Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
A fost frumos, cel putin eu si puiul meu ne-am simtit bine de tot. hug.gif Mai ales ca am dansat amandoi pe niste melodii frumoase si sensibile.
May
Si noi ne-am simtit f bine rolleyes.gif, chiar daca pe remy nu l-am urnit de pe scaun )).gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 05:21 PM) *

May hai fata ca am pus 6 tacamuri, stiu bine asta, furculite am pus din alea mici pt copii lol.gif

Cred ca ai socotit cu furculitele de la salata )).gif
axe10
Buey nici eu nu am multe tacamuri....asa ca inteleg...
Sexymom
May atunci cand ne mai vedem? astept sa iei tu initiativa, ca eu mereu trag de tine blum.gif blum.gif , la mine sti ca poti venii zi de zi.
Sexymom
Am uitat sa te intreb May, se cunoaste ca am slabit? am dat jos 3 kg .
May
Normal ca se cunoaste dar stii ca nu sunt de acord cu slabitul o luna si luatul inapoi intr-o saptamana, asa ca am tacut din gura ca iti smulgeam dietele de pe perete si le aruncam la cos )).gif. La tine se cunoaste imediat la fata cand slabesti sau te ingrasi pupic.gif

Sexymom
Aha sorry.gif deci ai vazut ca am diete lipite pe toti peretii? si nesanatoase pe deasupra??? blink.gif
May
Vazut! mad.gif Drept dovada: deasupra de tot era cea cu pepeni dry.gif
Sexymom
sad.gif Si dedesupt aia de 13 zile, si ...mai dedesupt Yang si Yin, si sub Yang si Yin am un disociat. sad.gif
May
Si pastilele sper ca tot in dulap sunt, nu pe gat la tine... ar fi mai bine daca deja ar fi la gunoi. Tu nu ai o problema cu slabirea caci slabesti, tu ai o problema cu mentinerea: cum te vezi slaba cum neglijezi tot. Daca ai incerca sa mananci mereu sanatos, ai putea sa te pastrezi la 63 de kile, sau chiar la 60 daca asta e greutatea pe care ti-o doresti, dar nu are rost ca pt 5 kile sa te infometezi si apoi sa mananci exagerat, sa fluctuezi cu greutatea atat de des. Ia stai si gandeste-te- putin: numai anul asta, oare de cate ori ai slabit si te-ai ingrasat la loc? Iti face rau, si cu fiecare ingrasare o sa slabesti din ce in ce mai greu, ca sa nu mai zic de aspectul pielii care se tot intinde, apoi revine la normal doar ca sa se intinda iar. Fa-ti un program ca in timpul saptamanii sa mananci exemplar si in WE sa iti satisfaci ceva pofte, un vinulet, o bericica naughty.gif pupic.gif

Tie iti plac f mult salatele si gratarele, de ce nu incerci sa mananci zilnic dimineata cum ai mancat si azi dimineata, iar in restul zilei gratare si salate? Pana si chinezesc e mai mult decat ok asa ca nu duci lipsa de bunatatiuri, iar in WE iti faci si tu de cap pe la bar cu una, alta blum.gif
Sexymom
Asta incerc sa fac, iti spun sincer, dar cum scap in dulciuri si in toate prostiile imi e greu sa ma mentin, si sunt o pofticioasa fara limite.de luni pana vineri mananc foarte putin si nimic gras, dar e suficienta o mica tentatie din partea cuiva sa o iau la vale din nou. sad.gif
May
Ia-o la vale cu o bomboana, o patratica de cioco, un chips... nu o lua la vale toata ziua sau mai multe zile la rand. Propune-ti o zi in care sa mananci ceva dulce ce iti place tie mult, sa vezi cum astepti toata saptamana ziua aia si ce satisfactie ai ca ti-ai programat escapada, nu te mai simti vinovata apoi
Amazoana
Neata Sexi
Ce faci? Ce program ai saptamana asta?
Te pup pupic.gif
julyalina
'neatza sexy pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 09:15 PM) *

Asta incerc sa fac, iti spun sincer, dar cum scap in dulciuri si in toate prostiile imi e greu sa ma mentin, si sunt o pofticioasa fara limite.de luni pana vineri mananc foarte putin si nimic gras, dar e suficienta o mica tentatie din partea cuiva sa o iau la vale din nou. sad.gif

parca semeni cu cineva... rolleyes.gif
Sexymom
Cu cine sa seman oare? cu tine nu am cum ca esti o frumoasa si o slaba si MIS ONEDEN )).gif pupic.gif

Dulcy saptamana asta sunt prinsa pana peste urechi.
Azi am avut un interviu, am mers la fortele de munca sa ma inscriuu si la o firma de plasare de personal.
Maine am 2 interviuri la 9 si la 12, miercuri am unul la 11.Sotul meu e in tara la o sedinta, sunt singura acasa cu teroristele , am teme pe cap, academia Biancai, engleza Mirunei, de gagit, de strans...nici nu mai stiu cate treb sa fac ( sa stau in parc 2 ore e obligatoriu) ca au fetele energie si se fac palide daca nu alearga.
Oare cand o sa vad si eu linistita telenovela mea preferata??? sad.gif
ina_ceva
Ia televizorul cu tine, in parc tease.gif
Sexymom
Ina chiar sufar ca nu vad telenovela, mai sunt 7 zile si se termina sad.gif

Am avut o noapte de cosmar, nu am dormit deloc , nici eu , nici fetele (asta se intampla ori de cate ori pleaca puiul nostru in delegatie), mai nou am avut si tzantari.Am niste cearcane si eu si fetele, si azi a trebuit sa merg la o firma si sa fiu fresh, dar mi s-a intamplat ceva gen SEXYMOM, rad si acum singura. lol.gif

Fusai dimineata in Carefour sa schimb o pijama si mi-am luat 4 bluze superbe. Si inainte sa plec la firma X m-am probat cu ele, si cu ultima am ramas imbracata, merg eu la interviu, dau probele de rigoare (inteligenta, ortografie, office,psih, etc) si la sfarsit pe scari ma agata un tip dragut si imi spune : ahora te puedes quitar la etiqueta de la blusa. lol.gif lol.gif eticheta mea de la bluza noua atarna bine merci pe spatele meu lol.gif .Si i-am raspuns si eu tipului : am lasat-o intentionat sa imi aduca suerte(noroc) lol.gif
Sexymom
Mi-am vazut telenovela cheer.gif cap-coada cheer.gif .
Am terminat si o cutie de bomboane sad.gif dar ma fac fata cuminte de joi. salut.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 23-10-2007, 05:38 PM) *

Mi-am vazut telenovela cheer.gif cap-coada cheer.gif .
Am terminat si o cutie de bomboane sad.gif dar ma fac fata cuminte de joi. salut.gif

Joi sa fie, daca zici tu tease.gif Era sa patesc si eu o faza etichetoasa, la spectacolul de la Dark Fire, mi-am scos-o (eticheta, draga lol.gif ) fix inainte sa intru pe scena... simteam eu ca ma incomoda ceva, credeam ca e doar emotia lol.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 22-10-2007, 03:01 PM) *

Cu cine sa seman oare? cu tine nu am cum ca esti o frumoasa si o slaba si MIS ONEDEN )).gif pupic.gif

Dulcy saptamana asta sunt prinsa pana peste urechi.
Azi am avut un interviu, am mers la fortele de munca sa ma inscriuu si la o firma de plasare de personal.
Maine am 2 interviuri la 9 si la 12, miercuri am unul la 11.Sotul meu e in tara la o sedinta, sunt singura acasa cu teroristele , am teme pe cap, academia Biancai, engleza Mirunei, de gagit, de strans...nici nu mai stiu cate treb sa fac ( sa stau in parc 2 ore e obligatoriu) ca au fetele energie si se fac palide daca nu alearga.
Oare cand o sa vad si eu linistita telenovela mea preferata??? sad.gif

Nu credeam ca ai timp si de o telenovela....eu noroc cu DVD cu hardisk ca altfel....asa poate prind si eu finalul de la Clona...

Spor la interviuri..
Bluzele cu etichta se poarta draga.. pupic.gif
ina_ceva
Cat m-am chinuit eu sa prind finalul de la Clona si tot degeaba dry.gif ; sper sa am acum vreo sansa wink1.gif

Episoadele astea nu sunt chiar asa de importante, Sexy; ultimul e cel mai cel.
axe10
CITAT(ina_ceva @ 23-10-2007, 10:07 PM) *

Cat m-am chinuit eu sa prind finalul de la Clona si tot degeaba dry.gif ; sper sa am acum vreo sansa wink1.gif

Episoadele astea nu sunt chiar asa de importante, Sexy; ultimul e cel mai cel.

Sexy nu cred ca urmareste Clona...m-am bagat eu in discutie...lasa draga Ina ca daca nu l-ai vazut pe ultimul, o sa-l pastrez cand o sa fie si ti-l pun cand vii la mine! pupic.gif

Sexy, buna dimineata...
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:59 AM) *

Sexy nu cred ca urmareste Clona...m-am bagat eu in discutie...lasa draga Ina ca daca nu l-ai vazut pe ultimul, o sa-l pastrez cand o sa fie si ti-l pun cand vii la mine! pupic.gif

Merci pupic.gif .Sper sa faca o reclama mai mare la ultimul episod, ca sa ma prind si eu cand e grin.gif
Amazoana
Neata scumpa! pupic.gif yahoo.gif
Sexymom
Neata fete.
Am dormit 10,30 ore )).gif .
Eu ma uit la Tequila cu sufet de femeie, pe canalul Acasa , la ora 18 (ora mea) )).gif .Clona am vazut-o de mult. )).gif

Acum stau in casa si dorm pe mine, si e un frig....afara e innorat si sta sa ploua. Cine a trimis vremea asta aici??ca din Romania se trage )).gif
anca veselie
salutare!
foarte foarte tare faza cu eticheta lol.gif
mama, ce mult ai dormiiit!
nasoala vremea, la noi parca e mai bine acum, dar cam inorat sad.gif
pupiiiiici
axe10
CITAT(ina_ceva @ 24-10-2007, 09:35 AM) *

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:59 AM) *

Merci pupic.gif .Sper sa faca o reclama mai mare la ultimul episod, ca sa ma prind si eu cand e grin.gif

Te anunt daca vrei...daca prind ca eu daca il inregistrez si il vad cand am timp....
luchi
Hola, guapa! Tin pumnii sa iasa cum vrei tu, eticheta aia o sa fie de bun augur!

Ia zi, ne bagam la dieta? Mie mi se revarsa burta peste pantaloni -mai bine zis, face un pliu mic )).gif . O cooptam si pe buretica, pun pariu ca ne pandeste din umbra )).gif
axe10
Cand cad si eu pe o culoareeee.........

Acum de iarna mi s-a pus pe maro...

Ma, tu ai studiat ce alungeste si subtiaza partea de sus de iti pui "v"-uri....?!
May
V-ul e bun pt mine ca sa nu mai para ca am uger de vaca lol.gif
Sexymom
Multumesc fetelor. Mie imi plac ca nu se calca, nu intra la apa si isi pastreaza culorile, au 85% bumbac si 15 % elastina, si de obicei eu imi cumpar lucruri la fel )).gif
ina_ceva
Prima imi place si mie, par culorile mai vesele wink1.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 24-10-2007, 07:40 PM) *

V-ul e bun pt mine ca sa nu mai para ca am uger de vaca lol.gif

Si pt mine...dar un decolteu in V vine bine la toate....!! naughty.gif
ina_ceva
Sa porti cu placere gentile; mi-am luat si eu doua genti, acelasi model dar culori diferite, asa ca esti in limitele normalului pupic.gif blum.gif
mirela
Sexy iar dungi? uffff, prizonier-o!Imi plac bluzele chiar si celelalte, dar incearca sa nu-ti iei acelasi model chiar daca e de alta culoare. Aaaaahh, trebuie sa ajung la Madrid mai repede posibil! Pupici si fetelor la fel.
Sexymom
Mirela chiar am nevoie de cateva sfaturi cum sa ma imbrac sa arat si eu ca o jovencita )).gif

Am venit de la un interviu (iar), mi-a placut firma si tipul ( Gonzalo ) care m-a intervievat. E o firma de brokeraj si au nevoie de un contabil. Sa vedem acum...era intr-o zona supeba firma, la et. 12, cu vedere la turnurile din Plaza Castilla.Si daca ma angajeaza la ei va jur ca prima luna urc numai pe scari 12 etaje )).gif .
Nu stia insa care este orarul de lucru sad.gif a spus intre 4-6 ore dar nu a specificat dimineata , pranz sau seara).
axe10
12 etaje?.... blink.gif blink.gif
Sexymom
V-am spus ca in 2 nov. fac 12 ani de casnicie ? Ei bine, sotul meu a venit ieri din calatorie si mi-a cumparat cadoul care este acesta , si am ramas fara grai, miroase uimitor de bine cu parfumul meu preferat Lancome Poeme.
Imagine

Sa vedeti faza. Ma ia Bianca deoparte si imi spune: mami vreau din banii mei sa ii iau lui tati un costum si un parfum Trusardi ( si ea are numai 64 de euro lol.gif ) i-am spus ca nu ii ajung banii de parfum , atunci Miru a zis ca ii da si banii ei care sunt cu 10 euro in plus fata de Bianca.
Eu le-am zis ca mai bine iau un cadou comun.Ca aniversam casnicia in familie si sa luam ceva pt. toti.
Asa ca am hotarat sa luam un set de vase noi si frumoase lol.gif ca le am desperecheate acum si cand vin musafiri la mine am doar paharele de un singur fel si tacamurile. lol.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 25-10-2007, 12:33 PM) *

Asa ca am hotarat sa luam un set de vase noi si frumoase lol.gif ca le am desperecheate acum si cand vin musafiri la mine am doar paharele de un singur fel si tacamurile. lol.gif

Si nici alea destule... lol.gif lol.gif ...se bat musafirii pe furculite!!

Eu am renuntat la poeme...ca a inceput sa mi se para dulce...i l-am dat soacra-mi care e moarta dupa el!!
amalia0701
Servus Sexi!
La multi ani fericitzi sa avetzi draga mea floare.gif
mirela
Vai ce frumos! Sa impliniti cati mai multi! Eu ieri am facut 2ani si 11 luni de marriage.Si parac nu e suficient mai adaug si o nebunie recenta pe la nga marriage-ul meu. smile.gif
julyalina
sexy am ras de una singura perin birou cand am citit faza cu eticheta lol.gif esti criminala hug.gif
frumoase bluzele smile.gif eu in afara de chilotzi nu prea mi-am luat niciodata 2 3 cestii la fel chiar daka diferea culoarea ba... daca tin minte o singura data mi-am luat 3 maieuri la fel modelul dar 3 culori diferite pentru ca ramasesem fara si nu mai aveam cu ce sa ma imbrac tease.gif

si la cat mai multi ani impreuna cu sotul tau hug.gif
sa faceti multe fursecuri in seara aniversara naughty.gif
ganesha
Ce te mai rasfata familia, bre.... Las' ca meriti cu virf si indesat! floare.gif Sa petreceti frumos in continuare, ca vad ca deja ati inceput hug.gif
Sexymom
Multumesc mult fetelor. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 25-10-2007, 08:46 PM) *

Multumesc mult fetelor. pupic.gif

Unde-s noutatzile alea unsure.gif pupic.gif
julyalina
amalia, cred ca e ocupata smile.gif dar le arata ea cand se mai elibereaza pupic.gif
Sexymom
Amalia pupic.gif

Aseara nu am dormit deloc, m-a durut o c.urva de masea rau de tot. Azi merg sa ii faca ceva, mai rau este ca e sub o lucrare de acum cativa ani si trebuie sa imi taie lucrarea, dar nu mai suport o alta noapte de chin.

Azi la 12,30 am si 2 fetite la masa de pranz, iar la 18 am invitati, vin prietenele mele cu copiii lor si sotii.E o regula sa ne intalnim odata pe saptamana in casa cuiva sa luam cina impreuna sau sa iesim la un restaurant, iar eu am vrut sa vina la mine ca saptamana viitoare o sa raman singurica.
Si cum nu ma simt in stare de nimic acum as fii vrut sa nu ma ziua asa de incarcata.
ina_ceva
Poate iti rezolva problema si scapi de durere pana la 18. pupic.gif Maselele astea sunt un chin. dry.gif
Sexymom
Toata viata am avut o sanatate de fier ( cred ca si din cauza sportului de performanta pe care l-am facut 10-11 ani), dar cu maselele am stat fatal.Am 36 de ani si 4 lucrari in gura, prima lucrare mi-au facut-o in clasa a 9-a, iti dai seama, daca baga cineva polizorul in dintele meu iese pe partea cealalta asa de fin e smaltul. sad.gif
Sexymom
Ma duc sa fac cumparaturi si sa vad daca imi iese un dentist in cale. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.