Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Vreau si eu reteta pentru papanasi!!!
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
zambilici
Daca aveti reteta pt papanasi,va rog mult sa mi-o scrieti si mie...pentru ca eu am o reteta,dar de papanasi fierti,si nu sunt grozavi......va pup!
luchi
Draga Zambilici, iti recomand o reteta de papanasi care nu da gres niciodata; am pus-o in practica de nenumarate ori, nu numai eu ci si prietenele mele.

Aici ai un link wink1.gif Sunt usor de facut, gustosi si...cu multe calorii. laugh.gif (da' nu ne uitam la asta)

PAPANASI
amalia0701
CITAT(luchi @ 21-09-2007, 12:42 PM) *

Draga Zambilici, iti recomand o reteta de papanasi care nu da gres niciodata; am pus-o in practica de nenumarate ori, nu numai eu ci si prietenele mele.

Aici ai un link wink1.gif Sunt usor de facut, gustosi si...cu multe calorii. laugh.gif (da' nu ne uitam la asta)

PAPANASI

Vreau un cuter sa imi tai venele, vreau si io papanasi bang.gif bang.gif bang.gif
Eu.
swoon.gif drool.gif aoleu, luchi mama, ce mi-ai facut???
buretel
CITAT(luchi @ 21-09-2007, 12:42 PM) *

PAPANASI

doh.gif meeeemorieeees.... grin.gif
deci va garanteaza je ca sunt headspin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.