Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
dany
Lorena , acele poze cu papa vroiam sa le pun si eu )).gif )).gif Mi-ai luat-o inainte asa ca eu schimb meniul tease.gif

Ma bucur super-enorm de mult ca te-ai hotarat sa-ti cumperi haine in alte culori !!!!! hug.gif hug.gif
bubbles
Sunt criminale platourile cu mancare swoon.gif Numai bune pt cine tine dieta dry.gif blum.gif .Sa porti cu placere hainele hug.gif .Geaca in timpul celei negre am si eu luata de soacra si imi place ca e atat de usoara )).gif
aki
Oawwwwwwwwwwwwwww ce poze si ce bunatati w00t.gif
Sa porti sanatoasa hainele hug.gif
ganesha
Sexi, sa le porti pe toate sanatoasa si cu placere! pupic.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 17-12-2007, 05:45 PM) *

Sunt hotarata sa imi iau haine mult mai deschise la culoare si colorate, sa renunt la vesnicul maro, negru, gri, crem, si kaki.
Sa iau culori asa de vesele, la fel ca mine.

yahoo.gif intr-un final si-a revenit biggrin.gif felicitari sexy ! asa te vreau hug.gif sa le porti sanatoasa si iubita ! pupic.gif
Amazoana
Sa porti sanatoasa hainutele, sunt foarte frumoase. Si Bianca sa stapaneasca sanatoasa telefonul. Mi-e ciuda ca la tine deja a venit mosul mad.gif blum.gif pupic.gif
Sexymom
pupic.gif Buna dimineata fete frumoase.

Pozele cu platourile de mancare par complicate , dar daca le privesti pe fiecare in parte nu e mare scofala de facut, ai nevoie de rabdare si imaginatie ( pe langa bani).
Ma bucur ca v-au placut toalele cele noi, acum sa ma si incapa si e ok )).gif .
Dumbo mi le-am luat singura , Mosul nu a venit inca.
Amalia ma bucur ca ti-a ajuns felicitarea, ma mir insa ca ai primit-o atat de repede.
Dany astept pozele cu mancarea ta )).gif
Aki besos frumoasa fata. pupic.gif
Dulcyla tine o sa vina mosul cu mai multe surprize, asta pe langa batz, simt ca nu ai fost chiar asa de cuminte blum.gif
Alina era soi cazul sa renunt la culorile de vaduva )).gif mai ales ca traiesc printre o generatie tare tanara )).gif
Ganesha besos, dau acum lpe la tine in jurnal.
Bubbles poti sa mananci deja din platourile astea la cat esti tu de slaba. lol.gif

Am uitat sa va spun ceva sad.gif .Aseara am iesit cu niste prieteni sa sarbatorim Sf. Lazarov.Si acolo sotul meu a spus ca sunt plinuta, in rest nu arat varsta, ma conserv foarte bine. mad.gif Asa tare m-am infuriat mad.gif numai pe mine ma vede ca am burta, a lui nu se vede. mad.gif A trebuit sa schimb 2 camasi noi ca nu i se inchideau la centura si eu sunt aia care are burta.

Va pup, ma duc sa ma imbrac sa plec la scarbici )).gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Nu stii tu ca e mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decat parul din ochiul tau lol.gif pupic.gif
Amazoana
Ce, tu plinuta? Cred ca ii trebuie o pereche de ochelari! mad.gif
Moul nu stiu cu ce vine, dar anul asta sigur nu vine cu batul. Reaooooooooo blum.gif pupic.gif
dany
A venit posta azi cheer.gif cheer.gif Multumesc mult , Lorena !!!! hug.gif Mi-as fii dorit sa scrii si adresa pe spatele plicului blum.gif
Sexymom
Nu pot sa cred cat de repede au ajuns la voi, in numai 2, 3 zile, eu imi facusem planul sa le primiti in 24 )).gif .
julyalina
hello doamna ! pupic.gif
apropo, tot am vrut sa te prind online dar nu te-am gasit sad.gif ia trimite si matale pe privat adresa domniei tale smile.gif ca pe mess mi-ai ignorat cererea.altfel o sa te mai barai aici in fiecare zi )).gif
Sexymom
Alina ti-o las acum pe messenger.

Fetelor, am facut azi un curs pt. Toshiba, si am avut ca prof un italian de am ramas toate cu gura cascata la el lol.gif i-am zis sefului ca vreau sa repet cursul si maine lol.gif si a spus ca toate l-am anuntat ca vrem sa repetam cursul, ca nu am inteles nimic lol.gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 19-12-2007, 05:50 PM) *

Alina ti-o las acum pe messenger.

Fetelor, am facut azi un curs pt. Toshiba, si am avut ca prof un italian de am ramas toate cu gura cascata la el lol.gif i-am zis sefului ca vreau sa repet cursul si maine lol.gif si a spus ca toate l-am anuntat ca vrem sa repetam cursul, ca nu am inteles nimic lol.gif

lol.gif Ar fi tare ca maine sa vina altul, ca de la asta e clar ca nu ati inteles nimic.
Sexymom
lol.gif lol.gif
Bai stii cum arata??? w00t.gif era saten, cu pielea maslinie, inalt, cu parul pana la umeri, cu ochii negrii, niste umeri salut.gif era imbracat intr-un costum gri sobolan, avea o bluza albastra pe dedesupt si era descheiat la 2 nasturi si i se vedea parul dupa piept.
Era inalt, de am dat toate in balbaiala, eu nici nu mai stiam sa vb. spaniola lol.gif lol.gif si celelalte fete spuneau :joder ce bucata, mierda de unde a iesit asta, WOFFF nu se poate asa ceva.Si el intreaba ce vb. La care una raspunde : pot sa o sun pe mama sa ii spn ce telefon misto ai lol.gif am crezut ca ne tavalim pe jos de ras.Suntem o gasca de nebune, sa mor io lol.gif
Dumbo
lol.gif bun, deci in loc de poze cu baietii acum asteptam poze si cu baietii si cu profu'.
dany
CITAT(Sexymom @ 19-12-2007, 05:03 PM) *

lol.gif lol.gif
Bai stii cum arata??? w00t.gif era saten, cu pielea maslinie, inalt, cu parul pana la umeri, cu ochii negrii, niste umeri salut.gif era imbracat intr-un costum gri sobolan, avea o bluza albastra pe dedesupt si era descheiat la 2 nasturi si i se vedea parul dupa piept.
Era inalt, de am dat toate in balbaiala, eu nici nu mai stiam sa vb. spaniola lol.gif lol.gif si celelalte fete spuneau :joder ce bucata, mierda de unde a iesit asta, WOFFF nu se poate asa ceva.Si el intreaba ce vb. La care una raspunde : pot sa o sun pe mama sa ii spn ce telefon misto ai lol.gif am crezut ca ne tavalim pe jos de ras.Suntem o gasca de nebune, sa mor io lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif sa ma cocosez de ras , nu alta lol.gif
amalia0701
)).gif )).gif )).gif
Sexi e post mama )).gif
pupic.gif
Radeai de mine si de Dirigu blum.gif blum.gif blum.gif
Sexymom
Hola iubitele.
Azi sunt acasa, au fetele serbare si sunt libera, am un sef super )).gif Dar lucrez sambata )).gif
Tot astazi Vanessa si Loly ( colegele mele) imi pun pozele de la cina si din discoteca pe o memorie, asa ca sambata cel tarziu le pun pe site.
Dumbo
Sexy nu uita de pozele cu baieti. pupic.gif
aki
Ce te mai distrezi, draga Sexy. pupic.gif
pupic.gif
bpaula
Sarbatori fericite Doina!!!!
Craciun plin de cadouri si un An Nou cat mai bun cu sanatate si voie buna!!!!!!!!

Multumesc pentru urarile trimise pupic.gif
julyalina
sexy, multumesc pentru felicitare hug.gif
a luat-o frate-miu din cutie si a deschis-o ca nu stia cine este "Alina Canar frumos" pe adresa mea )).gif pe urma zice "vezi ac a venit o felicitare si cred ca e pentru tine " )).gif

imi place si mie profu drool.gif da nu-mi place asta la barbati blushing.gif
CITAT(Sexymom @ 19-12-2007, 06:03 PM) *
i se vedea parul dupa piept.

Imagine .

SARBATORI FERICITE!
Sexymom
Va pup pupic.gif .
Azi incep munca, nu stiu cu ce sa ma imbrac, la ora 16 e petrecerea pt. copii la sotul meu la firma. sad.gif
julyalina
cu ceva dintre haine alea noi naughty.gif . fusta scurta, bluzitza/ camasa si cizme cu toc smile.gif un colier, cercei asortati si neaparat putin machiaj naughty.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-12-2007, 09:41 AM) *

Va pup pupic.gif .
Azi incep munca, nu stiu cu ce sa ma imbrac, la ora 16 e petrecerea pt. copii la sotul meu la firma. sad.gif

Sexi nu conteaza iubita.
Tu sa te simtzi bine pupic.gif
Amazoana
Sexi, frumoasa surpriza!Multumesc din suflet pupic.gif mi-e ciuda ca nu ai scris adresa expeditorului, secretoaso sad.gif
Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari.
Noi azi plecam la Oradea, nu stiu cand revenim, insa pe 27 si 28 sunt sigur aici, asa ca ne mai "vedem" atunci.
Pupici, Craciun fericit si inca o data multumesc. pupic.gif
romanitza
Sarbatori fericite si un an nou cu bucurie iti doresc Sexy,tie si familiei tale...

p.s.-mie imi pare ca seamana cu tine fata,are fatza delicata ...tare mi-ar fi placut si mie o fetita...da' de acu poate la o nepoata sa ma gindesc
aki
Doinita, draga,iti multumesc din suflet pentru felicitarea trimisa mie.M-am bucurat enorm.E prima scrisoare primta anul asta pupic.gif
Sa fii sanatoasa tu si famila ta give_rose.gif
Sexymom
Iubitele mele dragi, ma bucur ca ati primit felicitarile la timp.
Eu sunt acasa, am trecut pe la petrecerea copiilor la firma sotului meu, acolo EL mi-a plasat copii si a inceput sa colinde din birou in birou sa vb. cu colegii, asa ca mi-am luat scurta si am plecat, i-am spus ca e si randul lui sa stea cu copii, nu sa ma lase numai pe mine sa particip peste tot.Ce mama masii mad.gif tata nu au? eu le duc la academie, eu le iau, eu stau in parc, eu le pregatesc tot, merg la toate fiestele pt. copii, ma plictisesc sau ma enervez ( depinde de caz) de moarte, ma duc la el la serviciu si el creanga, nu fratele meu......i-a-le si tu in poala si stai cu ele.Si eu muncesc acum, nu numai el, corect?
Am facut prezenta, 3, 4 poze si am plecat fara sa spun nimanui o vorba. mad.gif

Romanitza multa sanatate iti doresc , un an nou fericit plin de bucurii si satisfactii, si sa auzim numai de bine.Besos draga fata. pupic.gif

PS: azi am descoperit ca ma pot conecta pe site de la munca, cum nu e treaba multa de facut, sunt toti in vacanta o sa profit sa vb. cu voi si de acolo.(adica lipsesc multi sefii si nu ma vad charland )).gif
Maine muncesc sad.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-12-2007, 07:07 PM) *

Iubitele mele dragi, ma bucur ca ati primit felicitarile la timp.
Eu sunt acasa, am trecut pe la petrecerea copiilor la firma sotului meu, acolo EL mi-a plasat copii si a inceput sa colinde din birou in birou sa vb. cu colegii, asa ca mi-am luat scurta si am plecat, i-am spus ca e si randul lui sa stea cu copii, nu sa ma lase numai pe mine sa particip peste tot.Ce mama masii mad.gif tata nu au? eu le duc la academie, eu le iau, eu stau in parc, eu le pregatesc tot, merg la toate fiestele pt. copii, ma plictisesc sau ma enervez ( depinde de caz) de moarte, ma duc la el la serviciu si el creanga, nu fratele meu......i-a-le si tu in poala si stai cu ele.Si eu muncesc acum, nu numai el, corect?
Am facut prezenta, 3, 4 poze si am plecat fara sa spun nimanui o vorba. mad.gif

Romanitza multa sanatate iti doresc , un an nou fericit plin de bucurii si satisfactii, si sa auzim numai de bine.Besos draga fata. pupic.gif

PS: azi am descoperit ca ma pot conecta pe site de la munca, cum nu e treaba multa de facut, sunt toti in vacanta o sa profit sa vb. cu voi si de acolo.(adica lipsesc multi sefii si nu ma vad charland )).gif
Maine muncesc sad.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Si io l-am trimis pe El cu Ioana la Bucuresti sa ia masina de la Sys si io stau si ma hodin )).gif )).gif
Adica spal, ma dau pe net, citesc, ma uit la filme cheer.gif cheer.gif
Home alone o seara cheer.gif
Sexymom
M-am cam saturat sa tin eu casa toata, sa ii imbrac pe toti ca bebei mici, sa depinda numai de mine, pur si simplu incep sa ma enervez din orice, acum imi dau seama ce inseamna 4 ani de casnica, si cum toti sunt obisnuiti ca mami si numai mami sa le faca pe toate. mad.gif

Profita de timpul liber Amalia, sfatul meu.Eu am ajuns sa ma uit si la Dr. House cu Miruna in poala, si are 7 ani copila, nu 1 an mad.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-12-2007, 07:23 PM) *

M-am cam saturat sa tin eu casa toata, sa ii imbrac pe toti ca bebei mici, sa depinda numai de mine, pur si simplu incep sa ma enervez din orice, acum imi dau seama ce inseamna 4 ani de casnica, si cum toti sunt obisnuiti ca mami si numai mami sa le faca pe toate. mad.gif

Fa o baie cu spume, bea ceva bun, sa cante muzica si o sa vezi altfel lucrurile.
Copii si sotul trebuie intzarcatzi. Mai bine mai tarziu decat niciodata, asta daca nu vrei sa fii scalava Isaura hug.gif
Dar tu esti[color=#FF99FF][/color]SEXIMOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM[/color]
Sexymom
Se simte ca sunt suparata???
Sunt deprimata m-am tuns si imi sta parul ca un c.u.r. Sunt grasa, ma strang toate la burta, am draci pe mine si ma cert cu toata lumea, vreau sa treaca mai repede sarbatorile sa ma pun pe treaba.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-12-2007, 07:27 PM) *

Se simte ca sunt suparata???
Sunt deprimata m-am tuns si imi sta parul ca un c.u.r. Sunt grasa, ma strang toate la burta, am draci pe mine si ma cert cu toata lumea, vreau sa treaca mai repede sarbatorile sa ma pun pe treaba.

)).gif )).gif )).gif
eSTI CU FUNDUL IN SUS, SE VEDE DE LA O POSTA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ella79

Buey, ma invart pe aici de juma' de ora si nu gasesc pozele cu hainele noi. blink.gif Le-ai sters? au disparut? sau nu le vad eu de chioara ce sunt?
dany
Se pare ca le-a sters , Ella ! Nici eu nu le mai gasesc sad.gif Poate ti le trimite pe mail !

Sexy.....eu zic sa termini cu prostiile : nu esti nici urata , nici grasa !!!!! Esti cu fundu-n sus si de aceea te vezi asa ! Hai , revino-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!! Viata e frumoasa ...chiar si cand suntem nemultumite ! hug.gif
aki
Ma simt si eu ca tine.Dar dupa sarbatori la atac w00t.gif yahoo.gif
anca veselie
scumpa mea, daca nu iti place poza, sterge-o!!!!!!!!!!!! hai sa incercam sa vedem doar lucrurile frumoase! stau bine cu teoria lol.gif
te super pup!!!!!!!!!!!! hug.gif
ganesha
Super pozele. Cum de n-ai somn?

Si eu acu' tot cu poze ma indeletnicesc, taman ce mi-au plecat invitatii de la ziua cupilului naughty.gif Abia astept sa ajung in pat.

Tare te mai pupic.gif
Sexymom
S-au distrat acolo, dar tot nu imi pare rau ca am plecat )).gif
Imagine

Nu am somn Ganesha, m-am culcat prea devreme si cu fundul in sus, acum trag ponoasele, sa ma vad maine la serviciu cum o sa rezist, dupa care acasa la cumparaturi. sad.gif
ganesha
Tin pumnii sa rezisti miine cu bine. Eu de-acum mi-s acasa, ma simt de parca l-am prins pe DUmnezeu de-un picior, nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns si eu, dupa atita vreme, sa dorm. Miine fac cumparaturi pentru Craciun....

hug.gif
Ella79
Hei Sexy, neata!!
Uite o cafea imoral de dulce sa iti dea energie pt ziua de azi.

Pupici!
Sexymom
Sunt la munca sad.gif
Tzutzi80
CITAT(Sexymom @ 22-12-2007, 11:06 AM) *

Sunt la munca sad.gif

Unde lucrezi Sexoaso
Sexymom
Intr-o companie de telefonie mobila, se numeste YOIGO.
Tzutzi ce bine imi pare ca ai avut timp sa intri aici sa ne aduci ceva vesti. pupic.gif

Ma plictisesccccc, nu suna nici macar telefonul sad.gif azi suntem 16 la munca sad.gif
I-am lasat lui G lista sa faca cumparaturi, cred ca dupa amiaza o sa fac piftia de curca , maine fac sarmale ca luni lucrez din nou toata ziua, si marti am invitati la pranz.
Tzutzi80
hai ca o sa iti postez si eu niste poze cu aranjamente pentru o masa mare

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si cum cineva trebuie sa si serveasca, ma ofer EUUUUU yahoo.gif

Imagine
Sexymom
Madre ce bunatati Tzutzi, imi ploua in gura baby.gif
Sexymom
Mai fetelor, nu imi trimite si mie cineva o agenta pe 2008? nu gasesc aici decat calendare fir'ar sa fie, si nu am unde sa imi scriu memoriile. sad.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 22-12-2007, 03:01 PM) *

Mai fetelor, nu imi trimite si mie cineva o agenta pe 2008? nu gasesc aici decat calendare fir'ar sa fie, si nu am unde sa imi scriu memoriile. sad.gif

Baga adresa pe PM ca la felicitarea aia m-ai fentat cu adresa expeditorului. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.