Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Hahaha, ti-o las acum, disculpe las molestias guapa floare.gif
Dumbo
Uf, ce bine arata toate...
cred ca iti trebuie o rabdare fenomenala ca sa aranjezi toate cele.
sorry.gif

Sexymom
Vreau acasa la copii mei, la smotru, la mama sorry.gif nu fac nimic azi la serviciu sad.gif
aki
Salut Sexy.Of,nu vreau sa fiu in locul tau doh.gif
Dumbo
Ce sa zic? Tu te plangi ca esti la lucru, eu sunt ingrozita ca sunt la smotru si mi se pare ca nu mai termin...

A propos de ce ziceai pe neuroni, eu ma simt... asa...
Sexymom
Piftia mea de curca, am mancat dimineata si e tare, tare, tare gustoasa.
Imagine

Imagine

Imagine
Sexymom
Iubitele cheer.gif m-am tuns scurt naughty.gif .
Aseara am mers in discoteca cu Iubi al meu, am stat pana la 2 si jumatate dimineata.Am dansat, ne-am simtit minunat amandoi.
mirela
Sexy esti o femeie foarte norocoasa sa ai alaturi de tine o persoana atat de intelegatoare si care sa-si mai gaseasca si timp sa-l petreaca cu tine! Sarbatori fericite draga mea! Poate te sun zilele astea!
Sexymom
Mirela imi e tare dor de tine. Stiai ca Luchy e la BPaula in Timisoara? si noi nu ne intalnim la o distanta atat de mica sad.gif .

Il stii pe Gabita cum este, e un tip minunat si face orice ca sa fiu eu fericita si implinita.
aki
LA MULTI ANI,DRAGA SEXY
Imagine
lucy
[color=#FF0000][size=4]LA MULTI ANI SI CRACIN FERICIT "SEXOASO" lol.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
La multi ani fetelor.
Eu iar sunt la munca, ma simt nasol , dorm pe mine, m-am trezut la 5 dimineata, Miruna tuseste si nu mananca, mama ma enerveaza ca si pana acum, eu am stat si am facut ciorba de curca, salata boeuf, placinta cu mere, asta de la 5 dimineata, cand a facut mama ochii a inceput cu mutrele, ba ca salata e atzoasa de la pieptul de curcan, ba ca placinta trebuie lasata, ba ca Miruna trebuie dusa la medic ca tuseste....i-am spus ca la medic nu e nimeni pana dupa anul nou si a inceput sa pufneasca pe nas...intr-un cuvant -ce [*****] de tara, nu ai unde sa mergi la medic..i-am spus sa nu mai faca atata caz ca imi pierd rabdarea, dupa ce ca si-o tine in mana toata ziua mai face si mutre mad.gif
Nu am chef de nimic, vreau acasa sa dorm si sa ma trezesc dupa anul nou.
Sexymom
Acum am vazut ca muncesc si in 31 decembrie, nu sunt libera decat maine, pe urma in week-end si gata. sad.gif

Acasa sunteti liberi voi?
aki
Saracuta de tine hug.gif .Pup sa creasca dispozitia pupic.gif
ganesha
Sexy, uite o hug.gif calda. Unii oameni sint trimisi din oficiu ca sa ne testeze nervii. )).gif Nu uita de asta, si nu uita ca toti, de la mic la mare, avem parte de asa ceva. Nu lasa nimic sa-ti tulbure linistea din suflet la asa o sarbatoare mare... GIndeste-te ca cineva acolo sus te iubeste, pentru ca te-a facut asa desteapta si puternica, si ti-a dat doua fete frumoase si destepte, si un barbat minunat... si ...lista e tare lunga.

Cheer up! pupic.gif
Sexymom
Ganesha, asta o patesc angajatii noi, asa am auzit eu barfele de la colt, cei vechi stau acasa din 22 pana in 7 ianuarie, boierie nu gluma. blink.gif
crissy
Craciun fericit alaturi de frumoasa ta familie!
brenna
Să ai parte doar de cele bune și frumoase, de acest Crăciun și de aici încolo!
Să te bucuri de sărbători împreună cu toți cei dragi!
Și pentru că la voi nu ninge, îți trimit câțiva fulgi smile.gif
Ella79
Sexy, tu esti o fata puternica, cea mai puternica pe care o cunosc, asa ca n-o sa te descurajeze pe tine faptul ca lucrezi pe 31. Cunosc sentimentul, ca si eu am prestat multe Revelioane, Craciunuri si Pasti pe la munca. Uite, ca sa nu te mai simti nedreptatita iti promit ca pe 31 ma duc si eu la birou. Pe cuvant! hug.gif

Ella79
Mie-mi place cum iti sta tunsa asa! pupic.gif
brenna
esti o frumoasă! cu părul lung sau scurt! și nu mai spune că ești grasă că o să-ți pun o poză să vezi ce înseamnă ! și ai niște fetițe superbe! pupic.gif
ganesha
Da, maaa, atita grasa si nesuferita... vaivaivai! lol.gif

Ia termina duamna, nu ti-am zis sa nu te mai prind vorbind asa? Sau acu speri ca a dat magia Craciunului in noi si sintem pasnice si scapi fara bataita?

Vezi ca eu venisem sa te pupic.gif ... iar tu ma faci sa te cert hug.gif
himere2005
sarbatori fericite! las' ca si eu pe 31 muncesc. si pe 28. maine mi-am luat si eu o zi de concediu sa ma mai relaxez....sunteti toate 3 niste strumfite dragalase pupic.gif
Sexymom
Dragele mele frumoase, va pup dis de dimineata. pupic.gif
Sunt la munca, am o stare naspha, vreau sa dorm...mi-au plecat musafirii f.f tarziu.Revin cu poze cand ajung acasa.
julyalina
sexi, iti sta tare bine pupic.gif si fetele tale sunt niste scumpe pupic.gif

Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Sexymom
Multumesc Alina Canar Frumos hug.gif , eu cand vad poza ma ia cu lesin, am brate groase si fata rotunda, vreau sa slabesc rapidddddd )).gif

Cand se inventeaza pastila miraculoasa care o iei seara si a doua zi ai 10 kg in minus??
julyalina
nu stiu )).gif da' cred ca ar trebui sa scoata milioane pentru toate femeile )).gif
Sexymom
Mai am 10 min si plec acasa, va las un beso grande pupic.gif
Tzutzi80
Sa tineti una si pentru mine, ca sunt cat o vaca si jumatate dry.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si lasa prostiile cu pilula minune ca arati foarte bine. hug.gif
anca veselie
doina, te pup dulce hug.gif pupic.gif si imi place tunsoarea ta! si nu mai spune ca esti grasa, esti doar putin plinutza, dar stii ca plinutzele sunt mai simpatice blum.gif naughty.gif
aki
Foarte bine iti sta cu tunsoarea hug.gif .Of,cunosc senzatia de grasa.
Mama,mama,ia un par de ma omoara doh.gif
Amazoana
Craciun fericit si La multi ani! pupic.gif
Mie imi place cum iti sta tunsa asa hug.gif
Sexymom
Multumesc fetelor.
Din nou la munca, azi mai fericita ca sunt si baietii mei la munca, vb de Ruben si Julian, am intrat in normal.
Sunt foarte ofticata cu pozele de la cina de serviciu, am dat o memorie sa mi se puna pozele pe ea ( eu nu am facut poze) si pe urma colega care avea sa imi transfere pozele a imprumutat memoria unei colege care a plecat sa traiasca in Malaga.Sa vad cum ma pun in contact cu ea sa imi trimita cumva memoria. mad.gif
julyalina
pupic.gif
mama ce incurcaturi )).gif las' ca ne pui tu pozele alea pana la urma blum.gif da' daca refaci linkul cu ce ti-ai cumparat as fii fericita ca eu nu am apucat sa vad nika sad.gif
apropo... si eu sunt la serviciu biggrin.gif
May
Iti sta super cu parul asa w00t.gif. Sper sa iti recuperezi memoria si sa ne pui pozele hug.gif
Dumbo
CITAT(Maybeline @ 27-12-2007, 04:36 PM) *

Iti sta super cu parul asa w00t.gif. Sper sa iti recuperezi memoria si sa ne pui pozele hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ce ciudat suna: sper sa iti recuperezi memoria...

Scuze, nu m-am putut abtine...
May
Chiar ca lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
fata.....unde sunt pozele cu tunsoarea? Cat iti cauti tu memoria....eu imi caut vederea lol.gif
brenna
Am venit să văd ce faci... și aflu că ți-ai pierdut memoria lol.gif , vorba lui May. Las că o recuperezi tu, și dacă nu, nu-i nimic, mie tot dragă îmi esti, cu sau fără memorie smile.gif
Tzutzi, pozele cu tunsoarea sunt cu o pagină în spate, acolo unde cică e grasă și numaistiucum
Tzutzi80
Meris Brenna....eu am sarit pagina aia la citit...nu stiu de ce....cred ca a batut roza dry.gif
Sexymom
lol.gif vad ca se mareste clanul de nebune lol.gif , fata , am sters pozele sa nu se mai ia nimenea de figura mea. )).gif Daca vreti poze cu mine vi le pun pe mess sau pe privat. )).gif

Brenna imi suna super cunoscute mesajele tale, ai ceva in comun cu Lilishorul nostru drag? care nu a mai dat pe forum de catava vreme???
brenna
N u iubita, sunt doar brenna, destul de noua pe aici blushing.gif Ma bucur daca îți amintesc de cineva drag, poate o să mă consideri și pe mine așa, după ce ajungem să ne cunoaștem give_rose.gif
Sexymom
Deja imi esti draga blum.gif dar ai multeeeee rivale tease.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 27-12-2007, 10:23 PM) *

Las' ca tu ai inima mare si incapem cu toatele blum.gif
Sexymom
Asa este hug.gif ce bine ca suntem aici ca o familie
dany
Aaaaaaa, te-ai tuns si eu am pierdut evenimentul ???? Iti sta bine oricum , stiu asta !!! hug.gif

CITAT(Sexymom @ 27-12-2007, 09:23 PM) *

hihihih , bine spus naughty.gif

CITAT(ganesha @ 27-12-2007, 09:44 PM) *

CITAT(Sexymom @ 27-12-2007, 10:23 PM) *

Las' ca tu ai inima mare si incapem cu toatele blum.gif

EXACT !!!
CITAT(Sexymom @ 27-12-2007, 09:56 PM) *

Asa este hug.gif ce bine ca suntem aici ca o familie

Si inca CE familie !!!!! hug.gif

Gata ...vazut fata sexoasa tunsa !!!!! Tare bine iti sta , pe bune !!!!! hug.gif
Sexymom
Pup iubitele, pupic.gif ma duc sa ma imbrac si plec la scarbici, ma cuplez si de acolo .
Am uitat sa spun : buna dimineata, azi e vineri cheer.gif stau si eu acasa 2 zile in week-end.
julyalina
'neatza sexy! pupic.gif
stiu ca e vineri naughty.gif
aki
Salut Sexy pupic.gif .O zi de lucru linistita iti doresc.Nu a trecut nimeni pe la tine prin posta? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.