eu atat am topait ca o capra
deci la noi se faceau formele cam asa...
nu mai repet
unu
doi
pt ca seamana cu cele descrise de Andreea
trei- (saream in aleasi timp cu un picor in fata si unul mai in spate astfel incat sa calcam dungile elasticului pe ambele parti...si forfecam picioarele in aer , asa incat cel din fata se muta in spate respectiv cel din spate in fata...repetam chestia de trei ori...topiam deci de trei ori )
patru seamana cu doi doar ca dupa ce saream astfel incat banda elasticului sa fie intre picioare, saream pe aceeasi parte a benzii dar picoare apropriate si calcam cu amnouda elasticul ...si pe urma treceam la cealalta dunga de elastic ...facand aceasi figura
cinci - pozitionam picioarele in afara benzilor de elastic, si incepeam numaratoarea....topaind inaundrul odata cu ambele picioare si din nou in afara ...fara oprire pana la cinci...ps. se numarau topaielile din inauntrul elasicului
sase - seamana cu trei doar ca primele trei topaieli se faceau la prima banda de elastic caland pe rand cu cate un picior pe elastic....cand cu unul cand cu altul..si pe urma saream la a doua banda...unde faceam aceasi figura dar eram cu spatele la cele doua benzi de elastic...
sapte - se topaie ca la doi doar ca numarati pana la sapte...
opt - sa mor daca imi mai amintesc
noua...seamana cu cinci ...asta era al naibii de greu cand ajungeam la fund cu elasticul...
zece - seamana cu doi....daca imi mai amintesc corect...
Sursa: www.parinti.com, am ras si eu de ce au scris fetele acolo, vad ca si altele se distreaza asa ca noi

Rad cu lacrimi, pe bune
Tema super interesanta.