Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Hainele copiilor care au crescut
OneDen.com > Etc > Babilon
axe10
Fetele, intreb si eu aici ca nu stiu ce sa ma fac!
Copilul meu creste repede si dulapul ei este mereu plin de haine care i-au ramas mici de la un sezon la altul. Ce ii vine in primavara nu-i mai vine in toamna, imcaltamintea ramane mica (si costa o gramada de bani!) si se strang acolo o gramada de lucrushoare care ar putea fi folosite de altii care nu au!
Am tot dus la mama la tara in speranta ca fratele meu care s-a casatorit de curand o sa aiba un copil si o sa-i trebuiasca multe dintre ele....fie ca va fi tot o fetita (si atunci o sa foloseasca mai multe) , fie ca o sa fie baiat si poate folosi chestiile comune(maiouri,ciorapi lungi...gecutze altele decat cele roz...).

Aveti idee cum se procedeaza sa duc din haine la o casa de copii?
alex25
Pai... cred ca daca le duci direct la sediul lor nu te vor refuza. Trebuie doar sa localizezi un camin de copii in apropierea ta.
axe10
Merci, m-au "speriat" unii ca dupa ce nu au mai nimic vor si numai haine noi. Iti dai seama ca le duceam spalate calcate....tocmai bune de purtat. Da, o sa cout ceva in zona, poate ma abonez!!
carlos
parerea mea sa incerci sa le duci la vreo familie mai saraca de undeva de la tara cand ai un drum in afara Bucurestiului...sunt unii f nevoiasi si care sigur o sa aprecieze gestul...eu am facut chestia asta cu hainele mele si a fost ok: le-au primit si chiar s-au bucurat de ele
Deea
Eu am scris pe forumuri pt. copii ca donez hainute...si uite asa am reusit sa fac fericiti cativa copilasi. Chiar si aici pe forum a scris o mamica, ca ar avea nevoie de haine pt. ea si pt. fetita ei de 1.5 ani....s-a bucurat f. tare ca i-am trimis din hainutele Alexiei.

E o idee buna sa le duci si la centrele de plasament, nu am auzit ca ar avea pretentii sa fie hainele noi....asta mi se pare cam deplasat.
Sexymom
Fetelor , la noi pe forum e o fata denicris care a scris ca ar avea nevoie de hainute pt. ea si copil.
De cand ma chinui si eu sa fac un pachet sad.gif imi e si jena sa va spun sad.gif
Deea
CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 01:15 PM) *

Fetelor , la noi pe forum e o fata denicris care a scris ca ar avea nevoie de hainute pt. ea si copil.
De cand ma chinui si eu sa fac un pachet sad.gif imi e si jena sa va spun sad.gif

Despre ea vorbeam Sexy, eu am reusit sa-i fac un pachet....sincer va spun ca am primti atatea multumiri de la ea..... ca si cum i-as fi dat toate averile din lume.
Saptamana trecuta i-am trimis si hainute de iarna ale Alexiei....am intrebat-o daca are nevoie sau daca mai stie pe cineva care are nevoie si am inteles ca are o nepotica de 5 luni careia o sa-i dea din hainele micute si ii mai da si inca unei fetite de 3 luni luata in plasament.

axe10
CITAT(Deea @ 01-10-2007, 02:27 PM) *

CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 01:15 PM) *

Despre ea vorbeam Sexy, eu am reusit sa-i fac un pachet....sincer va spun ca am primti atatea multumiri de la ea..... ca si cum i-as fi dat toate averile din lume.
Saptamana trecuta i-am trimis si hainute de iarna ale Alexiei....am intrebat-o daca are nevoie sau daca mai stie pe cineva care are nevoie si am inteles ca are o nepotica de 5 luni careia o sa-i dea din hainele micute si ii mai da si inca unei fetite de 3 luni luata in plasament.

I-ai scris pe privat?...de unde e ?
Am hainutze dar mai mari ca alea mici-mici le-am trimis la mama la tara....
alex25
CITAT(axe10 @ 02-10-2007, 10:50 AM) *

I-ai scris pe privat?...de unde e ?
Am hainutze dar mai mari ca alea mici-mici le-am trimis la mama la tara....

Probabil ca ai ratat subiectul asta: Ajutor pentru o tanara mamica.
axe10
Intr-adevar...merci Alex
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.