Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
aki
Ce distractii w00t.gif .Te invidiez cu invidie alba draga,Doina grin.gif
dany
Bine , bine ... ai pus poze de la chef dar o poza cu rochia aia misto nu ne pui ? blum.gif
Sau ne lasi sa te vedem maine seara la eveniment gata imbracata ? Si mai bine ! cheer.gif

Distractie placuta in seara asta si maine !!!!!
Sexymom
Hola fetelor, vreau sa ma credeti ca am emotii de mor, in seara asta e teatrul, am imprumutat si de la 2 prietene toale festive, am impresia ca nu imi sta bine cu nimic, rochia cea noua mi se pare acum prea simpla, ca e neagra si e din material de fata de masa lol.gif asa pare, e ca o musama cum se poarta acuma si care luceste un pic lol.gif , nu imi intra pantofii in picioare, imi fac mii si mii de probleme, abia astept sa treaca, acum plec sa o duc pe Bia la academie si cand ma intorc ma probez din nou cu toalele, si imi bag aparatul de fotografiat in geanta.
Besos. pupic.gif
Nessie
cheer.gif Distractie placuta Sexy! O sa arati beton, stiu eu! tease.gif Nu ai de ce sa iti faci griji, ca esti o Sexy mom, nu? laugh.gif

Nu mai merg primele poze de la petrecere si nu te-am vazut. sad.gif Poate le modifici cand ai timp.

Astept sa te vad in rochie! wink1.gif
Dumbo
Pupici,
asteptam cu nerabdare poze. mai ales cu tine.
distractie placuta!
mirela
Faaaaain!
ganesha
Sexy draga, tare mai esti sexy naughty.gif

Si ce-mi plac si celelalte pozeeee, mama, ce gagici v-ati adunat acolo.... emoticon d-ala care face ca lupu' din desene animate cu ochii sariti pe masa nu este? lol.gif

Sa nu uiti sa zimbesti tease.gif pupic.gif
dany
Bueyyy.....tare bine ai aratat dar ... de ce nu pus pantofi cu toc ???? E doar o intrebare ....cred ca ai fi arat mult mai sexy decat ai aratat !!!!!! Adica .... intelegi ce am vrut sa spun , nu ?
ganesha
Eu is tot in cautarea emoticonului respectiv de ziceam mai sus lol.gif

Teatrul m-a emotionat tare de tot. Pe mine de fapt ma emotioneaza toate teatrele si salile de concerte, ca mi-s practic crescuta-n teatru, dar cele cu greutate imi dau fiori multi, si ma pun pe visare...

Te pup, ma bucur ca te-ai simtit bine! pupic.gif
Sexymom
Imi pare rau ca nu am putut face poze si la dineul de dupa, mi-a fost jena pt. ca eram unica care facea poze in afara celor de la TV1, asa ca am facut pozele cand nu erau multi de fata. sad.gif
Dany nu pot sa ma tin pe tocuri, mi se umfla picioarele si ma strang pantofii.
Ganesha ma bucur ca ti-au placut pozele.

Mi-am adus aminte, vioara nr.1 de la Concert era Romanca Monica Mihalache nascuta in Bucuresti in 1977 si care are un palmares impresionant de concursuri castigate. cheer.gif
Si alta faza haioasa rau, in prima pauza, cand am mers toti la cokteil s-a injumatatit sala de spectacol, au ramas multi sa bea in continuare lol.gif .Eu i-am cerut unui barman un pahar cu apa si i-au iesit ochii blink.gif .A spus ca are orice bautura din lume numai apa nu mad.gif asa ca mi-a dat de la robinet.

Besos, ma duc la munca pupic.gif
aki
Doina tare bine iti mai sade.Am si eu rochie fix asa ca a ta si tot din fata de masa lol.gif
Dar pe mine nu ma incape,pocneste fermuarul din urma.A ta are fermuar la spate? wink1.gif
anca veselie
pupici dulci sexi! ai fost o frumoasa, ca de obicei!
bubbles
Hey mama sexy yahoo.gif .Tare bine ai aratat pupic.gif si eu nu stiu unde te vezi tu pufoasa .. ca eu nici in tr-o mie de ani si nu voi avea picioareele atat de subtiri ca tine doh.gif .Va sta foarte bine impreuna(tie si B tau) hug.gif .Iar sala este superba hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus draga mea, ma bucur ca a fots bine pana la urma hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 12:16 PM) *

Va sta foarte bine impreuna(tie si B tau)

Nu B,dar G tease.gif
Sexymom
Hola fete frumoase.
De maine sunt libera pana marti cheer.gif .Am avut 5 zile libere asa ca mi le-am luat saptamana asta, dar de la cina de vineri seara nu lipsesc si revin cu poze cu toti colegii mei de munca.
Va pup pe toate , una cate una pupic.gif
axe10
Unde vedeti frate cum a fost gatita?...ca eu nu ma prind deloc...
ganesha
CITAT(axe10 @ 11-12-2007, 07:02 PM) *

Unde vedeti frate cum a fost gatita?...ca eu nu ma prind deloc...

Era un mesaj pe pagina precedenta, dar vad ca a disparut de tot. Oricum, era frumos blum.gif
Sexymom
Axe iti pun pozele pe privat, le-am sters eu.

Nu mai las poze cu mine, stiti si voi de ce )).gif

Sunt prea frumoasa si va iau ochii la toate lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 11-12-2007, 08:04 PM) *

Axe iti pun pozele pe privat, le-am sters eu.

Nu mai las poze cu mine, stiti si voi de ce )).gif

Sunt prea frumoasa si va iau ochii la toate lol.gif lol.gif lol.gif

Da' cind mai ai pozici sa le pui neaparat, chiar daca le stergi dupa aia - da' sa fii sigura ca le-am vazut si io naughty.gif . Iar daca nu le mai pui deloc, sa arunci si la mine pe privat rolleyes.gif
Dumbo
blum.gif bine ca am apucat sa intru rapid de la lucru azi la pranz si am vazut pozele. Ca altfel ma suparam in seara asta.

Ai fost foarte frumoasa, si eleganta. Ai vazut ca nu a durut chiar asa de tare? Si sotul a fost elegant, ce mai, va sta bine impreuna.
Acum asteptam poze de la cheful de vineri tease.gif
Sexymom
Si eu )).gif .

Buna dimineata, azi ma duc sa o plimb pe mama prin magazine si sa ii mai iau cate ceva de imbracat, ca nu umbla decat in blugi si adidasi )).gif
Maine imi fac de cap cu Maybeline, in sfarsit se indura sa isi lasa iubitul sa isi puna singur de mancare in farfurie )).gif blum.gif
aki
Bafta la cumparaturi hug.gif
mirela
Sexy sa nu imi spui ca mie nu imi trimiti sa te vad si eu ! sad.gif
Sexymom
Ti le pun acum pe mail pozele Mirela.Besos
mirela
cheer.gif Vreau sa te vad,vreau sa te vad! Nu esti la munca?! dry.gif )).gif
Sexymom
Gata Mir, ti-am trimis acum mail-ul .
Sunt libera pana marti
am lucrat 2 fieste, si ma platesc pt. asta si imi dau liber, si cum trebuia sa stau acasa 5 zile pana in 31 dec am ales zilele astea.
May
Te astept pe mess wink1.gif
mirela
Atunci intru si pe msn. cheer.gif
Sexymom
Hai )).gif
Sexymom
Azi ca sunt acasa )).gif , ca un facut )).gif am primit 4 oferte de munca )).gif pe bune, m-au sunat de la o firma de marketing, de la o firma de piese de masini, aveau nevoie de un analist financiar, de la o firma de urmarire clienti, si alta de la o banca )).gif )).gif )).gif .Parca i-a anuntat cineva ca sunt acasa. )).gif

Maybeline inca sunt pe messenger si nu ai aparut. sad.gif
mirela
Si nu ai fost macar sa te interesezi daca sunt mai bune decat actualul job? Ma refer la conditii!
aki
Mirela, crezi ca mai are rost?Nu cred ca ar mai vrea sa riste cu actualul job unsure.gif
Sexymom
Mirela, chiar nu ma intereseaza, sunt fericita cu job-ul asta, sunt bine platita, e langa casa, am un colectiv minunat, si nu vreau sa schimb nimic , macar 1 an, abia am 2 luni de munca, si nici alea implinite.Cred ca conteaza mult sa te duci ciu placere si sa iti iubesti colegii, cred ca pt. 100-200 de euro in plus nu merita sa plec de aici.Deocamdata cel putin.
aki
CITAT(Sexymom @ 12-12-2007, 05:28 PM) *

Mirela, chiar nu ma intereseaza, sunt fericita cu job-ul asta, sunt bine platita, e langa casa, am un colectiv minunat, si nu vreau sa schimb nimic , macar 1 an, abia am 2 luni de munca, si nici alea implinite.Cred ca conteaza mult sa te duci ciu placere si sa iti iubesti colegii, cred ca pt. 100-200 de euro in plus nu merita sa plec de aici.Deocamdata cel putin.

Corect,Doina.Eu am facut un r...t mai mare ca mine cind mi-am schimbat serviciul.Am fugit dupa bani multi si am lasat colegii care am lucrat cu ei 2 ani si functia de sef de sectie.Mai ca nu m-as intoarce inapoi,dar am facut ravagii pe acolo ca nu vroiau sa-mi elibereze cererea de concediere.Mi-i ciuda ca mi-am lasat jobul sorry.gif
butterfly
sexy ce imi faci tu mieee! de cand ai zis ca mergi la teatru astept pozele cu rochia si cum te vei imbraca...2 zile nu am net si tu pui pozele si le stergi ...nu e coreeeect :-< sad.gif sad.gif
Sexymom
Fluturas daca vrei ti pe pun pe mail.Lasa-mi o adresa. pupic.gif

Mi-a venit telefonul Toshiba cheer.gif l-am comandat pt. prietena mea Charo, il fac cadou de Craciun cheer.gif , abia astept sa vad ce fata face.Stiu ca ii place mult tel. ca il am eu de putin timp, ce ma bucur ca o sa se bucure ea hug.gif

Azi ma vad si cu May la ora 12 ne intalnim in fata Teatrului Real, si dam o tura pe centru, dupa care mancam undeva intr-un restaurant frumos.fac poze, acum bag camera in geanta.
May
Sper ca e mai cald unde mergem ca la mine e gerul de pe lume, de abia m-am urnit de sub paturica give_rose.gif
Sexymom
Au spus ca sunt 11 grade in Madrid, e soare.

V-am scris ca ieri am mers cu mama la cumparaturi, ei bine , i-am luat puiului meu 4 camasi de la Tex si ii vin numai 2 sad.gif nu le pot schimba deoarece le-am scos din ambalaj, le-am si calcat, asa ca i-am spus sa facem putina miscare impreuna, el daca slbeste 2 kg arata beton , si or sa ii stea camasile bestial. Si mi-a raspuns ca stie el cum sa slabeasca si faca sa faca sport, adica 30 min de yoga mad.gif dimineata.Eu nu vad nici un efort in asta, si mor de ciuda ca nu vrea sa alerge cu mine, sa mearga la bazin sau la sala, asa am fii amandoi in castig.
El munceste la 2 statii de masina fata de serviciul meu, eu merg pe jos zi de zi, fac cate 1 ora, si el merge cu masina. sad.gif si e si mult mai aproape de casa. huh.gif
anca veselie
distractie placuta fetelor!!!!!!!!!
Sexymom
Multumim Anca. pupic.gif Si tie iti doresc o zi mai frumoasa decat cea de ieri. pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Va vine sa credeti ca m-am dus peste drum la magazinul chinezesc in pantalonii de pijama, cu cizme de piele lungi si nu mi-am dat seama ca sunt in shalvari lol.gif Bine ca nu m-am intalnit cu nimeni cunoscut, si m-am si fardat inainte sa cobor lol.gif lol.gif
butterfly
mi se mai intampla si mie sa ma imbrac aiurea pana la piata...ghinionul meu e ca mereu dau de cineva cunoscut

ai pm

pupic.gif
later edit : awww ce poze faine! aratai minunat! si teatrul :x super super
Sexymom
pupic.gif Trmis poze
aki
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 11:56 AM) *

Mi-a venit telefonul Toshiba cheer.gif l-am comandat pt. prietena mea Charo, il fac cadou de Craciun cheer.gif , abia astept sa vad ce fata face.

De unde l-ai comandat?Online?
Sexymom
Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

Primele poze sunt ale lui Maybeline, alea noi sunt unde am eu craci goi lol.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 07:16 PM) *

Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

Primele poze sunt ale lui Maybeline, alea noi sunt unde am eu craci goi lol.gif

Bai ce misto sinteti amindouaaaaaaa!!!!! drool.gif Vreau si eu cu voi la plimbare... sorry.gif
Sexymom
Te luam dar numai cu catel si copil, fara ei nu blum.gif

Vazusi ce bine se tine baba naughty.gif w00t.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 07:22 PM) *

Te luam dar numai cu catel si copil, fara ei nu blum.gif

Vazusi ce bine se tine baba naughty.gif w00t.gif

AtuncEa veniti voi aici si va plimbam noi, ca voi sinteti doar 2 pe cind noi 3 tease.gif tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.