Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
julyalina
sexy pupic.gif abia astept sa povestesti cum a fost la iesirea cu colegii blum.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 20-11-2007, 05:55 PM) *

Multumesc, o sa profit, acum ne batem in petreceri, care mai de care are program )).gif .Eu vinerea asta, si vinerea viitoare, si in 10 decembrie, si in 21 decembrie, si in 22 decembrie lol.gif lol.gif .Pot sa imi iau si perechea cu mine, dar ma duc sola naughty.gif .

Si perechea stie ??? )).gif )).gif

Distractie placuta !!
mirela
Vad ca te tii de servici foarte serios si de petreceri cu colegii in acelasi timp.Ce frumos suna sa iesiti mai in toate vinerile. Dar,fara sa-ti stric alegria mare atentie ca perechei s-ar putea sa nu ii placa iesirile astea in fiecare vineri.Stiu ca perechile noastre sunt diferite, dar babrbatii sunt aproate toti la fel in acest aspect.Mai bine il iei si pe el la una din cine. Asa scapi de o privire ciudata sau de o remarca amara. pupic.gif
Sexymom
O sa il iau si pe el cu mine )).gif , abia astept sa vad cum o sa simta cu pustanii mei de colegi, mai ales cu Julian si Ruben care au 19 ani si cu care sunt cea mai buna prietena )).gif

Acum sa va scriu si ce problema am. sad.gif .
Sunt disperataaaaaaaa, sotul meu a primit o invitatie in palatul regal, la un spectacol tinut de un cor Reina Sofia, se canta colinde de Craciun.Am inteles ca e un covor mareeeeee si rosu pe care intram. EU CU CE MA IMBRAC???? nu merg raiatii mei kaki, si nici blugii negrii.
Barbatii merg in costume si cravata, femeie in rochii ( eu in afara de rochia de mireasa -care a fost eleganta) nu m-am imbracat cu nici o rochie.Ce sa fac cu parul? cu pantofii, ce bijuterii merg, ce sa caut de imbracat???eu mai bine nu m-as duce., e prea mare brambureala. sad.gif Mama si Puiul insista sa merg neaparat. E in 10 decembrie, la ora 20, 30 si transmit si in direct concertul.
Sexymom
Maine ma apus de Yang si Yin, am uitat sa mentionez asta . cheer.gif
butterfly
cum sa nu mergi?in nici un caz
asa ca la cumparaturi fugutza..rochie,pantofi,accesorii;))

te pup:*
Nessie
Maaaama, ce mai eveniment! doh.gif Si eu iti spun la fel, sa iti iei ceva si sa mergi. Acum, problema e cat de fitoasa e toata faza. Adica vin cucoanele cu fetite sa le tina trena sau e mai ok? doh.gif Daca are loc in fiecare an evenimentul asta, cauta si tu pe net, pe youtube sa vezi niste imagini din anii trecuti, sa te prinzi cum se imbraca lumea. wink1.gif
Sexymom
Ai mai sad.gif , pt. 2 ore sa fac atatea cheltuieli sad.gif .Trebuie sa vina mosul la fete cu Wii, etc, etc...

Am intrebat, si am primit raspunsuri, in primul rand nu are acces toata lumea la spectacol, se dau invitatii numai anumitor persoane, se imbraca femeile foarte elegant, un eveniment in care isi scot vulpile de la naftalina ( bine ca haina de vulpe argintie am si eu in casa lol.gif - ma si incape inca lol.gif ).De asta ma intreb inca daca sa merg sau nu.
As vrea si nu as vrea, pana la urma o sa ma duc dry.gif o sa fac si poze multe.
Sa vad ce rezolv cu toaleta, ma gandesc sa imprumut una de la o prietena care e sofisticata .

pupic.gif pe maine, ma duc la piata sa iau niste muschi de vita si peste. pupic.gif
mirela
Sexy ,my dear, nu e o party qualquer (oarecare) .Scuzati-ma sunt intre mesaje aici.E o petrecere de craciun la palatul regal.Iti trebuie o rochie foarte sofisticata si blana obligatorie pe deasupra plus nu mai zic de pantofi.
julyalina
sexy, TREBUIE sa te pregatesti de spectacol !!!!! neaparat !
Sexymom
Ok. Eu am o haina de vulpe superba, lunga si argintie, am pantofi de diferite culori ( cu toc) de la nuante de bej , maro, visiniu, negru....dar rochie nu am, asa ca vb maine cu fetele sa imi imprumute o toaleta. Eu cred ca e un moft sa investesti in ceva ce nu iti foloseste decat 2 ore.Si nu e nici o rusine sa imprumuti o rochie pt 2 ore.

Alina nu pot imprumuta rochia de la Miss Oneden? aia cu panza de paianjen neagra???in care aratai minunat?cu tot cu baiat langa lol.gif
julyalina
sexy, rochia ti-as imprumuta-o dar de baiat nu cred ca e cazul ca ai si tu unul care arata foarte bine si pe desupra te si iubeste pupic.gif si asta se vede cand te priveste hug.gif

by the way... rochitza paianjen este imprumutata de la o prietena blum.gif si eu i-am dat ei haine de la mine si ea imi imprumuta mie cand nu mai am cu ce sa ma duc biggrin.gif - de acord cu imprumutul. dar... trebuie sa ai mare grija cu obiectul imprumutat smile.gif eu am grija mai rau decat daca este al meu . sa nu ma agat, sa nu ma patez, etc...

oricum , pe viitor trebuie sa te gandesti sa investesti intr-o rochie blum.gif - macar una care sa te scoata din incurcatura . mai ales la chestiile de ultim moment.

amalia0701
pupic.gif
Sexi neaparat sa faci poze hug.gif
Amazoana
Uaaauuu, ce eveniment, Sexi. Ma bucur ca ai decis sa te duci hug.gif si sunt sigura ca vei arata traznet, exact cum iti este nick-ul!
Go, Sexy, arata-le frumusetea romancelor!!!!!
cheer.gif
dany
Moamaaaa , auzi la ea ....La Palatul Regal .... Super !!

Nu vrei tu sa-ti cumperi o rochie cu crinolina sa ma bag si eu sub ea si sa trag cu ochiul la familia regala ? )).gif
Sexymom
Promit ca o sa fac poze.
Am niste bijuterii foarte frumoase(din argint masiv si cu strassuri ) pe care vreau sa vi le arat, o sa le fac poze, mi-ar trebui o rochie neagra si cambrata pe corp.Ma gandeam sa slabesc pana in 10 decembrie, daca pierd 4 kg intru in toate rochiile mele pretentioase care le am .Si am culori super frumoase.O sa le fac poze si la rochii )).gif )).gif dar ...specific.....fara 4 kg nu ma mai incap. )).gif
Nessie
Acum numai bine, ai si branciul de care aveai nevoie sa te pui pe treaba! cheer.gif Noi suntem cu galeria! Hai Se-xy! Hai Se-xy! Hai Se-xy! Hai Se-xy! cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Va pun poze cu bijuteriile care le am mai rasarite prin casa.
Asta e un lantisor din argint cu pietre roz, ar merge si asta la negru.
Imagine
Asta este preferatul meu, argint si strassuri, nu se vede prea bine insa.
Imagine
Asta este din opal verde, preferatul sotului meu, merge la rochie, dar nu merge cu haina de blana.
Imagine
Asta este preferatul meu, negru, lung si discret.
Imagine
Care vi se pare mai potrivit voua?
Ella79
Sexy, daca ai blana de vulpe argintie e perfect!
Iti trebuie o rochie neagra, pantofii argintii (e culoarea sezonului) sau negrii si bijuterii vezi daca gasesti niste perle artificiale.
Eu parul ti l-as coafa prins in sus intr-un fel de coc foarte lejer. E o coafura eleganta, de doamna...
pupic.gif
Sexymom
Nessie , stiu ca trebuie sa ma mobilizez dar nu mai ajung sa o fac.
Astra seara iar plec la o cina cu prietenii, si pregatesc ei o chemada si mancare tipica din carne de miel.
Sambata si duminica mereu mananc cu ai mei la masa sad.gif hai ca incerc maine sa ma abtin cat pot eu de mult, si poate reusesc.

Ella pantofi arginti nu am, si crede-ma ca nu merita sa dau bani pe o pereche noua si sa nu ii port decat 2 ore.
Am pus poze cu bijuteriile care se potrivesc la negru.
Nessie
La bijuterii as merge pe cele cu strasuri, la baza gatului.
amalia0701
Potzi tricota la niste pantofi negrii sa-i argintuiesti cu ceva bijuterii argintii.
Sexymom
Si eu cred ca imi pun la gat colierul ala cu strassuri si cercei la fel.
Amalia )).gif cum sa imi ornez pantofii )).gif sunt din piele, si nu vreau sa ii stric. dar cred ca or sa mearga, ca sunt simpli si tare eleganti.Stiti ce ma bate gandul? lol.gif sa incerc sa pun rochia cea neagra pe mine, sa imi fac o poza cum arat in ea acum, si sa ma monitorizez urmatoarele zile lol.gif asa imi trece pofta de dulce, bere, carnati cu fasole batuta si pizza enorma de la Hut.

M-as tunde scurt, ca prea am plete lungi, dese si rebele blink.gif

Azi mi-am satisfacut un moft mai vechi.Mi-am comandat un telefon nou.
Toshiba TS 750, e super, are 73 de grame, MP3, blutooth,infrarosu, USB,radio, pot sa ma conectez cu el la internet si am memorie mare si viteza buna. cheer.gif
Dumbo
Nu te tunde... ai un par superb. Daca reusesti sa calmezi un pic rebeliunea si sa scoti un pic mai mult in evidenta carliontii naturali e super asa.
Asteptam poze si cu restul tinutei.

Colierul din argint cu strasuri mi se pare cel mai super. Cel negru e prea cuminte.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 23-11-2007, 08:42 PM) *

Ella pantofi arginti nu am, si crede-ma ca nu merita sa dau bani pe o pereche noua si sa nu ii port decat 2 ore.
Am pus poze cu bijuteriile care se potrivesc la negru.

Scuze, cred ca am scris cam in acelasi timp si nu am vazut pozele... pupic.gif
Ala cu strasuri e suuuuper dragut! cheer.gif Si merge perfect la negru
Sexymom
M-am imbracat cu rochia sad.gif sad.gif pocneste pe mine, e stransa -stransa, daca stranut imi sare fermoarul de la spate, de sezut in fund nici vorba. lol.gif
Dumbo, multumesc, imi place si mie cum imi sta parul dar numai cand e ud )).gif

De azi la regim.

Ziua 1

md-cafea cu zaharina si un strop de lapte
pranz-2 oua fierte, spanac cu sos de rosii
cina- vita la gratar (200 g) cu salata verde, 1 rosie mica, putina ceapa, otet de mere si ulei de ,masline (o picatura numai)

Intre mese apa multa , suc fara zahar, cicoare , tot ce taie foamea si nu contine calorii.
amalia0701
welcome.gif clap.gif
CITAT(Sexymom @ 24-11-2007, 11:53 AM) *

M-am imbracat cu rochia sad.gif sad.gif pocneste pe mine, e stransa -stransa, daca stranut imi sare fermoarul de la spate, de sezut in fund nici vorba. lol.gif
Dumbo, multumesc, imi place si mie cum imi sta parul dar numai cand e ud )).gif

De azi la regim.

Ziua 1

md-cafea cu zaharina si un strop de lapte
pranz-2 oua fierte, spanac cu sos de rosii
cina- vita la gratar (200 g) cu salata verde, 1 rosie mica, putina ceapa, otet de mere si ulei de ,masline (o picatura numai)

Intre mese apa multa , suc fara zahar, cicoare , tot ce taie foamea si nu contine calorii.

Stiu ca potzi. pupic.gif
Daca itzi place parul ud da=l cu gel ud si ai efectul, sau cu spuma care separa suvitzele.
aki
Bafta la slabit rapid hug.gif
Si eu am citeva rochii,daca le imbrac patesc fix ca tine lol.gif
julyalina
sexy, succes la slabit ! io zica ca daca dai 2, 3 kg jos o sa-i faci knokout blum.gif
cu parul... nu poti sa te duci la un coafor ?
by the way ... cum a fost la iesirea cu colegii?
Sexymom
A fost superb, aseara am fost la o chemada stiti cum se face? e un adevarat spectacol, am facut poze cu telefonul, daca se vede ceva va pun pozele.

Intr-un vas de lut au turnat 1 l de orujo un fel de tuica foarte tare, au pus in el 1 mar taiat bucatele, zahar, boabe de cafea si le-a dat foc, s-a facut o flacare mare deasupra vasului de lut, si noi bagam degetul in flacara , il inmuiam in tuica si il bagam in gura, degetul era cu flacara pe el...a fost o experienta superba.
Am mancat vinete impanate cu salsa rosa,usturoi si patrunjel tocat, am baut gazpacho, au pregatit fripturi din miel, salate variate cu masline de toate culorile si marinate diferit, branza flambata, si salata care am pus-o eu la retete de pozt.
Atmosfera a fost frumoasa, destinsa, relaxata, unii au inceput sa cante sevilliane, alti sa danseze...
bubbles
Buna seara yahoo.gif .Sexy distractie placuta la marele eveniment cheer.gif Abia astept poze cu tine hug.gif .Eu m-am hotarat ca este timpul sa slabesc din cauza ca toate hainele pocneau pe mine si mai ales fermoarele la pantaloni si imi era rusine de moarte dry.gif Bafta la slabit .Te-ai apucat de dieta?
Sexymom
Am trecut a doua zi Andreea cheer.gif . Am mancat ca un puisor, numai sunca slaba si salata.
A fost greu asa, ca ai mei se dau in stamba sambata si duminica.
Acum am venit de la o prietena din bar si mi-a pus in fata 1o feluri de bauturi si am rezistat cu apa si cafea fara cofeina.
Acasa am facut rata la cuptor si un pui..ea mi-a pus la pachet cateva feluri de salate, asa ca am depasit week-end-ul fara mari abateri.
De maine stau mai mult plecata, iar seara fac vita la gratar si salate, pt ai mei ceva rapid si incerc sa tin frigiderul mai relaxat )).gif
ina_ceva
Bravo ca ai rezistat la atatea tentatii. Eu nu as fi reusit. Cred ca cel mai greu va fi in WE-uri, daca spui ca ai tai se dau in stamba. Sa ai spor in continuare! wink1.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 24-11-2007, 07:49 PM) *

A fost superb, aseara am fost la o chemada stiti cum se face? e un adevarat spectacol, am facut poze cu telefonul, daca se vede ceva va pun pozele.

Intr-un vas de lut au turnat 1 l de orujo un fel de tuica foarte tare, au pus in el 1 mar taiat bucatele, zahar, boabe de cafea si le-a dat foc, s-a facut o flacare mare deasupra vasului de lut, si noi bagam degetul in flacara , il inmuiam in tuica si il bagam in gura, degetul era cu flacara pe el...a fost o experienta superba.
Am mancat vinete impanate cu salsa rosa,usturoi si patrunjel tocat, am baut gazpacho, au pregatit fripturi din miel, salate variate cu masline de toate culorile si marinate diferit, branza flambata, si salata care am pus-o eu la retete de pozt.
Atmosfera a fost frumoasa, destinsa, relaxata, unii au inceput sa cante sevilliane, alti sa danseze...

mamaaaa ce distractie blum.gif suuuper !!! by the way ...
CITAT(Sexymom @ 24-11-2007, 07:49 PM) *
unii au inceput sa cante sevilliane, alti sa danseze...
tu in care grup ai fost ? naughty.gif
bubbles
Felicitari sexy cheer.gif si bine ca nu te-ai tinut de deta aia de schimbare dry.gif
anca veselie
sexi, suna super petrecerea de craciun de la palat, dar mult mai distractiva mi se pare chemada la care ai fost!
am o intrebare: de ce nu tii iar dieta yin yang si recurgi la super drastica dieta de 13 zile?
pup u!
Sexymom
Anca stiu ca suna bine concertul ala in teatrul regal dar eu deja simt o apasare si o nervozitate cand ma gandesc ...nu am nici un chef crede-ma.Nu stiu cu ce sa ma imbrac, abia astept sa treaca seara aia.
Nu mai stiu nici eu ce dieta sa tin, nu am chef de nimic, vin obosita de la serviciu si fara forta.

Si ca sa fie stresul complet : in 14 am o cina cu colegii si in 15 trebuie sa merg sa vizitez Pardo cu cei de la Gabi din firma.
axe10
Buna seara doamna!
Te-ai intors de la servici?
Cum a fost ziua de azi?

Vezi ce politicoasa sunt!!!???? pupic.gif
Sexymom
A fost bine la munca, am un colectiv minunat, plin de viata, cu care ma simt tare bine, sunt fericita acolo printre ei.Am cateva poze cu colegii meu super frumosi, cand le descarc vi le arat si voua.
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-11-2007, 07:04 PM) *

A fost bine la munca, am un colectiv minunat, plin de viata, cu care ma simt tare bine, sunt fericita acolo printre ei.Am cateva poze cu colegii meu super frumosi, cand le descarc vi le arat si voua.

Bravo tie. Cu ying/yang ala cum stai? (mai bine zis cu alb si negru ca mi-e mai usor!)
Sexymom
Nu am scris ca voi tine Yang si Yin.
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-11-2007, 07:06 PM) *

Nu am scris ca voi tine Yang si Yin.

Asa auzisem.Prin targ....inseamna ca trebuie sa fac ceva cu auzul....
Suparata?...sau obosita?
Sexymom
Sunt un pic obosita si suparata ca nu ma tin de regim, nu am chef, ma simt bine in pielea mea, dar nu am nimic sofisticat cu care sa ma imbrac, si imi sta pe creier problema asta.Iar acum imi prind urechile incercand sa descarc niste poze dupa tel. meu nou. sad.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-11-2007, 07:37 PM) *

Sunt un pic obosita si suparata ca nu ma tin de regim, nu am chef, ma simt bine in pielea mea, dar nu am nimic sofisticat cu care sa ma imbrac, si imi sta pe creier problema asta.Iar acum imi prind urechile incercand sa descarc niste poze dupa tel. meu nou. sad.gif

Lasa ca rezolvi tu situation...ca esti desteapta foc!
Nu te ambala ca timp mai e. Cu tel nu te pot ajuta...stiu ca aveam si eu un cablu pe undeva pt el....
anca veselie
doina, mai e ceva timp pana la petrecere, nu te stresa de pe acum pupic.gif
Sexymom
Hola gagici.
Am primit o veste proasta acum 2 ore. Un var de-al sotului meu, de aici din Madrid , a murit azi dimineata si nu avea 40 de ani. sad.gif UFFFF, mereu apare ceva trist de sarbatori, anul trecut copilul prietenei mele impreuna cu sotia si copilul au murit in accident de masina, acum 2 ani a murit Andrei calcat de masina ( la numai 5 ani), iar anul asta varul sotului meu.Vin pt. o viata mai buna si uite ca se alege praful de tot.
Sexymom
Stau singura pe forum sad.gif , nu e nimeni sa imi tina companie??macar sa ma invete cum sa scot baietii aia dupa telefonul mobil sad.gif
butterfly
uoof sexi..imi pare rau!

hug.gif
Sexymom
Asta e viata iubita, nu o putem schimba, din pacate pt unii e cam scurta.
Mergem inainte oricum... pupic.gif

Eu am incercat sa fac evenimentul sa treaca cat mai usor si pt copii. Am iesit cu Bianca la shopping, pe urma am mers in Mc, am mancat impreuna, am vb vrute si nevrute, am ras mult cu ea, si nu mai era asa de afectata.
Sexymom
Ce traziu este fetelor, eu am stat numai pe site in timp ce voi va faceati somnul de frumusete, dar nu pot dormi pana nu ajunge Iubi al meu acasa. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.