Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
julyalina
CITAT(Sexymom @ 11-11-2007, 02:21 PM) *

Sti de cand o am in cap( pe dansa) de cand a plecat lol.gif

imi dau seama )).gif hai, lasa pizza aia si epileaza-te ca acum vine Gabi naughty.gif
Amazoana
Neata Sexy. Ce faci? Te asteptam diseara sa ne povestesti cum a fost aseara naughty.gif
Sa ai o saptamana usoara! pupic.gif
julyalina
sexy, esti ocupata rau acuma cu familionul... te asteptam cu noutati pupic.gif
stardust
CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 05:12 PM) *

Nu raman decat la o bere, maxim 2 )).gif .
Trebuie sa citesc un manual de instructiuni pana maine. sad.gif

Buretel crezi ca o sa fie ingaduitori cu mine macar in prima zi? tu sti ce trebuie sa fac , ca ai experienta...sau se asteapta sa stiu totul din prima? sad.gif

Felicitari pentru noul job! Eu am citit mult la tine in jurnal, dar din umbra.

Lucram in acelasi domeniu dupa cate spui. Daca ai intrebari sau nelamuriri pe care nu vrei sa le adresezi colegilor, poti sa ma intrebi oricand si-am sa-ti raspund cu mare placere (daca stiu) pupic.gif
stardust
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 12:51 PM) *

CITAT(Sexymom @ 31-10-2007, 05:12 PM) *

Nu raman decat la o bere, maxim 2 )).gif .
Trebuie sa citesc un manual de instructiuni pana maine. sad.gif

Buretel crezi ca o sa fie ingaduitori cu mine macar in prima zi? tu sti ce trebuie sa fac , ca ai experienta...sau se asteapta sa stiu totul din prima? sad.gif

Felicitari pentru noul job! Eu am citit mult la tine in jurnal, dar din umbra.

Lucram in acelasi domeniu dupa cate spui. Daca ai intrebari sau nelamuriri pe care nu vrei sa le adresezi colegilor, poti sa ma intrebi oricand si-am sa-ti raspund cu mare placere (daca stiu) pupic.gif

Pana am ajuns eu la zi cu cititul vad ca te-ai si acomodat cu serviciul si te-a mai ajutat si buretel. Gata, acum sunt la zi, pot face si eu comentarii pe parcurs give_rose.gif

La multi, multi ani impreuna cu sotul tau!
Sexymom
Stardust multumesc de ajutor, oricand e bun un sfat. pupic.gif
Am inceput intradevar sa ma descurc bine, nu mai sunt stresata cel putin.
De cand a venit familionul sunt prinsa pana peste cap, nici sa ma descalt nu am timp, si ca sa imi faca viata usoara doh.gif Bianca s-a inscris azi si la baschet.
Eu una simt ca deja nu mai fac fata, asa ca duminica vine mama la mine.

Pur si simplu ma sufoca copii, Bianca luni si miercuri trebuie dusa si la Academia de engleza, eu ies la 4, ia iese la 4, o duc acolo, la 5 iese Miruna, stam in parc pana cand iese Bia de la academie, eu nu apuc nici sa mananc , decat multtttt dupa 21.si asta ca termin cu teme, gatit, strans lucruri, calcat , spalat, pregatit pachetele pt. a doua zi sad.gif Acum mi-a facut `program Bianca si martea si joia, ca ramane la baschet si iese la ora 6 . doh.gif O sa ii pun cheia de gat in curand, ca altfel nu am cum.
dany
Vine mama ta ? parca nu te-a prea ajutat data trecuta , n-ai fost prea multumita ...

Spor la toate si putere sa le rezolvi ! pupic.gif

Cu familion e rau ca ai prea multe pe cap .... fara e rau ca esti singura .... lol.gif
Nessie
Salut, mamica ocupata pupic.gif !
Sexy, dar chiar asa... de ce le iei si le duci mereu pe fete la activitati? E deprate, e naspa zona? Eu stiu ca umblam cu cheia de gat de la 6 ani si imi incalzeam singura mancarea acasa, la aragaz. Invatasem sa-i dau drumul si ma descurcam singura pana veneau ai mei de la serviciu.

ganesha
CITAT(Sexymom @ 13-11-2007, 06:29 PM) *

Pur si simplu ma sufoca copii, Bianca luni si miercuri trebuie dusa si la Academia de engleza, eu ies la 4, ia iese la 4, o duc acolo, la 5 iese Miruna, stam in parc pana cand iese Bia de la academie, eu nu apuc nici sa mananc , decat multtttt dupa 21.si asta ca termin cu teme, gatit, strans lucruri, calcat , spalat, pregatit pachetele pt. a doua zi sad.gif Acum mi-a facut `program Bianca si martea si joia, ca ramane la baschet si iese la ora 6 . doh.gif O sa ii pun cheia de gat in curand, ca altfel nu am cum.

Asa e si la mine, dar nu astept sa ma adun acasa sa maninc: eu maninc in autobuz, invatz cit e Alex la Seikido lol.gif etcetcetc. Umblu cu o gramada de chestii dupa mine, zici ca-s melc si-mi car casa.

Ness, in unele tari e ilegal sa lasi cupilu' cu cheia de git, sa-l lasi singur acasa (pina la o anumita virsta), sa-l trimiti singur la scoala, si asa mai departe. Plus ca distantele sint de obicei foarte mari, eu cel putin n-am cum sa-l trimit singur la activitati nici sa stau in cap. Asa ca... daca vrei sa ramii cu copilu' neluat de catre asociatiile pentru protectia copilulu', mergi cu el peste tot de te timpesti grin.gif Si nici sa-l lasi fara activitati nu te lasa inima si constiinta...
Sexymom
Nessie, Academia Biancai e la 35-40 minute mers pe jos, cu masina nu am cum sa o las si nici unde parca.Iese noaptea.
La baschet stadionul nu e departe, dar se intuneca cand se intoarce ea de acolo.Dansuri face in scoala.
Separat Miruna trebuie dusa la engleza, si are numai 7 ani, e inca mica. Zona e superba, e sigura, numai ca fetitele sunt mici inca, nu ii pot cere Biancai la 11 ani sa umble noaptea pe strazi, am mai lasat-o eu singura cateodata, dar cu mobilul de gat. E riscant, dupa 14 , 15 ani e alta treaba. Acum NU pot sa le las singure.

Fetelor am o mare rugaminte la voi.trebuie sa imi omologhez diploma de licenta din ASE.Nu stiu cum se face asta, unde sa sun, pe cine sa intreb. ma puteti ajuta voi? va rog mult.Poate cu un tel. ceva, sa stiu de unde sa incep. Am auzit ca e un proces de lunga durata, ca trebyuie sa vin personal in tara.
Nessie
CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 06:42 PM) *
Ness, in unele tari e ilegal sa lasi cupilu' cu cheia de git, sa-l lasi singur acasa (pina la o anumita virsta), sa-l trimiti singur la scoala, si asa mai departe. Plus ca distantele sint de obicei foarte mari, eu cel putin n-am cum sa-l trimit singur la activitati nici sa stau in cap. Asa ca... daca vrei sa ramii cu copilu' neluat de catre asociatiile pentru protectia copilulu', mergi cu el peste tot de te timpesti grin.gif Si nici sa-l lasi fara activitati nu te lasa inima si constiinta...
Ioi, mama! doh.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 13-11-2007, 06:47 PM) *
Fetelor am o mare rugaminte la voi.trebuie sa imi omologhez diploma de licenta din ASE.Nu stiu cum se face asta, unde sa sun, pe cine sa intreb. ma puteti ajuta voi? va rog mult.Poate cu un tel. ceva, sa stiu de unde sa incep. Am auzit ca e un proces de lunga durata, ca trebyuie sa vin personal in tara.

Ti-am raspuns la subiectul de la Educatie pupic.gif
Noutati de la job, ceva? Cate contracte ai incheiat, cate telef ai vandut? blum.gif
Sexymom
Buretel esti un inger, ti-am spus asta?
Multumesc mult, o sa fac un drum in tara sa omologhez diploma, aici ma costa enorm de mult.
La munca e ok, azi sunt libera si muncesc sambata, iar saptamana urmatoare sunt libera de vineri pana duminica.
amalia0701
pupic.gif
Mi tare dor de tine.
Spor la alergat, o sa creasca repede mandrele tale )).gif
Sexymom
Amalia nu mai simt cand e luni si cand e duminica, asa de repede trec zilele.
Azi sotul meu a spus ca mai are de luat 30 de zile de concediu pana la sfarsitul anului( zile lucratoare), si eu nu stiu nici macar cand sunt libera saptamana viitoare. sad.gif
Sexymom
Am venit din parc moarta de frig sad.gif . Mai sunt 4 ZILE SI VINE MAMA. cheer.gif Puiul deja ma intreaba unde mergem noi 2 sa sarbatorim )).gif .

M-am cantarit, acum 3 minute, am 66 de kile, imbracata, mancata si bauta, deci pe stomacul gol cred ca ating 64, 65 de kg.Tocmai am mancat 2 ciocolate Kinder, am baut o bere, am mancat 1 piept de curcan ...si vine cina. sad.gif
Maine la munca fac foamea )).gif
bubbles
Esti criminala bataita.gif De ce te cantaresti mai ales seara si maia les dupa ce ai bagat atat la ghiozdan cuplu.gif devil.gif
Sexymom
Hola gagici pupic.gif
A mai trecut o zi de scarbici cheer.gif mai am inca 2 zile si inchei saptamana.Maine vine mama spre noi, ma bucur enorm, macar ii plasez cateva din sarcinile mele zilnice.
Aseara a venit Zana Maseluta la Miruna cu un Nintendo DS, si la 1 ora i-a pierdut creionul cu care scria pe ecran doh.gif altul nou costa 20 de euro doh.gif .I-am luat si o memorie si o carcasa albastra (inca 50 de euro), eu cred ca astia iau si pielea dupa tine vanzand lucruri asa de scumpe , e totusi un copil de 7 ani. sad.gif

In fine, asa sunt copii, trec si peste asta.

Am uitat sa scriu: m-am cantarit dimineata nud, si am 66 de kile. grin.gif
May
Nu aveai nici chiloti pe tine? )).gif
Sexymom
Nu fata, eram in pasarica goala dupa copt fursecuri blum.gif
Monic
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 08:13 PM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif
atat am avut de spus
dupa replica asta cred ca am sa intru mai des pe la Tine, Sexy lol.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 06:13 PM) *

Alelei , fata , acu` vazui ce ai scris pe aici .....Nu esti normala lol.gif
Bine ca nu sunt copii pe aici si nici nu stiu ce inseamna " fursecuri " )).gif
Sexymom
Etete si la voi, ca nu e ceva normal ce am scris, sau voi coaceti fursecuri imbracate?
blum.gif

La inceput aveam si eu ceva pe mine, dar pe urma mi-a luat mult timp sa le gasesc sub 3 randuri de cearceafuri si funde lol.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 08:31 PM) *

Etete si la voi, ca nu e ceva normal ce am scris, sau voi coaceti fursecuri imbracate?
blum.gif

La inceput aveam si eu ceva pe mine, dar pe urma mi-a luat mult timp sa le gasesc sub 3 randuri de cearceafuri si funde lol.gif

Bueyyy, intrebarea a fost daca nu aveai nici macar chilotei pe tine cand te-ai cantarit )).gif . Chiar asa , exact , nu am vrut sa stim de ce erai in pasarica goala lol.gif lol.gif blum.gif
Sexymom
Imi cer scuze atunci, rectific sad.gif : chilotii mei atarna mult, deoarece si pt. ca )).gif nu port tanga, si din aia care iti acopera tot fundul si juma de pulpa lol.gif lol.gif lol.gif i-am scos sa nu traga la cantar. E ok asa?
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif prefer varianta cu fursecurile lol.gif lol.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 09:36 PM) *

Imi cer scuze atunci, rectific sad.gif : chilotii mei atarna mult, deoarece si pt. ca )).gif nu port tanga, si din aia care iti acopera tot fundul si juma de pulpa lol.gif lol.gif lol.gif i-am scos sa nu traga la cantar. E ok asa?

lol.gif lol.gif lol.gif sexy, ai dreptate ! aia atarnau la cantar pupic.gif
Sexymom
Danyhoney greu esti de multumit fata lol.gif asta nu, asta nu...saracu puiul tau )).gif
dany
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 08:41 PM) *

Danyhoney greu esti de multumit fata lol.gif asta nu, asta nu...saracu puiul tau )).gif

Shhhhhhhhttttttt !!!!!! Numai el stie ce trage cu mine lol.gif lol.gif
Sexymom
Mai lasa si tu de la tine, asa cum fac si eu )).gif si lasa naibii imaginatia aia bogata, cred ca m-ai si vazut in chilotii mei tetra pana la genunchi lol.gif
(intre noi fie vorba, am niste chilotei super sexy naughty.gif naughty.gif , in culorile curcubeului naughty.gif )
dany
lol.gif lol.gif Bueyyyyyyy, tu chiar ai crezut ca al meu e stresat din cauza mea ??? )).gif )).gif )).gif No way !!!! Am eu gura mare ( nu doar pe forum ) dar stiu sa apreciez ce am si ma comport ca atare ( cateodata blum.gif ) lol.gif

Am incercat sa mi te imaginez in acei chilotei "tetra " dar n-am reusit )).gif )).gif )).gif Si eu , care am multe kg in plus , port ceva sexy ....in nici un caz " tetra " lol.gif
julyalina
pupic.gif sexy, un singur chilot in culorile curcubeului sau ai mai multe culori uni ? blink.gif

eu nu mai port tetra de cel putin 10 ani de zile ... acum ziua am ate dentare tease.gif singura chestie e ca noaptea nu prea imi place sa dorm cu ei si am din aia pe juma de buca - parca boxeri li se zice ... sau nika )).gif

pies. stii ca curcubeul - ce cacofonie )).gif - este steagul homo ? rolleyes.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus draga mea!
Io mi-as lua chilotzi sa mi se rupa in genunchi pe frigul asta )).gif Se vede sexi ca esti in tzarile calde hug.gif
Si omul meu mai are vreo 15-16 zile de concediu si io nu mai am devil.gif Ca el nu a putut sa si le ia cand am fost io devil.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 07:08 PM) *

Hola gagici pupic.gif
A mai trecut o zi de scarbici cheer.gif mai am inca 2 zile si inchei saptamana.Maine vine mama spre noi, ma bucur enorm, macar ii plasez cateva din sarcinile mele zilnice.
Aseara a venit Zana Maseluta la Miruna cu un Nintendo DS, si la 1 ora i-a pierdut creionul cu care scria pe ecran doh.gif altul nou costa 20 de euro doh.gif .I-am luat si o memorie si o carcasa albastra (inca 50 de euro), eu cred ca astia iau si pielea dupa tine vanzand lucruri asa de scumpe , e totusi un copil de 7 ani. sad.gif

In fine, asa sunt copii, trec si peste asta.

Am uitat sa scriu: m-am cantarit dimineata nud, si am 66 de kile. grin.gif

Asa vine Zina Maseluta la voi??? w00t.gif Pai in cazu' asta zi-i sa treaca si pe la mine. Asa vine de fiecare data? Ca un copil pierde vreo 15 dinti, ori 2 copii - vreo 30. La sumele de mai sus, nu va ruinati? blum.gif

Te pupic.gif Poze cu curcubeu' n-ai? Ca sa intelegem... ca vad ca si alinush are dubii lol.gif
Monic
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 10:31 PM) *

Vai Sexy w00t.gif iti pui si fundite inaintea unei partide? Acum inteleg eu de ce ai o casnicie atat de fericita. grin.gif Cred ca azi trec si eu pe la un magazin de stofe & stuff dance3.gif
May
Nu cred ca isi pune funde, ci a folosit cuvantul in spaniola pt cuveltura de pe pat grin.gif
amalia0701
Sexiiiiiiiiiii stiu ca esti alergata, dar treci sa ne mai dragalesti si pe noi hug.gif
axe10
Cred ca-i pune funde si lui George...stiti voi unde!!! naughty.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 11:27 AM) *

Cred ca-i pune funde si lui George...stiti voi unde!!! naughty.gif naughty.gif

Gabi, draga!
axe10
Datorez un miel....ce fraiera sunt...ca doar ce-l sarbatori.....
aki
Salut Sexy.Esti fericita ca in sfirsit ti-a venit familionul acasa.Acum o sa ai cu ce te ocupa grin.gif .O sa ai atita ocupatie ca o sa uiti si cum te cheama doh.gif
Foarte frumoase cadouri ai primit de la sot.Bravo give_rose.gif
Si noi astazi implinim un an si jumate,dar Sergiu a plecat la Rominia si sunt singura, dar recuperam mine w00t.gif
Sexymom
Salutare , salutare pupic.gif .
Sunt obosita , ma ustura ochii rau din cauza calculatorului de la munca, am senzatia ca stau si sudez tot timpul.

Azi la 16 vine mama, abia astept sa ii plasez pisica si ei cateva zile, sa imi intru in ritm.Ieri am fost la munca si am avut parte de o mare surpriza : mi-a adus gabi fetele la serviciu, si le-am prezentat colegilor. Au spus ca sunt mari si frumoase ca mami a lor )).gif

Nu le-a venit sa creada colegilor ca am 37 de ani, si 2 fete asa de mari, au spus ca ma conserv bine si mai mult de 30 de ani nu arat )).gif cheer.gif mi-a crescut pipota lol.gif
Sexymom
Am nevoie de un sfat de la voi:
Bianca e prietena buna cu o fata de la ea din clasa. Eu nu ii suport pe parintii ei, sunt profitori, lenesi, nu se ocupa de copii, ii lasa la cine nimeresc sa scape de ei.
Acum Bianca vrea sa vina prietena ei la noi acasa sa doarma peste noapte.
Eu ce sa fac? copila nu are nici o vina, dar din cauza parintilor ma uit la ea cam ciudat, si fetita simte asta, mereu e jenata ...

Exemple de comportament al parintilor:
Vine tatal in parc cu cele 2 fete ( sunt 2 surori, una in clasa Biancai , alta in clasa Mirunei) si imi spune: ramai in parc? eu zic DA. Ok, atunci iti las si fetele mele, eu ma duc prin magazine.
Ex.2. Zi onomastica, vine femeia care are grija de fete si intreaba: pot sa las copii si sa ma duc la cumparaturi? eu zic: NU. Eu am copilele mele in grija si eu nu stiu daca mai raman mult sau nu la onomastica.
Ex.3 ( cel mai dur). Fetele ies in parc cu tatal ( ca de obicei) si acolo sunt eu si Kenia ( prietena mea) si tatal o intreaba pe Kenia: Ramai in parc? ea spune DA. Ai grija si de fetele mele? ea zice: DA. Atunci ma duc la magazine si ma intorc ca ora 21. Se face 21, 22 si el nu mai vine, dar suna la telefon si o intreaba pe Kenia : poti sa iei fetele la tine sa doarma in seara asta? eu am iesit un pic cu nevasta la cumparaturi.
Joder....si Bianca tocmai cu fetele astea e `prietena buna.
aki
Nu stiu cam ce sfat as putea sa-ti dau.Dar cred ca daca o apropii fata ceia mult de voi,parintii vor observa si se vor folosi de tine.Si mereu iti va cere ajutorul tau.Ba sa ramina sa doarma cu Bia,ba sa le scoti in parc.Si ce iese din pisica soareci prinde.Ce sa faci copii trag din partea parintilor,ce vede in casa acei va face si copilul.Scuze m-am dat cu parerea sorry.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 18-11-2007, 02:26 PM) *

Am nevoie de un sfat de la voi:
Bianca e prietena buna cu o fata de la ea din clasa. Eu nu ii suport pe parintii ei, sunt profitori, lenesi, nu se ocupa de copii, ii lasa la cine nimeresc sa scape de ei.
Acum Bianca vrea sa vina prietena ei la noi acasa sa doarma peste noapte.
Eu ce sa fac? copila nu are nici o vina, dar din cauza parintilor ma uit la ea cam ciudat, si fetita simte asta, mereu e jenata ...

Exemple de comportament al parintilor:
Vine tatal in parc cu cele 2 fete ( sunt 2 surori, una in clasa Biancai , alta in clasa Mirunei) si imi spune: ramai in parc? eu zic DA. Ok, atunci iti las si fetele mele, eu ma duc prin magazine.
Ex.2. Zi onomastica, vine femeia care are grija de fete si intreaba: pot sa las copii si sa ma duc la cumparaturi? eu zic: NU. Eu am copilele mele in grija si eu nu stiu daca mai raman mult sau nu la onomastica.
Ex.3 ( cel mai dur). Fetele ies in parc cu tatal ( ca de obicei) si acolo sunt eu si Kenia ( prietena mea) si tatal o intreaba pe Kenia: Ramai in parc? ea spune DA. Ai grija si de fetele mele? ea zice: DA. Atunci ma duc la magazine si ma intorc ca ora 21. Se face 21, 22 si el nu mai vine, dar suna la telefon si o intreaba pe Kenia : poti sa iei fetele la tine sa doarma in seara asta? eu am iesit un pic cu nevasta la cumparaturi.
Joder....si Bianca tocmai cu fetele astea e `prietena buna.

Cunosc genul am si eu una in grupa la fi-mea. Eu am incercat sa ma apropii ca sa nu se mai simta fetita cam izolata ca e cam grasutza(Alexia are 17.5-18kg si ea vreo 29kg...cantarite de mine). Stiind ca e nasol sa te simti izolat eu am avut initiativa sa o mai iau in parc, le-am dus la zoo, la cinema...ca sa se imprieteneasca. Nu spun de cate ori mi-a telefonat cand era de dus si luat copilul ca s-o iau si pe aia mica ca ea e la servici si mai are treaba. Am luat-o desi am vazut ca Alexia nu se omoara dupa ea. Am adus-o acasa la mine, i-am dat sa manance, am incercat sa-i fac observatie ca nu se spala pe maini cand intra in casa, inainte de masa, dupa ce se duce la wc....dar am ramas fara rezultat. Intr-o zi, cred ca am zis pe la neuroni , o singura data s-a intamplat sa nu putem ajunge nici unul sa luam copilul. Am rugat-o pe ea sa ne ajute...ce credeti ca a facut?...a stat cu copii(si a mea si a ei) afara pe un vant si un frig,le-a mai lasat sa si alerge de nebune pana s-au saturat si pe urma le-a luat la ea la servici(mentionez ca serviciul e langa gradi...o scoala de soferi...e proprietareasa am impresia)...a doua zi copilul meu a facut temperatura 39 si am tras-o o saptamana.
Intre timp,cat mai statea copilul pe la mine am ajuns la concluzia ca ei, parintii sunt de vina si ca e aia mica grasa si needucata....

De atunci am evitat-o efectiv. M-am dus mai devreme s-o iau pe fica-mea...nu am apelat-o pe mess. Si fica-sa s-a imbolnavit atunci...chiar mai rau...a facut pneumonie. Pai bine frate eu am grija de ele sa fie curate, mancate, distrate si tu le imbolnavesti...mi s-a taiat.
Zilele trecute ma suna si-mi zice ca aia mica vrea cu mine (de fapt cred ca vrioa sa vina la noi) ca e trista ca nu am bagat-o eu in seama la gradi....e ce sa-ti spun....gata nu-mi mai capat eu beleaua...sa se descurce.
Tu sexy ......daca te deranjeaza copilul e altceva dar spune-le lor ca nu ai cum s-o tii!
Ce tu esti internat?

amalia0701
pupic.gif
parerea mea e ca fetele nu au nici o vina , asa ca daca ele sunt prietene lasa-le sa fie.
In legatura cu parintii lor stii ce le poate pielea asa ca explica-le conditiile tale din start.
hug.gif
Sexymom
Multam de sfaturi.
I-am spus Biancai sa invite la noi fata vinerea asta, am vb. cu mama ei si o trimite si pe sora cea mica la noi, ca e in clasa cu Miruna.
Eu vineri sunt plecata, e prima mea cina cu colegii de serviciu cheer.gif Asa ca ramane mama cu ele )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 19-11-2007, 06:32 PM) *

Multam de sfaturi.
I-am spus Biancai sa invite la noi fata vinerea asta, am vb. cu mama ei si o trimite si pe sora cea mica la noi, ca e in clasa cu Miruna.
Eu vineri sunt plecata, e prima mea cina cu colegii de serviciu cheer.gif Asa ca ramane mama cu ele )).gif

E, vezi ce bine s-a aranjat treaba?!
aki
Distractie placuta cu colegii hug.gif
Sexymom
Multumesc, o sa profit, acum ne batem in petreceri, care mai de care are program )).gif .Eu vinerea asta, si vinerea viitoare, si in 10 decembrie, si in 21 decembrie, si in 22 decembrie lol.gif lol.gif .Pot sa imi iau si perechea cu mine, dar ma duc sola naughty.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.