Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
)).gif Pana la tine facem 3 zile in avion lol.gif io sunt la 2 pasi de casa )).gif

Vroiam sa va spun ca m-am simtit super in fusta mea mini-mini )).gif si se cam uitau baietii dupa noi, mai ales dupa May. )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 10:58 PM) *

)).gif Pana la tine facem 3 zile in avion lol.gif io sunt la 2 pasi de casa )).gif

Vroiam sa va spun ca m-am simtit super in fusta mea mini-mini )).gif si se cam uitau baietii dupa noi, mai ales dupa May. )).gif

SI io pin'la tine nu tot atita fac? tease.gif Da' nu-i 3 zile, cin'ti-a zis te-a pacalit. E juma' de zi, atita naughty.gif

Pai normal ca te-ai simtit super in fusta ta minuscula, ca doar super iti zi venea. Iar May e o frumoasa si ea!
May
Daaaaaaa mai ales dupa mine lol.gif de parca eu purtam minijup )).gif

Sunt daramata, de abia m-am tarat spre casa, dar a meritat!

Cum ti-a iesit pulpo? tease.gif

CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 10:00 PM) *

Iar May e o frumoasa si ea!

Si mai ales grasa lol.gif dar si cand o fi scobitoare... devil.gif pupic.gif
Sexymom
Abia acum am venit de la Charo din bar, am decorat barul, e superb, i-am pus ghirlande de flori, beculete, zorzoane,podoabe de Craciun, e schimbat total.
Am stat 2 ore numai catarata pe pereti, May, nu sti ce ai pierdut.
Charo a fost super incantata de telefon, l-a aratat tuturor din bar, cred ca la ora 20 eram 50 de persoane acolo. lol.gif
Cherie
Sexy, esti o frumusica!!! pupic.gif May, la fel! pupic.gif
May
CITAT(MissDiorCherie @ 13-12-2007, 10:02 PM) *

Sexy, esti o frumusica!!! pupic.gif May, la fel! pupic.gif

Si tu pe langa noi naughty.gif
Sexymom
May pulpo al meu a iesit fatal, tocmai l-am oprit, a ars pe fundul tigaii, stiu ca i-am mai dat un impuls la oala sub presiune, si am uitat de ea lol.gif asa ca sotul meu iubit e un fericit ca mananca pe unde apuca in seara asta lol.gif lol.gif
May
lol.gif oricum iesea o scarbosenie daca il faceai dupa reteta... au astia un secret in a pregatii felul asta si nu ne spune nimeni dry.gif

Cred ca i-a picat fata lui Charo cand a vazut tel w00t.gif
Sexymom
MissDiorCherie gracias, chiar m-am simtit de-o seama cu fata asta superba, blonda si ambitioasa.Si cand te gandesti ca am cu 15 ani mai mult ca ea )).gif ma ingrozeste numai gandul.
Fata [/b]Maybeline[b] pot fii mami a ta. lol.gif
May
Te astept seara cand vii de la munca sa pun capul in poala ta si sa zic: mami, mami, mami! lol.gif
Sexymom
Atata timp cat nu semeni cu Shin Chan e ok.Cum face Miru a mea frumoasa. hug.gif
May
Nu seman dar stiu sa fac CULITO, CULITO! lol.gif sa imi spuna Miruna si mie la ce ora si pe ce program sunt ca nu le-am mai vazut de mult lol.gif
Sexymom
Zi de zi la ora 8 dimineata, pana la 9, pe cuatro, dar iti lipseste trompa.Noi suntem fani Shin Chan pana si iubi al meu renunta la stiri pt. el.Eu una as asasina copilul asta lol.gif
May
Mi-o lipsi trompa dar am un culito de-l vezi din America lol.gif. Din pacate, la ora 8 dimineata nu functionez sad.gif ... si Remy l-ar omori.... cred ca daca ii zic sa imi ia toate episoadele de pe net, dorm pe balcon )).gif
Dumbo
Si uite asa cine da search pe youtube sa vada cine e Shin Chan? Eu.
lol.gif lol.gif lol.gif

http://www.youtube.com/watch?v=2CqdX7vSVSc
May
Cu dedicatie pt sexy culito culito! lol.gif

Ce aiurea suna in engleza blink.gif assdance??? bleah.... CULITO CULITO! lol.gif
Sexymom
Shin Chan e un desen animat numai pt. adulti, stiai???

May esti fenomenela lol.gif lol.gif
May
Nu stiam dar vad ca si-a atins targetul )).gif e ca si the simpsons, la care se uita toate varstele )).gif
aki
CITAT(aki @ 13-12-2007, 12:47 PM) *

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 11:56 AM) *

Mi-a venit telefonul Toshiba cheer.gif l-am comandat pt. prietena mea Charo, il fac cadou de Craciun cheer.gif , abia astept sa vad ce fata face.

De unde l-ai comandat?Online?

M-ai trecut cu vederea? sorry.gif
May
Imagine lol.gif
dany
Am vazut pozele .....mi-au placut ( ca intotdeauna cand va vad impreuna ) DARRRRRR ...May , scumpa , de ce te-ai imbracat in negru ???????? La felul tau de a fii ....ar fii trebuit sa apara alte culori sad.gif Sexy.....fara cuvinte la cracii tai )).gif

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 10:07 PM) *

MissDiorCherie gracias, chiar m-am simtit de-o seama cu fata asta superba, blonda si ambitioasa.Si cand te gandesti ca am cu 15 ani mai mult ca ea )).gif ma ingrozeste numai gandul.
Fata [/b]Maybeline[b] pot fii mami a ta. lol.gif

Ha ha ....nu fac acum calculul la ani dar si eu am ceva mai multi ani decat fata aia " superba , blonda si ambitiosa " si ...si mie imi e tare draga si ma face sa ma simt de varsta ei cand vorbesc cu ea !!!

CE E PULPO ????? )).gif
May
NU eram numai in negru, eram in pantaloni negrii si bluza rosie dar cum am stat numai pe afara nu am avut ocazia sa dau sacoul jos sad.gif

Pulpo e scarbosenia de caracatita

Aaaaaa si pantalonii aia au fost purtati pt prima si ultima oara ca mi-au ramas... MARI! lol.gif mi i-am luat cand am fost in tara si nu i-am purtat decat cand i-am probat si am zis macar sa vada si ei lumina zilei )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 13-12-2007, 10:40 PM) *

Aaaaaa si pantalonii aia au fost purtati pt prima si ultima oara ca mi-au ramas... MARI! lol.gif mi i-am luat cand am fost in tara si nu i-am purtat decat cand i-am probat si am zis macar sa vada si ei lumina zilei )).gif

Mi s-a parut mie ca iti stau cam .....aiurea dar nu am vrut sa zic ceva sorry.gif sorry.gif

saru-mana pentru " pulpo" !

AICI se vad ca sunt cam larguti .....dupa gustul si parerea mea !

CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 06:20 PM) *

Bai ce misto sinteti amindouaaaaaaa!!!!! drool.gif Vreau si eu cu voi la plimbare... sorry.gif

Si eu , si eu ....ma luati ????? Plsssss !!!
aki
Si voi nu aveti somn ca si mine? pupic.gif
May
Te luam dar sa nu fii pe tocuri ca iti distrugi picioarele, asa ca mine doh.gif

dany
lol.gif lol.gif deocamdata nu am probleme cu tocurile .....dar nici nu le port prea des tease.gif

Aki , nu ai somn ????? De ce ???
aki
CITAT(danyhoney @ 14-12-2007, 01:41 AM) *

Aki , nu ai somn ????? De ce ???

Sergiu intra in sesie si invata,dar eu stau cu el.Ca daca ma culc se culca si el linga mine si se duce [*****] sesia w00t.gif
dany
aaaa, ok !!!! Asta da " team " hug.gif
axe10
Sexy...da ce era in spatele vostru in pozele in care erau niste decoratiuni?...era vreun centru comercial ceva?
Sexymom
Aki tel.l-am comandat on-line, de acolo de unde muncesc eu )).gif nu te-am trecut cu vederea.

Aseara am decorat barul lui Charo , a iesit super. cheer.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 14-12-2007, 10:24 AM) *

Aki tel.l-am comandat on-line, de acolo de unde muncesc eu )).gif nu te-am trecut cu vederea.

Aseara am decorat barul lui Charo , a iesit super. cheer.gif

Livreaza numai in Spania?
Sexymom
Axe era magazinul comercial El Corte Ingles.
Aki firma de la care am luat eu mobilul este unde muncesc eu acum, se numeste Yoigo, si livreaza numai in Spania.
aki
CITAT(Sexymom @ 14-12-2007, 02:30 PM) *

Axe era magazinul comercial El Corte Ingles.
Aki firma de la care am luat eu mobilul este unde muncesc eu acum, se numeste Yoigo, si livreaza numai in Spania.

Merci pupic.gif
stardust
Off eu de abia acum am apucat sa citesc cele 20 pagini restante si nu vad nici o poza sad.gif
Sexymom
CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 09:16 PM) *

Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

Primele poze sunt ale lui Maybeline, alea noi sunt unde am eu craci goi lol.gif

Uite aici pozele frumusico floare.gif .

Am dormit toata ziua azi, la ora 22 merg la petrecerea data de firma, ma imbrac in mini cheer.gif imi pun cizme negre cu toc,dres lycra negru, futa mini kaki , o camasa neagra si la gat niste margele kaki cheer.gif
stardust
Pe alea le-am vazut. Extraordinar ce picioare ai!!! Cu clientii nu te intalnesti si fata in fata? Cred ca ai incheia mult mai multe contracte grin.gif

Eu n-am mai apucat sa intru de vreo doua saptamani, deci am avut de recuperat vreo 15 pagini. Comentam ca nu te-am vazut la teatru grin.gif

Distractie placuta la chef!!
ganesha
CITAT(Sexymom @ 14-12-2007, 08:15 PM) *

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 09:16 PM) *

Veniram de la plimbare.

Sexymom si Maybeline, doua frumuseti in Madrid

Primele poze sunt ale lui Maybeline, alea noi sunt unde am eu craci goi lol.gif

Uite aici pozele frumusico floare.gif .

Am dormit toata ziua azi, la ora 22 merg la petrecerea data de firma, ma imbrac in mini cheer.gif imi pun cizme negre cu toc,dres lycra negru, futa mini kaki , o camasa neagra si la gat niste margele kaki cheer.gif

Nu stiu ce e aia cu care te imbraci tu naughty.gif lol.gif lol.gif da' te cred pe cuvint ca e kaki - nici n-ai mai avea nevoie sa mentionezi culoarea lol.gif noi stim ca e kaki

Distractie placuta, voi va faceti de cap, va intilniti la 10... eu azi ma intilnesc cu fetele din trupa la un party, dar noi sintem mai cumintele, ashea, incepem la 7 tease.gif

pupic.gif
julyalina
sexy, frumoase pozele ! may, nu stiam ca ai parul asa de lung give_rose.gif
pupic.gif sexy, vreau si poze cu rochia blum.gif
amalia0701
Servus Sexi!
Io in locul omului tau ti-as taia toate fustele )).gif , tare mai esti sexoasa. pupic.gif
Nu stiu cum sunt cizmele tale, ce fusta iti iei, dar am fost si eu la petrecere vineri seara, iar niste colege erau in cizme( una cu mini si una cu pantalon 3/4) si doar caii le lipseau lol.gif lol.gif lol.gif
Chiar ma remarcat ca nu se potriveau in decor.
pupic.gif
aki
Pupici Sexy pupic.gif .De cind la job? naughty.gif
stardust
Eu cred ca pe Sexi a rapit-o unu la petrecere )).gif
Sexymom
Pup toate fetele. pupic.gif
Amalia am aratat beton, asta s-a vazut dupa reactia celor din jur, pana la urma mi-am pus cizme din piele lungi (mulate pe picior) de culoare maro, fusta mini-mini , camasa bej spre olive si la gat un coliar din argint cu strasuri, mi-am zbarlit parul, si cand am intrat in restaurant am auzit un WOWWWWWWWW general.Eram unica doamna de acolo, super eleganta, cu cercei mari din strasuri, bla, bla, bla, o sa primesc pozele si o sa le pun pe site.M-au invitat sa beau n pahar si niste tipi din restaurant, de la masa vecina. naughty.gif
Am stat la rest. pana la 12 noaptea si am plecat in discoteca de copas, si am dansat pana la ora 3 dimineata cu toti barbatii de la mine de la serviciu, in frunte cu seful naughty.gif .Atmosfera a fost unica, colegii mei sunyt speciali, asa cum ii citisem, o colega a cumparat caciuli de craciunite pt toate fetele si pt baieti a luat coarne de ren, si le-am avut mereu in cap )).gif .

Aki maine incep munca.
Alina , Stardust,Ganesha bucur ca v-au placut pozele pupic.gif
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif
julyalina
)).gif suuuuuppeeeeeeeee doamna pupic.gif
aki
Felicitari pentru prima iesire cu colectivul w00t.gif
Sexymom
Gracias, asta seara ies din nou cheer.gif
Sexymom
Cred ca asta fac de Craciun pt. invitatii mei.Am toate ingredientele.
Imagine
Am si florile, sunt superbe.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ella dupa ce pui poze cu ce ti-ai luat pt. sarbatori , o fac si eu, ieri mi-am luat pantaloni, pantofi, geanta, de culoare )).gif )).gif (nu kaki) si rosie )).gif Pe langa alte 10 bluze, camasi, raiati si blugi, mi-am reinnoit toata garderoba.
Andreea-Rodica
Sa porti sanatoasa hainutele, sunt super faine! Si eu astept cu nerabdare pozele de la petrecerea cu colegii. hug.gif O imbratisare cu drag.
Dumbo
pupic.gif foarte darnic mosu. Se pare ca ai fost cuminte anul asta.
amalia0701
Sexi am lesinat vazand pozele cu mancare w00t.gif
Io sunt in post iubita, cica sa nu ravnesc bad.gif
Sa porti sanatoasa si iubita hainele.
Ioana comenta ca tot Sony ericsson a "scris" si ea mosului sa ii aduca, dar io nu sunt de acord caci are.
Multzumesc mult pentru felicitare floare.gif give_rose.gif

Azi am avut 2 bucurii in posta, una de la tine si alta de la Buretzel!
Va iubesc mult pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.