Fetelor, va multumesc din sufletul meu de pisik mic, cum spuneti voi
).gif)
M-ati impresionat cu mesajele voastre, dupa cum v-am spus, am fost in Bulgaria, iar maine incep cosmarul cu alergatura, asa ca nu siu cat o sa pot scrie.
Pe scurt, in Bulgaria a fost oribil, dar am avut parte de multe chestii frumoase, deci s-a compensat oarecum ca am fost plecatya de ziua mea: joi am primit niste cadouri super misto de la doi colaboratori (firme, nu va ganditi la prostii

, o cutie superba de bijuterii, mare, vintage si un colier cu pandantiv amandoua de aur de 18k si pandantivul cu briliante

)colegii mi-au cantat vineri la 00:00 La Multi Ani, mi-au adus tort, mi-au luat cadou un calculator imens de birou, rosu si tare haios, iar asta seara (dupa amiaza) ma asteptau toti prietenii mei cu clasicul "surprise" din filme, costumati cu palarii, cu trompete, afise cu Happy Birthday si toate cele. Capul rautatilor a fost evident "pisoiu"
Asa ca pana la urma se spune bine ca "tot raul spre bine", ca sa ma consoleze, toti mi-au facut ziua mult mai frumoasa decat daca as fi stat acasa si as fi dat o petrecere
Eu , La Multi Ani pt aniversarea relatiei, asteptam rochita alba, ca se poarta pe aici si, de ce nu, burtica?
Doresc sa ii multumesc in mod deosebit unei persoane (se stie ea

) care mi-a dat telefon sa imi ureze personale La Multi Ani!
Va pup