Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Ieri l-au inicinerat pe var, maine mergem la parastas. El a fost mereu un tip foarte vesel, si nu a vrut ca nimeni sa sufere din cauza lui.Din pacate a ramas un copil de 12 ani fara tata si o vaduva de-o seama cu mine.
Ce sa facem acum? ne resemnam si ne aducem aminte de el cat era de vesel.
In alta ordine de idei sunt fericita ca azi am luat primul salariu

am avut o sedinta cu seful si a spus ca e tare multumit de mine, ca e bucuros sa ma aiba in grup , ca sunt vesela, ma am bine cu ceilalti colegi si sunt dornica de munca si foarte serioasa.
Din pacate cativa din colegii cu care am facut formarea profesionala nu au trecut de luna de proba, si imi pare rau ca aveam 2 prietene tare dragi printre ele.
Duminica ma duc si imi fac de cap, vreau sa imi iau cateva lucruri nou, 2 scurte si multeeeeee perechi de sosete ca mereu iau de la Bianca.
O sa le cumpar fetelor noul WII si puiului ii iau un telefon Nokia 6555 un model bestial, a aparut acum pe piata, e cu tapadera si are un ceas analogic pe ea.O sa il dau pe spate, dar il merita din plin.Mamei o sa ii cumpar si ei 2 scurte una de iarna, eleganta si alta tip sport.
Asta seara imi duc familia la un restaurant nou, la mine in zona, il stiu de mult dar nu mi l-am permis pana acum, dar azi fac o exceptie si cinam cu totii acolo.Fetele nu stiu inca ce planuri am eu, o sa le spun ca iesim la o plimbare .