Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Pisik mic si frumos
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
Sexymom
Intr-o sambata frumoasa este ziua ta, sa fii sanatoasa, fericita, sa ti se indeplineasca cel mai apriga dorinta pt. ca meriti din plin. pupic.gif floare.gif
_noni_
LA MULTI ANI!!! give_rose.gif

Imagine
nusarich
La multi ani, Pisik, sa ai parte de tot ce-ti doresti si ceva in plus!
buretel
Piski mic, LA MULTI ANI! pupic.gif
Sa ai o viata plina de bucurii, si fie ca toate visele tale ( baby.gif ) sa se implineasca! give_rose.gif
michelle
La multi ani, Pisik! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta si cat de curand sa ne dai vestea cea mare!
ganesha
Eu am venit cu tortul! La Multi Ani!

Imagine
Tulip
La multi ani!!!!
Imagine
Eu.
La Multi Ani!, sanatate si tot ce iti doresti, ti urez cu o mica intarziere daaaar....stii bine ca si noi am sarbatorit , tot ieri, ceva impreuna, 7 ani de relatie blushing.gif
give_rose.gif
Pisik
Fetelor, va multumesc din sufletul meu de pisik mic, cum spuneti voi )).gif M-ati impresionat cu mesajele voastre, dupa cum v-am spus, am fost in Bulgaria, iar maine incep cosmarul cu alergatura, asa ca nu siu cat o sa pot scrie.
Pe scurt, in Bulgaria a fost oribil, dar am avut parte de multe chestii frumoase, deci s-a compensat oarecum ca am fost plecatya de ziua mea: joi am primit niste cadouri super misto de la doi colaboratori (firme, nu va ganditi la prostii blum.gif , o cutie superba de bijuterii, mare, vintage si un colier cu pandantiv amandoua de aur de 18k si pandantivul cu briliante w00t.gif )colegii mi-au cantat vineri la 00:00 La Multi Ani, mi-au adus tort, mi-au luat cadou un calculator imens de birou, rosu si tare haios, iar asta seara (dupa amiaza) ma asteptau toti prietenii mei cu clasicul "surprise" din filme, costumati cu palarii, cu trompete, afise cu Happy Birthday si toate cele. Capul rautatilor a fost evident "pisoiu" biggrin.gif
Asa ca pana la urma se spune bine ca "tot raul spre bine", ca sa ma consoleze, toti mi-au facut ziua mult mai frumoasa decat daca as fi stat acasa si as fi dat o petrecere

Eu , La Multi Ani pt aniversarea relatiei, asteptam rochita alba, ca se poarta pe aici si, de ce nu, burtica? grin.gif

Doresc sa ii multumesc in mod deosebit unei persoane (se stie ea rolleyes.gif ) care mi-a dat telefon sa imi ureze personale La Multi Ani! hug.gif

Va pup pupic.gif
alina
Pisik La multi ani! floare.gif floare.gif floare.gif
julyalina
LA MULTI ANI, PISIK ! give_rose.gif
Ella79
Aoleu Pisi, ai sa ma poti ierta vreodata? plizzzzzzz plizzzzzzzz
Vin ei eu la spartul targului, ca, deh, imi petrec viata pe plantatie, stii si tu cum e.

Dar chiar si asa tarziu sa stii ca iti urez din tot sufletul LA MULTI ANI si iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele. Iti doresc sa fii fericita si sa te bucuri de tot ce te inconjoara bun si frumos.

LA MULTI AAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!
dany
Cu mareeeee intarziere ( din cauza de concediu ) iti urez si eu LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti !!!!
emu
Inca o intarziata blum.gif... vin si eu sa-ti urez multa fericire si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca smile.gif La Multi Ani!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.