Acum am venit
Buretel, sunt terminata.
Azi m-au ingropat in carti, am dat nu stiu cate teste de vanzari prin excelenta, au organizat niste jocuri pe echipe, ne-au stimulat memoria, au predat planul de atac, sti tu...cum sa raspunzi cu argumente potrivite firmelor si serviciilor rivale, am repetat din nou tarifele, serviciile care le ofera firma, avantajele si dezavantajele, cum trebuie sa le vb. clientilor, sa razi mereu, ce termeni sa nu folosesti niciodata, cum sa le vb numai cu TU nu cu DVS......etc, etc.
Maine e proba de foc daca
trec examenele si nu ma las prada emotiilor sunt angajata.
Pana atunci trebuie sa invat toata nopte dupa ceva foi care ni le-au dat la finalul cursului.
Si tot maine

pleaca ai mei in Romania, toti 3.
Am de facut bagaje, cumparaturi, de liuat cadouri, de strans in casa, de calcat, de pregatit cina, la 17 iau fetele acasa ..Bia are dansuri azi....sunt obosita rau de tot. Nu mai am exercitiu sa rezist la atata stres psihic, si nici rezistenta fizica.O sa imi fie greu sa intru in ritm, acum ma simt sufocata.dar usor , usor ma obisnuiesc, si in astea 2 saptamani cat sunt puisorii mei plecati ma ocup numai de mine si de pregatirea mea.
Am niste cursuri noi de engleza de moare lumea