Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Sexymom
Si io la ce raspund acum? daca mananc cartofi cu coaja zic ca nu.
Ce fac pe 24 seara? cred ca scot curcanul din ambalaj , pun piftia pe balcon si beau vin rosu cu Iubi al meu.

- Te simti mandra de tine? Implinita?
michelle
Le-ai incuiat pe fete cu intrebarea )).gif

Eu personal ma simt implinita, daca raportez varsta cu ce am realizat pana acum. Singurul regret ar fi doar acela ca nu am un copil mare grin.gif Dar nu e timpul pierdut pentru asta.

Gustati din prajiturici si alte mancaruri de Craciun pana in ziua respectiva, sau tineti post pana la sfarsit?
emu
Le mananc. Nu ma abtin de la nimic. De exp ieri am mancat o felie de tort facut dupa reteta postata de Otilici. In general reusesc sa ma incadrez in cele 1700 de cal zilnic si sa merg si la sala.

Mai aveti strabunici in viata? Daca da, ce etate au?
axe10
CITAT(emu @ 20-12-2007, 09:37 PM) *

Le mananc. Nu ma abtin de la nimic. De exp ieri am mancat o felie de tort facut dupa reteta postata de Otilici. In general reusesc sa ma incadrez in cele 1700 de cal zilnic si sa merg si la sala.

Mai aveti strabunici in viata? Daca da, ce etate au?

Nici macar bunici sad.gif ....

De ce are Rudolf nasul roshu?
Ramo
Good question!

Faceti prajituri de Craciun sau le comandati?
michelle
Facem prajiturile acasa, intotdeauna!

Referitor la Rudolf, ma gandesc ca el lumineaza drumul cu nasul lui cel rosu grin.gif

Ce asortati la culoarea maro?
axe10
CITAT(michelle @ 21-12-2007, 02:34 PM) *

Facem prajiturile acasa, intotdeauna!

Referitor la Rudolf, ma gandesc ca el lumineaza drumul cu nasul lui cel rosu grin.gif

Ce asortati la culoarea maro?

Bej, cacao cu lapte... blum.gif

Sunteti curioase?
bubbles
Axe lumineaza-ne ... de ce are Rudolf nasul rosu?

Ati terminat cumparaturile pt Craciun?
May
Rudolf are nasul rosu pt ca e nitel pilit lol.gif

La intrebarea lui axe: foarte curioasa, din pacate doh.gif

La intrebarea lui bubbles: da rolleyes.gif

Faceti mai multe cadouri decat primiti, sau invers?
Deea
Nu le-am contorizat dar cred ca fac mai multe decat primesc, oricum important e ca ma bucur si cand primesc si cand daruiesc.

Cate kg. preconizati ca veti "lua" de sarbatori?
Ramo
Miha, verde sau galden. In niciun caz alte nuante de maro. Eventual pt varsta a doau, a treia.

Sper ca nu mai mult de 2!

Cati bani ati cheltuit cu sarbatorile?
May
La intrebarea lui Deea: 2 maxim... sper! )).gif

Ramane intrebarea ramonei
Sexymom
Ramona sti ce inseamna enorm??? de la 1000 euro in sus. sad.gif

-Vrei sa te culci acum si sa te trezesti dupa revelion in noul an? (naspha intrebarea dar eu vreau sa treaca mai repede sarbatorile )
Ramo
Stiu ce inseamna, tocmai de asta am intrebat. Credeam ca sunt singura cu asemenea enormitati dar vad ca nu. M-am mai linistit totusi )).gif

Da, mi-as dori. Nici eu nu prea astept sarbatorile anul asta.

Ramane intrebarea.
Ella79
Eu NU, nu vreau sa treaca mai repede sarbatorile. Eu vreau sa ma bucur de zilele astea, ca la vara n-o sa mai gasesc eu colindatori decat pe la Balamuc. lol.gif

Ce dati copiilor care vin sa va colinde: bani sau dulciuri.
Sexymom
Le dadeam bani cand eram in tara.
-Ce faci astazi? cum iti petreci ziua?
Ramo
Curat in baie, nu mai am mult. Aspirat, spalat pe jos, sters praful. Am o camera plina de lumanari, le iau pe toate jos, le sterg, le bibilesc, le pun inapoi si diseara cred ca sun sa imi aduca bradul.
Dimineata la 9 sunt la epilat, apoi la shopping si doar seara impodobim bradul.

Stie cineva cum se curata pielea bine? Am o canapea de piele p[ortocalie, am luat o gramada de solutii anume de piele, dar parca nu e asa cum vreau.
axe10
offtopic.gif

De ce are Rudolf nasul rosu....

Continuati...
May
Povestea explica ce a facut Rudolf cu nasul lui rosu, dar nu de ce il are asa laugh.gif
Sexymom
-Va place sa va schimbati radical din cand in cand?
ganesha
CITAT(Maybeline @ 22-12-2007, 08:27 PM) *

Povestea explica ce a facut Rudolf cu nasul lui rosu, dar nu de ce il are asa laugh.gif

Uite aici ipotezele.

Ramine intrebarea lu' Sexy.
Cherie
Da, imi place mult!

Ati primit ce v-ati dorit e Craciun?
ganesha
Nu mi-am dorit nimic in mod special, dar am primit cadouri fermecate...

Pina la ce ora ai dormit in dimineata de Craciun?

Cherie
Pana la 9, am facut diverse treburi gospodaresti si apoi am dormit iar vreo 2 ore biggrin.gif
Planurile marete gen "avem grija la ce mancam", etc, le-ati respectat? Daca da, in ce proportie? :naughty"
Ella79
In proportie multumitoare. Adica am mancat doar 1 felie de paine cu putina salata boeuf, 2 sarmale, 30 gr piept de curcan la cuptor si salata de fructe. Acum mai bag niste salata de fructe.

Darurile voaste au fost pe placul destinatarilor?

ganesha
Daaa, si asa de fericita m-a facut chestia asta, cred ca de fapt asta a fost cel mai frumos cadou al meu. Iar reactia cupilului meu le-a intrecut pe toate la un loc. yahoo.gif

Umblai cu fardurile/cosmeticele/margelele/etc ale mamei tale cind erai micuta?
Sexymom
Normal lol.gif si cu pantofii si rochiile lungi lol.gif

-Iti place sa vb. mult la telefon sau sa stai pe internet?
Ella79
sa vorbesc la telefon.

Depeche Mode sau DJ Project?
Cherie
Amandoua naughty.gif

Cand v-ati imbatat ultima data? w00t.gif
Sexymom
Aseara lol.gif lol.gif lol.gif (imbatat, adica baut bere si 2 tipuri de vin, fusai coerenta pana la sfarsit totusi lol.gif )

-Cum te simti dupa o betie?? hahaha, si mai mergi si la munca? lol.gif
Cherie
Hahahahhahahaha lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Eu tot aseara am tras una, insa la fel, la modul coerent...
Ca sa raspund la intrebare, dimineata m-am simtit taaaaaaaare bine! cheer.gif

Coktail sau whisky? yahoo.gif
Sexymom
Nu pot bea amestecuri dulci, nu pot bea tarie ca ma arde pe matze lol.gif .Traiasca berea cheer.gif

-Cate limbi straine vorbesti?
emu
Fluent engleza... se pun la socoteala ganguritul la unison cu bebeii si limbajul folosit online? )).gif

Cum bei cafeaua? Neagra sau cu tot felul de adaosuri?
ganesha
Neagra, citeodata - rar - cu lapte.

Care e leneveala ta preferata?
Sexymom
Sa ma uit la C.S.I, Minti Criminale sau Dr. House.
-Esti o persoana vorbareata?
julyalina
depinde de situatie si de starea mea blum.gif

esti superstitioasa? la ce anume ?
Cherie
Nu imi place sa ma intorc din drum, si mai am si ideea ca asa cum incep ziua/saptamana/luna/anul, asa imi va merge in continuare dry.gif

Cat de des va cantariti?
Sexymom
In fiecare dimineata, din pacate nu se intampla nici u miracol cu greutatea mea, dar nu imi pierd speranta lol.gif lol.gif .
-Te enerveaza seful?

Cat de des te scoate din pepeni?
Ella79
Momentan ma enerveaza foarte tare si ma scoate din pepeni la fiecare 5 minute. E un sef nou si nu prea stie nimic. Ghinionul lui ca m-a prins intr-un moment cam prost, nu sunt foarte prietenoasa zilele astea. )).gif

Tineti dulciuri in casa?
emu
Da, inca mai avem de la Halloween, iar ieri am luat o cutie de cioco gen Bounty )).gif sa fie pt cand simtim nevoia de ceva dulce blum.gif

Care este ciocolata preferata?
Ella79
TOATA ciocolata e preferata mea, nu conteaza de care e. )).gif

Cand despodobiti bradul de Craciun?

Sexymom
Dupa ce trec Regii Magi, in 7,8 ianuarie.

-Ce actor roman iti place?
Cherie
Imi plac cei vechi, Dem Radulescu & co, sunt fan la BD-uri si alte filme vechi... Din cei noi, imi place Andi Vasluianu. salut.gif

Ruj sau gloss?
ganesha
Depinde... In general nimic (adica zi de zi).

Cind ai facut ultimul om de zapada?
Ella79
Acum prea multi ani ca sa-mi amintesc.

porc / vita / pui / peste / fructe de mare ?
dany
vita , pui ......creveti , scoici .....somon

V-ati incadrat in " kg de luat in timpul Craciunului " ?
emu
N-am luat, chiar am dat jumatate de kg w00t.gif am fost azi la doctor, de-asta stiu exact lol.gif

Ramane intrebarea: "V-ati incadrat in "kg de luat in timpul Craciunului"?"
Ella79
Nu m-am ingrasat deloc. Eu cand vad multa mancare in fata mea nu mai pot manca.

Ramane intrebarea
Sexymom
Daca va scriu ca am pierdut 1 kg nu ma credeti nu? dar asa este.Nici eu nu imi explic cum, nu am exagerat cu mancarea, am mancat aproape zi de zi piftie de curcan si la munca un sandwich cu branza neagra si ATAT, am baut in schimb bere si cate un pahar de vin.

-Va tineti de sport zilele astea?
May
DA!

Ce culoare va avea tinuta de Revelion?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.