3 barbati se laudau cu cadourile cumparate pt sotii. Zice primul: - eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - inseamna ca e o masina tare - da, un porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde - nu se poate, zic ceilalti, precis e un ferrari - da, raspunde tipul, un ferrari rosu, pt ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic dar pentru ca tot insista astialalti, zice si el: - eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. Astialalti mirati: - nu se poate, doar masina mai rapida decat ferrari nu este... - ba se poate: i-am cumparat un cantar.
Am scris bancul ca mi-a placut mult si se incadreaza in forumul nostru.
Acum va spun buna seara la toate
Prima mea zi de lucru a fost
fatala. M-am balbait, am fost nervoasa, emotiva, nu mai imi gaseam cuvintele, a fost naspha rau.
Asa ca am ramas 3 ore peste program langa o colega care are multa experienta, sa prind repede ce am de facut , sa ma relaxez.
Azi ma intorceam de la munca si radeam ca proasta pe strazi.Se uita lumea la mine

.
M-a sunat un client si a spus ca vrea sa faca o
denegacion, si eu l-am intrebat de ce vrea sa faca
denegje...dejere...depese....[i]nu am putut pronunta cuvantulptiu,ptiu,A,E,I,O,U..[i]. Asa ca i-am spus :
lo siento mucho pero no puedo pronunciar esta palabra la care el intreaba: esti din Columbia? eu ii raspund: nu, sunt o romanca stresata in prima zi de munca

.Ma mir ca nu m-au dat afara, pe bune.
Dumbo, o sa vin cat pot de des, promit.
Acum ma duc sa retransriu 10 pagini pline de notite, sa citesc un contract pe care trebuie sa il recit maine, sa beau un pahar de vin si sa ma culc.