cu animalutzul vostru ? biggrin.gif

cu MC-ul ... e greu mai ales cand un adult e inebunit dupa meniul cu dublu cheesburger blink.gif
axe10
De Mc nu zic nimic....si noi rarautz pe acolo....
De soparla....bleah...mie sila de atratoare .....
Te pup si o saptamana dragutza!! salut.gif
Sexymom
Buna dimineata la pranz )).gif acusi ma adunai si eu dupa drumuri, cred ca mama m-a nascut pe strazi la cat alerg eu.
Deci : animalutul nu sta la pozat si nu i-am mai vazut codita in bucatarie ( dar ma uit mereu dupa el ) ma intreb cum a reusit sa urce pana la et 2? probabil pe brazii din jurul casei.

Deci: pana acum nu am mancat nimic sad.gif .Cand iau fetele o sa mananc cu ele o salata si ficat de vita de aseara )).gif Azi am plecat de acasa la 6 , deci am o scuza ca nu am luat micul dejun.

Gustare : pepene mult ca e dulce si bun
Cina : vita la gratar cu hrean si mustar, salata asortata cu branza rasa.
Sexymom
Very nice lol.gif
Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe , la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.

Datorita unor probleme de serviciu , sotia n-a putut calatori cu sotul ei , ram ana nd sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.

Cand sotul a ajuns acolo , s-a cazat la hotel , si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet , atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale , dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la vaduva unui preot care tocmai a venit de la inmormantarea sotului sau , si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.

Baiatul vaduvei intrand in camera , si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator , pe al carui ecran se putea citi:

" Draga mea sotie , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea!

PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine , deoarece aici este o caldura infernala!"

May
vaiiiii lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif ...Doamne fereste!
julyalina
CITAT
O batranica viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite
ca o sa mai traiasca inca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa.
A doua zi batranica se duce la o clinica de chirurgie estetica si cere:
lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Dupa doua zile, cu
banii pe care ii avea de inmormantare, arata ca Pamela Anderson.
Insa imediat ce iese din clinica o calca un autobuz.
Ajunsa la poarta Raiului, ea intreaba:
-Doamne, doar mi-ai promis inca 35 de ani, de ce m-ai omorat?
-NU TE-AM MAI RECUNOSCUT...

pupic.gif
Sexymom
Doamne fetelor lol.gif

Referitor la soparla mea, care nu e soparla si e salamandra.Mi-au spus spaniolii ca in casa cui intra aduce mult noroc.Asa ca m-am rugat la ea sa imi aduca un job. )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 09-10-2007, 03:12 PM) *

Doamne fetelor lol.gif

Referitor la soparla mea, care nu e soparla si e salamandra.Mi-au spus spaniolii ca in casa cui intra aduce mult noroc.Asa ca m-am rugat la ea sa imi aduca un job. )).gif

Doamne ajuta!!
May
Daca functioneaza, trimite si la mine salamandra )).gif
axe10
Da' tu ce vrei?...sa castigi la loto?...ca atunci imi cumpar o iguana!! wink1.gif
May
Eu vreau sa-mi iasa actele )).gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 09-10-2007, 06:48 PM) *

Eu vreau sa-mi iasa actele )).gif

Atunci cauta prin tufisuri pe langa casa ca poate sare vreuna....succes!
aki
Salut,draguta hug.gif .Oawwwwwwwww e salamandra,ceva de firma nu-i o tiritoare simpla w00t.gif
Sexymom
aKI lol.gif , tot pe pereti se taraste si asta )).gif numai ca e mai aratoasa decat soparlele )).gif .
Buna dimineata la toata lumea, eu am un program incarcat, asa ca am intrat sa va salut si ma arunc in vartejul vietii. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
julyalina
pupic.gif bine, bine , vartej , vartej da' vezi cand iesi sa trimiti salamandra si pe la noi blum.gif
Sexymom
)).gif O trimit Alina, astazi era sa o strang cu usa de la intrare cand am iesit sa duc fetele, a inceput Miru sa tipe sa nu inchid, ca sta ea intre tocuri )).gif si eram intr-o mare intarziere la scoala )).gif
Sexymom
Am avut parte de o surpriza super din partea sotului meu.Ne-am intalnit in oras sa luam mancare la pachet, eu pt. acasa, el pt. birou si a intrat in restaurant cu un buchet imens de crizanteme orange.Am crezut ca mor de emotie, toti se uitau la mine floare.gif Parca eram la prima intalnire, nu dupa 12 ani de casnicie floare.gif
Ella79
Foarte frumos gestul sotului tau, Sexy... salut.gif
Sexymom
Da Ella e foarte atent si stie cum sa ma surprinda , alege momentul potrivit, stie sa il faca placut, eu daca ii iau ceva il sun si ii spun, ca nu am rabdare sa ajunga acasa )).gif .
julyalina
CITAT(Sexymom @ 10-10-2007, 05:21 PM) *

)).gif O trimit Alina, astazi era sa o strang cu usa de la intrare cand am iesit sa duc fetele, a inceput Miru sa tipe sa nu inchid, ca sta ea intre tocuri )).gif si eram intr-o mare intarziere la scoala )).gif

lol.gif deci s-au schimbat prioritatile )).gif asa patim si noi cu catelul si pisica )).gif daca ies pe afara ttebuie sa stam dupa ei sa intre pisica in casa, si catelul in curte , indiferent de cat de grabesti smile.gif0 ca doar nu o sa-i lasi pe afara blum.gif da' saracul catel o mai pateste din cand in cand ca iese pe strada si pleaca la plimbare si inchidem poarta si-l gasesti culcat in fata postii asteptand pe cineva sa vina sa-i dea drumul in curte )).gif

frumos gestul sotului tau smile.gif al meu nu ia flori dry.gif dar imi ia cadouri si ieri de ex, mi-a luat o curea de piele alba ... super frumoasa blum.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 10-10-2007, 05:37 PM) *

Am avut parte de o surpriza super din partea sotului meu.Ne-am intalnit in oras sa luam mancare la pachet, eu pt. acasa, el pt. birou si a intrat in restaurant cu un buchet imens de crizanteme orange.Am crezut ca mor de emotie, toti se uitau la mine floare.gif Parca eram la prima intalnire, nu dupa 12 ani de casnicie floare.gif

hug.gif Ce bine,imi pare bine pentru tine.Eu niciodata nu am iubit sa-mi cadoneze cineva flori.Dar puiutul meu o face intr-o forma unica.Tare imi place yahoo.gif
axe10
Te pup sexy...dar vad ca sarbatoriti inca de nu ai mai aparut pe aici!
julyalina
cred ca e ocupata dry.gif
Amazoana
Neata Sexy pupic.gif
Ce sarbatoriti? dry.gif
amalia0701
Doina draga mea, unde ai disparut?
Amazoana
Dadadaaa, miss u much! hug.gif
Nessie
ZIcea ca o sa isi ia o saptamana vacanta cat sunt in tara sotul si fata. rolleyes.gif Asteptam sa revina.
aki

Calatorie placuta hug.gif
Sexymom
Fetelor, nu sarbatoresc nimic, nici in vacanta nu sunt, sotul meu mai are pana pleaca in tara, eu acum sunt prinsa, imi caut job si am inceput sa invat cate ceva din ce am uitat, sa ma pregatesc, si nu am mai avut timp sa intru pe forum, si nici noutati nu am sad.gif , decat ca ma tin de regim).
Sexymom
PS: mi-a murit salamandrita sad.gif , cred ca din cauza frigului din casa.
axe10
CITAT(Sexymom @ 16-10-2007, 11:49 PM) *

Fetelor, nu sarbatoresc nimic, nici in vacanta nu sunt, sotul meu mai are pana pleaca in tara, eu acum sunt prinsa, imi caut job si am inceput sa invat cate ceva din ce am uitat, sa ma pregatesc, si nu am mai avut timp sa intru pe forum, si nici noutati nu am sad.gif , decat ca ma tin de regim).

Astea da vesti bune. Tine-o tot asa!

CITAT(Sexymom @ 16-10-2007, 11:59 PM) *

Sa-i fie tarana usoara!
anca veselie
spor la treburi si un job bun cat mai curand pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 08:37 AM) *

CITAT(Sexymom @ 16-10-2007, 11:49 PM) *

Astea da vesti bune. Tine-o tot asa!

CITAT(Sexymom @ 16-10-2007, 11:59 PM) *

Sa-i fie tarana usoara!

Saracuta sorry.gif
Ma scuzati dar aici nu m-am putut tine din ris.Sa-i fie tarana usoara )).gif
Axe ma scuzi hug.gif
axe10
Ca sa destind si eu atmosfera....sa nu creada femeia ca i-a murit norocu.... lol.gif lol.gif
Sexymom
Din ciclul Cautat Job.

Mi se intampla urmatoarea chestie:
-trimit CV-uri la 10 firme pt. un post de administrativ, office sau junior manager si mi se respinge pe motiv ca : am prea multa experienta in domeniu.
Asa ca am inceput sa imi fac CV-uri pe masura cerintelor firmei.Daca o firma vrea o functionara il adaptez pt. munca de functionar, daca alta firma vrea un aux. contabil, ma fac aux. contabil.
O aberatie dar de asta ma lovesc. )).gif E de tot rasul. )).gif

Va pupic.gif de 100 de ori pe fiecare in parte.
honey79
Dap,Sexy... se intampla si aici si in State. Intr-un fel e de apreciat, caci ei considera ca, daca ai trecut prin atatea scoli si ai atata experienta, e pacat sa nu obtii un job pe masura.
Bafta in gasirea unui job satisfacator din toate punctele de vedere.
Nessie
Sa stii ca si in tara se intampla asa. Le e teama sa anagajeze pe cineva peste cerintele postului sa nu plece omul respectiv intr-o luna pe o pozitie mai buna.

Iti tinem pumnii sa gasesti ceva bun! pupic.gif
Sexymom
Multumesc Honey. pupic.gif

Si acum sa va scriu cum merge cu regimul:bineeeeeeee, nu m-am suit pe cantar si nici nu o fac prea curand sa nu imi dispara entuziasmul, dar am scos de la naftalina raiati mei kaki si flutura pe mine )).gif .
Aseara m-am trezit la 2 noaptea sa beau apa si in bucatarie am gasit un pepene mare, asa ca am mancat o felie de vreo 400 de grame )).gif asta ca sa imi treaca setea.
Sexymom
Va pup fetelor, ma duc sa gatesc ca acum vin fetele de la scoala si imi mananca urechile daca nu e gata masa pupic.gif .
julyalina
CITAT(Sexymom @ 18-10-2007, 12:24 PM) *

Va pup fetelor, ma duc sa gatesc ca acum vin fetele de la scoala si imi mananca urechile daca nu e gata masa pupic.gif .

lol.gif crontz, crontz
spor la gatit! hug.gif si la dieta pupic.gif

anca veselie
mii de pupiiici
julyalina
felicitari Mirunei pentru nota 10 pupic.gif
ganesha
Nu mai pune fata draga tot in CV, moduleaza-l in functie de cerinte. Ma bucur pentru tine si raiatii tai fluturatori! floare.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 18-10-2007, 11:45 AM) *

Multumesc Honey. pupic.gif

Si acum sa va scriu cum merge cu regimul:bineeeeeeee, nu m-am suit pe cantar si nici nu o fac prea curand sa nu imi dispara entuziasmul, dar am scos de la naftalina raiati mei kaki si flutura pe mine )).gif .
Aseara m-am trezit la 2 noaptea sa beau apa si in bucatarie am gasit un pepene mare, asa ca am mancat o felie de vreo 400 de grame )).gif asta ca sa imi treaca setea.

Neata yahoo.gif .Felicitari pentru raiatii tai care flutura .. vezi sa nu ii pierzi )).gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.