Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire, Miercuri 26.09.07, Unirea - Micul Paris
OneDen.com > Etc > Babilon
_noni_
eu am fost si mi s-a parut ok. aveti cateva detalii aici .

ora ar fi 19.30.

ce ziceti?

}{
Nessie
Eu ma inscriu pe lista! biggrin.gif Sper sa nu apara modificari in program la serviciu.
julyalina
notez dar nu promit
Deea
treceti-ma pe lista....nici eu nu promit dar fac tot posibilul.... sa se si fumeze ca de la macare ma abtin dar tigare .... smile.gif

pupic.gif
ina_ceva
Pe mine deja m-ai trecut pe lista, da? grin.gif
May
Eu, maine seara, plec sorry.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 25-09-2007, 08:55 AM) *

Eu, maine seara, plec sorry.gif

Imi parer au ca nu ne cunoastem, dar n-ai spus si tu nimic... sorry.gif Eu nici nu stiam ca esti in tara, dar in Bucuresti. wacko.gif
anca veselie
eu din pacate am alt program azi, dar ma bag data viitoare la intalnit.
va pup si va urez distractie placuta!
Sexymom
Sa ma pomeniti si pe mine ok?de rau , de bine, de grasa, de slaba, de ce vreti voi pupic.gif
May
CITAT(Nessie @ 25-09-2007, 08:38 AM) *

Imi parer au ca nu ne cunoastem, dar n-ai spus si tu nimic... sorry.gif Eu nici nu stiam ca esti in tara, dar in Bucuresti. wacko.gif

Nu am stabilit eu o intalnire pt ca am avut un program super naspa, nici nu stiam ce fac de pe o zi pe alta asa ca nu puteam sa imi iau niciun angajament. Am spus la neuroni ca mi-ar placea sa va intalniti voi si sa incerc sa ajung si eu, nu sa veniti special pt mine si apoi sa ma trezesc ca eu nu pot sa apar. Si cu ana cand m-am intalnit a fost ceva de genul de pe o zi pe alta, adica am vb intr-o seara sa ne intalnim a doua zi ca altfel cred ca nici pe ea nu o vedeam sad.gif

Or sa mai fie destule ocazii hug.gif
amalia0701
V-ati intalnit pana la urma?
ina_ceva
Da, ne-am intalnit. Din pacate nu am facut poze sorry.gif , dar am papat o super inghetata
julyalina
bravo voua pupic.gif
miercuri eu am facut curatenie doh.gif ca am pus termopane la T acasa
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.