Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Sexymom
Cel mai probabil va fii o pijama de culoare ciclam, cu bluza vedere la buric.Eu nu plec nicaieri in noaptea asta si nici nu vreau invitati.

Ramane intrebarea, sa aflam ce se mai poarta prin vecini )).gif
Cherie
Jeansi si tricou frumusel, il fac printre prieteni buni, nu am chef si nu imi plac tinutele pompoase naughty.gif Anul trecut am fost la fel, si am fost cea mai norocoasa, lejer imbracata, adidasi, un tricou si asta a fost! Merg la coafor, ma fac frumoasa, poate ajung si la solar si asta e! Tot ce conteaza e sa ma simt bine cheer.gif

Cel mai "al drq" exces alimentar Craciunul acesta a fost......? Recunosc eu prima: astazi (desi nu mai e Craciun lol.gif) am ars un KFC la birou! Si ce bine a fooooooooost yahoo.gif
ganesha
Am mincat aproape singura (ieri) o cutie de inghetata de 2 litri (de vanilie cu caramel si praline naughty.gif ).

Ramine intrebarea.
Cherie
Senzationaaaaaaal eat.gif
Eu servesc acum niste Ritter Sport, continui seria de orgii alimentare lol.gif

Ramane intrebarea naughty.gif
May
Mezeluri si branzeturi grase dry.gif doh.gif

Ramane intrebarea sa vad daca a pacatuit cineva mai rau decat mine )).gif
julyalina
)).gif cozonac mult, mult de toate felurile blushing.gif
eu am facut pe 24 decembrie 4 cozonaci ... ieri nu mai aveam decat 1/2 dintr-unul si o pastrez pt revelion.
+ am cumparat vreo 3 din aia ambalati ... azi mai avem 1 nedesfacut- pt revelion si vreo cateva fririmituri din ceilalti doh.gif
+ 1 ambalat impartit cu colegii

ramane intrebarea .

pies: da' stiu ca nu are cum sa ma bata nimeni )).gif
Sexymom
lol.gif lol.gif sunteti teroare, pe bune.
Acum ma gandesc cu ce am facut eu excese lol.gif aha, dimineata la ora 4 dupa 2 partide de fursecuri lol.gif naughty.gif am luat micul dejun cu sotul meu , compus din : 4 oua, 300 g sunca, 1 bagheta de paine incalzita la gratar si un andaluz( asta e sosul de mujdei spaniolesc cum ii spune Lilianab de care imi e dor ca a disparut cu tot cu Jurnalul ei de Mamaruta), am mancat si 2 banane, am baut lapte cu cola-cao, am mai copt fursecuri si la 8 am luat al mic dejun igual , adica la fel lol.gif

-Ce sa va mai intreb? ca nu imi trece nimic prin minte....
bubbles
Uhh eu am mancat salata boeuf muulta.. Am avut facuta si special pentru mine cu piept de pui si cu putina maioneza.In seara asta imi vine sa ma dau cu capul de pereti din cauza ca nu prea am exagerat si am pus 3 kg swoon.gif de la o zi la alta.normal pe 7 tb sa vina rusii(cel tarziu) si se poate sa retin deja apa ? blink.gif
Sexymom
Si intrebarea Bubbles? o pun eu in locul tau dry.gif .

-E adevarat ca inainte sa iti vina ciclul atarni mai mult la cantar?De ce ?
Ella79
Mie nu mi se intampla asa, dar stiu ca majoritatea fetelor se vaita de problema asta.

V-ati facut asigurare de casa / viata? Daca da, ce companie de asigurari ati ales?

daconst
Cred ca retii apa.
Vad ca a raspuns si Ella.
La intrebarea ei,avem asigurare la apartament in Ro,la Asirom,dar sunt sigura ca nu e printre cele mai bune,dar era singura in orasul nostru la vremea respectiva,iar apoi n-am mai cautat alta.

Cind te apuci de cura? naughty.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 30-12-2007, 12:41 AM) *

Cred ca retii apa.
Vad ca a raspuns si Ella.
La intrebarea ei,avem asigurare la apartament in Ro,la Asirom,dar sunt sigura ca nu e printre cele mai bune,dar era singura in orasul nostru la vremea respectiva,iar apoi n-am mai cautat alta.

Cind te apuci de cura? naughty.gif

Pe 3 ianuarie, ca nu se mai poate asa.
La Asirom am si eu asigurarile (viata, casa, masina) si sunt foarte multumita de ei. Cand am avut probleme am primit banii fara comentarii.

Apropo, de ce sa ma apuc:
a) Monti,
b ) disociata
c) 1000 de kcal pe zi?
daconst
Of,greu de spus.In moment gindesc ca oricere dieta e buna,doar sa ma tin de ea. sad.gif
Cred ca incep sa numar puncte sa nu ma infometez de la inceput ca apoi mi-e frica sa nu scap iar la ingrasacioase.
Am destule kg de dat jos si primele merg usor cu WW,iar la ultimele ma bag la orice doar sa vad iar 60kg pe cintar.

Esti conservatoare?
emu
Dpdv fiscal da.

Ce-ti trebuie (nu ce vrei) in casa si nu poti achizitiona acum?

daconst
Mobila noua. grin.gif

Iti plac barfele mondene?
Cherie
Nu toate... Citesc insa revistele de scandal, mai mult de plictiseala!

Cartea favorita este....?
daconst
Panza de paianjen de Cella Serghi. rolleyes.gif

Ai rau de avion?
emu
Nu smile.gif

Care-ti e pozitia de somn preferata?
Cherie
Pe burta cu un picior in lateral lol.gif altfel nu adorm yahoo.gif

Concluzie: dupa sarbatori veti tine...?

Sexymom
Yang si Ying.

-Resusesti sa obtii tot ceea ce iti propui?
Ella79
In 90% din cazuri da. Sunt foarte perseverenta.

Ti-ai albit dintii la stomatolog?
daconst
Imi fac anual curatirea profesionala care include si peelingul,dar nu e chiar albire.M-ar tenta tare,dar nu stiu cit ar fi pretul?

Ti-ai face implant de silicon?Sau in ce conditii ti-ai face asta? )).gif
ganesha
Probabil mi-ar trece prin cap daca nu m-as simti comfortabil in pielea mea. Dar apoi m-as gindi mai bine si nu m-ar lasa inima sa dau banii pe asa un moft atita timp cit sint oameni care n-au ce minca. Dupa ce se rezolva world hunger... cum sa nu! )).gif

Ai vreo superstitie legata de Anul Nou? (sa te imbraci in haine noi, sa porti rosu, etcetcetc)
Ella79
DA. Eu cred mereu ca asa cum e Revelionul, asa imi va fi si anul care urmeaza. Adica anul trecut a fost o petrecere nasoala si anul 2007 a fost nasol de tot.
N-as putea sa explic de ce, e in capul meu.

Cu ce dormi imbracata?
daconst
Cu pijamalute de saten. blum.gif

Ce conformatie preferi,cu sani mai mari sau fund mai mare? (daca perfecta nu poti fi)grin.gif
_noni_
...ufff...greu de spus...cred ca prefer cu sanii mai mari baby.gif lol.gif

ce te faci daca vezi ca nu te incap hainele de ocazie, cu o zi inaintea ocaziei blushing.gif , desi cu 2 saptamani inainte te incapeau cry.gif ??
daconst
Noni,te inteleg perfect...dar macar tu ai scuza ca esti gravi.La mine se poate intampla si fara scuze. doh.gif
Pai eu am mereu haine de vara si de iarna.Si daca nu ma incape ceva,trec la garderoba de iarna unde gasesc sigur ceva sa ma incapa. grin.gif

Preferi concediul de iarna sau de vara?
Cherie
Clar, cel de vara cheer.gif

Mergeti astazi la coafor sau va aranjati singure?
Sexymom
Cu sanii mai mari )).gif .

-Ca sa slabesti ai apela si la ceva stimulente?
bubbles
Ma batea candva gandul sa iau stimulente dar mai degraba ma mentin asa decat sa imi bat joc de corpul meu wink1.gif .Ca stimulente pleasantry.gif beau ceai verde sau zeama de varza )).gif

Incepem de maine ? )).gif
emu
Eu nu )).gif

Sportul preferat?
ganesha
Pe care sa-l fac sau la care sa ma uit? Daca e de facut, fac cu placere alergatu', inotatu', hikingu' si greutatile. In ultima vreme: dormitu', ca recuperez )).gif

Care a fost primul lucru pe care l-ai facut azi dimineata?
emu
M-am uitat pe geam sa vad daca a nins smile.gif

Cat a mai ramas pana la ziua ta?
ganesha
Super off topic blushing.gif : exact asta am facut si eu!!!!!!!! blum.gif

Inchid paranteza, ramine intrebarea lu' Emu!
Sexymom
Au mai ramas 3 luni si 20 de zile, pana implinesc 20 de ani tease.gif

-Cum te-ai distrat?
daconst
Eu am luat cea de mahmureala. lol.gif
Si la noi ninsese tare.

Pina la ziua mea,mai e un an. cheer.gif

Ce obicei ai respectat la 12 noaptea?
Sexymom
Am mancat 12 boabe de struguri, mi-am pus o dorinta, am brindat cu sampanie si am iesit in strada sa vedem artificiile.
-Tu ce traditie ai la 12 noaptea?
Ramo
Neaparat sa zambesc si sa am bani in buzunar (de data asta i-am avut la sutien).

Eu maine ma apuc de dieta. Se mai apuca cineva?
Sexymom
Eu, jur, mi-am luat si stimulente.Vreau sa slabesc 10 kile.

-Cum te simti dupa petrecere?
daconst
Offtopic:Sexy,ce ai patit fetitza?Asa mult?Ca parca slabisesi deja?

Dimineata mi-a fost cam rau dar ma tratez cu vitamine(zinc cu vit C face minuni).

Ramane intrebarea cu obiceiul de la ora 12 noaptea. unsure.gif

ganesha
Anu' asta n-am respectat nici un obicei. Singurul obicei pe care-l respectam oricum era sa port ceva nou. Da' anu' asta am facut curat toata ziua pe 31, am avut timp doar de dush si de suit in masina sa ajung la mama inainte de 12. Asa ca... pe la anu' lol.gif
Si nici dorinta nu mi-am pus, ca m-a furat gindu' si m-am gindit la altceva. lol.gif

Ramine obiceiul de la 12 noaptea!
daconst
Eu n-am raspuns la intrebarea asta,asa ca imi permit...
Am pastrat obiceiul cu banii,ceva rosu,boabe de struguri si mancatul de peste.Cam multe nu? lol.gif

Ramane intrebarea.
May
12 boabe de struguri, ceva rosu, ceva nou, bani la sutien si peste )).gif si eu am multe Dana )).gif

Cine s-a pilit aseara? lol.gif
dany
Off topic : 12 boabe de struguri ?????? N-am auzit sad.gif( Eu am mancat 1 boaba , de pofta doh.gif

Nu m-am pilit anul asta : am baut doar 3 paharele de tuica ( mai mult n-am avut ca au golit nemtii sticla de 1 Litru !!! ) si 1/2 pahar sampanie la ora 0:00..... doh.gif Recuperez la anul ...sper ... )).gif

Ramane intrebarea
May
offtopic.gif am explicat la tine in jurnal care e faza cu strugurii smile.gif
Sexymom
Nu m-am pilit ca nu am avut pofta decat sa beau ceva fierbinte.

-Ai nopti in care nu poti dormii?
otilici
La mine cele mai multe is asa,dar cica e de la tiroida blum.gif doh.gif

Cat timp ai de gand sa tii bradul in casa dupa sarbatori?
Ramo
Cel putin pana la Boboteaza.

Care a fost primul aliment mancat anul acesta?
daconst
CITAT(ramonavlas @ 02-01-2008, 05:45 PM) *

Cel putin pana la Boboteaza.

Care a fost primul aliment mancat anul acesta?

Sampania sau vinul...nu mai stiu exact. lol.gif

Daca ar fi sa faci o schimbare radicala la look-ul tau,care ar fi aia?
Ramo
Sa imi micsorez sanii!

Cat va tine bateria de la telefonul mobil?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.