CITAT(Sexymom @ 18-11-2007, 02:26 PM)

Am nevoie de un sfat de la voi:
Bianca e prietena buna cu o fata de la ea din clasa. Eu nu ii suport pe parintii ei, sunt profitori, lenesi, nu se ocupa de copii, ii lasa la cine nimeresc sa scape de ei.
Acum Bianca vrea sa vina prietena ei la noi acasa sa doarma peste noapte.
Eu ce sa fac? copila nu are nici o vina, dar din cauza parintilor ma uit la ea cam ciudat, si fetita simte asta, mereu e jenata ...
Exemple de comportament al parintilor:
Vine tatal in parc cu cele 2 fete ( sunt 2 surori, una in clasa Biancai , alta in clasa Mirunei) si imi spune: ramai in parc? eu zic DA. Ok, atunci iti las si fetele mele, eu ma duc prin magazine.
Ex.2. Zi onomastica, vine femeia care are grija de fete si intreaba: pot sa las copii si sa ma duc la cumparaturi? eu zic: NU. Eu am copilele mele in grija si eu nu stiu daca mai raman mult sau nu la onomastica.
Ex.3 ( cel mai dur). Fetele ies in parc cu tatal ( ca de obicei) si acolo sunt eu si Kenia ( prietena mea) si tatal o intreaba pe Kenia: Ramai in parc? ea spune DA. Ai grija si de fetele mele? ea zice: DA. Atunci ma duc la magazine si ma intorc ca ora 21. Se face 21, 22 si el nu mai vine, dar suna la telefon si o intreaba pe Kenia : poti sa iei fetele la tine sa doarma in seara asta? eu am iesit un pic cu nevasta la cumparaturi.
Joder....si Bianca tocmai cu fetele astea e `prietena buna.
Cunosc genul am si eu una in grupa la fi-mea. Eu am incercat sa ma apropii ca sa nu se mai simta fetita cam izolata ca e cam grasutza(Alexia are 17.5-18kg si ea vreo 29kg...cantarite de mine). Stiind ca e nasol sa te simti izolat eu am avut initiativa sa o mai iau in parc, le-am dus la zoo, la cinema...ca sa se imprieteneasca. Nu spun de cate ori mi-a telefonat cand era de dus si luat copilul ca s-o iau si pe aia mica ca ea e la servici si mai are treaba. Am luat-o desi am vazut ca Alexia nu se omoara dupa ea. Am adus-o acasa la mine, i-am dat sa manance, am incercat sa-i fac observatie ca nu se spala pe maini cand intra in casa, inainte de masa, dupa ce se duce la wc....dar am ramas fara rezultat. Intr-o zi, cred ca am zis pe la neuroni , o singura data s-a intamplat sa nu putem ajunge nici unul sa luam copilul. Am rugat-o pe ea sa ne ajute...ce credeti ca a facut?...a stat cu copii(si a mea si a ei) afara pe un vant si un frig,le-a mai lasat sa si alerge de nebune pana s-au saturat si pe urma le-a luat la ea la servici(mentionez ca serviciul e langa gradi...o scoala de soferi...e proprietareasa am impresia)...a doua zi copilul meu a facut temperatura 39 si am tras-o o saptamana.
Intre timp,cat mai statea copilul pe la mine am ajuns la concluzia ca ei, parintii sunt de vina si ca e aia mica grasa si needucata....
De atunci am evitat-o efectiv. M-am dus mai devreme s-o iau pe fica-mea...nu am apelat-o pe mess. Si fica-sa s-a imbolnavit atunci...chiar mai rau...a facut pneumonie. Pai bine frate eu am grija de ele sa fie curate, mancate, distrate si tu le imbolnavesti...mi s-a taiat.
Zilele trecute ma suna si-mi zice ca aia mica vrea cu mine (de fapt cred ca vrioa sa vina la noi) ca e trista ca nu am bagat-o eu in seama la gradi....e ce sa-ti spun....gata nu-mi mai capat eu beleaua...sa se descurce.
Tu sexy ......daca te deranjeaza copilul e altceva dar spune-le lor ca nu ai cum s-o tii!
Ce tu esti internat?