Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
anca veselie
lavinia, am fost putin depresionata. dar mi-a trecut:D
Sexymom
Am venit si eu de la scarbici.Usor usor imi intru in ritm si incepe sa imi placa.Maine imi schimb locul dintre cei 2 juni super frumosi, vb. de Julian si Ruben.Eu sunt in mijlocul lor si ei vb. mereu intre ei )).gif Si ma zapacesc pur si simplu doh.gif au un debit verbal cat 10 muieri )).gif .
Ma plictisesc rau de tot singura, nici nu imi vine sa ma intorc acasa sad.gif .
Pisik exact asa fac si eu cu tigarile (bine la un pachet pe zi nu ma ajuns niciodata, dar la 6,7 cred).mutrele sotului meu seamana mult cu ale sotului tau )).gif
Anca chiar ma supar pe tine , cum sa fumezi iar sad.gif tu te lasase-i de mult timp.Da-o incolo de depresioneala, cum vine asa trece pupic.gif
Dulcy innebunesc singura in casa, nu stiu ce faci tu ca sa nu te mai gandesti la EL, eu nu imi gasesl locul.
Am sunat acum o prietena sa iesim la o bere....dar ea vrea sa isi cumpere pantofi si de umblat prin magazine fara rost nu imi place.

Va dau un besos grande, ma duc la Alina la spital si raman acolo cateva ore, macar stau cu ea si nu intre 4 pereti singura. pupic.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 06-11-2007, 06:46 PM) *

Am venit si eu de la scarbici.Usor usor imi intru in ritm si incepe sa imi placa.Maine imi schimb locul dintre cei 2 juni super frumosi, vb. de Julian si Ruben.Eu sunt in mijlocul lor si ei vb. mereu intre ei )).gif Si ma zapacesc pur si simplu doh.gif au un debit verbal cat 10 muieri )).gif .

Ti-am zis noi )).gif Ma bucur ca ti-e din ce in ce mai bine. Cu mincatul cum stai? Ai inceput sa te organizezi, pachetel, alea alea? Zi repede, n-o da cotita )).gif pupic.gif
Sexymom
Jur pe rosu. Am mancat pachetelul si un mar. Si am baut o caca-cola. Nu am mai fumat ca nu am avut tigari si am fost zgarcita sa dau 3 euro pe un pachet in bar. )).gif Sa vad cat m-o tine. )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 07-11-2007, 12:06 AM) *

Jur pe rosu. Am mancat pachetelul si un mar. Si am baut o caca-cola. Nu am mai fumat ca nu am avut tigari si am fost zgarcita sa dau 3 euro pe un pachet in bar. )).gif Sa vad cat m-o tine. )).gif

Asa te vreau! Iar cu tigarile, gindeste-te la zinele tale de fiecare data cind iti vine a fuma/cumpara. Chiar daca e din an in paste, tot face rau. Eu sint aici cu ochii pe tine, n-ai scapare lol.gif
julyalina

lol.gif lol.gif lol.gif si cand le spui barbatilor ca sunt mai rau ca femeile nu ne cred )).gif
cand vine familionul?

muchos besos grandes para ti pupic.gif pupic.gif pupic.gif
sper ca am scris corect biggrin.gif
buretel
Am venit si eu de la scarbici.Usor usor imi intru in ritm si incepe sa imi placa.

Bravo Doina, ma bucur mult. Ti-am spus, prima saptamana e mai grea wink1.gif Succes!
anca veselie
neatza!
da, stiu ca m-am lasat, dar uite ca mai cad din cand in cand in patima. stiu si ca ar trebui sa nu mai cad, dar sunt fiinta slaba sad.gif
ma bucur ca incepi sa te obisnuiesti cu serviciul pupic.gif
Sexymom
Buna seara fete dragi.
Azi m-am mutat dintre cei 2 barfitori )).gif .Imi sunt tare dragi, pe bune.Ma fac sa rad in continuu, si eu ma ratoiesc la ei ca ma iau la misto cum scriu si cum vb cu clientii. Dimineata ma intreaba: ce face romanca stresata? hahaha.Si cand nu inteleg ceva imi spun: asta este, nu avem acoperire buna astia de la Yoigo )).gif si de asta nu inteleg ce vb. clientii )).gif .O sa ii bat la c.u.r., simt asta lol.gif .
Azi am mancat putin , putin, mi-am facut un sandwich si am mancat juma din el, am baut 1 st de coca si am cerut un pui de la chinez.Din care am mancat o pulpita cu mustar, si atat.
Nu imi e foame deloc.
A venit si Silvia la mine si am stat de vb, a adus un vin bun de tot, de 10 ani vechime si nu am putut sa beau decat juma de pahar( dar a terminat ea sticla lol.gif ).
Acum sunt din nou singurica si frec televizorul sad.gif
buretel
La Multi Ani dl. Sexymom )).gif give_rose.gif
otilici
La Multi Ani lui Gabi!
pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Sa-ti traiasca sotul cu numele! pupic.gif
dany
Sa-ti traiasca jumatatea !!!! give_rose.gif
anca veselie
La multi ani pt iubitul tau sot! pupic.gif
May
La multi ani)).gif pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani sotului tau drag! Sa va dea Dumnezeu ce e mai bun pe lume si sa va intelegeti mereu ca acum (sau chiar mai bine, daca se poate). floare.gif
Sexymom
Va multumesc de urari fetelor, sunteti dragute. pupic.gif
Am venit si eu in casa asta goala sad.gif mi-am luat mancare din drum si vreau sa fac ordine in casa, de cand sunt singura e mai mare dezordine )).gif ma dezbrac pe unde apuc, e totul vraiste )).gif
Pe urma ies afara, ma intalnesc cu prietenele si stam la o barfa lunga )).gif .
luchi
La multi ani puiului tau! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 08-11-2007, 07:28 PM) *

Va multumesc de urari fetelor, sunteti dragute. pupic.gif
Am venit si eu in casa asta goala sad.gif mi-am luat mancare din drum si vreau sa fac ordine in casa, de cand sunt singura e mai mare dezordine )).gif ma dezbrac pe unde apuc, e totul vraiste )).gif
Pe urma ies afara, ma intalnesc cu prietenele si stam la o barfa lunga )).gif .

Dadadaaa si la mine este la fel, din nefericire. De ce oare? dry.gif
Sexymom
Luchy multumesc de urare. pupic.gif
Dulcy )).gif urat din partea noastra ca ne purtam asa. )).gif
Azi e sarbatoare in Madrid, e sf. Almudena, dar eu muncesc, si chiar ma bucur ca platesc mai bine cand sunt fieste.
Va pup si va doresc o zi minunata, cand ma intorc de la serviciu stau mai mult cu voi. :
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 09-11-2007, 10:46 AM) *

Luchy multumesc de urare. pupic.gif
Dulcy )).gif urat din partea noastra ca ne purtam asa. )).gif
Azi e sarbatoare in Madrid, e sf. Almudena, dar eu muncesc, si chiar ma bucur ca platesc mai bine cand sunt fieste.
Va pup si va doresc o zi minunata, cand ma intorc de la serviciu stau mai mult cu voi. :

Neata pupic.gif
Uau, platesc mai mult cand e fiesta?Uau, felicitari! Eu lucrez in general de sarbatori, program normal, salariu normal sad.gif Doar suntem in Romania. )).gif
PS: maine curatenie generala ma cheama. blum.gif
amalia0701
Oauuuuuuuu Sexi cate s-au intamplat !
Pai felicitari pentru post cheer.gif cheer.gif pupic.gif , sanatate prietenei give_rose.gif , savureaza clipepe astea cand esti singura facand chestii numai pentru tine hug.gif
La multi ani lui Gabriel!
pupic.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 09-11-2007, 10:41 AM) *

Oauuuuuuuu Sexi cate s-au intamplat !
Pai felicitari pentru post cheer.gif cheer.gif pupic.gif , sanatate prietenei give_rose.gif , savureaza clipepe astea cand esti singura facand chestii numai pentru tine hug.gif
La multi ani lui Gabriel!
pupic.gif

Ai aparut?? pupic.gif pupic.gif Pe unde ai fost, mi-e dor tare de tine give_rose.gif
Sexymom
Gata cu munca pe saptamana asta cheer.gif .
Nu vine nici una sa imi faca si mie ceva de mancare? imi e foame de mor si mi s-a acrit de mancarea de la chinezu.
La Charo nu ma mai duc sa mananc ca am cheltuit cam mult la ea in bar, mi-am depasit bugetul )).gif .
Amazoana
Buna Sexi
Care vine la tine, vine si la mine?De fapt eu nu ar trebui sa tip acum, deoarece maine vine mami mea si sigur imi face ea. Abia asteeeeeept! Si cred ca il aduce si pe nepotelul meu cheer.gif
Sexymom
Ce treaba ai tu Dulcy )).gif .
La mine si cand e mama eu le fac pe toate. sad.gif

I-am luat cadou puiului meu, o carte numita EL CAMINO DEL ENCUENTRO de Jorge Bucay, o sa ii placa, din ce am inteles eu este vorba despre drumul pe care il parcurge un barbat ca sa se realizeze personal, fara autodependente,dragoste si durere.

Acum ma duc sa fac cumparaturi ca maine imi vine familionul acasa cheer.gif cheer.gif sunt atat de fericita ca mai e putin si ajung cheer.gif
Revin mai tarziu pupic.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 10-11-2007, 01:08 PM) *
Acum ma duc sa fac cumparaturi ca maine imi vine familionul acasa cheer.gif cheer.gif sunt atat de fericita ca mai e putin si ajung cheer.gif

cheer.gif cheer.gif Super!! Cred ca abia astepti smile.gif
Amazoana
Neata Sexy
Cred ca vei avea o duminica superba. Asteptam impresii.
Te pup pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata la toata lumea pupic.gif
Am facut salata de boeuf, snitele din piept de curcan, ciorba de pui cu smantana, legume la abur (praz, fasole verde, morcovi, cartofi) cu carne de vita, si am schimbat paturile in casa.
otilici
Sexy,cum faci sa fie frageda carnea de curcan?Mi-a trimis si mie mama de la tara,dar nu o gatesc decat in supa,e prea tare carnea blushing.gif Sau cea cumparata o fi mai frageda?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 02:52 PM) *

Buna dimineata la toata lumea pupic.gif
Am facut salata de boeuf, snitele din piept de curcan, ciorba de pui cu smantana, legume la abur (praz, fasole verde, morcovi, cartofi) cu carne de vita, si am schimbat paturile in casa.

Uaaauuuu femeieee, te-ai trezit de la 5?
De fapt si eu cred ca as face la fel....
Sexymom
Nuuu Dulcy, m-am trezit la ora 9 dimineata, cu greu )).gif .M-a durut o masea sad.gif

Sunt intr-o mare , mare dilema. sad.gif
M-a sunat o verisoara din Bucuresti, care are 21 de ani, ca se marita la vara si vrea sa fim noi nasi sad.gif .
Eu tin mult la ea , ca e fata fratelui mamei, prima nascuta in familie.Dar nu mai vreau sa dau prin Romania, si ca nasi ar insemna sa cheltui enorm, nu numai 4 bilete de avion, dar si imbracaminte pt. toti 4, obligatii, cate si mai cate. sad.gif
Gabi a spus ca ar fii fericit sad.gif
Mai am inca 2 perechi de fini, astia ar fii a 3-a pereche pe care o cununam.Nu stiu ce sa fac. sad.gif

Asta imi da peste cap toate planurile, imi strica concediu, care si asa e putin, ca nu il pot lua intreg.
Amazoana
Of, nasol cu durerea. Sper sa-ti treaca sa te poti bucura in voie de venirea alor tai.
Nu stiu ce sa-ti spun, nici eu nu stiu ce as face in locul tau...sfatuieste-te cu Gabi, nu?
dany
Harnicutza , harnicutza hug.gif . Cand vine familionul ?

CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 12:07 PM) *

Sunt intr-o mare , mare dilema. sad.gif
M-a sunat o verisoara din Bucuresti, care are 21 de ani, ca se marita la vara si vrea sa fim noi nasi sad.gif .
Eu tin mult la ea , ca e fata fratelui mamei, prima nascuta in familie.Dar nu mai vreau sa dau prin Romania, si ca nasi ar insemna sa cheltui enorm, nu numai 4 bilete de avion, dar si imbracaminte pt. toti 4, obligatii, cate si mai cate. sad.gif
Gabi a spus ca ar fii fericit sad.gif

Deloc , niciodata ????
Sexymom
Cel putin pana nu se schimba ceva, nu se termina cu mizeria, tiganimea, lucrarile, infrastructura, oamenii nervosi si agitati....mai exact, in urmatorii 5 ani nu mai am nici un chef va vin in Romania.
Cred ca ma intelegi Dany, dar ce viata duc eu aici, ce conditii am, ce tara minunata este, cate poti vizita la jumatate de pret fata de Romania, nu se merita.Aici am multi, multi prieteni cu care ies si ma ajut, fetele sunt foarte indragostite de scoala asta, de prietenii lor, vara stau zi de zi la piscina din curtea casei, se bucura, au siguranta pe strazi, sunt fericite....acasa se plictisesc ca nu cunosc decat 2 copii mai mici decat ele ca varsta, nu au unde sa iasa, ce sa faca, e cald...si apoi...ai mei vin toti aici si uita sa mai plece )).gif .Si ceilalti prieteni care ii am in Romania vin in fiecare an la noi.Deci: prefer sa raman aici si sa ma odihnesc.

Familionul urca chiar acum in avion cheer.gif
dany
Normal ca te inteleg . Fiecare stie ce si unde e mai bine pentru el/ea si familie . Nici pe mine nu ma prea atrage sa merg in Ro dar , cateodata , ma ia un dor de as pleca cu primul avion )).gif . Noroc ca imi trece repede .
Sexymom
Cateodata mi se face si mie dor de cabana care o am pe Valea Doftanei, asta cand sunt obosita si vreau sa dorm in tril de pasarele.

dany
Avantaj eu : ma trezesc in fiecare dimineata in tril de pasarele ( primavara mai ales ) blum.gif
Sexymom
Si io la fel blum.gif blum.gif am si cuib de pasarele daca vrei sa sti, e in aerisirea de la centrala termica lol.gif

dar nu e acelasi lucru ca pe valea Doftanei, sa vezi si turmele de oi pe deal.sau tu le vezi? lol.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 04:07 PM) *

Si io la fel blum.gif blum.gif am si cuib de pasarele daca vrei sa sti, e in aerisirea de la centrala termica lol.gif

dar nu e acelasi lucru ca pe valea Doftanei, sa vezi si turmele de oi pe deal.sau tu le vezi? lol.gif

Daca le vede e cea mai tare. Nu-i mai tre ochelari lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Va las un pic, cer o pizza de la Pizza Hut, de ieri seara o am in minte, am visat-o, nu ma mai pot abtine si azi. sad.gif
Dar maine e luni, am copii acasa, intru in ritmul normal, in alergatura de zi cu zi, si ma fac fata cuminte.Azi o mai zbarcesc, ca e duminica si am dezlegare )).gif
Amazoana
Sa ai pofta!
Sexymom
Esti prima care gandeste asa cheer.gif .
Am vb ieri cu Maybeline si m-a certat ca nu pap sanatos )).gif
dany
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 01:07 PM) *

Bueyyy, la mine pasarelele staun in copaci ca doar am destui in gradina blum.gif

Eu vad doar niste cai pe partea cealalta de strada , pe camp )).gif )).gif Dar daca ma urc in masina si merg cativa km vad si oi ..... si vaci ..... lol.gif

Pofta buna la pizza
Sexymom
lol.gif super la tine dany, cred ca mi-ar place. pupic.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 01:29 PM) *

Cel putin pana nu se schimba ceva, nu se termina cu mizeria, tiganimea, lucrarile, infrastructura, oamenii nervosi si agitati....mai exact, in urmatorii 5 ani nu mai am nici un chef va vin in Romania.

lol.gif crezi tu Doinitzo ca sa va termina in urmatorul cincinal sad.gif la cum evolueaza lucrurile... cred ca emigram toti wacko.gif

pofta buna la pizza pupic.gif
noi tocmai am papat niste mici (de oaie - numai eu, ca T a mancat din aia normalii tease.gif )

si o noapte cat mai frumoasa naughty.gif
May
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 01:13 PM) *

Pai spune-i si lui dulci ca de 11 zile nu mai mancasei sanatos, ca ieri nu te hranisei decat cu, curmale si caramele si ca vroiai sa dai cu pizza peste, ca sa se duca misto pe gat si sa faca party in stomac, ca era o pizza care nu isi merita de nicio culoare banii... sa vedem daca te mai incuraja )).gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 04:13 PM) *

Serios? Eu in general mananc ce am pofta, dar nu exagerez. Cand ma apuca tin dieta si tot asa. Acum este interzisa dieta.Buba la cap.

CITAT(Maybeline @ 11-11-2007, 04:18 PM) *

CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 01:13 PM) *

Pai spune-i si lui dulci ca de 11 zile nu mai mancasei sanatos, ca ieri nu te hranisei decat cu curmale si caramele si ca vroiai sa dai cu pizza peste, ca sa se duca misto pe gat si sa faca party in stomac, ca era o pizza care nu isi merita de nicio culoare banii... sa vedem daca te mai incuraja )).gif

UPS blushing.gif
Sexymom
CITAT(julyalina @ 11-11-2007, 04:17 PM) *

:lolsi o noapte cat mai frumoasa naughty.gif

Chiar...trebuie sa ma duc sa ma epilez la dansa, bine ca mi-ai amintit, ca altfel se pierdea prin padure lol.gif lol.gif
Sti de cand o am in cap( pe dansa) de cand a plecat lol.gif

Ai mai May trebuia sa ramana intre noi. sad.gif
O sa iti prind frica, pe bune )).gif
May
Tu ai inceput sa parasti prima lol.gif Stii ca iti vreau binele pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.