Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
anca veselie
am venit cu galeria cheer.gif cheer.gif '
normal ca fetele te iubesc! si ... sigur o sa rezisti psihic pupic.gif
julyalina
pupic.gif
butterfly
pumnii stransi si la mine cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
am reusit dragele mele, serviciul este al meu floare.gif fara suportul vostru si gandurile bune nu cred ca faceam fata.
Va multumesc ca aveti incredere in mine.

O sa va scriu pe larg prin ce am trecut ( cat a fost de greu si de stresant), la final m-au lasat nervii si am inceput sa plang.
-Va imaginati cat de mult inseamna jobul asta pt .mine? dupa 3 ani de stat acasa? si prima data cand lucrez printre strraini?
Inseamna enorm de mult
Pisik
Minunat Doina cheer.gif Meriti din plin! Felicitari!!!! Yuhuuuuu, astazi bem virtual! pupic.gif
ina_ceva
Felicitari, Sexy! yahoo.gif yahoo.gif Trebuie sa dai de baut wink1.gif
May
Bravoooooooooooooooooooooooo clap.gifclap.gifclap.gif
michelle
Felicitari Doina!! pupic.gif Sa fie intr-un ceas bun! give_rose.gif
buretel
Doina, ce veste minunata!!! Am stat ca pe ace azi, imi dau seama ce mult inseamna aceasta reusita pt tine!!! Vei avea un servici pupic.gif hug.gif Bafta, si da, sa fie-ntr-un ceas bun!

Te felicit din inima si sper ca nu ti-am facut capul calendar )).gif )).gif
luchi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Doina, e minunat! Ma bucur nespus pentru tine. Felicitari din tot sufletul! pupic.gif
Sexymom
Dragele mele floare.gif pupic.gif .

Maine la 9, 45 incep munca, m-au sunat acum yahoo.gif

Revin in 10 min...
butterfly
felicitaaari! pupic.gifpupic.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Mi-am dus fetele si sotul la aeroport si am ramas singurica sad.gif

Azi dupa inca o zi de curs , la 14 am dat examenul, eram 26 in total, am primit niste intrebari din cele 3 zile in care a tinut cursul de formare (inclusiv ziua de azi). a trebuit sa fac eforturii sa tin minte 200 de tarife, tipuri de ctr., promotii, schimburi de ctr. de la alte firme de telefonie mobila la a noastra, etc, etc.
Dupa ce am terminat examenul, care a fost individual pt. fiecare in parte , a trebuit eliminata prima jumatate din cei 26 din total.Au inceput sa ne sondeze pe sarite , cu intrebari diverse...asa am mai ramas 13.Un tip a plecat si am ramas 12.Am primit alte si alte fise de examinare audio si scrisa,am ramas 6.
O tipa fost data afara pt. ca a inceput sa se contrazica cu instructorul si sa aiba o atitudine de femeie din piata.
Si asa am ramas noi, care maine la 9,45 incepem munca.
buretel
cheer.gif cheer.gif Deja de maine, supeeer!!!
Sexymom
Cred ca exista un Dumnezeu care ma ajuta.Sunt sigura de asta, tocmai de aceea nu a fost bine la cealalta firma.
Aici sunt langa casa ( la 20 min.mers pe jos lejer), am program de la 10-16 ( 6 ore), si salariul e mai bun ca dincolo. pupic.gif
Sexymom
pupic.gif Va pupic.gif , ma duc in bar la Charo sa beau o bere si sa ii dau vestea, ca sta ca pe ghimpi din cauza mea, a sunat pana acum de 10 ori dar nu am raspuns ca sa ma duc direct la ea, si mai intai trec sa iau un buchet mare de margarete pt. ea. pupic.gif
buretel
Distractie placuta! Nu drinkui prea mult, ca maine tre' sa fii fresh )).gif
Sexymom
Nu raman decat la o bere, maxim 2 )).gif .
Trebuie sa citesc un manual de instructiuni pana maine. sad.gif

Buretel crezi ca o sa fie ingaduitori cu mine macar in prima zi? tu sti ce trebuie sa fac , ca ai experienta...sau se asteapta sa stiu totul din prima? sad.gif
buretel
O sa fie sigur!! Nimeni nu se asteapta la perfectiune, imediat.
Nu vei fi evaluata in primele zile, cel putin asa ar fi corect. Si sigur va exista vreun team-leader pe acolo sau cineva mai vechi, pe care poti sa-l toci la cap cu intrebari, cat poftesti blum.gif
Sexymom
M-ai mai linistit, o sa imi controlez emotiile, si o sa incerc sa vorbesc cat mai mult.
aki
Succes, draga Sexy.Felicitarile mele.Am citit prin ce ai trecut si cite emotii ai avut.Bravo cheer.gif floare.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 05:53 PM) *

am reusit dragele mele, serviciul este al meu floare.gif fara suportul vostru si gandurile bune nu cred ca faceam fata.

O sa va scriu pe larg prin ce am trecut ( cat a fost de greu si de stresant), la final m-au lasat nervii si am inceput sa plang.
-Va imaginati cat de mult inseamna jobul asta pt .mine? dupa 3 ani de stat acasa? si prima data cand lucrez printre strraini?
Inseamna enorm de mult

YUPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Doina si-a implinit visuuul, Doina si-a implinit viiiiisul!!!!
Ma bucur din toata inima! pupic.gif Si stiam ca vei reusi daca tu iti doreai asta!Felicitari. De acum, pe cai!!!!!Si sa ai spor! wink1.gif

CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 06:51 PM) *

Cred ca exista un Dumnezeu care ma ajuta.Sunt sigura de asta, tocmai de aceea nu a fost bine la cealalta firma.
Aici sunt langa casa ( la 20 min.mers pe jos lejer), am program de la 10-16 ( 6 ore), si salariul e mai bun ca dincolo. pupic.gif

Ioooi asta da parti bune wink1.gif

CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 07:12 PM) *

Nu raman decat la o bere, maxim 2 )).gif .
Trebuie sa citesc un manual de instructiuni pana maine. sad.gif

Buretel crezi ca o sa fie ingaduitori cu mine macar in prima zi? tu sti ce trebuie sa fac , ca ai experienta...sau se asteapta sa stiu totul din prima? sad.gif

Stii Doina, parerea mea este ca au fost severi ca sa va poata departaja.
Acum ca voi sunteti cei angajati, vor fi mai relaxati, va vor explica mult mai lejer ceea ce trebuie sa faceti, apar si glumitele...Nu?
Stiu si ei ca sunteti la inceput si nu au de ce sa va streseze.
Sunt sigura ca vei fii cea mai buna!!!! cheer.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 05:51 PM) *

De unde se vede ca vorba TOT RAUL SPRE BINE mult adevar ascunde floare.gif Ma bucur din tot sufletul pentru tine. Felicitari!!!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif cheer.gif
julyalina
cheer.gif felicitari sexy ! hug.gif tot raul spre bine smile.gif sau cum se mai zice ... orice sut in f.u.n.d. e un pas inainte biggrin.gif grin.gif
axe10
Aflai si eu acusica....felicitari iubitico si o zi excelenta maine si de maine incolo numai zile din astea cu succese sa ai parte.
pupic.gif
axe10
Aflai si eu acusica....felicitari iubitico si o zi excelenta maine si de maine incolo numai zile din astea cu succese sa ai parte.
pupic.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 03:53 PM) *

Inseamna enorm de mult

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ma bucur din tot sufletul ca ai reusit , Lorena !!!!! Mult spor si arata-le ce poate o romanca !
anca veselie
doina este minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif felicitari, chiar meriti! pupic.gif
aki
O zi minunata iti doresc hug.gif
crissy
cheer.gif Te felicit si eu din tot sufletul. Succes in noua ta cariera. pupic.gif
Dumbo
Felicitari!
si sa mai vii pe la noi sa ne aduci vesti bune si sa ne ridici moralul.
Sexymom
3 barbati se laudau cu cadourile cumparate pt sotii. Zice primul: - eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - inseamna ca e o masina tare - da, un porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde - nu se poate, zic ceilalti, precis e un ferrari - da, raspunde tipul, un ferrari rosu, pt ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic dar pentru ca tot insista astialalti, zice si el: - eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. Astialalti mirati: - nu se poate, doar masina mai rapida decat ferrari nu este... - ba se poate: i-am cumparat un cantar.

Am scris bancul ca mi-a placut mult si se incadreaza in forumul nostru.

Acum va spun buna seara la toate pupic.gif
Prima mea zi de lucru a fost fatala. M-am balbait, am fost nervoasa, emotiva, nu mai imi gaseam cuvintele, a fost naspha rau.
Asa ca am ramas 3 ore peste program langa o colega care are multa experienta, sa prind repede ce am de facut , sa ma relaxez.
Azi ma intorceam de la munca si radeam ca proasta pe strazi.Se uita lumea la mine sad.gif .
M-a sunat un client si a spus ca vrea sa faca o denegacion, si eu l-am intrebat de ce vrea sa faca denegje...dejere...depese....[i]nu am putut pronunta cuvantulptiu,ptiu,A,E,I,O,U..[i]. Asa ca i-am spus : lo siento mucho pero no puedo pronunciar esta palabra la care el intreaba: esti din Columbia? eu ii raspund: nu, sunt o romanca stresata in prima zi de munca lol.gif .Ma mir ca nu m-au dat afara, pe bune.

Dumbo, o sa vin cat pot de des, promit.

Acum ma duc sa retransriu 10 pagini pline de notite, sa citesc un contract pe care trebuie sa il recit maine, sa beau un pahar de vin si sa ma culc.
ganesha
Iubita, hang in there!!! Nimeni n-a fost as din prima zi de munca, altfel am fi fost toti sefi si CEO din prima si n-am mai incapea unu' de altul lol.gif Lasa lumea sa se uite la tine, tu ia si rizi daca-ti vine, ca risu-i cel mai bun. Te pupic.gif si sint mai mult ca sigura ca ai sa te descurci mai mult decit minunat! floare.gif
Sexymom
Ganesha sa de-a Dumnezeu sa fie asa. pupic.gif

Iti imaginezi cum suna )).gif : dejege...deneje...depene...ptiu de limba lol.gif lol.gif mai nasol e ca toate receptiile telefonice sunt gravate lol.gif .A mea cred ca poate castiga lejer titlul de cea mai imbecila angajata din Yoigo lol.gif lol.gif , imi pot da premiul pt. cea mai mare [/b]balbaiala [b] din istoria companiei lol.gif si asta lejer )).gif
buretel
Nu esti normala, am ras cu lacrimi lol.gif lol.gif Ai vazut ca ai trecut de prima zi? hug.gif
Intr-o saptamana o sa fii trainer wink1.gif
Sexymom
Buretel bine ca esti conectata, daca ai fii si pe messenger ar fii un vis superb pt. mine, ca am cate ceva de intrebat.

dany
lol.gif lol.gif Am ras si eu la nazbatia ta din prima zi darrrrrr e normal !!!!!! Vei reusi , fata !!!!

Sexymom
Stiti ce am facut pana cum? Mi-am facut temele pentru maine, si anume: am furat un caiet de matematica de la Bianca, l-am liniat, am trasat coloane pe verticala si orizontala cu pixuri de diferite culori, am retranscris cele 10 fituici imprastiate pe coli albe, si acum citesc un ctr. pe care trebuie sa il visez pana maine dimineata.
Maine ii fac praf, sunt hotarata.O sa vada ei cine e Sexymom.Numai ca nu stiu ce sa imi pun pe mine maine, trebuie sa imi calc o camasa (urasc camasile, si in general tinutele pretentioase sad.gif ).Si aici trebuie sa fiu mereu aranjata si cu pantalonu la dunga sad.gif .

May
Sunt sigura ca toti au facut greseli in primele zile de munca, emotiile isi spun cuvantul, maine o sa fie mai bine. Acum zii drept: ai fost la dentist?! dry.gif
May
La multi ani fericiti impreuna, multa rabdare si intelegere si sa nu lasati pe nimeni sa se bage intre voi pupic.gif

Imagine
Sexymom
Multumesc Maybeline, sper sa imbatranesc langa puiul meu si sa mor inaintea lui sa nu sufar nici o zi ca nu suntem impreuna.
E prima data in 13 ani de zile de cand raman singura in ziua aniversarii, dar azi ma duc la munca relaxata si cand ies o sa imi iau o inghetata enorma de la Mc Donalds si seara ies sa mananc o salata Cesar cu prietenele.

Besos, ma duc sa imi calc o camasa albastra.
ca caki nu am )).gif
Amazoana
Neata Sexy. pupic.gif Sa ai o zi usoara in a doua ta zi de munca.
Nici eu nu prea eram cu hainele elegante, dar acum numai d'astea am, datorita sau din cauza serviciului.
Si-mi si plac wink1.gif
julyalina
sexy, esti criminala )).gif macar sefii tai trebuie sa aprecieze faptul ca esti sincera hug.gif
mult spor la serviciu si arata-le tu cine este sexymom ! cheer.gif

La cat mai multi ani impreuna! hug.gif
buretel
Imagine
Sexymom
Fetelor, am vb cu sotul meu pe mess, si a spus sa ma uit la Miru sub pat ca e o geanta neagra, si inauntru era cadoul meu de aniversare.Mi-au dat lacrimile, o sa va pun o poza cu ce am primit de la ei.La 5 minute a zis ca si sub patul Biancai e ceva....Doamne, sunt emotionata rau sad.gif

Zi frumoasa si voua, eu m-am culcat
buretel
Ce supriza frumoasa smile.gif Hai ca astept pozele.

Cum adica, te culci? dry.gif Pai nu mergi la servici? )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 02-11-2007, 10:37 AM) *

Fetelor, am vb cu sotul meu pe mess, si a spus sa ma uit la Miru sub pat ca e o geanta neagra, si inauntru era cadoul meu de aniversare.Mi-au dat lacrimile, o sa va pun o poza cu ce am primit de la ei.La 5 minute a zis ca si sub patul Biancai e ceva....Doamne, sunt emotionata rau sad.gif

Zi frumoasa si voua, eu m-am culcat

Uaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Doina, ce draguuuut. Ce frumos din partea lui! Abia astept sa ne povestesti ce ai primit!

PS: cum adica "eu m-am culcat?" blink.gif
ina_ceva
La multi ani fericiti impreuna!!!Imagine
anca veselie
neatzaaa!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
foarte tare prima ta zi de munca )).gif dar relaxeaza-te, oricine greseste pupic.gif
axe10
O zi excelenta la servici si multi, multi ani impreuna cu baiatul si copii tai!
floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.