Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
amalia0701
pupic.gif
Mi tare dor de tine hug.gif
axe10
Anunt sus si tare ca azi mi-am luat fusta de piele gri shoarec in care m-a cerut barbatul meu de nevasta...adica acum 5 ani!!

Si joaca pe mine...

Dar de ce totusi nu imi pot inchide blugii pe care nu i-am purtat cand eram in 3 luni gravida!!!???
Sexymom
Amalia si mie imi este dor de tine, te imbratisez si sper sa ne intalnim pe mess sa mai povestim cate ceva.
Axe te facusi gagica misto, ti-ai tras fusta de blugi naughty.gif naughty.gif .Sa o porti cu placere .Sper ca e scurtuta blum.gif , ca de-aia se da barbatul la tine blum.gif

Azi sunt mai libera, deoarece si pt.ca )).gif e instalatorul in casa si trebuie sa ma tiu dupa el.Imi schimba centrala termica )).gif

E super tare omul, cu o mana vb. la mobil si cu alta imi darama mie ce am in bucatarie lol.gif
Amazoana
De piele bre, nu de blugi! blum.gif
Sexymom
Maybeline cand ajungeti la mine maine??ti-am lasat mesaje peste tot, sa ma suni daca poti. pupic.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 19-10-2007, 11:58 AM) *

Amalia si mie imi este dor de tine, te imbratisez si sper sa ne intalnim pe mess sa mai povestim cate ceva.
Axe te facusi gagica misto, ti-ai tras fusta de blugi naughty.gif naughty.gif .Sa o porti cu placere .Sper ca e scurtuta blum.gif , ca de-aia se da barbatul la tine blum.gif

Azi sunt mai libera, deoarece si pt.ca )).gif e instalatorul in casa si trebuie sa ma tiu dupa el.Imi schimba centrala termica )).gif

E super tare omul, cu o mana vb. la mobil si cu alta imi darama mie ce am in bucatarie lol.gif

Normal ca scurta fata,ca nu port lung...piele este....

Am mai auzit de meseriasi din astia!!
Ti-e frig, ai?

CITAT(Sexymom @ 19-10-2007, 12:47 PM) *

Maybeline cand ajungeti la mine maine??ti-am lasat mesaje peste tot, sa ma suni daca poti. pupic.gif

Pai sa zicem ca pe la 17 , e bine?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....te-am derutat nitel... lol.gif lol.gif

Ai timp sa pregatesti niste poale in brau si niste gratarele....
Sexymom
Fusta de pele fata, scuze ca am scris de blugi.
Si te astept la mine daca buburuza ta face numa 24 de ore pe drum blum.gif
Am lomo de vita la planchea (gratar adica) si multe salate, iar seara poate ii corup la o mancarica chinezeasca naughty.gif asta ca sa nu stea Maybelin sa numere puncte lol.gif

Poalele in brau le am tot timpul pregatite blum.gif lol.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 19-10-2007, 03:27 PM) *

Si te astept la mine daca buburuza ta face numa 24 de ore pe drum blum.gif
Am lomo de vita la planchea (gratar adica) si multe salate, iar seara poate ii corup la o mancarica chinezeasca naughty.gif asta ca sa nu stea Maybelin sa numere puncte lol.gif

Poalele in brau le am tot timpul pregatite blum.gif lol.gif

Fi-mea urla de foame....si eu nu am gatit nimic...in plus sunt cu boala pe mine....maine...azi i-a cumparat tac-su pizza...
Poate vine cineva sa se uite sub ele..... naughty.gif blum.gif blum.gif
himere2005
neata sexy! felicitari pentru ca te-ai hotarat sa aplici serios cv-uri si pentru dieta floare.gif fetele tale vor fi tare mandre de tine. sut curioasa daca nu cumva faptul ca esti de alta nationalitate nu constituie un motiv de respingere al cv-ului rolleyes.gif ..oricum, multa bafta in gasirea jobului "perfect" blum.gif hug.gif
axe10
Unde sunteti fetele:Sexy si May....sau nu v-ati vazut ?
May
Nu mai suntem ca ne-am betivit aseara lol.gif
ina_ceva
Trebuie sa vina Sexy cu poze wink1.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 21-10-2007, 03:48 PM) *

Nu mai suntem ca ne-am betivit aseara lol.gif

Eu nu am vrut sa zic asta ca sa nu va stie tot satul.... laugh.gif laugh.gif grin.gif grin.gif
May
Nu am facut absolut nicio poza unsure.gif nu stiu de ce, cred ca de la vin lol.gif. Parca i-a facut una Gaby ei cu telefonul cand dansa la bar dar a prins-o cu spatele )).gif
axe10
Lasa ma ca stim ca sunteti frumoase...cum e vremea pe la voi ca la noi se pregateste de un derdelush daca se raceste mai rau....
May
Ieri a fost superb, la meteo ziceau ceva de 22 de grade dar a fost mult mai cald si un soare de imi parea rau ca nu aveam ochelarii la mine, era de tricou. Azi, la sexy era cam innorat si racoare dar cand am ajuns la mine erau 19 grade si un soare la fel ca ieri cheer.gif
dany
I-auzi , i-auzi .... betiveala , club , dans , soare....vreau si eu !!!!!!!!!!!
axe10
Misto....lasa ca o sa vina si la voi vijelia....

May
Chiar ne uitam la stiri azi si vedeam cum ninge in tara si vorba lui Gaby: parca in fiecare an se repeta aceleasi stiri ``ninsoarea ne-a luat prin surprindere, nu suntem pregatiti`` din partea primarilor dry.gif

Bine, nici exagerati ca spaniolii, ca daca se pun 3 cm de zapada, e alerta generala, zici ca a venit viscolul si e ninsoarea pana peste case )).gif

Eu, anul trecut, nu am vazut zapada, asa ca sper sa ninga si la noi putin rolleyes.gif
Sexymom
Hola fete dragi pupic.gif .Vad ca May nu detaliaza cum a fost ziua asa ca va scriu eu acum.

A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte.
Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania.
Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii.

Subsemnata )).gif a baut bere, dupa care agua ardiente(tuica dulce pe romaneste), 3,4 nu stiu cate pahare de vin de rueda si multa, multa apa, vreo 3 litrii lol.gif am si fumat din tigarile lui Remy blushing.gif .
Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare.
axe10
CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 04:31 PM) *

Hola fete dragi pupic.gif .Vad ca May nu detaliaza cum a fost ziua asa ca va scriu eu acum.

A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte.
Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania.
Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii.

Cum o fi frate sa stai pe terasa si sa asculti muzica....?

va pup pe amandoi obrajii!
dany
CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 03:34 PM) *

Subsemnata )).gif a baut bere, dupa care agua ardiente(tuica dulce pe romaneste), 3,4 nu stiu cate pahare de vin de rueda si multa, multa apa, vreo 3 litrii lol.gif am si fumat din tigarile lui Remy blushing.gif .
Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare.

Cum adica ai adormit si apoi te-ai dus la culcare ? )).gif )).gif

Distractie mare a fost !!!!! Va invidiez !! pupic.gif
axe10
Adica a facut cum fac eu, ma duc sa culc copilul si adorm si eu....
Sexymom
Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 04:41 PM) *

Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. )).gif

O fi de la tuica aia.... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
dany
O fii fost tare buna tuica aia , sexy!!!!
Hmmmm.... ce zici , Lavi , daca se face asa frig pe aici sa ma bag la o canitza din tiuca de la tine ? ma mai incalzesc si eu )).gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 03:41 PM) *

Si eu care ma gandeam ca intai ai dormit si apoi ... te-ai dus la culcare ( adica fursecuri ) doh.gif
May
Doina am scris prin atatea parti incat nici nu mai stiu unde am povestit ce am facut ieri, cred ca la neuroni )).gif

E magic barul ala, termini paharul de vin si cum te uiti o secunda in alta parte, paharul e iar plin. Aseara am crezut ca delirez ca terminasem paharul cu chiu cu vai si doar m-am intors spre remy sa ii spun ceva si cand am revenit in pozitia de baza paharul era plin. Ma uitam ca vaca la poarta noua, asa ca m-am sacrificat si m-am chinuit sa-l beau si pe ala lol.gif

Iti zic eu ca n-au facut fursecuri dany ca am avut camera langa a lor si am stat toata noapteas cu paharul lipit de perete ca sa ascult lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Deci asa musafir esti tu ... stai cu paharul sa asculti tot blum.gif lol.gif
May
Pai eu nu puteam sa fac fursecuri ca am rusii pe cap, asa ca am ascultat sa vad daca macar ei se distreaza )).gif

Hmmm.... sau ar fi trebuit sa spun ca nu puteam face fursecuri pt ca sunt in vizita? unsure.gif nesimtire mare pe capul meu lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 04:49 PM) *

O fii fost tare buna tuica aia , sexy!!!!
Hmmmm.... ce zici , Lavi , daca se face asa frig pe aici sa ma bag la o canitza din tiuca de la tine ? ma mai incalzesc si eu )).gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 03:41 PM) *

Si eu care ma gandeam ca intai ai dormit si apoi ... te-ai dus la culcare ( adica fursecuri ) doh.gif

Daca o fierbi si pui miere, o linguritza gratis, punctezi alcoolul...cat o fi ala....

Tu, repede....ca l-ai pus pe sarmanul Dirk la abstinenta cat am stat acolo....si nu era o noapte....

CITAT(Maybeline @ 21-10-2007, 05:02 PM) *

Doina am scris prin atatea parti incat nici nu mai stiu unde am povestit ce am facut ieri, cred ca la neuroni )).gif

E magic barul ala, termini paharul de vin si cum te uiti o secunda in alta parte, paharul e iar plin. Aseara am crezut ca delirez ca terminasem paharul cu chiu cu vai si doar m-am intors spre remy sa ii spun ceva si cand am revenit in pozitia de baza paharul era plin. Ma uitam ca vaca la poarta noua, asa ca m-am sacrificat si m-am chinuit sa-l beau si pe ala lol.gif

Iti zic eu ca n-au facut fursecuri dany ca am avut camera langa a lor si am stat toata noapteas cu paharul lipit de perete ca sa ascult lol.gif

Se pare ca ai uitat ce ai patit saptamana trecuta la nunta aia.....

Care e mai bun, de plastic sau de sticla....ca sa stiu si eu!

CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 05:03 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Deci asa musafir esti tu ... stai cu paharul sa asculti tot blum.gif lol.gif

Si eu am stat nopti intregi cu urechea palnie dar nu am auzit nimic din camera de alaturi....cred ca ati antifonat-o!!
dany
repde ma dai tu de gol , Lavi lol.gif Tu ai avut pahare nemtesti ...de aia n-a mers blum.gif tease.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 05:18 PM) *

repde ma dai tu de gol , Lavi lol.gif Tu ai avut pahare nemtesti ...de aia n-a mers blum.gif tease.gif

Da, cred...am avut si vanatai nemtesti care mi-au trecut dupa o luna....slava Domnului...
May
axe, asa zicea si remy: bea vin ca apoi eu te tin de frunte cand dai la boboci lol.gif

Eu am avut pahar de sticla, d-ala cu model la baza )).gif
axe10
Vezi?..el nu a uitat... grin.gif

Aha...deci asa se face....eu facusem un coif din hartie.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
doh.gif De aia am gasit eu plin de hartie dupa coltar .... Si m-am luat de Dirk , saracul )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 05:39 PM) *

doh.gif De aia am gasit eu plin de hartie dupa coltar .... Si m-am luat de Dirk , saracul )).gif

Pe bune? dry.gif , eu nu am pus nimic acolo....am lasat doar valiza... dry.gif ...cine m-o fi injurat mai tare?....zi merci ca nu ai gasit altele.... blushing.gif
dany
n-am gasit nimic ....dar hartia era in forma de coif tease.gif asa ca .....tu esti di vina lol.gif
Sexymom
lol.gif Sunteti zapacite fetelor, va merge mintea numai la prostii si la fursecuri.Cred ca al meu ar fii copt vreo 2 tavi, dar nu a avut cu cine, nici macar nu l-am simtit in pat langa mine, si unica data cand m-am trezit a fost ca sa imi pun picaturi in nas, ca nu mai puteam respira pe nara stanga lol.gif lol.gif si atunci nu mi-a trecut prin cap nici un fursec lol.gif
axe10
Poate au lasat colegii de camera....am cautat peste tot sa nu fi pierdut vreun euroi si sa te imbogatesti tu.... lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 05:53 PM) *

lol.gif Sunteti zapacite fetelor, va merge mintea numai la prostii si la fursecuri.Cred ca al meu ar fii copt vreo 2 tavi, dar nu a avut cu cine, nici macar nu l-am simtit in pat langa mine, si unica data cand m-am trezit a fost ca sa imi pun picaturi in nas, ca nu mai puteam respira pe nara stanga lol.gif lol.gif si atunci nu mi-a trecut prin cap nici un fursec lol.gif

Varsta maica, varsta....cum naiba sa ma gandesc la fursecuri ...mai bine la un aperitiv ceva.... blum.gif
May
La sexy era vinul, maica, vinul lol.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 21-10-2007, 05:58 PM) *

La sexy era vinul, maica, vinul lol.gif

La asta nu m-am gandit...bine ca nu a dat la boboci...ca e nasol sa te culci matol...
Sexymom
Nu m-am simtit nasol deloc, chiar am dormit bustean si m-am trezit fresh.Am martori )).gif , puiul meu chiar a remarcat ca arat bine si m-a strans in brate de 20 de ori. Iar azi am o stare de fericire totala, nu stiu nici eu de ce. Probabila ca sunt cu ai mei acasa si suntem relaxati. floare.gif
ina_ceva
Starea asta de fericire sigur se va incheia cu o tava de fursecuri, sa fie ziua completa wink1.gif
May
CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 05:00 PM) *

La asta nu m-am gandit...bine ca nu a dat la boboci...ca e nasol sa te culci matol...

Nu era beata, era doar euforica, nu mai auzea bine si nici vazul nu-i functionala la cote normale, drept dovada: ne bateam pe tacamurile de la masa ca nu erau pt toti. Gaby a incercat sa o scoata nevinovata spunand ca nu detin prea multe tacamuri, mananca cine poate )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 21-10-2007, 05:10 PM) *

CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 05:00 PM) *

Nu era beata, era doar euforica, nu mai auzea bine si nici vazul nu-i functionala la cote normale, drept dovada: ne bateam pe tacamurile de la masa ca nu erau pt toti. Gaby a incercat sa o scoata nevinovata spunand ca nu detin prea multe tacamuri, mananca cine poate )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ......super tare faza...eu ma gandeam ca v-ati duelat cu ele...nu citisem bine....

Pai, mai sexy, asta e starea cea mai misto...high...
May
Neah, am avut noroc ca Miruna nu a mancat si Bianca a terminat repede, ca altfel faceam cu randul la furculita lol.gif
Sexymom
CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 07:08 PM) *

Starea asta de fericire sigur se va incheia cu o tava de fursecuri, sa fie ziua completa wink1.gif

Asta cu siguranta, mai ca as baga fetele in pat de la 19.

May hai fata ca am pus 6 tacamuri, stiu bine asta, furculite am pus din alea mici pt copii lol.gif
dany
Imi cam inchipui ce dezmat a fost acolo lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.