Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
axe10
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:47 PM) *

Buei Axe esti mic copil pe langa mine. Eu sar coarda incrucish-descruchis, imperecheat-desperecheat,ma bag si la mijloc...saltareata nu gluma.Noi jucam tarile , castelul, ratele si vanatorii,toca...ce sti tu..puii mei vb. lui Dany lol.gif lol.gif
Si mai pardon )).gif astia dupa trepte nu vb de telenovele, vb . de gagici. blum.gif si gagii blum.gif si mai au si cate o cutie de bere pe sub slara si in tufish.

Ai dreptate...trebuie sa mai iau lectii de la tine...astept video pe mail!
Sexymom
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 02:45 PM) *

Nici eu nu mai stiu exact cum e....dar poate mi-aduc aminte....nu era faza aia cu un picior sub elastic si unul deasupra?

Nu fata, asta o faci dupa ce implinesti 18 ani. lol.gif
dany
lol.gif Buey , ce puii mei aveti cu puii mei ( vorba mea )? lol.gif

CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:51 PM) *

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 02:45 PM) *

Nici eu nu mai stiu exact cum e....dar poate mi-aduc aminte....nu era faza aia cu un picior sub elastic si unul deasupra?

Nu fata, asta o faci dupa ce implinesti 18 ani. lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Concluzie: am imbatranit si avem nevoie de cineva sa ne improspateze memoria.
Deci: cine e tanar sa ne explice si noua cum se face jocurile astea????
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:52 PM) *

lol.gif Buey , ce puii mei aveti cu puii mei ( vorba mea )? lol.gif

Asta mi-a venit si mie...oricum trebuia sa pun pleasantry.gif ...ca citez din clasici! lol.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:54 PM) *

Concluzie: am imbatranit si avem nevoie de cineva sa ne improspateze memoria.
Deci: cine e tanar sa ne explice si noua cum se face jocurile astea????

Da...desene explicite....anybody?

Eu stau cu creionul si hartia in apropiere!
dany
lol.gif lol.gif lol.gif

Sexy , eu zic ca Luchi v-ar putea ajuta , nu ? Ia da sfoara in tara ( pardon , forum ) si cere ajutor )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Sexy , eu zic ca Luchi v-ar putea ajuta , nu ? Ia da sfoara in tara ( pardon , forum ) si cere ajutor )).gif

Da' ce? Luchi are sub opshpe ani pe un picior ca noi?...bun....memorie la indemana!!!
(scuze Luchi ca habar nu am ce varsta ai!!! blink.gif )
dany
Nu , mai , dar ea a fost campioana pe cartier tease.gif Si ... are mai mult de 18 ani asa ca are voie tot felul de pozitii ( la elastic ma refer ) )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 01:03 PM) *

Nu , mai , dar ea a fost campioana pe cartier tease.gif Si ... are mai mult de 18 ani asa ca are voie tot felul de pozitii ( la elastic ma refer ) )).gif

Inteleg, pai sa vedem...da-tii un buzz pe mes...ca eu nu am in lista....ca poate se intereseaza...sau sa ne facem un cont pe un forum de copii (bebuci)...ca aia mai mari se gandesc la cu totul alte chestii decat la sarit coarda! Poate printre bebucii precoce gasim si unu sa ne povesteasca "pozitiile elsticului"!!!
buretel
Aloooo...deci va vorbeste campioana absoluta la elastic la blocul meu, la cele 5 scari de bloc dimprejur, in gimnaziu si liceu cheer.gif (sa mai spun ca in liceu jucam si patratzica? grin.gif )

Ia priviti acilea informatii biggrin.gif
http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...395dcf0231e163f

Beeey, da' un Castel si Sotron cand incingem? blum.gif
axe10
CITAT(buretel @ 25-09-2007, 01:21 PM) *

Aloooo...deci va vorbeste campioana absoluta la elastic la blocul meu, la cele 5 scari de bloc dimprejur, in gimnaziu si liceu cheer.gif (sa mai spun ca in liceu jucam si patratzica? grin.gif )

Ia priviti acilea informatii biggrin.gif
http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...395dcf0231e163f

Beeey, da' un Castel si Sotron cand incingem? blum.gif

Multumim Buretzel....am ce citi cand ma apuc de treaba!!!
buretel
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 02:25 PM) *

Multumim Buretzel....am ce citi cand ma apuc de treaba!!!

pupic.gif
Io propun campionat virtual lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Eu declar ca , deoarece nu mi-am achizitionat sutien de sport....o sa mi se zdrangane tzatzele....sa nu radeti, da? blum.gif
dany
Moama , femei nebune ! Buretel m-ai terminat cu link-ul acela )).gif )).gif Nu credeam ca exista si un asemenea subiect )).gif )).gif

eu ma bag la sotron cheer.gif
axe10
Uite ca sunt altele mai dilii decat noi!!! yahoo.gif yahoo.gif

Imi pare rau Dany, dar te anunt ca fara coditze....esti ultima la rand.... tease.gif
dany
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 01:33 PM) *

Imi pare rau Dany, dar te anunt ca fara coditze....esti ultima la rand.... tease.gif

Imi cumpar peruca cu par lung si-mi fac codite . Se pune ? Plsssssss

Vezi ce se intampla , sexy ? Doar ai deschis gura si ai zis elastic si zapacitele cu tot arsenalul lor ti-au invadat casutza )).gif
axe10
Bine, bine, te primim si cu peruca...ca stim ca nu ai bani de extensii...

naughty.gif

dar tot pe ultimul loc!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Hai ca plec...ajung acasa...pe seara!
Sexymom
Cum eu nu posed tzatze o sa imi tremure fesele. blum.gif
Cum vrei mai Dany sa imi educ copilele????
Buretel esti de coma, mi-a fost tare, tare dor de tine. pupic.gif
Oare Karin Bubulina-gospodina stie sa joace elasticul????sa vedem daca o raspiunde si ea blink.gif
luchi
Permiteti sa raportez:
-primo: Axe, am aproape 16 ani pe un picior laugh.gif , da' am jucatn elasticu' pana am intrat la liceu grin.gif (cand mergeam in tabara la mare cu prescolarii si i invatam Taranu' e pe camp lol.gif )

-secundo: Sexy, tu cum stii ca se face sapte? ca acum imi storc creierii(deh, am retinut lucrurile neesentiale, pe-alea importante le-am uitat laugh.gif ). Stiam ca zece e ceva cu picioare incrucisate, sari in sus, si cand aterizezi tre' sa-l ai intre picioare (pentru audienta - pe el, pe elastic lol.gif )

-terto: Buretel, daca esti asa jmechera -mai jmechera ca mine - ia zi tu cum se face blum.gif
Sexymom
eu atat am topait ca o capra
deci la noi se faceau formele cam asa...
nu mai repet
unu
doi
pt ca seamana cu cele descrise de Andreea

trei- (saream in aleasi timp cu un picor in fata si unul mai in spate astfel incat sa calcam dungile elasticului pe ambele parti...si forfecam picioarele in aer , asa incat cel din fata se muta in spate respectiv cel din spate in fata...repetam chestia de trei ori...topiam deci de trei ori )

patru seamana cu doi doar ca dupa ce saream astfel incat banda elasticului sa fie intre picioare, saream pe aceeasi parte a benzii dar picoare apropriate si calcam cu amnouda elasticul ...si pe urma treceam la cealalta dunga de elastic ...facand aceasi figura

cinci - pozitionam picioarele in afara benzilor de elastic, si incepeam numaratoarea....topaind inaundrul odata cu ambele picioare si din nou in afara ...fara oprire pana la cinci...ps. se numarau topaielile din inauntrul elasicului

sase - seamana cu trei doar ca primele trei topaieli se faceau la prima banda de elastic caland pe rand cu cate un picior pe elastic....cand cu unul cand cu altul..si pe urma saream la a doua banda...unde faceam aceasi figura dar eram cu spatele la cele doua benzi de elastic...

sapte - se topaie ca la doi doar ca numarati pana la sapte...

opt - sa mor daca imi mai amintesc

noua...seamana cu cinci ...asta era al naibii de greu cand ajungeam la fund cu elasticul...
zece - seamana cu doi....daca imi mai amintesc corect...

Sursa: www.parinti.com, am ras si eu de ce au scris fetele acolo, vad ca si altele se distreaza asa ca noi lol.gif

Rad cu lacrimi, pe bune lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tema super interesanta. lol.gif lol.gif
dany
Eu credeam ca tu stii toate astea , sexy , si facusem niste ochi maaaarrriiii ...pana am ajuns la final si am vazut ca ai avut o "sursa" lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
burete scrie o enciclopedie, sau "invatati elasticul fara profesor"

Sexy, eu stiu patru asa: unu: sareai cu picioarele apropiate (deci nu la toate schemele tre sa-l ai intre picioare pe el, pe elastic laugh.gif ), luai prima latura a elasticului deasupra talpilorsi sareai peste a doua (se facea doi); trei: te intorceai; patru: calcai cu ambele picioare elasticu, avand prima banda de ai luat-o peste papuci, la glezne.

Suna ca dracu' explicatia, cred ca ma apuc de facut desene lol.gif

p.s. bubulina nu are net la biuro sad.gif
Sexymom
La apel Butterfly tu trebuie sa sti ca ai 16 ani cu picioarele adunate lol.gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:53 PM) *

La apel Butterfly tu trebuie sa sti ca ai 16 ani cu picioarele adunate lol.gif

lol.gif lol.gif mai, io cred ca Fluturelu' nostru e major. Ia veeezi blum.gif
dany
Buretel , vezi sa nu cazi ca stai cam de mult inclinata )).gif
luchi
Uite-o si pe duamna profesoara! Andreea, tu stii cum se joaca elasticul? Ca sexi vrea sa faca un sapte smile.gif pupic.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 02:29 PM) *

Eu declar ca , deoarece nu mi-am achizitionat sutien de sport....o sa mi se zdrangane tzatzele....sa nu radeti, da? blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif pune sutienul de la costumul de baie grin.gif

CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 02:30 PM) *

Moama , femei nebune ! Buretel m-ai terminat cu link-ul acela )).gif )).gif Nu credeam ca exista si un asemenea subiect )).gif )).gif

eu ma bag la sotron cheer.gif

cheer.gif cheer.gif
luchi
Alo, duamna spongioasa, asteptam atat un mesaj chilometric, si cand colo..flit? mad.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 02:56 PM) *

Buretel , vezi sa nu cazi ca stai cam de mult inclinata )).gif

lol.gif lol.gif ma dusesem dupa cafea si uitasem lol.gif

CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:03 PM) *

Alo, duamna spongioasa, asteptam atat un mesaj chilometric, si cand colo..flit? mad.gif

tease.gif sic! blum.gif

ia pune mana matalutza si deseneaza un sotron d'ala artistic si boem lol.gif
io mi-aleg prima piatra lol.gif
luchi
Azi sunt in greva, refuz sa desenez! Mi-a fost amputat simtu' iestetic wacko.gif

pi es: Acum e Dulci inclinata lol.gif Oare innoada elasticul?
buretel
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:15 PM) *

Azi sunt in greva, refuz sa desenez! Mi-a fost amputat simtu' iestetic wacko.gif

lol.gif lol.gif ii face noduri, sa ne impiedicam noi grin.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:15 PM) *

mad.gif Am fost inclinata, pana mi s-a blocat ineptia asta de calculator! doh.gif

Deeeeci, va spuneam ca si eu eram mare patroanca/ campioanca de elastic, insa...am uitat cum se joacaaaa! Ferice de voi care nu aveti nevoie de Lecitinaaaaaaaa wacko.gif

Luchisor, ai scaune cu patru picioare, sau se ofera M. sa ne tina picioarele suport? )).gif
Il si vad saracul, cu picioarele cracanate, tinand elasticul (si cu desenele lui in brate), iar una dintre noi topaind de mama focului acolo!
Acuma sincer: daca ai cumva coarda (stiti ce este, nu mai radeati - o bucata lunga de funie tease.gif ) ma GIUR aici de fata cu toata lumea, ca imi iau treningul a la J Lo si vin pe faleza sa sar pana imi dau posteriorul din dotare jos!!!!!!! biggrin.gif
luchi
CITAT(dulcikatty @ 25-09-2007, 01:33 PM) *

Acuma sincer: daca ai cumva coarda (stiti ce este, nu mai radeati - o bucata lunga de funie tease.gif ) ma GIUR aici de fata cu toata lumea, ca imi iau treningul a la J Lo si vin pe faleza sa sar pana imi dau posteriorul din dotare jos!!!!!!! biggrin.gif [/color]

Acuma sincer: ma giur ca o sa cumpar si te astept sa sarim amandoua. facem campionat. lol.gif

Vezi, Sexi, ce discutii constructive se duc la tine in giurnal? pupic.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 25-09-2007, 03:07 PM) *

lol.gif lol.gif ma dusesem dupa cafea si uitasem lol.gif

Ahahahaaaaaaa, deci nu sunt singuraaaaaaaaaaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:36 PM) *

Acuma sincer: ma giur ca o sa cumpar si te astept sa sarim amandoua. facem campionat. lol.gif

Vezi, Sexi, ce discutii constructive se duc la tine in giurnal? pupic.gif

Mergem la Kaufland si ne luam? PAROL!
luchi
CITAT(dulcikatty @ 25-09-2007, 01:40 PM) *

Cum vrei tu sa ma scoti din casa, ntz ntz ntz..Stii cum imi ploua si tuna si fulgera astazi? Nu as fi o companie prea placuta blushing.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:44 PM) *

Cum vrei tu sa ma scoti din casa, ntz ntz ntz..Stii cum imi ploua si tuna si fulgera astazi? Nu as fi o companie prea placuta blushing.gif

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eu te iubesc oricum! hug.gif

Si apoi, trebuie sa ne luam coarde tease.gif
buretel
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:44 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 25-09-2007, 01:40 PM) *

devil.gif devil.gif Bag sama ca ti-i a bataitza )).gif
Daca maine nu va infiintati cu 2 coarde, corzi uatever, colorate, ramaneti corijente amandoua lol.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 25-09-2007, 03:54 PM) *

devil.gif devil.gif Bag sama ca ti-i a bataitza )).gif
Daca maine nu va infiintati cu 2 coarde, corzi uatever, colorate, ramaneti corijente amandoua lol.gif

Daca reusesc s-o fac sa vina, nu scapa fara coarda! grin.gif
Sexymom
Io am coarde )).gif de toate culorile si lungimile, si din alea de 3 m pt. cele care sar in mijloc.Incrucis,descrucis si cu fundu in sus lol.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 04:25 PM) *

Io am coarde )).gif de toate culorile si lungimile, si din alea de 3 m pt. cele care sar in mijloc.Incrucis,descrucis si cu fundu in sus lol.gif

Auzi? Si eu stiam sa sar "Incrucis, descrucis si cu fundu in sus". Oare mai stiu? Se uita?
Andreea-Rodica
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 02:58 PM) *

Uite-o si pe duamna profesoara! Andreea, tu stii cum se joaca elasticul? Ca sexi vrea sa faca un sapte smile.gif pupic.gif

Am jucat si eu elasticul, dar am uitat tot. Totusi, parca as mai incerca un pic, dar nu cred ca ajung pana la sapte. lol.gif
Cu coarda nu m-am prea priceput niciodata, dar n-ar fi rau deloc sa incerc, la posteriorul si sunculitele mele. blushing.gif

Pupici hug.gif
Eu.
Buey, m-ati pus pe ganduri cu elasticul asta )).gif toata ziua am stat sa imi amintesc cum se sarea lol.gif
n-am reusit asta, daaaar mi-am amintit ca mai era o faza de care nimeni n-a pomenit nimic aici: pe langa departat, apropiat si intr-un picior mai exista (cel putin in Ardeal) pozitia STENGLI. Isi mai aminteste cineva de ea? Tineai elasticul ca la intr-un picior (pe glezna), iti petreceai celalalt picior prin fata lui, apucai elasticul si lipeai picioarele unsure.gif Nu stiu daca se intelege ceva din ce-am scris aici. Cert e ca cele 2 fire erau lipite.

aaa, iar 7 la noi se facea asa : cu un picior inauntru intre fire sareai de 3 ori, apoi te roteai cu 180 de grade, dar ramaneai cu acelasi picior inauntru - tot de 3 ori, dupa care sareai scotand piciorul si avand firele intre cele doua talpi (picioare) departate blink.gif
buretel
CITAT(Eu. @ 25-09-2007, 05:29 PM) *

Buey, m-ati pus pe ganduri cu elasticul asta )).gif toata ziua am stat sa imi amintesc cum se sarea lol.gif
n-am reusit asta, daaaar mi-am amintit ca mai era o faza de care nimeni n-a pomenit nimic aici: pe langa departat, apropiat si intr-un picior mai exista (cel putin in Ardeal) pozitia STENGLI. Isi mai aminteste cineva de ea? Tineai elasticul ca la intr-un picior (pe glezna), iti petreceai celalalt picior prin fata lui, apucai elasticul si lipeai picioarele unsure.gif Nu stiu daca se intelege ceva din ce-am scris aici. Cert e ca cele 2 fire erau lipite.

aaa, iar 7 la noi se facea asa : cu un picior inauntru intre fire sareai de 3 ori, apoi te roteai cu 180 de grade, dar ramaneai cu acelasi picior inauntru - tot de 3 ori, dupa care sareai scotand piciorul si avand firele intre cele doua talpi (picioare) departate blink.gif

cheer.gif cheer.gif Eu, ce tare!! de asta n-am auzit. Da' 7-le tau suna cam ca al meu. Adevarul e ca e dificil de explicat in cuvinte )).gif

Dar ati uitat cumva si de moara? naughty.gif Aia era o piatra de incercare grin.gif
axe10
Declar deschis ca nu am inteles nimik din explicatiile voastre blink.gif .
Faceti poze cu fiecare pozitie si-i dam ca la slideshow si se vede ca un film....sau faceti voi un filmuletz si postati-l pe youtube - ca la cati nebuni sunt pe acolo...numai voi mai lipsiti cu titlul "Cum se joaca elasticul de-adevaratelea!!!"....si sa nu uitati sa-l inscrieti la "marci" ca romanesc ca ni-l fura astia europenii si zic ca l-au inventat ei!!!!

lol.gif lol.gif
carlos
CITAT(axe10 @ 23-09-2007, 05:52 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:08 PM) *

Eu ...sper ca e un barbat naughty.gif Dupa nume ...asa se pare )).gif

Si inca din ala latino....seeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy........hai ca parca suntem duse, nu am mai vazut barbati...sa ne trimita dom'le o poza sa vedem daca il primim in club! Ca noi nu primim orice purtator de sex masculin in incinta!!!

blink.gif blink.gif naughty.gif naughty.gif

Ce bine va mai simtiti voi asa pe net....carlos mi a venit pur si simplu dintr un film, deciLuati va adio de la latino, sunt aproape blond...a...si fara bancuri cu blonde, da? smile.gif@
Ella79
Carlos, da' ia zi-ne, esti major? Ca sa stim in ce termeni continuam distractia. biggrin.gif
carlos
CITAT(Ella79 @ 25-09-2007, 09:58 PM) *

Carlos, da' ia zi-ne, esti major? Ca sa stim in ce termeni continuam distractia. biggrin.gif

N as miza pe chestia asta dc o sa vorbesti cu vreun minor/minora din ziua de azi, s ar putea sa ai cateva nelamuriri si sa ceri explicatii...asa ca nu te inhiba sau nu va inhibati
aki
Doamne ce nebune sunteti lol.gif
Am sarit si eu in elastic,dar la noi era altfel,Po moldavschi,po ruschi lol.gif
axe10
CITAT(carlos @ 25-09-2007, 09:45 PM) *

CITAT(axe10 @ 23-09-2007, 05:52 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:08 PM) *

Eu ...sper ca e un barbat naughty.gif Dupa nume ...asa se pare )).gif

Si inca din ala latino....seeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy........hai ca parca suntem duse, nu am mai vazut barbati...sa ne trimita dom'le o poza sa vedem daca il primim in club! Ca noi nu primim orice purtator de sex masculin in incinta!!!

blink.gif blink.gif naughty.gif naughty.gif

Ce bine va mai simtiti voi asa pe net....carlos mi a venit pur si simplu dintr un film, deciLuati va adio de la latino, sunt aproape blond...a...si fara bancuri cu blonde, da? smile.gif@

Se pare totusi ca ne citesti pe aici....blonda sunt si eu...dar vopsita!!
Ce film? Ce film?....
Amazoana
Neata Sexi pupic.gif
Eu. "pozitia STENGLI" o stiu eu. Numai ca nu se numea asa.
Carlos~telenovela, nu ne spui chiar nimic despre tine???????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.