).gif)
Iti trimit, cum sa nu
).gif)
.
De betivit nu prea m-am betivit eu ca nu am avut loc de Charo si de Silvia
).gif)
, la un moment data vb . numai ele 2, si repetau acelasi lucru fara sa isi dea seama. Silvia o tinea pe a ei ca o trimite iubitul la munca si ea e de familie buna si nu au muncit niciodata femeie de la ea din neam, iar Charo spunea ca in 2 ani de zile au agatat-o x barbati in bar

ce avea sula cu Prefectura?

eu radeam de ele, erau simpatice.
Am dormit pana la 14 pt.prima data in viata mea. Cred ca sunt terminata psihic. De 1 luna de zile trimit cv-uri, am mers la peste 30 de interviuri, am dat probe peste proe, si toate astea isi spun cuvantul, nu e usor sa ai 2, 3 interviuri pe zi, sa fii supusa la interogatoriu..e o tensiune de nedescris, nu stiu cum nu am clacat pana acum.
Dar ma rog la bunul Dumnezeu sa reusesc luni sa trec peste toate obstacolele.Sotul meu mi-a inchis telefonul si m-a rugat sa nu mai deschid mail-ul timp de 1 saptamana, nu ii place sa ma vada asa.Si nu mai am rabdare nici cu ai mei.
Va scriu si ce mi se intampla ca as intelegeti mai bine de ce ma port asa.
De cand a intrat Romania in UE nu mai avem carduri de rezidenta si un Certificat A4 (fara nici o valoare). De cate ori merg la un interviu si il iau ( la toate firmele m-au acceptat) mi-au cerut actele. Cand au vazut acea foaie A4 au intrebat : ce este asta? pai nu ai card de rezidenta? eu le-am spus ca nu se mai elibereaza , ca acum asta e documentul care atesta identitatea unui cetatean al UE, si ei imi raspund : ne pare rau, nu suntem informati si nu aveti acte in regula. Ei sunt obisnuiti cu un anumit tip de document, si nu sunt deschisi la schimbari si nici informati, sunt niste
imbecili, ca in situatia mea am venit aici cu acte in regula si am permis de munca.
Acum ma intelegeti prin ce trec? ma lupt cu morile de vant ...
Luni ma duc
sigur la dentist, dar dupa-amiaza .