Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Pisik
Sexy, imi pare tare rau pt problemele pe care le ai. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe varul sotului tau. Stiu ca ne afecteaza foarte tare astfel de lucuri, te inteleg si ca esti obosita si fara chef de dieta, si eu ma simt asa, dar tu esti o optimista si o luptatoare. Pup fata sa isi revina pupic.gif
anca veselie
doina, imi pare rau pt pirderea suferita, condoleante hug.gif hug.gif
sa stii ca nu ma pricep sa descarc poze din telefon, sorry
Eu.
Sexy, condoleante...imi pare tare rau give_rose.gif
Amazoana
Condoleante si din partea mea. Aveti grija de voi hug.gif
buretel
sad.gif Condoleante, Doina pupic.gif
Roaga-l pe G. sa te ajute, poate el se descurca cu descarcatul pozelor.
Nessie
Condoleante, Sexy! sad.gif Traim atat cat ne e dat sa traim si incercam sa lasam ceva bun in urma noastra si nu avem de ales. give_rose.gif

nici eu nu te pot ajuta cu pozele, ca e foarte diferit in functie de telefon. Oricum iti trebuie ori cablu de date, ori Bluetooth si pe telefon si pe calculator.

Acum am citit la Anca in jurnal ca ai de toate. Nu trebuie instalat modem, ca nu ai treaba cu el. Trebuie instalat Bluetooth-ul pe calculator, cu programul lui, dupa care il activezi si din telefon si din calculator.
Selectezi apoi din telefon poza si dai "send" sau "trimite" in ce limba o fi meniul.
amalia0701
pupic.gif hug.gif
Atatea zile au avut ei. Io credc a nu conteaza unde esti, cand itzi suna ceasul ala esti.
Condoleantze hug.gif
Andreea-Rodica
Condoleante si un pupic.gif si hug.gif pentru pastrarea moralului ridicat!
axe10
Condoleante.
Iar voua sanatate.
bubbles
Condoleante hug.gif pupic.gif .
ganesha
Draga mea, sint cu sufletul alaturi de tine si voi toti hug.gif Si cu admiratia pentru cum ai ales sa iei situatia de coarne tot pe tine sint - potop!!! floare.gif
Sexymom
Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Ieri l-au inicinerat pe var, maine mergem la parastas. El a fost mereu un tip foarte vesel, si nu a vrut ca nimeni sa sufere din cauza lui.Din pacate a ramas un copil de 12 ani fara tata si o vaduva de-o seama cu mine. sad.gif
Ce sa facem acum? ne resemnam si ne aducem aminte de el cat era de vesel.

In alta ordine de idei sunt fericita ca azi am luat primul salariu cheer.gif cheer.gif am avut o sedinta cu seful si a spus ca e tare multumit de mine, ca e bucuros sa ma aiba in grup , ca sunt vesela, ma am bine cu ceilalti colegi si sunt dornica de munca si foarte serioasa. cheer.gif
Din pacate cativa din colegii cu care am facut formarea profesionala nu au trecut de luna de proba, si imi pare rau ca aveam 2 prietene tare dragi printre ele. sad.gif

Duminica ma duc si imi fac de cap, vreau sa imi iau cateva lucruri nou, 2 scurte si multeeeeee perechi de sosete ca mereu iau de la Bianca.
O sa le cumpar fetelor noul WII si puiului ii iau un telefon Nokia 6555 un model bestial, a aparut acum pe piata, e cu tapadera si are un ceas analogic pe ea.O sa il dau pe spate, dar il merita din plin.Mamei o sa ii cumpar si ei 2 scurte una de iarna, eleganta si alta tip sport.

Asta seara imi duc familia la un restaurant nou, la mine in zona, il stiu de mult dar nu mi l-am permis pana acum, dar azi fac o exceptie si cinam cu totii acolo.Fetele nu stiu inca ce planuri am eu, o sa le spun ca iesim la o plimbare .
amalia0701
pupic.gif
Tu ai citit ce ai scris mai sus?
Bucuria primului salariu, aprecierea si bucurai de a darui.
Sexi esti o femeie minunata. Ma bucur mult pentru tine hug.gif
Sa avetzi o zi deosebita pupic.gif
Sexymom
Amalia sunt sigura ca si tu ai facut asta la primul tau salariu hug.gif
Aseara am mers in Peonia, un restaurant cu fitze de aici din cartier, am comandat tone de mancare ( salate cu ton si tomate, pui a la parilla(il aduc in fata ta si il fac la abur), vita cu ardei gras verde , filete de porc cu praz, clatite umplute cu varza , sunca si soia, am baut Brandy vechi de 15 ani, le-am luat fetelor inghetate, am comandat chiupito de hierbas (digestiv de ierburi).M-am dat in stamba si am lasat un sfert din salariu acolo )).gif
julyalina
)).gif sexy esti tare ! pupic.gif ma bucur tare mult ca esti multumita hug.gif

si eu imi aduc aminte de primul meu salariu blum.gif eram clasa a 11-a sau a 10-a nu stiu sigur huh.gif si am impartit fluturasi la expo vreo 2, 3 zile si mi-am luat o bratara neagra de abanos si o piatra lunii smile.gif pe care le vazusem eu la un stand african si m-au fascinat ... si acum le am smile.gif si, chiar daca nu le mai port, nu le dau pe astea. am tot dat ce mi-am cumparat si nu mai purtam, dar pe astea nu le dau smile.gif le pastrez amintire.
Sexymom
Alina, ai vazut ce senzatie super cand ai banii tai?
La noi nu s-a pus niciodata problema banilor, dar faptul ca am si eu acum un venit ( si e unul destul de bun) ma face sa ma simt si mai utila in casa, in familie.Dupa 4 ani, in fine, sunt in campul muncii )).gif
julyalina
asa este hug.gif

am mai lucrat in timpul facultatii la cineva tineam conta primara si pe urma m-am angajat la un cabinet stomatologic particular si din primul salariu de acolo mi-am luat un evantai japonez mare, mare, din matase rosie cu desene si o geaca argintie smile.gif geaca am aruncat-o anul trecut ca era terminata dar evantaiul il am si acum pus pe perete. o sa ii fac o poza sa-l vedeti...
bubbles
Ziua hug.gif .Felicitari pt ca ai trecut perioada de proba pupic.gif si intr-adevar esti o femeie de nota 10 sau mai bine zis o de 3 ori femeie give_rose.gif
Poate am sa reusesc sa ma angajez si eu vreodata ca acum tare-s nadajduita sorry.gif
Sexymom
O sa reusesti Andreea, tu ai avantajul tineretii, su deja am ceva anisori, dar am avut norocul sa gasesc exact ceea ce mi-am dorit, un colectiv minunat, glumet, relaxat, pregatit si care sa ma iubeasca si sa fie fericit ca sunt in grupul lor.
Ieri a fost o zi tare tensionata, se alegea bobul de neghina (cum spune iubitul meu), si am fost chemati intr-o sedinta cu seful cel mare , si dupa ce ne-a spus care ramane si motivul pt. care el crede ca e bine sa fim in grupul lui a vrut sa vorbeasca in particular cu mine blushing.gif si mi-a spus ca e tare bucuros sa ma aiba acolo, ca nu mai am nimic in comun cu romanca stresata de acum o luna, ca am rezltate bune .. cheer.gif la care eu ii spun: multumesc , pot sa iti dau un beso??? si l-am luat in btrate si l-am pupat naughty.gif naughty.gif pe urma am iesit afara din birou si m-am dus la femeia care m-a invatat cu adevarat ce sa fac si ea a spus : ca din totii cei noi se ruga la Dumnezeu pt. mine, sa raman in firma. dar a fost greu sa ma despart de celelalte fete, care erau mai pregatite ca mine, mai tinere , dar nu se incadrau in profilul pe care il cauta Ivan Vampirul (seful meu).

Aaaaaa, seful e berbec ca mine si ca Ella. )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 01-12-2007, 03:26 PM) *

Si eu fac parte din neamul berbecilor!!!
Ella79
CITAT(Sexymom @ 01-12-2007, 05:26 PM) *

O sa reusesti Andreea, tu ai avantajul tineretii, su deja am ceva anisori, dar am avut norocul sa gasesc exact ceea ce mi-am dorit, un colectiv minunat, glumet, relaxat, pregatit si care sa ma iubeasca si sa fie fericit ca sunt in grupul lor.
Ieri a fost o zi tare tensionata, se alegea bobul de neghina (cum spune iubitul meu), si am fost chemati intr-o sedinta cu seful cel mare , si dupa ce ne-a spus care ramane si motivul pt. care el crede ca e bine sa fim in grupul lui a vrut sa vorbeasca in particular cu mine blushing.gif si mi-a spus ca e tare bucuros sa ma aiba acolo, ca nu mai am nimic in comun cu romanca stresata de acum o luna, ca am rezltate bune .. cheer.gif la care eu ii spun: multumesc , pot sa iti dau un beso??? si l-am luat in btrate si l-am pupat naughty.gif naughty.gif pe urma am iesit afara din birou si m-am dus la femeia care m-a invatat cu adevarat ce sa fac si ea a spus : ca din totii cei noi se ruga la Dumnezeu pt. mine, sa raman in firma. dar a fost greu sa ma despart de celelalte fete, care erau mai pregatite ca mine, mai tinere , dar nu se incadrau in profilul pe care il cauta Ivan Vampirul (seful meu).

Te felicit din tot sufletul Doina!!! Esti un om minunat, niciodata sa nu te indoiesti de calitatile tale.
Seful berbec iti va admira energia, vointa si puterea. O sa fii cea mai apreciata din firma, vei vedea!!
hug.gif hug.gif hug.gif
Dumbo
blush.gif stii... asteptam niste poze... cu niste dragalasi... unde sunt...?

In alta ordine de idei sa stii ca parca cel mai mult conteaza colectivul in care lucrezi si atmosfera de la serviciu.
Mie mi-e asa de dor de colegii mei... abia astept sa termin concediul.

Dupa perioada asta de proba mai urmeaza ceva evaluari?
Sexymom
Ella esti o scumpa give_rose.gif ma bucur ca ai incredere in mine.
Dumbo, nu pot instala programul sa imi descarc frumosii din telefon sad.gif .Si eu as vrea sa imi cunoasteti colegii.
Ref. la intrebarea ta, noi suntem evaluati luna de luna, suntem controlati mereu cate vanzari am facut, cate ctr. am incheiat, cate incidente am rezolvat, cate reclamatii, etc.....Dar am incredere ca o sa ma descurc din ce in ce mai bine.Surpriza a venit si din partea salariului, am convenit o suma si am primit mult mai mult decat ma asteptam, deci motivatia o am.
ganesha
CITAT(Sexymom @ 02-12-2007, 07:44 PM) *

Dumbo, nu pot instala programul sa imi descarc frumosii din telefon sad.gif .Si eu as vrea sa imi cunoasteti colegii.

Sexyyyy, stii ce idee mi-a venit? Tocmai mi-am dat seama ca eu niciodata nu scot pozele din telefon cu cablul, ca nu am software instalat. In schimb, le trimit intr-un mesaj in email, si le salvez de acolo. Incearca varianta asta!

Felicitari multe ai si de la mine floare.gif
ina_ceva
Felicitari pentru faptul ca ai trecut de luna de proba yahoo.gif
Pisik
Felicitari Sexy! Sa dea Doamne Doamne sa ai rezultate la fel de bune si de acum inainte!
Sexymom
Sunteti scumpe rau.de asta va iubesc asa de tare.
ganesha, cum creez o adresa de mail pe telefon? am incercat sa selectez poza , sa o trimit, si imi pune acolo ca mesaj ca nu am adresa de mail creata.Cum fac asta?
ganesha
CITAT(Sexymom @ 03-12-2007, 09:04 PM) *

Sunteti scumpe rau.de asta va iubesc asa de tare.
ganesha, cum creez o adresa de mail pe telefon? am incercat sa selectez poza , sa o trimit, si imi pune acolo ca mesaj ca nu am adresa de mail creata.Cum fac asta?

Eu o bag pur si simplu... o scriu din taste, la un moment dat pe undeva pe acolo e un butonas unde scrie ceva de genul "new address" sau asa ceva...Sau poti sa o bagi in memoria telefonului dinainte de a selecta poza. Apoi te duci in folderul cu poze, selectezi poza si adresa ai sa o ai deja in lista. floare.gif Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare sau tu de fapt te refereai la altceva... blushing.gif
aki
Felicitari ,Doina pentru primul salariu hug.gif
Numai bafta iti doresc in continuare si intelegere din partea colegilor. hug.gif
crissy
cheer.gif Felicitari, Sexy! Tine-o tot asa! Esti un model pt noi toate. pupic.gif
amalia0701
Mi dor de tine pupic.gif
Cum te imbraci pana la urma pentru petrecerea de la Palat?
anca veselie
sexiiii!!!!!!!!!! felicitari pt reusita, pt primul salariu si pt tot ce ai facut cu el pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Hola fete dragi. pupic.gif
Nu m-am mai gandit cu ce sa ma imbrac, am un ritm infernal de viata, alerg mereu, fac de toate, mama e la mine dar pe post de mobila(de fapt stiti asta de anul trecut), o las in fata tv-ului la 9 dimineata, acolo o gasesc la 16, 30 cand vin, dar nu e bai, ca inca fac fata.Sunt obositaaaaaaaa...maine e fiesta in tot Madridul si eu muncesc.Dar ma platesc super bine si imi dau si 2 zile libere.
Cred ca ma imbtac intr-un costum negru de stofa ( pantaloni ) si sacoul are niste dungi fine gri, imi pun dedesupt o bluza bleu decoltata si colierul de argint, ma pieptan provocator, imi fac o coada carliontata si ma fardez un pic mai strident. Si asta este. Si daca mai imi vin pantofii cu toc mi pun, daca nu imi pun cizme lungi ca nu se vad sub pantaloni, si eu oricum sunt inalta.
Ma gandeam sa ma fac roscata, dar ideea asta il sperie pe iubi al meu. lol.gif

Am uitat: m-am cantarit azi si sunt posesoarea celor 68 de kile care ma cara zilnic la munca si inapoi. Habar nu am cum reusesc sa ma ingras asa de repede.Cred ca sunt unica care alearga 10 km zilnic si castiga cate 100 g in fiecare zi. sad.gif
emu
CITAT(Sexymom @ 05-12-2007, 02:24 PM) *
Am uitat: m-am cantarit azi si sunt posesoarea celor 68 de kile care ma cara zilnic la munca si inapoi. Habar nu am cum reusesc sa ma ingras asa de repede.Cred ca sunt unica care alearga 10 km zilnic si castiga cate 100 g in fiecare zi. sad.gif

Poate ti se dezvolta tie muschii mai repede ca la altele (adica moi) )).gif

hug.gif si bafta in continuare, sa faci fata stresului si alergaturii smile.gif
Dumbo
Poti in loc de bluza sa iti pui o bustiera... naughty.gif

Probabil si tu reusesti sa iti dai metabolismul peste cap din cauza de stres. Eu cand sunt la lucru mananc destul de organizat, cateodata chiar putin si tot reusesc ori sa ma ingras ori sa ma mentin. Cand sunt acasa manac de sparg si ori slabesc ori ma mentin. doh.gif

totul e sa nu te stresezi.
aki
Asa eram eu cind eram la serviciu.Nu mincam aproape nimic,fugeam toata ziua si aveam 68 kg.Totul e de la stres sorry.gif
amalia0701
pupic.gif
Amazoana
Neata Sexi! A venit mosul la voi?
Sa ai o zi faina si usoara,te pup.
axe10
CITAT(Sexymom @ 05-12-2007, 08:24 PM) *

Hola fete dragi. pupic.gif
Nu m-am mai gandit cu ce sa ma imbrac, am un ritm infernal de viata, alerg mereu, fac de toate, mama e la mine dar pe post de mobila(de fapt stiti asta de anul trecut), o las in fata tv-ului la 9 dimineata, acolo o gasesc la 16, 30 cand vin, dar nu e bai, ca inca fac fata.Sunt obositaaaaaaaa...maine e fiesta in tot Madridul si eu muncesc.Dar ma platesc super bine si imi dau si 2 zile libere.
Cred ca ma imbtac intr-un costum negru de stofa ( pantaloni ) si sacoul are niste dungi fine gri, imi pun dedesupt o bluza bleu decoltata si colierul de argint, ma pieptan provocator, imi fac o coada carliontata si ma fardez un pic mai strident. Si asta este. Si daca mai imi vin pantofii cu toc mi pun, daca nu imi pun cizme lungi ca nu se vad sub pantaloni, si eu oricum sunt inalta.
Ma gandeam sa ma fac roscata, dar ideea asta il sperie pe iubi al meu. lol.gif

Yo d'aia nu o chem prea des pe la mine....parca nu stie sa faca nimic, nici calcat, nici spalat...nimica....sta si citeste!

Buni banii de sarbatori.
julyalina
CITAT(Sexymom @ 05-12-2007, 08:24 PM) *

dry.gif eu zic rochie
imprumuta si tu una de la vreo prietena pupic.gif
Sexymom
Fetelor , abia astept sa scap de stresul asta cu teatrul sad.gif .
Pana atunci organizez o masa la mine acasa, sambata asta la ora 13, am chemat o multime de prieteni de toate natiile si fiecare vine cu cate un platou special din tara lui.Fac poze , PROMIT.
Eu pun la bataie micii, cabanosii si carnatii oltenesti care i-am cumparat din Coslada lol.gif deci sunt made in Romania lol.gif .
emu
Si ciorba de burta unde-i?! blum.gif

Distractie placuta sambata.
mirela
Sexy cum fu la receptia de la Palat?
crissy
CITAT(Sexymom @ 06-12-2007, 09:11 PM) *

Fetelor , abia astept sa scap de stresul asta cu teatrul sad.gif .
Pana atunci organizez o masa la mine acasa, sambata asta la ora 13, am chemat o multime de prieteni de toate natiile si fiecare vine cu cate un platou special din tara lui.Fac poze , PROMIT.
Eu pun la bataie micii, cabanosii si carnatii oltenesti care i-am cumparat din Coslada lol.gif deci sunt made in Romania lol.gif .

Si sarmalutzele? grin.gif
Dumbo
tease.gif maica'mea e cea mai tare. Dupa ce ca nu prea ma ajuta cu mare lucru, nici pe mine nu ma lasa sa fac curatenie. Chipurile sa nu ma obosesc. Asa ca de obicei dupa plecarea alor mei avem program de curatenie.

Sexy tu te duci la teatru ca sa te stresezi? Eu zic sa tragi adanc aer in piept, te relaxezi si dupa aia te decizi cu ce te imbraci si ce freza si machiaj iti faci. Gandeste-te ca trebuie sa fii stralucitoare si sa te simti ca o printesa.
dany
Buey , ce distractie pe voi !!!!! Super !!! Dar , nu s-a gandit nimeni sa-ti faca si tie macar o poza ? sad.gif
himere2005
ce m-au binedispus pozele postate de tine....atata feerie in jur...prietenii tai sunt plini de viata smile.gif .....imi pare bine ca ti-ai gasit un colectiv care iti place, e mare lucru sa te duci de drag la servici hug.gif am vazut ca mama ta e din nou la voi....sa aveti parte de sarbatori excelente .....nu-i asa ca sotul de apreciaza acum si mai mult de cand cu serviciul? naughty.gif
Sexymom
Himere sotul meu are tendinta de a ma cocolosii prea mult si mereu ma intreaba daca nu sunt obosita, face multe, multe in casa, se ocupa de tot.E un scump.

Prietenii mei sunt intradevar niste oameni deosebiti de deschisi, de prietenosi, dispusi sa te ajute neconditionat.Iar cei de la serviciu sunt de nota 10.
axe10
Petrecere frumoasa sexy girl! pupic.gif
Sexymom
Chiar ca ma intind cu petrecutul.
M-a sunat o prietena( romanca de data asta )).gif ) ca e ziua ei si plecam acum sa sarbatorim impreuna cu ea si inca doua perechi.Ufffff, nu prea am chef , ma doare si gatul dupa cata bere rece am baut aseara si am stins-o cu sampanie la final )).gif imi forfote si burta, cred ca o sa cer o infuzie de ceai si niste biscuiti uscati lol.gif
Saptamana frumoasa va doresc. pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.