Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Andreea-Rodica
Multi, multi ani fericiti impreuna! Si o cariera frumoasa! hug.gif
Asteptam pozele cu cadourile de la sot. wink1.gif
Weekend placut! (nu lucrezi sambata, nu?!)
ganesha
La Multi Ani, sexy draga, alaturi de alesul tau, sa va iubiti mereu ca acum, si sa aveti grija unul de altul, si sa ramineti tineri si frumosi la suflet! floare.gif
Sexymom
Am vrut sa scriu EU AM PLECAT, A IESIT ALTCEVA )).gif
Cadoul este asta:
Imagine

Va multumesc pt.urari, si va doresc acelasi lucru si voua. floare.gif

Nici nu am deschis cadoul, a spus iubi ca : daca eu nu imi cumpar cadouri scumpe o sa o face el pupic.gif
Eu nici nu am avut timp sa ma gandesc ce sa ii cumpar.Muncesc si maine, si duminica...si asa pana vinerea viitoare.
Acum am venit de la munca, a fost un pic mai bine ca ieri )).gif
bebeingeras
sa fii astazi mai bucuroasa ca oricand pentru ca desi nu au fost langa tine cei trei "dezertori"din tara au fost alaturi de tine poate ca mult mai mult decat daca ar fi fost acolo prin surpriza pe care ti-au facut-o
la multi ani familie frumoasa give_rose.gif give_rose.gif hug.gif
buretel
Frumos cadou pupic.gif Se vede ca te iubesc mult ai tai wink1.gif
julyalina
sa le folosesti cu placere sexy! frumoase si utile . se pricepe smile.gif
Sexymom
-Cum as putea sa il rasplatesc si eu pe el?Ca bani am, mi-a lasat destui inainte sa plece lol.gif sa nu i se anemieze nevasta in 11 zile lol.gif lol.gif zice: de siguranta, sa fiu eu linistit...
Mai ce dor imi e de el sad.gif e asa liniste in casa, nu am cu cine sa ma cert si eu sad.gif
dar si cand e acasa ma cert singura, asa ca aprind radio,e totuna )).gif
Amazoana
Sexyyyyyy, frumos cadou! La multi ani. Sau la mai multi fericiti! floare.gif
Am si eu o sticluta "Age perfect" L'Oreal, de la iubi wink1.gif
Stiu barbatii astia ai nostrii cu ce sa ne multumeasca. grin.gif
Sexymom
De asta sunt convinsa Dulcy hug.gif
anca veselie
sexi, frumos cadou! pupic.gif
crissy
Sexi, multi ani fericiti si de acum incolo! Foarte utile cadourile. Succes in noua ta cariera!
Sexymom
Crissybesos pt.urari. pupic.gif

Azi am desfacut cadourile, cele 3 rujuri sunt culorile mele preferate, gama bej spre cafea cu lapte, rimelul e ala la care face reclama Penelope Cruz, nu l-am incercat de frica ca nu pot iesi pe usa din cauza genelor ( cica se fac extra lungi) )).gif .
Cremele nici atat, iar lotiunile hidratante si inca una pe care scrie ceva ciudat in engleza pe care nu o inteleg destul de bine, sad.gif (Smoothing cleansing milk si toner smoothing sad.gif )sunt intacte.Dar banuiesc ca e lapte de corp una si cealalta e un tonic.

A trecut si ziua aniversarii, am sarbatorit-o cu voi pe forum, si cu mancare de la chinez.
Am lenevit in pat, m-am uitat la desene la Shin Chan si Sirenele, si acum trebuie sa ma urnesc sa merg la Alina la spital ca au operat-o ieri la coloana, am vb cu ea la tel si ma asteapta.
Ieri a fost si ziua ei de nastere, asa ca o sa ii iau un set Dove din supermarket si un buchet mare de margarete albe.Altceva nu stiu sad.gif ei ii place spray-ul Impuls dar eu ii aduc numai din Rmania , aici nu exista. sad.gif
ganesha
Smoothing cleansing milk e lapte demachiant care face si pelea moale pe deasupra, nu lapte de corp. De fpat nu moale, ci neteda. Celalalt e tonic, da' tot care inmoieste )).gif Deschide si tu usa aia inainte sa-ti faci genele, si ajungi cu periuta de la rimel pina-n strada lol.gif
Santate prietenei tale!
Sexymom
Chiar ca sunt proasta rau sad.gif Ganesha multam de explicatii, acum stiu care si cu ce se mananca )).gif .
Multumesc, ma duc acum la Alina, am emotii, nu stiu cum o sa reactionez cand o vad, eu de regula urasc spitalele sad.gif

Iti imaginezi Ganesha? terminat tubul numai dupa 2 bai, ca lapte de corp )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 03-11-2007, 02:35 PM) *

Chiar ca sunt proasta rau sad.gif Ganesha multam de explicatii, acum stiu care si cu ce se mananca )).gif .
Multumesc, ma duc acum la Alina, am emotii, nu stiu cum o sa reactionez cand o vad, eu de regula urasc spitalele sad.gif

Sa n-aud cuvintul ala la tine - decit cind vorbesti de altii lol.gif
Sexymom
Ai ma, ca e adevarat sad.gif
May
S-a operat Alina? E ok acum? Transmite-i multa sanatate si un mare hug.gif
dany
Acum am vazut si eu cadourile ...Super !!! sa le folosesti cu placere ! si ...sa-ti traiasca familia si sa-ti mai faca asemenea surprize !!!
Sper ca prietena ta e bine hug.gif
Sexymom
May acum am venit de la Alina. O sa o pup si din partea ta, ma duc si maine dimineata sa stau cu ea toata ziua.
Cand am vazut-o mi s-a strans inima, in pat intinsa , cu un suport in jurul gatului, perfuzii, alba la fata ca si cearceaful sad.gif .5 ore a durat operatia si a fost un exito, asa a spus medicul.Abia astept sa vad cum merge, mi-am facut atatea iluzii ca o sa mearga ca inainte....
Am stat cateva ore, e plictisita, vrea acasa, au operat-o miercuri, chiar de ziua ei.A facut 33 de ani frumoasa mea prietena.I-am luat un set Pret -a-Porte nu Dove .Nu mi-a dat prin cap sa ii duc reviste si carti, dar maine dimineata la prima ora ma duc la ea si ii duc.
May
Sper sa isi revina complet ca tare greu ii e cu problema asta, obosisem eu cand am vazut-o doar ca ma uitam la ea si parca ma durea pe mine, d-apoi pe ea. brrr, nici nu vreau sa ma gandesc. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine floare.gif
Sexymom
Dany multumesc din suflet.
May azi cat am stat cu ea a mancat tot cheer.gif si s-a dat jos din pat fara sa o tina nimeni cheer.gif
dany
Eu stiu cum sunt durerile de coloana si ma rog la DD sa nu ajung la operatie . De aceea ii doresc insanatosire cat mai grabnica !
May
Super cheer.gif cheer.gif

Dar de copii cine are grija? unsure.gif

Mie mi-e f teama pt tatal meu, in fiecare seara ma rog pt el sa scape de asta sad.gif. A fost diagnosticat deja, un inel al coloanei ii este deplasat in zona lombara si ii apasa pe nerv... i-au spus ca trebuie operat... deocamdata poate sa se opereze cand vrea el, desi, daca astapta prea mult, i se poate ``rupe`` nervul si ramane paralizat sad.gif. Sper sa aibe puterea sa mearga la operatie cat mai curand si sa fie totul bine sad.gif
dany
SI EU sper ca tatal tau va merge cat mai repede la operatie , May !!! Arata atat de tanar si plin de viata !!!
May
Daaaa el e cel mai tare tot timpul, stie numai sa de asfaturi dar pe el nu le aplica... mereu s-a lasat la urma si acum trage ponoasele sad.gif a stat cu dureri pana in ultimul moment, numai sa nu lipseasca vreo zi de la datorie... de aceea ii ziceam si lui Doina: pune mana si ai grija de tine, nu te mai lasa pe ultimul plan
Sexymom
May am vrut sa iau eu copii la mine, dar Alina a zis ca ma deranjeaza mad.gif . De parca ar fii bebei mici, asa ca i-a dus langa tine, in Arganda de Rey, la sora ei.M-am cam suparat un pic pe ea, ca asa lipsesc de la scoala, eu ma puteam ocupa de ei, dar ea a zis ca sunt prinsa cu munca si am nevoie de liniste, eu profitam de faptul ca nu am net si ii scoteam afara, sa nu mai stea ca 2 drogati numai la PSP 3.Sti cum sunt copii ei mad.gif .
May
sorry.gif Aiurea asa.....
Sexymom
Eu ii iubesc pe copii ei mult de tot, chiar daca sunt imposibili si nesuferiti. sad.gif Asta ca o iubesc pe ea mult si e o femeie deosebit de buna si dispusa sa se sacrifice pt. toata lumea.
dany
Chiar nu poti sa ii schimbi ideea cu copiii ????
Sexymom
Nu pot, deja i-a dus in alt oras, la sora ei, mie imi pare rau ca lipsesc de la scoala toata saptamana urmatoare, si eu stau la 1 minute de colegiu. Si nu ma deranja deloc sa ii am aici.Numai ca ea are prea mult bun simt si ii e rusine sa apeleze la mine, asa simt eu.Asta este. sad.gif
dany
Bueyyyy, ti-ai schimbat avatarul !!!!! Nu se prea potriveste cu tine ... tu nu te impiedici ...
Sexymom
E o girafa obosita care alearga toata ziua, asa ca mine lol.gif
dany
dar arata oribil ...parerea mea sad.gif
Sexymom
Dany am schimbat avatarul. Asta e ok?
axe10
lol.gif lol.gif ...ce pisica sportista....super misto...
Da ce pusesei de nu a placut?

We placut si sa te cremuiesti ca sa vedem rezultatele pana se intoarce sotul...
julyalina
sanatate multa prietenei tale pupic.gif
o sa fie bine . singura chestie e ca va trebui sa aiba grija de ea. sa nu care greutati, sa se odihneasca, sa nu stea mult in picioare. etc... o sa-i spuna medicul mai multe cand o sa-i dea drumul acasa.

CITAT(Sexymom @ 04-11-2007, 02:15 AM) *

Dany am schimbat avatarul. Asta e ok?

)).gif sexy face muschi tease.gif hai Doinitzo, hai cheer.gif cheer.gif

Amazoana
Multata sanatate prietenei tale, Doina. hug.gif
Sexymom
Multumesc fetelor pupic.gif .

Am stat cu Alina astazi 6 ore.Isi simte picioarele cheer.gif cheer.gif cheer.gif chiar am ciupit-o sa ma conving, a zis ca sunt nebuna )).gif , dar am vrut sa ma conving ca asa este, si indoaie si laba piciorului cheer.gif sunt eu mai fericita ca ea. hug.gif
A prins culoare in obraji, s-a dus la baie fara sa aiba nevoie de ajutor, nu mai e ametita, se vedea pe fata ei ca e bine.
Medicul a spus ca evolutia ei e foarte buna, ca se recupereaza repede, de maine adios perfuzii, trece pe medicamente orale.
Nu o sa aiba voie sa mearga la servici cateva luni, repaus total, cat mai mult in pat, si fara sa ridice 1 kg greutate.

Eu am o stare naspa rau..e casa goala, ma simt singura, fara nici un rost, nu stiu ce sa fac, nu am rabdare sa ma uit la tv, sa citesc, nu am chef sa ies afara sad.gif , sa mananc, ma gandesc ca maine merg iar la [i]scarbici.... sad.gif
Amazoana
Scumpi, deja e scarbici? blink.gif lol.gif Bun asa!
Hai nu mai fi tristuta. Si eu sunt in starea pe care o ai tu acum de 5 luni! sorry.gif
Deea
pupic.gif pt. mamica sexy!

Multa sanatate prietenei tale! hug.gif

Servici usor si fara stres iti doresc! Sunt sigura ca o sa fie mai usor si mai acceptabil cu timpul, o sa scapi si de supravegehtori si contracte sigur o sa faci mai multe decat vor ei pe zi!
mirela
Salut! Eh, ai trecut si de prima zi chiar si cu o "denegacion", dar a trecut cu bine. Ma bucur prt. tine si multa sanatate prietenei tale.Stai linistita ca eu cand lucram la receptia administratiei in compania mea primele 3 telefoane care le primisem le inchisesem in nas, prt. ca nu reusisem nicicum sa fac legatura secretarei.Pana a iesit ea din birou si mi-a explicat cu calm, faci aspa pasul 1 si 2.Si de acolo a mers struna. Gafe in prima zi de lucru?!E la ordinea zilei, chiar si dupa o saptamana.Pupici si succes in continuare!
Sexymom
Buna seara fetelor.
Azi a fost mult mai bine la serviciu, neasteptat de bine, si cred ca stiu si cauza )).gif .Nu s-au mai plimbat cioaclele alea doua printre randuri si nu m-au mai stresat, asta ca au mai venit 2 colegi noi, si la fel de ingramaditi ca mine (in prima zi),nu se descurcau deloc in prima lor zi de munca lol.gif

Nu imi place de mine in ultimul timp.De ce :
1. fumez inainte sa plec la munca
2. nu mananc nimic toata ziua , pana ajung acasa ( ies in pauza si beau o cafea)
3. seara mananc pe rupte ( juma de pui la rotisor, juma de paine, mustar, fara salate, fara fructe, fara lapte).
4. beau numai coca-cola sorry.gif
5. nu sunt copii acasa si ma culc mult dupa 1 noaptea (cand sunt copii la 22 sunt in pat)

De maine vreau sa ma alimentez cum trebuie, sa mananc dimineata lapte cu cereale, sa imi iau la mine o para si un mar pt.pauza de masa ( care o am la 12), ca naiba, la 10 incep munca si la 12 am pauza de 20 min. pt. masa.Sa nu mai imi cumpar tigari.Nu fumez mult, numai 2 tigari dimineata si una in pauza, niciodata nu fumez acasa cand sunt singura.Si nu depasesc 3 tigari pe zi.

Mirela, Deea,Dulcy, Alina ,va pup pe toate
ganesha
CITAT(Sexymom @ 05-11-2007, 09:12 PM) *

2. nu mananc nimic toata ziua , pana ajung acasa ( ies in pauza si beau o cafea)
3. seara mananc pe rupte ( juma de pui la rotisor, juma de paine, mustar, fara salate, fara fructe, fara lapte).
5. nu sunt copii acasa si ma culc mult dupa 1 noaptea (cand sunt copii la 22 sunt in pat)

Nici mie n-o sa-mi mai placa de tine daca o mai tii asa. tease.gif La punctul 5 nu ma bag ca nu m-am bagat niciodata in pat la 10 seara, copil necopil, tot la 1 ajung acolo.

Acu' de ai identificat problemele, treci la atac! Ia-ti pachetel la servici, nu mai cumpara tigari deloc, umple sticle de apa, etcetcetc. Eu-s cu ochii pe tine grin.gif
Sexymom
Ce banc fratele meu lol.gif

Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: -Faa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?! Nevasta face si ea spume: -Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: -Da, ca asa sunteti toate! Nevasta: -Ba nu! Sotul: -Atunci zi-mi ceva profund...ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp! Nevasta, dupa ce se gandeste putin: -Bine ... o ai mai mare ca a lu' frate-tu!

Ganesha azi am trecut prin market si mi-au luat paine feliata integrala, sunca degresata de pui, branza light, si astea feliate.
Maine imi fac 2 sandwichuri si mi-am bagat deja in geanta un mar si o para.
Sa vad cum fac sa nu cumpar coca-cola, tigari nu vreau sa mai iau, sti...eu nu sunt fumatoare, te rog sa ma crezi ca fumez numai cand am cu cine, cand sunt ai mei acasa nu fumez niciodata, sotul meu uraste sa ma vada cu tigarea in mana, dar cand ies la o cafea cu 2, 3 colege si toate 3 fumeaza vine diavolul si imi baga tigarea in gura. sad.gif
axe10
Buna seara doamna....

Vad ca-ti faci de cap cand nu sunt "pisicile"acasa....

Si eu fumez uneori, daca as merge la servici asa tarziu sigur si acasa inainte de plecare la o cafea...dar eu sunt fumatoare...tu, rusinica, daca zici ca fumezi ocazional...

Lasa ca vin ele fetele acasa si nu o sa mai ai timp de pipat dimi ca o sa ai altele de "rezolvat" pana in servici...

Te pupacesc si o seara placuta solo..

julyalina
CITAT(Sexymom @ 05-11-2007, 09:21 PM) *

Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: -Faa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?! Nevasta face si ea spume: -Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: -Da, ca asa sunteti toate! Nevasta: -Ba nu! Sotul: -Atunci zi-mi ceva profund...ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp! Nevasta, dupa ce se gandeste putin: -Bine ... o ai mai mare ca a lu' frate-tu!

)).gif o sa il spun si lui T grin.gif
Pisik
Sexy, ma recunosc in situatia cu tigarile. Eu acasa nu fumez, la serviciu nu, dar cand am cu cine sa ma antrenez le cam trag. Sambata la nunta am fumat un pachet, iar duminica in vizita juma de pachet blushing.gif Si sotul meu nu e de acord deloc deloc, mereu ma cearta.
Poate ar trebui sa ne lasam, daca tot fumam asa de prosteala, dar tentatia e mare...

F frumos pachetel ti-ai facut pt la servici, sa te tii de obieciul bun in fiecare zi

Pupici pupic.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 05-11-2007, 10:12 PM) *

Buna seara fetelor.
Azi a fost mult mai bine la serviciu, neasteptat de bine, si cred ca stiu si cauza )).gif .Nu s-au mai plimbat cioaclele alea doua printre randuri si nu m-au mai stresat, asta ca au mai venit 2 colegi noi, si la fel de ingramaditi ca mine (in prima zi),nu se descurcau deloc in prima lor zi de munca lol.gif

De maine vreau sa ma alimentez cum trebuie, sa mananc dimineata lapte cu cereale, sa imi iau la mine o para si un mar pt.pauza de masa ( care o am la 12), ca naiba, la 10 incep munca si la 12 am pauza de 20 min. pt. masa.Sa nu mai imi cumpar tigari.Nu fumez mult, numai 2 tigari dimineata si una in pauza, niciodata nu fumez acasa cand sunt singura.Si nu depasesc 3 tigari pe zi.

Mirela, Deea,Dulcy, Alina ,va pup pe toate

Pup back pupic.gif Succes si astazi!

Cam asa de nasol ma port si eu cu mine. In ultimele zile insa, incerc sa ma mai menajez....ieri am fugit si am papat o ciorbitza si peste cu 2 cartofi copti. Aseara 2 felii de paine cu vinete. Mai mai prostesc si eu cu cate o tigara, de 3 zile beau Cola ca tampita (am rarit-o bine cu cafeaua totusi...) iar de dormit.....ce sa zic, aseara la 20.30 cred ca dormeam.Bine ca sambata si duminica m-am culcat foaaarte tarziu-dupa ora 2. Deci? Cred ca-mi trebuie bataie. sorry.gif
anca veselie
neatza sexiii!
marturisesc ca si eu am pipat in ultimele zile si nu-mi place chestia asta sad.gif
sanatate multa alinei pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 06-11-2007, 10:03 AM) *

neatza sexiii!
marturisesc ca si eu am pipat in ultimele zile si nu-mi place chestia asta sad.gif
sanatate multa alinei pupic.gif

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?!
Ce te apuca?...ia vezi ca ti-o iei.... box.gif bataita.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.