Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
anca veselie
sad.gif aoleu sexi, naspa cu maselele astea
te pup, sper sa rezolvi!
Sexymom
Am venit,am rezolvat 85 % dintre probleme.
-Am facut poze pt job
-am luat de troate pt fiesta de diseara
-am luat si varza sa pun la murat , cu porumb si gutui
-mi-am aranjat si parul
-am terminat chiftelutele, zacusca si masa pt. sendwich-uri.
Acusi zbor dupa fete sa le aduc la masa cu tot cu invitate.
Le-am pregatit supa crema (din praz, fasole verde, setas, morcovi, cartofi, dovlecei), chiftelute , patatas bravas ( sunt cartofi prajiti dar taiati ca pt . pireu, peste ei se pune o crema din maioneza si kechup dulce), si am inghetata de vanilie la desert.Cumparata )).gif
May
Vin si eu la pranz, intr-o ora sunt la tine, dar nu imi da crema de verdeturi ca fac si eu bleah ca si copiii, accept meniul de la chiftelute incolo lol.gif
bubbles
Ziua.Sexy poti sa te iei de mana cu babuinul meu ca si el are la probleme cu dantura.Acum a facut abces si abia poate sa deschida gura sa manance blink.gif .I-am facut numai piure ca la copii mici. )).gif
Amazoana
Sexy, sa faci poze diseara. Nu ai spus cu ce te imbraci. pupic.gif
Sexymom
May sti ca am spus ca ... fetele mele fac parte din cei 5% dupa glob care mananca cu mare placere verdeturi, sti ce e la gura lor cand fac salate? sunt ca oile pe pasune )).gif si spanac, loboda, creme de legume, etc...le adora, le pun crutoane si mananca tot. )).gif
Bubbels nasol cu durerea, eu ma duc si maine, pana atunci iau antiinflamatoare si calmante. sad.gif
Dulcy raman in blugii cu care sunt acum, nu sarbatoresc nimic special, asta o fac saptamana de saptamana, imi chem prietenii la mine si asa incheiem si noi saptamana, relaxati si cu totii, iesim mult, nu e ceva special.E un obicei pe care il pastram.
Amazoana
Aaahhh, ce bine.
Si eu ies (si in seara aceasta) sa sarbatoresc permisul. )).gif Cred ca l-am sarbatorit de 4 ori deja. Si mai am )).gif Iar cand va veni iubi, sa te tii nebunie.

Imi place cum sarbatoriti voi in fiecare saptamana (cu sau fara motiv wink1.gif ).
dany
daca ai zambi sigur ai arata mult mai fresh blum.gif
anca veselie
nu te mai b.o.i
se vede putin ca esti obo, dar se vede si ca ai slabit cheer.gif
Sexymom
Dulcy e bine sa ai prieteni, si cum eu sunt aici singura singurica prefer sa imi fac multi prieteni si sa intretin prietenia, sa o alimenmtez cu ce pot, sa fie deschisi ca si mine, dispusi sa ajute , asa cum fac eu, si crede-ma ca deja sunt si ei asa cum imi doresc eu, apropiati si calzi, imi dau siguranta ca nu sunt singura printre straini, asa ca saptamana de saptamana ne strangem cu totii si trecem in revista tot ce am facut pana acum.

Dany sti ce chef am sa zambesc cand imi zvacneste maseaua sub lucrare? si ma gandesc ca vine seara, deja imi e frica sa ma culc.
Anca am slabit un pic, se vede la fata ...in rest ma mentin )).gif
dany
Te cred ca nu ai chef de zambit ...ma gandeam doar ca diseara nu vei sta asa de serioasa si atunci nu se va vedea ca esti obo
Sexymom
Diseara iau cele 6 puncte ale tale si le investesc in vin lol.gif , sa vezi ce bine o sa fie lol.gif fac si poze lol.gif si nu am nici gradina unde sa sap a doua zi, poate iau un autocar pana la gradina ta si cultivam conopida aia pe care o gatesti tocmai luni lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif cel mai tare rezumat al zilei de azi din jurnalul meu lol.gif lol.gif
Sexymom
Sa sti )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 02:25 PM) *

May sti ca am spus ca ... fetele mele fac parte din cei 5% dupa glob care mananca cu mare placere verdeturi, sti ce e la gura lor cand fac salate? sunt ca oile pe pasune )).gif si spanac, loboda, creme de legume, etc...le adora, le pun crutoane si mananca tot. )).gif

Si al meu copil e intre aia 5 %... deci cu fetele tale fac 3%, oare cine or fi ceilalti 2 lol.gif lol.gif lol.gif

Te pup si pune un zimbet mare floare.gif
Sexymom
)).gif Vezi ce inseamna sa ai o mama obsedata sa isi creasca copii cum scrie la carte lol.gif ceilalti 2 or fii fata Amaliei si a lui Axe lol.gif
Amazoana
Mie imi place cum arati, nu ai nevoie de boiala in plus. Ai ochii obositi, though.... pupic.gif
Sexymom
Atunci ma duc acum sa ma spal bine , imi dau cu crema, un strat de fond de ten peste , ma fardez cu gri ca ma prinde, imi lungesc genele a la Penelope Cruz si asta mi-s )).gif
dany
si ne pui poza naughty.gif
May
Sa nu cumva sa folosesti trusa aia noua de machiaj, pune-o la pastrare pana expira dry.gif
Sexymom
lol.gif Langa restul lol.gif nu mai, uite ca o folosesc fara mila, giur pe rosu
May
Peste poate giuri si nu faci ca te controlez cand vin )).gif
dany
Eeeeeee..... asa mai merge hug.gif
bubbles
Ce zambet fortat ai tras .. de parca ar fi frig afara si ti-ar zice husband-ul "Hai mai rade si tu putin " )).gif )).gif
Sexymom
Acu mai zi ceva Dany sa imi scot ridurile??? lol.gif
dany
Deci stim sa si zambim smile.gif

CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 04:10 PM) *

Acu mai zi ceva Dany sa imi scot ridurile??? lol.gif

Care riduri fata ?
Sexymom
Bubbes modesta sunt de cand lumea, nu ma cunosti de atata timp? asta am scris ca sa incurajez fata sa dea pe la noi mai des )).gif
ganesha
CITAT
am o fetisoara draguta, cabalina )).gif lunga si ascutita, si rad de asta

Si eu care ma uitam lung la avatar si ma gindeam ca... e deja acolo, de ce s-o mai pui odata? lol.gif lol.gif lol.gif

Da' am vazut si poza, si nu-i nici urma de cabalina in ea, cred ca te uitai in oglinda gresita, intoarce-o cu fata si mai uita-te odata, ai sa fii surprinsa! lol.gif pupic.gif
Sexymom
Mai fetelor, sunt orice numai fotogenica NU SUNT
May
Esti fotogenica daca iti face altul pozele wink1.gif

Sariti lume ca are sexy varza la super oferta lol.gif
Sexymom
Va pup, a venit iubi al meu, pun varza la murat , iau papusile de la scoala si imi astept prietenii.
Week-end placut tuturor. pupic.gif
anca veselie
wee placut pupic.gif pupic.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 04:06 PM) *

Diseara iau cele 6 puncte ale tale si le investesc in vin lol.gif , sa vezi ce bine o sa fie lol.gif fac si poze lol.gif si nu am nici gradina unde sa sap a doua zi, poate iau un autocar pana la gradina ta si cultivam conopida aia pe care o gatesti tocmai luni lol.gif

Vezi ca nu au mai ramas decat 3 ca s-a betivanit cu o vecina pana spre dimineata...se vede ca e D de noapte si se plictiseste. Dar o inteleg ca a fost trista toata ziua din cauza de inmormantare!!
Dany...ma ierti? sorry.gif

CITAT(ganesha @ 26-10-2007, 04:11 PM) *

CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 02:25 PM) *

Si al meu copil e intre aia 5 %... deci cu fetele tale fac 3%, oare cine or fi ceilalti 2 lol.gif lol.gif lol.gif

Te pup si pune un zimbet mare floare.gif

Da si a mea....si a mea!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 04:19 PM) *

)).gif Vezi ce inseamna sa ai o mama obsedata sa isi creasca copii cum scrie la carte lol.gif ceilalti 2 or fii fata Amaliei si a lui Axe lol.gif

Nici nu am apucat sa citesc mai jos...dadusem "quote"...saru-mana!!

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 04:36 PM) *

Sa nu cumva sa folosesti trusa aia noua de machiaj, pune-o la pastrare pana expira dry.gif

Pana se strica...ca asa tine May, la ciorap ,sa aiba cand o fi batrana lucruri de calitate... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

May
Numai lucrurile casei, la farduri nu am limite blushing.gif
axe10
Aha...
Sexy o seara placuta cu prietenii si scapa de c.urva de masea in cel mai scurt timp. Eu nu cunosc durerea asta, dar cand aud la altii....brrrrrrr
Sexymom
A fost o petrecere reusita, au venit si un coleg de -al sotului meu cu prietena si ne-am intins mult dupa ora 1 noaptea.Copii au adormit repede.
Azi am dormit pana la ora 14 doh.gif si trebuia sa ma duc sa imi iau pozele pt. luni dimineata. doh.gif
Acum ma duc sa gatesc, o sa fac varza cu carnati de pui si macaroane cu branza. pupic.gif
La dentist ajung abia luni dupa amiaza sad.gif sper sa nu ma mai doara maseaua pana atunci, am inceput sa iau niste antiinflamatoare.
julyalina
me bucur tare mult ca v-ati distrat smile.gif si... hug.gif sexy, io zic sa faci totusi un efort si sa te duci la dentist ca nu e de gluma

bubbles
Buey auzi la ea .. pana la ora 14 .. te-ai betivit tare aseara blum.gif blum.gif blum.gif .Dute la dentist cat mai repede posibil ca nu e de joaca cu maselele wink1.gif) si trimite si la mine varza ca m-ati omorat cu varza si tu si May
Sexymom
)).gif Iti trimit, cum sa nu )).gif .
De betivit nu prea m-am betivit eu ca nu am avut loc de Charo si de Silvia )).gif , la un moment data vb . numai ele 2, si repetau acelasi lucru fara sa isi dea seama. Silvia o tinea pe a ei ca o trimite iubitul la munca si ea e de familie buna si nu au muncit niciodata femeie de la ea din neam, iar Charo spunea ca in 2 ani de zile au agatat-o x barbati in bar lol.gif lol.gif ce avea sula cu Prefectura? lol.gif eu radeam de ele, erau simpatice.
Am dormit pana la 14 pt.prima data in viata mea. Cred ca sunt terminata psihic. De 1 luna de zile trimit cv-uri, am mers la peste 30 de interviuri, am dat probe peste proe, si toate astea isi spun cuvantul, nu e usor sa ai 2, 3 interviuri pe zi, sa fii supusa la interogatoriu..e o tensiune de nedescris, nu stiu cum nu am clacat pana acum.
Dar ma rog la bunul Dumnezeu sa reusesc luni sa trec peste toate obstacolele.Sotul meu mi-a inchis telefonul si m-a rugat sa nu mai deschid mail-ul timp de 1 saptamana, nu ii place sa ma vada asa.Si nu mai am rabdare nici cu ai mei. sad.gif

Va scriu si ce mi se intampla ca as intelegeti mai bine de ce ma port asa.
De cand a intrat Romania in UE nu mai avem carduri de rezidenta si un Certificat A4 (fara nici o valoare). De cate ori merg la un interviu si il iau ( la toate firmele m-au acceptat) mi-au cerut actele. Cand au vazut acea foaie A4 au intrebat : ce este asta? pai nu ai card de rezidenta? eu le-am spus ca nu se mai elibereaza , ca acum asta e documentul care atesta identitatea unui cetatean al UE, si ei imi raspund : ne pare rau, nu suntem informati si nu aveti acte in regula. Ei sunt obisnuiti cu un anumit tip de document, si nu sunt deschisi la schimbari si nici informati, sunt niste imbecili, ca in situatia mea am venit aici cu acte in regula si am permis de munca.
Acum ma intelegeti prin ce trec? ma lupt cu morile de vant ...

Luni ma duc sigur la dentist, dar dupa-amiaza .

axe10
Pai o chestie gen "monitorul oficial" nu exista acolo ca sa explice imbecililor ca acum asta e docomentul?
Te pup si succes in continuare.
Sexymom
Exista, m-am gandit si la asta. dry.gif

Asta seara se schimba ora?
Maine ma intalnesc cu o prietena , cu Rosa, iesim ca intre fete la o coca ( asa se spune), sa punem tara la cale pt. cat sunt ai mei plecati in Romania.
Acum imi pregatesc o baita , imi fac si eu manichiura si pedichiura, ma epilez si ma cremuiesc sa dorm tun.
Au dat drumul la caldura si e o atmosfera placuta in casa.
axe10
CITAT(Sexymom @ 27-10-2007, 09:09 PM) *

Maine ma intalnesc cu o prietena , cu Rosa, iesim ca intre fete la o coca ( asa se spune), sa punem tara la cale pt. cat sunt ai mei plecati in Romania.
Acum imi pregatesc o baita , imi fac si eu manichiura si pedichiura, ma epilez si ma cremuiesc sa dorm tun.

Da, asta seara...ora 4 devine 3...

Pai cauta si vezi poate apare o solutie!!!

O seara placuta si un somn usor si bun!
mirela
CITAT(Sexymom @ 27-10-2007, 07:09 PM) *

Vai sexy ce te faci bella ca sa te bagi in pat?
Da-o-n puii mei de treaba. E sambata seara iesi la un club.In noaptea asta ai timp berechet sa te distrezi.Imi pare rau ca si spaniolii sunt batuti in bila ca si portughezii doara sunt la o aruncatura de bat distanta, deci nu ma surprind.INSEAMNA CA AZI DORM SI EU MAI MULT. YU-HUUU!
Sexymom
Mirela uitasi ca am 2 copii? cu cine sa ii las sa merg eu la un club? si apoi nu sunt in stare de nimic, am avut niste zile grele, si tensiune multa.Mai bine ma relaxez si ies maine cu Rosa.

Ce faci tu acasa? de ce nu esti tu in club??? sa dansezi pana nu mai poti?
mirela
Prt. ca eu maine lucrez.
buretel
doh.gif Ce complicata situatie cu gasitul unui job. Imi pare tare rau Doina ca inca nu ai gasit ceva, dar nu-ti pierde speranta pupic.gif Si poate ar fi bine sa ai mereu la tine un print dupa noua legislatie ref. acte, pe care sa-l fluturi sub nasul spaniolilor aia incuiati )).gif
Sexymom
Am o mare . MARE RUGAMINTE LA VOI , maine sa va ganditi toate la mine de la 9-15.Poate asa ma vede si pe mine Dumnezeu. huh.gif E o zi importanta pt.mine, o sa va povestesc daca trec de ea , de ce a fost asa de importanta. pupic.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 28-10-2007, 02:44 PM) *

Am o mare . MARE RUGAMINTE LA VOI , maine sa va ganditi toate la mine de la 9-15.Poate asa ma vede si pe mine Dumnezeu. huh.gif E o zi importanta pt.mine, o sa va povestesc daca trec de ea , de ce a fost asa de importanta. pupic.gif

Promit ca ma gandesc de la 12-15, vezi sunt sincera, ca de la 8-12 am curs si-mi concentrez atentia acolo....
pupic.gif si succese!
luchi
CITAT(Sexymom @ 28-10-2007, 02:44 PM) *

Am o mare . MARE RUGAMINTE LA VOI , maine sa va ganditi toate la mine de la 9-15.

Undeva in intervalul ala voi fi si la sala, si la fiecare greutate ridicata am sa ma gandesc la tine, si la fiecare abdomen dureros iti voi omeni numele )).gif

Stii ca glumesc si ca de fapt tin pumnii stransi hug.gif
Sexymom
Multumesc draga mea, deja simt ca prind putere pupic.gif

Mai am putin si ies cu Rosa, nu sunt buna de distractie, dar nu pot amana, asta inseamna sa pierd incrererea cuiva drag...o sa ies cu ea , o sa mananc o inghetata enorma si o sa ma umplu de energie.
Mai nou : ma fardez )).gif imi dau cu crema, un strat fin de fond de ten si un puf de pudra, si am o fata fresh...cat as fii de obosita par proaspat sculata )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.